- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #75.161
başladı hasret bem kacardizi fena tutcak hee
ben en son ıslandı o sevgilisi kızıodu orda kaldım sonra noldu ki??seyhan belki eliyle yırtmıştr gözünü bi anlık kızarmıştr cano..
fatmagülü izledinizmiiiii???anammm kızın başına gelenlerrr vay anam vay zavallı berom..
dizi 10 numara:lepi:
seyhan belki eliyle yırtmıştr gözünü bi anlık kızarmıştr cano..
fatmagülü izledinizmiiiii???anammm kızın başına gelenlerrr vay anam vay zavallı berom..
dizi 10 numara:lepi:
GÜNAYDIN HERKESE;
NASILSINIZ ...BİZ KIZIMLA GAYET İYİYİZ KIZIM ALIŞTI ABLAMA BİR SORUN YOK ALLAHTAN BIRAKMAYA GİTTİĞİMDE BİLE GÜLE OYNAYA GİDİYORUZ ...AKŞAMLARI DA BENİ GÖRÜNCE HEMEN BOYNUMA SARILIYOR VE BAŞLIYOR KAFASINI DAYAYIP MEMEYE SARILIYOR ..HOŞ ESKİSİ GİBİ KALİTELİ SÜTÜM YOK AMA SIRF O BUNUNLA MUTLU OLUYOR...UYKU DÜZENİMİZ SÜPERSAAT 19,30-8:30 GİBİ UYUYOR SONRA UYANIYOR 1 SAAT UYANIK KALINCA EMZİRİYORUM YADA MAMA VERİYORUM EN GEÇ 22,30 UYUYOR ARTIK....ARA ARA AĞLAMALARI OLUNCA DA YANINA GİDİP YATIYORUM VE EMZİREREK TEKRARDAN UYUYOR..
EK GIDALARI+MAMA YI GÜNDÜZLERİ ÇOK İYİ ŞEKİLDE ALIYORMUŞ ....
BİZDEN BU KADAR SİZLER NASILSINIZ?
DÜN KK BENDE BAKIMDA GÖZÜKTÜ AMA SİZLER KONUŞMUŞSUNUZ ANLAMADIM GİTİ?
günaydın kızlar oğlum doğdu doğalı haber dışında bişi izlemedim dizi mevzuuna dahil olamıyorum o yüzden bu sabah kocam resmen bu iş böyle gitmez bıtım dedi işin aslı bende bıktım ama boşanacak akdar mı ona henüz karar vermedim ayrıca boşanınca ne yaparım nası nerde yaşarım bi planım yok kafam çok karışık henüz enine boyuna konuşamadık çarşamba sudana gidiyo 15 gün kadar kacak o zamana kadar düşünelim korkuyorum galiba bebek henüz çok küük ama bitecekse şimdi bitsin alışması daha kolay olur sanki
GÜNAYDIN HERKESE;
NASILSINIZ ...BİZ KIZIMLA GAYET İYİYİZ KIZIM ALIŞTI ABLAMA BİR SORUN YOK ALLAHTAN BIRAKMAYA GİTTİĞİMDE BİLE GÜLE OYNAYA GİDİYORUZ ...AKŞAMLARI DA BENİ GÖRÜNCE HEMEN BOYNUMA SARILIYOR VE BAŞLIYOR KAFASINI DAYAYIP MEMEYE SARILIYOR ..HOŞ ESKİSİ GİBİ KALİTELİ SÜTÜM YOK AMA SIRF O BUNUNLA MUTLU OLUYOR...UYKU DÜZENİMİZ SÜPERSAAT 19,30-8:30 GİBİ UYUYOR SONRA UYANIYOR 1 SAAT UYANIK KALINCA EMZİRİYORUM YADA MAMA VERİYORUM EN GEÇ 22,30 UYUYOR ARTIK....ARA ARA AĞLAMALARI OLUNCA DA YANINA GİDİP YATIYORUM VE EMZİREREK TEKRARDAN UYUYOR..
EK GIDALARI+MAMA YI GÜNDÜZLERİ ÇOK İYİ ŞEKİLDE ALIYORMUŞ ....
BİZDEN BU KADAR SİZLER NASILSINIZ?
DÜN KK BENDE BAKIMDA GÖZÜKTÜ AMA SİZLER KONUŞMUŞSUNUZ ANLAMADIM GİTİ?
günaydın kızlar oğlum doğdu doğalı haber dışında bişi izlemedim dizi mevzuuna dahil olamıyorum o yüzden bu sabah kocam resmen bu iş böyle gitmez bıtım dedi işin aslı bende bıktım ama boşanacak akdar mı ona henüz karar vermedim ayrıca boşanınca ne yaparım nası nerde yaşarım bi planım yok kafam çok karışık henüz enine boyuna konuşamadık çarşamba sudana gidiyo 15 gün kadar kacak o zamana kadar düşünelim korkuyorum galiba bebek henüz çok küük ama bitecekse şimdi bitsin alışması daha kolay olur sanki
a.s.GÜNAYDIN:)
nasılsınız? biz aynı iyiyiz şükür oğlum tam gaz huysuzluğa devam ediyor..üst dişler kabarmış acı cekiyor zavallım..
dün d.kontrol yöntemlerinden konusmusunuz.benim dr um smear testi yaptı sonra da spiral önerdi.hapı tavsiye etmedi arkadaşlar.eşim gelsin o işi de halledicez.korkuyorum ama kaza yaşamaktan iyidir..her bünye farklı..dr unza danışın bence korunma yönteminizi.
ebru valla gıpta ediyorum sizlere:)dizi kaçırmıyorsunuz ev işlerini hallediyorsunuz bir de nete vakit buluyorsunuz.sizi gördükce kendimi cok beceriksiz hissediyorum:) ben oğlandan fırsat bulup yemek zor yiyorum.misafir falan gelecekse de mutlaka bir yardımcı alıyorum ikramlar da hazır..nedir bunun sırrı ya?:))
maşallah canımumarım hep böyle gider.
bakalım ben işe başlayınca nasıl olacak ..daha 5 ay var işe başlamama önce iyi bir bakıcı bulmak lazım..şimdiden dert ettim ama
bugün acık bırakmayı dneiycem pc yi belki ara ara sohbetinize katılabilirim:))
Merve ben dün tesadüfen şunu keşfettim, sebze çorbasına pirinci fazla koyarsan tadı gayet lezzetli oluyor, hem senin çiroz kız kilo alır:)[/I][/B]
a.s.GÜNAYDIN:)
ebru valla gıpta ediyorum sizlere:)dizi kaçırmıyorsunuz ev işlerini hallediyorsunuz bir de nete vakit buluyorsunuz.sizi gördükce kendimi cok beceriksiz hissediyorum:) ben oğlandan fırsat bulup yemek zor yiyorum.misafir falan gelecekse de mutlaka bir yardımcı alıyorum ikramlar da hazır..nedir bunun sırrı ya?:))
belki yagmur cok aksi bi bebek degil diiiiiiiiii bundandr diyecem canım ama artık değişti diş huzursuzlugumuz had safhada..ama dizileri kacrmammmm:))
özledik senide ama sekeropuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?