2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bnde kaçar dicem ama uff daha siperişler war(( bu saatte su isteyen herkesin......................:kedi:

iyi geceler hatunlar kimsecikler yok ama slm vereyim dedim görürsünüz nasıl olsa annemdeydim ben bugün bakamadım o yüzden
bugün biraz gerildik sabah serhanın gözünüün altı kızardı ve şişti banyo yaptırıp eşimi aradım gel doktora gidelim diye neyse eşim gelene kadar serhanın gözü normale döndü eşim geldi annemlere dedik biz yinede gidelim yola çıktık ama serhan da hiç bi sorun yok gözüde normal şimdi gidicez doktor diyecek niye geldiniz vazgeçtik tekrar döndük anneme hep kontrol ediyorum tabii birşey yok neden oldu anlamadık tekrarlarsa götürücez hemen

yazgıcım maşallah alp paşaya tosun olmuş bu kadar hareket ve kudurukluğa rağmen güzel kilo almış birde boncuğu koyalım hemen zuzuya nazar değmesin
çok uykusuzum yavyular geçmişe bakamadım herkesler iyidir inşallah çok çok öpüyorum tekrar iyi gecelerboshayallersmileopuyorumnanaktan

seyhan belki eliyle yırtmıştr gözünü bi anlık kızarmıştr cano..
fatmagülü izledinizmiiiii???anammm kızın başına gelenlerrr vay anam vay zavallı berom..
dizi 10 numara
:lepi:

Merve ben dün tesadüfen şunu keşfettim, sebze çorbasına pirinci fazla koyarsan tadı gayet lezzetli oluyor, hem senin çiroz kız kilo alır:)[/I][/B][/QUOTE]

:) dün pirinç çorbası yaptım z.yağı un ve pirinçle bulaşık suyuda diyebiliriz bi kaç kaşık werdim yedi. ama hiç besleyici bişi yko içinde yaa. ne süt ne tereyaa bende çok yedirmedim emzirdim bi güzel:) haftasonu kutu keçi sütü alcam bakalım o allerji yapmasın inşş yaa

fatmagülü izledinizmiiiii???anammm kızın başına gelenlerrr vay anam vay zavallı berom..
dizi 10 numara
ben en son ıslandı o sevgilisi kızıodu orda kaldım sonra noldu ki??

Günaydın,

Merve, pirinç çorbasının içine havuç, semizotu, maydanoz gibi bişeyler koymayı denesene...

Ben 6,5 aydır sadece Aşk'ı Memnu'nun final bölümünü izledim valla. Yeni diziler, haberler, film falan, hiç haberim yok bunlardan. Zaten Doruk uyanıkken tv açmıyorum, uyuduğu zaman da işleri bitirip hoop yatıyorum.

Dün gece bi mucize oldu, Doruk sadece 1 defa uyandı, emzirdim ve hemen uyudu. Bugün iyiyim, çalışıyorum full performans :)

GÜNAYDIN HERKESE;
NASILSINIZ ...BİZ KIZIMLA GAYET İYİYİZ KIZIM ALIŞTI ABLAMA BİR SORUN YOK ALLAHTAN BIRAKMAYA GİTTİĞİMDE BİLE GÜLE OYNAYA GİDİYORUZ ...AKŞAMLARI DA BENİ GÖRÜNCE HEMEN BOYNUMA SARILIYOR VE BAŞLIYOR KAFASINI DAYAYIP MEMEYE SARILIYOR ..HOŞ ESKİSİ GİBİ KALİTELİ SÜTÜM YOK AMA SIRF O BUNUNLA MUTLU OLUYOR...UYKU DÜZENİMİZ SÜPER SAAT 19,30-8:30 GİBİ UYUYOR SONRA UYANIYOR 1 SAAT UYANIK KALINCA EMZİRİYORUM YADA MAMA VERİYORUM EN GEÇ 22,30 UYUYOR ARTIK....ARA ARA AĞLAMALARI OLUNCA DA YANINA GİDİP YATIYORUM VE EMZİREREK TEKRARDAN UYUYOR..
EK GIDALARI+MAMA YI GÜNDÜZLERİ ÇOK İYİ ŞEKİLDE ALIYORMUŞ ....
BİZDEN BU KADAR SİZLER NASILSINIZ?
DÜN KK BENDE BAKIMDA GÖZÜKTÜ AMA SİZLER KONUŞMUŞSUNUZ ANLAMADIM GİTİ?

günaydın kızlar oğlum doğdu doğalı haber dışında bişi izlemedim dizi mevzuuna dahil olamıyorum o yüzden bu sabah kocam resmen bu iş böyle gitmez bıtım dedi işin aslı bende bıktım ama boşanacak akdar mı ona henüz karar vermedim ayrıca boşanınca ne yaparım nası nerde yaşarım bi planım yok kafam çok karışık henüz enine boyuna konuşamadık çarşamba sudana gidiyo 15 gün kadar kacak o zamana kadar düşünelim korkuyorum galiba bebek henüz çok küük ama bitecekse şimdi bitsin alışması daha kolay olur sanki

a.s.GÜNAYDIN:)
nasılsınız? biz aynı iyiyiz şükür oğlum tam gaz huysuzluğa devam ediyor..üst dişler kabarmış acı cekiyor zavallım..
dün d.kontrol yöntemlerinden konusmusunuz.benim dr um smear testi yaptı sonra da spiral önerdi.hapı tavsiye etmedi arkadaşlar.eşim gelsin o işi de halledicez.korkuyorum ama kaza yaşamaktan iyidir..her bünye farklı..dr unza danışın bence korunma yönteminizi.

dizi 10 numara

ebru valla gıpta ediyorum sizlere:)dizi kaçırmıyorsunuz ev işlerini hallediyorsunuz bir de nete vakit buluyorsunuz.sizi gördükce kendimi cok beceriksiz hissediyorum:) ben oğlandan fırsat bulup yemek zor yiyorum.misafir falan gelecekse de mutlaka bir yardımcı alıyorum ikramlar da hazır..nedir bunun sırrı ya?:))

maşallah canım umarım hep böyle gider.
bakalım ben işe başlayınca nasıl olacak ..daha 5 ay var işe başlamama önce iyi bir bakıcı bulmak lazım..şimdiden dert ettim ama

bugün acık bırakmayı dneiycem pc yi belki ara ara sohbetinize katılabilirim:))

ne diyeceğimi bilemedim..sorununuz boşanmayı düşünecek kadar biüyük mü bilemiyorum ama biraz ayrı kalmak ikinize de iyi gelebilir canım..bize yaradı valla.evet bebek çok küçük ama ne kadar küçük olursa olsun ona huzurlu bir ortam sağlamak gerek çünkü herşeyi farkediyorlar..
hakkınızda hayırlısı olsunn

Ayfercim çok sevindim, maaşallah Hilal'ime...
Uyku düzeni de çok güzel oturmuş, inşallah böyle devam eder.

Ay dur yaw, ne boşanması öyle hemen...
Bıktıran nedir, sorun ne tam olarak?
Minicik bebeklerimiz var, onlar doğana kadar yolunda değil miydi herşey, ne oldu ki birdenbire?

Bizim de alt dişler kabarmıştı kaç gündür, dün bi baktım inmiş yine fisfisfis
Gece de ondan iyi uyudu herhalde..

Evet evet açık kalsın bilgisayar, gel bak ara sıra, ben hep burdayım :)

Valla dizi, haber falan ben de izlemiyorum. Hatta dediğin gibi, eve bile zor yetişiyorum, yardımcı geldiği halde. Dün gece banyo yapacak halim yoktu, sabah yapıp ıslak kafayla zor fırladım evden. Misafir gelecekse, yaşasın ev ürünleri yapan pastaneci teyze :) Yeteneksiz miyim ne?

Çok varmış işe başlamana, bu süper... İnşallah gözünü arkada bırakmayacak bir bakıcı bulursun.

HEPATİT CANIM;
Ne kadar geç bırakırsan o kadar zorlanırsın diyorlardı bana şükür olmadı ama senin 5 ayın daha varmış inşallah yaşamazsın zorluk..
Kuzenim çok zorluk çekecek hep anneci oldu diyor oda dilekçesini vermiş biran önce işe dönmek için Ocak ayına kadar ücretsiz izin almıştı..Kızı 11 aylık şimdi en kısa mesafeye gitse bile annesine bıraktığında başlıyormuş ağlamaya çok zor gibi geliyorum diyor.
Umarım yaşamazsın

:) dün pirinç çorbası yaptım z.yağı un ve pirinçle bulaşık suyuda diyebiliriz bi kaç kaşık werdim yedi. ama hiç besleyici bişi yko içinde yaa. ne süt ne tereyaa bende çok yedirmedim emzirdim bi güzel:) haftasonu kutu keçi sütü alcam bakalım o allerji yapmasın inşş yaa

ben en son ıslandı o sevgilisi kızıodu orda kaldım sonra noldu ki??[/QUOTE]

Pirinç çorbası da neymiş??o kadar faydalı şey varken yapa yapa onu mu yaptın lmaz: patates, kabak,havuç, varsa ekstradan sebzen 1-2 sebze daha ekle bak nasıl besleyici oluyor,kaynayınca pirinç at 1 kahve fincanı kadar pişince da zeytinyağını koyarsın, çok su koymazsan bulaşık suyu gibi olmaz muhallebi kıvamında olacak,1,5 su bardağı su yetiyor
Ben de diziyi sonlara doğru seyrettim, öyle bir tecavüz sahnesi çekmişler ki tüylerim diken diken oldu etkisinden kurtulamadım bilmiyorumkismile

Dün ben kaçıyorum o kovalıyor demişsin ya 1-2 gün de sen kovala pestilini çıkar adamın bakalım uzun bir süre daha bıktım diyebilecek mi kaydirigubbakcemile3

günaydınnn....
bezdim artık..
cıksada şu dişlerimiz oda kurtulsa bende..
sürekli aglıyo mızır mızır mızır memnuniyetsiz...ah be kızım

Merve ben dün tesadüfen şunu keşfettim, sebze çorbasına pirinci fazla koyarsan tadı gayet lezzetli oluyor, hem senin çiroz kız kilo alır:)[/I][/B]

ben en son ıslandı o sevgilisi kızıodu orda kaldım sonra noldu ki??[/QUOTE]
sonraa olan oldu maalesef...

gunaydınnnnn
bugun cok ısım var yaw.emr sonucunu alip norolojiye gidecegim.alerji oldum sanirim kollarimda ve bacaklarimda kocaman kocaman su toplamis bisiyler var cildiyeciye gidecegim.veeeeeeee tabi diyetisyene gidecegim boshayallersmile
herkesler yaziyor bebelerin disi cikiyor ama benimkinde tik yok.disler dizilmis durumda fekat bi olayimiz yok henuz.Allah dan huysuzluk falanda yapmiyor.
sabah kahvalti hazirlarken baby first kanalini actim benimki kudurdu cevap veriyor onlara ciglik atiyor :))
garibim benleyken tv nin t sini bile goremiyor ya enteresan geldi galiba.simdi anneannesiyle oynuyor minik murunlu askim benim.

korunma yontemlerinden bahsetmissiniz.ben spiral taktirdim rahatim simdi.2.bebeyi dusunemiyorum bile.dusundukce hamilelik surecinden nefret etmis bi insan evladi olarak fenalik geciriyorum hatta nefesimi tuttugumun farkina variyorum.
ne var di insanlarda hemencecik dogursa ya.belkide o yuzden doguhan erken dogdu annesine eziyet olmasin diye :))))))

günaydın ballara.s.

uykusuz hergece,yorgun ölesiye -tatlicadiarzu-şarkının bu kısmını kendime armağan ediyorum.
aşılardan olsa gerek hafif ateşi vardı küçük serserimin yarım ölçek calpol verdim.
sizlerde nevar ne yok bir bakayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…