- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #75.181
hadi gözünaydın aşkım atlattınız..
banada 1 yaşında geliceksin dedi hemşire..
sağolun kızlar.evet seyhancım bu harekete iyi bile maşallahiyi geceler hatunlar kimsecikler yok ama slm vereyim dedim görürsünüz nasıl olsa annemdeydim ben bugün bakamadım o yüzden
bugün biraz gerildik sabah serhanın gözünüün altı kızardı ve şişti banyo yaptırıp eşimi aradım gel doktora gidelim diye neyse eşim gelene kadar serhanın gözü normale döndü eşim geldi annemlere dedik biz yinede gidelim yola çıktık ama serhan da hiç bi sorun yok gözüde normal şimdi gidicez doktor diyecek niye geldiniz vazgeçtik tekrar döndük anneme hep kontrol ediyorum tabii birşey yok neden oldu anlamadık tekrarlarsa götürücez hemen
yazgıcım maşallah alp paşaya tosun olmuş bu kadar hareket ve kudurukluğarağmen güzel kilo almış birde boncuğu koyalım hemen zuzuya nazar değmesin
çok uykusuzum yavyular geçmişe bakamadım herkesler iyidir inşallah çok çok öpüyorum tekrar iyi gecelerboshayallersmileopuyorumnanaktan
haydaa ne olduki esincim?dur hemen boşanma falan düşünme oturun konuşun biraz yanlız kalın.boşanmayı gerektirecek kadar sorunlarınız var mı?günaydın kızlar oğlum doğdu doğalı haber dışında bişi izlemedim dizi mevzuuna dahil olamıyorum o yüzden bu sabah kocam resmen bu iş böyle gitmez bıtım dedi işin aslı bende bıktım ama boşanacak akdar mı ona henüz karar vermedim ayrıca boşanınca ne yaparım nası nerde yaşarım bi planım yok kafam çok karışık henüz enine boyuna konuşamadık çarşamba sudana gidiyo 15 gün kadar kacak o zamana kadar düşünelim korkuyorum galiba bebek henüz çok küük ama bitecekse şimdi bitsin alışması daha kolay olur sanki
fatmgül psikolojimi bozdu tecavüz sahnesi mahvetti beni kanım dondu put kesildim tv nin karşısında kalbim çarpmaya başladı hızlı hızlı neredeyse ağlayacaktım kafamçokkarıştıseyhan belki eliyle yırtmıştr gözünü bi anlık kızarmıştr cano..
fatmagülü izledinizmiiiii???anammm kızın başına gelenlerrr vay anam vay zavallı berom..
dizi 10 numara:lepi:
[
Ay dur yaw, ne boşanması öyle hemen...
Bıktıran nedir, sorun ne tam olarak?
Minicik bebeklerimiz var, onlar doğana kadar yolunda değil miydi herşey, ne oldu ki birdenbire?
ya yok aslında yolunda değildi ben hamile kaldığımda biz boşanmaya karar vermiştik ben korunmuyordum çünkü doktorum yumurtlama sorunun vr hamile kalman için tedavi görmen gerek dedi bizde ona güvenmiştik tam boşanıyoruz derken bi baktım hamieyim seviyorduk birbirimizi deniyelim bebek bizi daha çok bağlar dedi bende tmm dedim doğdu ama bu seferde bebeğe elim bakacak o da yazlıkta diye ailesinin yazlığına taşındık 3 aydır ailesiyle kalıyorum aslında aramız iyiydi alesiyle ama sorunlar başladı alttan aliyim görmiyim dedim baktım çok eziliyorum uhatap olmiyim dedim bu sefer eser yani eşim alınmaya başladı tartışır olduk her lafımda bozmaya başladı bende ona surat yapmaya başladım 2 hatadır yatakları bile ayırmıştık ama bu kadar ciddileşmez diodum Aylin birazda sen kovala demişsin ya çok kırgınım içimden gelmiyo aslında bu sabah yeniden konuşmaya çalıştım alttan aliyim gönlünü yapiyim dedim böyle söylyince farkettim ki ben çok üzülmüş çok kırılmışım bitsin dediğinde üzülmedim bile korktum sadece
daha kısa gecilebilirdi bu sahne bence o neydi yaa öyle coluk cocuk izleyebilir o saatte..sağolun kızlar.evet seyhancım bu harekete iyi bile maşallahbirde günde 2-3 bazen 5-6 kez kaka yapar.canım arada ALP inde oluyor tıranağı gelmiştir yada oyuncakla falan yapmıştır ama tabiki genede takip etmende fayda var.
haydaa ne olduki esincim?dur hemen boşanma falan düşünme oturun konuşun biraz yanlız kalın.boşanmayı gerektirecek kadar sorunlarınız var mı?
fatmgül psikolojimi bozdu tecavüz sahnesi mahvetti beni kanım dondu put kesildim tv nin karşısında kalbim çarpmaya başladı hızlı hızlı neredeyse ağlayacaktım kafamçokkarıştı
Ayfercim çok sevindim, maaşallah Hilal'ime...
Uyku düzeni de çok güzel oturmuş, inşallah böyle devam eder.
Ay dur yaw, ne boşanması öyle hemen...
Bıktıran nedir, sorun ne tam olarak?
Minicik bebeklerimiz var, onlar doğana kadar yolunda değil miydi herşey, ne oldu ki birdenbire?
Bizim de alt dişler kabarmıştı kaç gündür, dün bi baktım inmiş yine fisfisfis
Gece de ondan iyi uyudu herhalde..
Evet evet açık kalsın bilgisayar, gel bak ara sıra, ben hep burdayım :)
Valla dizi, haber falan ben de izlemiyorum. Hatta dediğin gibi, eve bile zor yetişiyorum, yardımcı geldiği halde. Dün gece banyo yapacak halim yoktu, sabah yapıp ıslak kafayla zor fırladım evden. Misafir gelecekse, yaşasın ev ürünleri yapan pastaneci teyze :) Yeteneksiz miyim ne?
Çok varmış işe başlamana, bu süper... İnşallah gözünü arkada bırakmayacak bir bakıcı bulursun.
HEPATİT CANIM;
Ne kadar geç bırakırsan o kadar zorlanırsın diyorlardı bana şükür olmadı ama senin 5 ayın daha varmış inşallah yaşamazsın zorluk..
Kuzenim çok zorluk çekecek hep anneci oldu diyor oda dilekçesini vermiş biran önce işe dönmek için Ocak ayına kadar ücretsiz izin almıştı..Kızı 11 aylık şimdi en kısa mesafeye gitse bile annesine bıraktığında başlıyormuş ağlamaya çok zor gibi geliyorum diyor.
Umarım yaşamazsın
günaydınnn....
bezdim artık..
cıksada şu dişlerimiz oda kurtulsa bende..
sürekli aglıyo mızır mızır mızır memnuniyetsiz...ah be kızım
ben yorgan yaptrmayı düşünüyorum YAGMUR için..
bu elyaf yorganlar hiç hoşuma gitmiyo saglıksız terletiyo..
gunaydınnnnn
bugun cok ısım var yaw.emr sonucunu alip norolojiye gidecegim.alerji oldum sanirim kollarimda ve bacaklarimda kocaman kocaman su toplamis bisiyler var cildiyeciye gidecegim.veeeeeeee tabi diyetisyene gidecegim boshayallersmile
herkesler yaziyor bebelerin disi cikiyor ama benimkinde tik yok.disler dizilmis durumda fekat bi olayimiz yok henuz.Allah dan huysuzluk falanda yapmiyor.
sabah kahvalti hazirlarken baby first kanalini actim benimki kudurdu cevap veriyor onlara ciglik atiyor :))
garibim benleyken tv nin t sini bile goremiyor ya enteresan geldi galiba.simdi anneannesiyle oynuyor minik murunlu askim benim.
günaydın ballara.s.
uykusuz hergece,yorgun ölesiye -tatlicadiarzu-şarkının bu kısmını kendime armağan ediyorum.
aşılardan olsa gerek hafif ateşi vardı küçük serserimin yarım ölçek calpol verdim.
sizlerde nevar ne yok bir bakayım.
günaydın kızlar,
dün yağızı dr götürdüm. bakırköy yenimahaleye dr baktı çocugun bişeyi yok
geçmş dedi birde kan sayımı istedi 400 kişi vardı sırada bende 3 hafta önce
özelde yaptırmıştım iyi çıkmıştı diye yaptırmadık.
evi öylece bıraktım gittim akşam eve geldim ev batık halde.
bugünde yagız uyurken biraz işlerimi yaptım, çamaşır asılacak bulaşık makinası boşalacak daha çok işim var,bir göz atayım dedim,
hasret çok geçmiş olsun nazaramı geldiniz yavrum yaa Allah beterinden korusun bir oku kendi kendine..
ayfer maşallah hilalime inşallah hiç zorluk çekmezsin,
ben yağızı bırakamıyorum fena halde bana alışmış dün babasına bıraktım annemde yanındaydı yeğenimi dr götürdük kıyamaeti koparmış, koşarak geldim eve..
kızlar fatmagülde çok kötü oldum, hem izledim hem saydım eşimde yanımdaydı,
bunları şeyinden asacaklar ediler neler neler sayıyorum eşimde bana bakıyo..
ya yok aslında yolunda değildi ben hamile kaldığımda biz boşanmaya karar vermiştik ben korunmuyordum çünkü doktorum yumurtlama sorunun vr hamile kalman için tedavi görmen gerek dedi bizde ona güvenmiştik tam boşanıyoruz derken bi baktım hamieyim seviyorduk birbirimizi deniyelim bebek bizi daha çok bağlar dedi bende tmm dedim doğdu ama bu seferde bebeğe elim bakacak o da yazlıkta diye ailesinin yazlığına taşındık 3 aydır ailesiyle kalıyorum aslında aramız iyiydi alesiyle ama sorunlar başladı alttan aliyim görmiyim dedim baktım çok eziliyorum uhatap olmiyim dedim bu sefer eser yani eşim alınmaya başladı tartışır olduk her lafımda bozmaya başladı bende ona surat yapmaya başladım 2 hatadır yatakları bile ayırmıştık ama bu kadar ciddileşmez diodum Aylin birazda sen kovala demişsin ya çok kırgınım içimden gelmiyo aslında bu sabah yeniden konuşmaya çalıştım alttan aliyim gönlünü yapiyim dedim böyle söylyince farkettim ki ben çok üzülmüş çok kırılmışım bitsin dediğinde üzülmedim bile korktum sadece
ya tabi evliliğiimiz de biraz ters başladı bizim biz sevgiliydik eşim babamın ortağıydı sdanda çalışıyorduk ailemden gizledik iş ciddileşirse söyleriz dedik o ara benim şirketimde tartıştığım bi müdürümüz vardı gitmiş babama yetiştirmiş sen yokken birlikte yaşıyolar herkesin dilindesin fln diye kısmen aslı yoktu babam da bizden gizli eserin msnine girmiş kaıtlı konuşmaları okumuş yetmiş zaten deliye dönmüş ben aslında iş bulup antebe gidiyodum ordan mezunum arkadaşlarım fln var orda evlilik flndüşünmedim babama da resti çektim bana inanmıyosan ne halin varsa gör diye ama eser tuttu beni seviyorum sni ne olur evlenelim ben zaten evlenmek istiyodum fln diye ama benim hiç içime sinmiyodu sanki mecburen evlenmişiz gibi ailemde önce öyle sandı çok kötü günler geçirdim uzun zaman konuşmadık her biaraya gelişimizde laf sokuyolardı daha yeni bebekten sonra düzeldi yani boşanıyorum dersem ne tepki verirler onu da bilemiyorum of boşuna nickim hepkaravana deil yani
bosna; [COLOR="navy" .!.:Hmmm, sizin durum farklıymış biraz...
Yorum yapamıcam, hakkınızda hayırlısı olsun.[/COLOR]
günaydınnn....
bezdim artık..
cıksada şu dişlerimiz oda kurtulsa bende..
sürekli aglıyo mızır mızır mızır memnuniyetsiz...ah be kızım
yünden -pamuktan mı?ağır olmaz mı canım ya..pamuklu nevresim gecirince bişey olmazben yorgan yaptrmayı düşünüyorum YAGMUR için..
bu elyaf yorganlar hiç hoşuma gitmiyo saglıksız terletiyo..
gunaydınnnnn
bugun cok ısım var yaw.emr sonucunu alip norolojiye gidecegim.alerji oldum sanirim kollarimda ve bacaklarimda kocaman kocaman su toplamis bisiyler var cildiyeciye gidecegim.veeeeeeee tabi diyetisyene gidecegim boshayallersmile
herkesler yaziyor bebelerin disi cikiyor ama benimkinde tik yok.disler dizilmis durumda fekat bi olayimiz yok henuz.Allah dan huysuzluk falanda yapmiyor.
sabah kahvalti hazirlarken baby first kanalini actim benimki kudurdu cevap veriyor onlara ciglik atiyor :))
garibim benleyken tv nin t sini bile goremiyor ya enteresan geldi galiba.simdi anneannesiyle oynuyor minik murunlu askim benim.
günaydın ballara.s.
uykusuz hergece,yorgun ölesiye -tatlicadiarzu-şarkının bu kısmını kendime armağan ediyorum.
aşılardan olsa gerek hafif ateşi vardı küçük serserimin yarım ölçek calpol verdim.
sizlerde nevar ne yok bir bakayım.
Şu an aldığım bi habere göre akşama yemeğe misafirimiz varmış.
Eşimin teyzesi ile eniştesi geliyorlarmış.
Haftanın son günü, yorgun ve uykusuzum, ne yemek yapacak, ne sofra kuracak ne de misafir ağırlayacak gücüm var
Hıh bitiyor mu sanıyorsun..altları hallettik üstler var sırada..onlar daha feci sööliimm
tam da kasıyamıyorlar ..ben de üstleri bekliyom
niye geliyorlarmış?senin eşinin ailesi de benimkiler gibi sanırım düşüncesiz özetle odun..
bence eşinle konuş canım ..calışan ve bebeği olan bir anne olarak sadece c.tesi akşamları misafir kabul edin..belki kocişin insafa gelir ok der:)
sağolun kızlar.evet seyhancım bu harekete iyi bile maşallahbirde günde 2-3 bazen 5-6 kez kaka yapar.canım arada ALP inde oluyor tıranağı gelmiştir yada oyuncakla falan yapmıştır ama tabiki genede takip etmende fayda var.
haydaa ne olduki esincim?dur hemen boşanma falan düşünme oturun konuşun biraz yanlız kalın.boşanmayı gerektirecek kadar sorunlarınız var mı?
fatmgül psikolojimi bozdu tecavüz sahnesi mahvetti beni kanım dondu put kesildim tv nin karşısında kalbim çarpmaya başladı hızlı hızlı neredeyse ağlayacaktım kafamçokkarıştı
gunaydınnnnn
bizimde evliligimiz sarsıntıda ne olacagımız beli deil biraz kafamı dagıtmak için uzaklaşam çok iyi olcak, akşam sinirden gece 3e kadar uyuyamadım kollarım uyuştu kasıldı tüm vücudum,sinir hapı kullanıyodum onuda bulamadım, ruh gibi uyuyakalmışım.hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun..günaydın kızlar oğlum doğdu doğalı haber dışında bişi izlemedim dizi mevzuuna dahil olamıyorum o yüzden bu sabah kocam resmen bu iş böyle gitmez bıtım dedi işin aslı bende bıktım ama boşanacak akdar mı ona henüz karar vermedim ayrıca boşanınca ne yaparım nası nerde yaşarım bi planım yok kafam çok karışık henüz enine boyuna konuşamadık çarşamba sudana gidiyo 15 gün kadar kacak o zamana kadar düşünelim korkuyorum galiba bebek henüz çok küük ama bitecekse şimdi bitsin alışması daha kolay olur sanki
daha kısa gecilebilirdi bu sahne bence o neydi yaa öyle coluk cocuk izleyebilir o saatte..
o gerizkalı esmer cocukta bakakaldı öylece..adı neydi hatrlamadım..bakalım nolcek..
canım pratik bişeyler düşün öyle çok yorma kendini.mesela tatlıyı falan hazır al.çocukla misafir ağırlamakta çok zor Allah yardımcın olsun.Ama kımıldayacak halim yok, o başka :))
slm kızlar...
esin hayırdır ya ne oluyo? acele karar vermeyin...bebeğinizi düşünün...
eşim izletmedi yeni dizilere takılmayalım diye.ben de bugün netten kısa kısa izledim.gerçekten tecavüz sahnesi tüyler ürpertici...peki o gemiden bakan nişanlısı değilmi?niye kurtarmadı??
slm kızlar...
esin hayırdır ya ne oluyo? acele karar vermeyin...bebeğinizi düşünün...
eşim izletmedi yeni dizilere takılmayalım diye.ben de bugün netten kısa kısa izledim.gerçekten tecavüz sahnesi tüyler ürpertici...peki o gemiden bakan nişanlısı değilmi?niye kurtarmadı??
hadi bakalım bize haber et.ne diyecek doktor...
oğlum uyudu bende kendime kahve yaptım ohhhhhh mis gibim..:içelim:
bizimde evliligimiz sarsıntıda ne olacagımız beli deil biraz kafamı dagıtmak için uzaklaşam çok iyi olcak, akşam sinirden gece 3e kadar uyuyamadım kollarım uyuştu kasıldı tüm vücudum,sinir hapı kullanıyodum onuda bulamadım, ruh gibi uyuyakalmışım.hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun..
evet yaa çok kötü bir sahneydi hemde o saatte ve genel izleyici diye yayınlıyolar..klava:
bizimde evliligimiz sarsıntıda ne olacagımız beli deil biraz kafamı dagıtmak için uzaklaşam çok iyi olcak, akşam sinirden gece 3e kadar uyuyamadım kollarım uyuştu kasıldı tüm vücudum,sinir hapı kullanıyodum onuda bulamadım, ruh gibi uyuyakalmışım.hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun..
YA HAYIRLISI DİYO DA İNSANBEBEK VAR İŞTE O OLMASA ALIR BAŞIMI GİDERİM HİÇ DE KORKMAM DELİYİMDİR BİRAZ AMA BEBEKLE ONUN DÜZENİNİ BOAMDAN BABASINDAN AYIRMADAN NASI YAPARIM NE YAPARIM BİLMİYORUM
10a kadar uyuduk kızmlaaaaaa:lepi: ohh be kendimdeyim bugün şükürler olsun dünde 12de yttım fazla beklemeden ohhhhh...
kızlar şimdi eşimin yeni yerinde ki ortağı aradı sipariş wermek için we dediki cengiz buldu mu oaraya kız dedi.. ne kızı dedim e dedi siz taşınınca oraya bakacak birini arıyo dedi ablama söyledi dedi ablam yapamm ben dedi dedi.. burda bi kıza teklif etti galiba falan dedi.. sen bilmiosan bnden duyduğunu söyleme dedi belki olmazsa hayal kırıklığına uğrama diye sana söylemiyodur dedi..
ayy dedim serpil abla 2ye 3e kadar duracak birini bile bulsa razıyım öğrenci falan part time hiç değilse kızmla ewimde olurum o saate kadar sonra da gelir dururm 5,6 saat ya da haftada 2 gün duracak biri olsa onada razıyım falan dedim..
o da sen merak etme o seni senden çok düşünüyo üzülme yapıcak o dedi bekle gör dedi:)))
alla alla dedim ya cengiz bunlara dümen yapıyo.. ya da gerçekten benim rahatım için bişeyler yapmya çalışıyooo:Saruboceq:
bizimde evliligimiz sarsıntıda ne olacagımız beli deil biraz kafamı dagıtmak için uzaklaşam çok iyi olcak, akşam sinirden gece 3e kadar uyuyamadım kollarım uyuştu kasıldı tüm vücudum,sinir hapı kullanıyodum onuda bulamadım, ruh gibi uyuyakalmışım.hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun..:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?