2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar,
dün yağızı dr götürdüm. bakırköy yenimahaleye dr baktı çocugun bişeyi yok
geçmş dedi birde kan sayımı istedi 400 kişi vardı sırada bende 3 hafta önce
özelde yaptırmıştım iyi çıkmıştı diye yaptırmadık.
evi öylece bıraktım gittim akşam eve geldim ev batık halde.
bugünde yagız uyurken biraz işlerimi yaptım, çamaşır asılacak bulaşık makinası boşalacak daha çok işim var,bir göz atayım dedim,
hasret çok geçmiş olsun nazaramı geldiniz yavrum yaa Allah beterinden korusun bir oku kendi kendine..
ayfer maşallah hilalime inşallah hiç zorluk çekmezsin,
ben yağızı bırakamıyorum fena halde bana alışmış dün babasına bıraktım annemde yanındaydı yeğenimi dr götürdük kıyamaeti koparmış, koşarak geldim eve..
kızlar fatmagülde çok kötü oldum, hem izledim hem saydım eşimde yanımdaydı,
bunları şeyinden asacaklar ediler neler neler sayıyorum eşimde bana bakıyo..

hadi gözünaydın aşkım atlattınız..
banada 1 yaşında geliceksin dedi hemşire..

sağolun kızlar.evet seyhancım bu harekete iyi bile maşallah birde günde 2-3 bazen 5-6 kez kaka yapar.canım arada ALP inde oluyor tıranağı gelmiştir yada oyuncakla falan yapmıştır ama tabiki genede takip etmende fayda var.
haydaa ne olduki esincim?dur hemen boşanma falan düşünme oturun konuşun biraz yanlız kalın.boşanmayı gerektirecek kadar sorunlarınız var mı?
seyhan belki eliyle yırtmıştr gözünü bi anlık kızarmıştr cano..
fatmagülü izledinizmiiiii???anammm kızın başına gelenlerrr vay anam vay zavallı berom..
dizi 10 numara
:lepi:
fatmgül psikolojimi bozdu tecavüz sahnesi mahvetti beni kanım dondu put kesildim tv nin karşısında kalbim çarpmaya başladı hızlı hızlı neredeyse ağlayacaktım kafamçokkarıştı

daha kısa gecilebilirdi bu sahne bence o neydi yaa öyle coluk cocuk izleyebilir o saatte..
o gerizkalı esmer cocukta bakakaldı öylece..adı neydi hatrlamadım..bakalım nolcek..

inşallah bosnacım sağol:))
ben aslında saraylı hatunum diyorum da kimsenin aldırdığı yok:)eşim gelince yemekte ne var diye soruyor hemn ..saray hanfendisi yemek mi yapar hiçç

haklısın canım.ben şimdiden zor olacağını farkediyoum.ama bu kadar küçükken de bakıcıya bırakamazdım..zor bir cocuk üstelik biberon da emzik de tutmadı.anne sütünden mahrum bırakammzdım..bir de bakıcı bu sıkıntılı günlere e kadar toleranslı davranır bilemedim..umarım dediğin gibi olur:)

ya tabi evliliğiimiz de biraz ters başladı bizim biz sevgiliydik eşim babamın ortağıydı sdanda çalışıyorduk ailemden gizledik iş ciddileşirse söyleriz dedik o ara benim şirketimde tartıştığım bi müdürümüz vardı gitmiş babama yetiştirmiş sen yokken birlikte yaşıyolar herkesin dilindesin fln diye kısmen aslı yoktu babam da bizden gizli eserin msnine girmiş kaıtlı konuşmaları okumuş yetmiş zaten deliye dönmüş ben aslında iş bulup antebe gidiyodum ordan mezunum arkadaşlarım fln var orda evlilik flndüşünmedim babama da resti çektim bana inanmıyosan ne halin varsa gör diye ama eser tuttu beni seviyorum sni ne olur evlenelim ben zaten evlenmek istiyodum fln diye ama benim hiç içime sinmiyodu sanki mecburen evlenmişiz gibi ailemde önce öyle sandı çok kötü günler geçirdim uzun zaman konuşmadık her biaraya gelişimizde laf sokuyolardı daha yeni bebekten sonra düzeldi yani boşanıyorum dersem ne tepki verirler onu da bilemiyorum of boşuna nickim hepkaravana deil yani

Süt sağdım...
Hala çıkıyor çok şükür, şaşırıyorum bazen :)

günaydınnn....
bezdim artık..
cıksada şu dişlerimiz oda kurtulsa bende..
sürekli aglıyo mızır mızır mızır memnuniyetsiz...ah be kızım

Hepsi öyle...
Ama hemen kurtulamıcaz ki, 32 tane diş var yaw :)

ben yorgan yaptrmayı düşünüyorum YAGMUR için..
bu elyaf yorganlar hiç hoşuma gitmiyo saglıksız terletiyo..

Organik pamuk yorgan almıştım ben, ama daha kullanmıyoruz, yorganlık olmadı burda hava...

Geçmiş olsun Öznurcum...

Geçmiş olsun kuduruk kuzumaa...

Yağız'a da geçmişler olsun...

Hmmm, sizin durum farklıymış biraz...
Yorum yapamıcam, hakkınızda hayırlısı olsun.

bosna; [COLOR="navy" .!.:
Hmmm, sizin durum farklıymış biraz...
Yorum yapamıcam, hakkınızda hayırlısı olsun.
[/COLOR]

yorum yapılabilecek bi durum yok zaten anlatıcak burdan başka bi yerim de yok bu sayfanın i tarafı birbirimizi tanımıyor olmak:gitme:

Şu an aldığım bi habere göre akşama yemeğe misafirimiz varmış.
Eşimin teyzesi ile eniştesi geliyorlarmış.
Haftanın son günü, yorgun ve uykusuzum, ne yemek yapacak, ne sofra kuracak ne de misafir ağırlayacak gücüm var

günaydınnn....
bezdim artık..
cıksada şu dişlerimiz oda kurtulsa bende..
sürekli aglıyo mızır mızır mızır memnuniyetsiz...ah be kızım

Hıh bitiyor mu sanıyorsun..altları hallettik üstler var sırada..onlar daha feci sööliimm
tam da kasıyamıyorlar ..ben de üstleri bekliyom

ben yorgan yaptrmayı düşünüyorum YAGMUR için..
bu elyaf yorganlar hiç hoşuma gitmiyo saglıksız terletiyo..
yünden -pamuktan mı?ağır olmaz mı canım ya..pamuklu nevresim gecirince bişey olmaz :))

gecmiş olsunn

gecmiş olsun yakışıklı sıpaya:)

niye geliyorlarmış?senin eşinin ailesi de benimkiler gibi sanırım düşüncesiz özetle odun..
bence eşinle konuş canım ..calışan ve bebeği olan bir anne olarak sadece c.tesi akşamları misafir kabul edin..belki kocişin insafa gelir ok der:)

İstanbul'da yaşamıyorlar canım yaa, birkaç günlüğüne gelmişler, bu akşamı ayarlayabilmişler. Daha Doruk'u görmediler bile...
O yüzden bişey diyemedim ben de...

slm kızlar...

esin hayırdır ya ne oluyo? acele karar vermeyin...bebeğinizi düşünün...

eşim izletmedi yeni dizilere takılmayalım diye.ben de bugün netten kısa kısa izledim.gerçekten tecavüz sahnesi tüyler ürpertici...peki o gemiden bakan nişanlısı değilmi?niye kurtarmadı??

hadi bakalım bize haber et.ne diyecek doktor...

oğlum uyudu bende kendime kahve yaptım ohhhhhh mis gibim..:içelim:

bizimde evliligimiz sarsıntıda ne olacagımız beli deil biraz kafamı dagıtmak için uzaklaşam çok iyi olcak, akşam sinirden gece 3e kadar uyuyamadım kollarım uyuştu kasıldı tüm vücudum,sinir hapı kullanıyodum onuda bulamadım, ruh gibi uyuyakalmışım.hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun..

daha kısa gecilebilirdi bu sahne bence o neydi yaa öyle coluk cocuk izleyebilir o saatte..
o gerizkalı esmer cocukta bakakaldı öylece..adı neydi hatrlamadım..bakalım nolcek..

evet yaa çok kötü bir sahneydi hemde o saatte ve genel izleyici diye yayınlıyolar..klava
:

10a kadar uyuduk kızmlaaaaaa:lepi: ohh be kendimdeyim bugün şükürler olsun dünde 12de yttım fazla beklemeden ohhhhh...
kızlar şimdi eşimin yeni yerinde ki ortağı aradı sipariş wermek için we dediki cengiz buldu mu oaraya kız dedi.. ne kızı dedim e dedi siz taşınınca oraya bakacak birini arıyo dedi ablama söyledi dedi ablam yapamm ben dedi dedi.. burda bi kıza teklif etti galiba falan dedi.. sen bilmiosan bnden duyduğunu söyleme dedi belki olmazsa hayal kırıklığına uğrama diye sana söylemiyodur dedi..
ayy dedim serpil abla 2ye 3e kadar duracak birini bile bulsa razıyım öğrenci falan part time hiç değilse kızmla ewimde olurum o saate kadar sonra da gelir dururm 5,6 saat ya da haftada 2 gün duracak biri olsa onada razıyım falan dedim..
o da sen merak etme o seni senden çok düşünüyo üzülme yapıcak o dedi bekle gör dedi:)))
alla alla dedim ya cengiz bunlara dümen yapıyo.. ya da gerçekten benim rahatım için bişeyler yapmya çalışıyooo:Saruboceq:

Ama kımıldayacak halim yok, o başka :))
canım pratik bişeyler düşün öyle çok yorma kendini.mesela tatlıyı falan hazır al.çocukla misafir ağırlamakta çok zor Allah yardımcın olsun.

evet nişanlısı olcaycım ama o olanı biteni görmedi öyle bakıyordu kıyıya.görebileceği biryerde değildi yani.

Olcay, nasıl oldu belin?

Merak ettirdiniz bee, ben de bakıyım bari internetten...

Alla Allaa,
Size noldu Nimetcim yaa?

kız hemen hinlik düşünme belki gerçekten adam seni rahata erdirmek istiyor sana söylememiştir bulamazsa falan senin aklına girmesin diye.hadi inşaallah buda olurda iyice rahatlar kızınla dilediğin gibi zaman geçirir ve dinlenirsin canım.
ne oldu ev parayı alıp ödeme yaptınız mı???

nasıl yaa???nimet ne olduki tatlım size?off yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…