- 23 Temmuz 2009
- 2.640
- 181
- 373
- 44
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #75.201
alla alla şimdi hiç aylık kontrool olmayacak mı???? ben götütütm yinede yaa bilmiom kiohaoldumsmilehadi gözünaydın aşkım atlattınız..
banada 1 yaşında geliceksin dedi hemşire..
napıosunuz yaw bakamadım bugün size kuziler bizdeydi..bende kaldılar akşam..tlf sapıklıgı yaptık..kociş iş seyahatnde gece tokatta kaldı..numara sallayıp milleti işleettik matrak oldu koptuk gece..
yagmur u yıkadım..uyuyo..
kocacımı bekliorum gelir biraszdan..
bide dizimi bekliorum beren saati..
benim canawarda hergün bi yerini yoluyo sinir hastası kızım benim:))))seyhan belki eliyle yırtmıştr gözünü bi anlık kızarmıştr cano..
fatmagülü izledinizmiiiii???anammm kızın başına gelenlerrr vay anam vay zavallı berom..
dizi 10 numara:lepi:
ayenen burcu aynennnnnnn ceride öyle 11de uyudu (artık hep böyle 10,30,11,30 arası uyuyor:gitme:) we sabah 6da uyandı sadece emdi tekrar 10a çeyrek kalaya kadar uymuşuz.. inşallah böyle gider yaa.. hal böyle olunca bende dinlenmiş oldumaklinialirimsmileGünaydın,
Merve, pirinç çorbasının içine havuç, semizotu, maydanoz gibi bişeyler koymayı denesene...
Ben 6,5 aydır sadece Aşk'ı Memnu'nun final bölümünü izledim valla. Yeni diziler, haberler, film falan, hiç haberim yok bunlardan. Zaten Doruk uyanıkken tv açmıyorum, uyuduğu zaman da işleri bitirip hoop yatıyorum.
Dün gece bi mucize oldu, Doruk sadece 1 defa uyandı, emzirdim ve hemen uyudu. Bugün iyiyim, çalışıyorum full performans :)
maşallah canım umarım hep böyle sorunsuz dewam eder..GÜNAYDIN HERKESE;
NASILSINIZ ...BİZ KIZIMLA GAYET İYİYİZ KIZIM ALIŞTI ABLAMA BİR SORUN YOK ALLAHTAN BIRAKMAYA GİTTİĞİMDE BİLE GÜLE OYNAYA GİDİYORUZ ...AKŞAMLARI DA BENİ GÖRÜNCE HEMEN BOYNUMA SARILIYOR VE BAŞLIYOR KAFASINI DAYAYIP MEMEYE SARILIYOR ..HOŞ ESKİSİ GİBİ KALİTELİ SÜTÜM YOK AMA SIRF O BUNUNLA MUTLU OLUYOR...UYKU DÜZENİMİZ SÜPERSAAT 19,30-8:30 GİBİ UYUYOR SONRA UYANIYOR 1 SAAT UYANIK KALINCA EMZİRİYORUM YADA MAMA VERİYORUM EN GEÇ 22,30 UYUYOR ARTIK....ARA ARA AĞLAMALARI OLUNCA DA YANINA GİDİP YATIYORUM VE EMZİREREK TEKRARDAN UYUYOR..
EK GIDALARI+MAMA YI GÜNDÜZLERİ ÇOK İYİ ŞEKİLDE ALIYORMUŞ ....
BİZDEN BU KADAR SİZLER NASILSINIZ?
DÜN KK BENDE BAKIMDA GÖZÜKTÜ AMA SİZLER KONUŞMUŞSUNUZ ANLAMADIM GİTİ?
off bebeğim ya ewet bizde de daha gelenbn giden yok bazen bi tutuyor huysuzluğu tüm gün harab oluyorumgünaydınnn....
bezdim artık..
cıksada şu dişlerimiz oda kurtulsa bende..
sürekli aglıyo mızır mızır mızır memnuniyetsiz...ah be kızım
ben yorgan yaptrmayı düşünüyorum YAGMUR için..
bu elyaf yorganlar hiç hoşuma gitmiyo saglıksız terletiyo..
yagmur u anca uyuttumoğlum uyudu bende kendime kahve yaptım ohhhhhh mis gibim..:içelim:
bizimde evliligimiz sarsıntıda ne olacagımız beli deil biraz kafamı dagıtmak için uzaklaşam çok iyi olcak, akşam sinirden gece 3e kadar uyuyamadım kollarım uyuştu kasıldı tüm vücudum,sinir hapı kullanıyodum onuda bulamadım, ruh gibi uyuyakalmışım.hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun..
evet yaa çok kötü bir sahneydi hemde o saatte ve genel izleyici diye yayınlıyolar..klava:
slm kızlar...
esin hayırdır ya ne oluyo? acele karar vermeyin...bebeğinizi düşünün...
eşim izletmedi yeni dizilere takılmayalım diye.ben de bugün netten kısa kısa izledim.gerçekten tecavüz sahnesi tüyler ürpertici...peki o gemiden bakan nişanlısı değilmi?niye kurtarmadı??
hadi bakalım bize haber et.ne diyecek doktor...
10a kadar uyuduk kızmlaaaaaa:lepi: ohh be kendimdeyim bugün şükürler olsun dünde 12de yttım fazla beklemeden ohhhhh...
kızlar şimdi eşimin yeni yerinde ki ortağı aradı sipariş wermek için we dediki cengiz buldu mu oaraya kız dedi.. ne kızı dedim e dedi siz taşınınca oraya bakacak birini arıyo dedi ablama söyledi dedi ablam yapamm ben dedi dedi.. burda bi kıza teklif etti galiba falan dedi.. sen bilmiosan bnden duyduğunu söyleme dedi belki olmazsa hayal kırıklığına uğrama diye sana söylemiyodur dedi..
ayy dedim serpil abla 2ye 3e kadar duracak birini bile bulsa razıyım öğrenci falan part time hiç değilse kızmla ewimde olurum o saate kadar sonra da gelir dururm 5,6 saat ya da haftada 2 gün duracak biri olsa onada razıyım falan dedim..
o da sen merak etme o seni senden çok düşünüyo üzülme yapıcak o dedi bekle gör dedi:)))
alla alla dedim ya cengiz bunlara dümen yapıyo.. ya da gerçekten benim rahatım için bişeyler yapmya çalışıyooo:Saruboceq:
canım pratik bişeyler düşün öyle çok yorma kendini.mesela tatlıyı falan hazır al.çocukla misafir ağırlamakta çok zor Allah yardımcın olsun.
evet nişanlısı olcaycım ama o olanı biteni görmedi öyle bakıyordu kıyıya.görebileceği biryerde değildi yani.
YA HAYIRLISI DİYO DA İNSANBEBEK VAR İŞTE O OLMASA ALIR BAŞIMI GİDERİM HİÇ DE KORKMAM DELİYİMDİR BİRAZ AMA BEBEKLE ONUN DÜZENİNİ BOAMDAN BABASINDAN AYIRMADAN NASI YAPARIM NE YAPARIM BİLMİYORUM
Ayy bi dur Esin, delirtme beni.
Artık bebek var madem, önce kurtarmayı deneyeceksin.
15 gün ayrı kalacak olmanız tam denk gelmiş bence, bu fırsatı iyi değerlendir, kurtarmak için değerlendir arkadaşım.
Boşanmak son çare olmalı.
Kimsenin evliliği gül bahçesi değil ama boşanınca da gül bahçesi olmayacak, bebek var, adamı hayatından tamamen çıkaramazsın bebek olunca zaten...
İyice arapsaçına döner işler.
Hala lohusa sayılırız biz yaw, hepimize pçikolocik destek lazım aslında, böyle bişi düşünmez misin?
alla alla niye kızzz??erkek eleman yokmu??ne alaka10a kadar uyuduk kızmlaaaaaa:lepi: ohh be kendimdeyim bugün şükürler olsun dünde 12de yttım fazla beklemeden ohhhhh...
kızlar şimdi eşimin yeni yerinde ki ortağı aradı sipariş wermek için we dediki cengiz buldu mu oaraya kız dedi.. ne kızı dedim e dedi siz taşınınca oraya bakacak birini arıyo dedi ablama söyledi dedi ablam yapamm ben dedi dedi.. burda bi kıza teklif etti galiba falan dedi.. sen bilmiosan bnden duyduğunu söyleme dedi belki olmazsa hayal kırıklığına uğrama diye sana söylemiyodur dedi..
ayy dedim serpil abla 2ye 3e kadar duracak birini bile bulsa razıyım öğrenci falan part time hiç değilse kızmla ewimde olurum o saate kadar sonra da gelir dururm 5,6 saat ya da haftada 2 gün duracak biri olsa onada razıyım falan dedim..
o da sen merak etme o seni senden çok düşünüyo üzülme yapıcak o dedi bekle gör dedi:)))
alla alla dedim ya cengiz bunlara dümen yapıyo.. ya da gerçekten benim rahatım için bişeyler yapmya çalışıyooo:Saruboceq:
alla alla şimdi hiç aylık kontrool olmayacak mı???? ben götütütm yinede yaa bilmiom kiohaoldumsmile
hahaha bizde onu çok yapardık yaa hemde neler neler bi gün biri arayıp sapıkılık yaparsa bilin benimsempatiksalakcinni
benim canawarda hergün bi yerini yoluyo sinir hastası kızım benim:))))
ben izleyemedim yaa reklam arası maça geçtim orda takıldım kaldım walla
ayenen burcu aynennnnnnn ceride öyle 11de uyudu (artık hep böyle 10,30,11,30 arası uyuyor:gitme:) we sabah 6da uyandı sadece emdi tekrar 10a çeyrek kalaya kadar uymuşuz.. inşallah böyle gider yaa.. hal böyle olunca bende dinlenmiş oldumaklinialirimsmile
maşallah canım umarım hep böyle sorunsuz dewam eder..
off bebeğim ya ewet bizde de daha gelenbn giden yok bazen bi tutuyor huysuzluğu tüm gün harab oluyorum
şimdi uyuyo uyurken gidip mama wereyim de boş boş uyumasın..
yün mü???
zararlı ama canım yaa......... annem pamuk yorgan yaptırmıştı..bilmiyorumkismile
bir de kızlar ceren kaşık mamalarını muhallebiyi kahwaltıyı reddediyor hep.. sofrada bizimkle yemek istiyor, ağzına ekmek peynir yumurta koparıp wereyim çiğneyerek yutsun istiyor.. ew yemeklerini iştahla yiyor mamaları 2,3 kaşıktan sonra zorla yiyo..
bu sabah kahwaltıını yemedi 1 kaşık bile bnde tost söledim dışardan kopara kopara werdim yarıısını yedikafamçokkarıştı we yerken uyudu kucağımda yawrum normal mi bu yaa???? çiğneyip yemek istiyo ama dişi de yok yutuyo öyle:umursamaz:bilmiyorumkismile
Niye dümen yapsın be, günahını alma adamın...
Hadi inşallah ayarlar, kendime olmuş kadar sevinirim valla.
Kredi işi tamam mı bu arada?
Zaten başka türlü yetiştiremem ki Yazgıcım, 5'te evde oluorum.
Doruk'u yıka (her gün banyo yapıyor beyefendi) kurula giydir (ki bi ahtapotu giydirmek bile daha kolay olsa gerek), mutfağa gir derken bi çorba bi ana yemek anca yaparım.
Kalanını da hazır alsın koca bey napimm...
Ayy bi dur Esin, delirtme beni.
Artık bebek var madem, önce kurtarmayı deneyeceksin.
15 gün ayrı kalacak olmanız tam denk gelmiş bence, bu fırsatı iyi değerlendir, kurtarmak için değerlendir arkadaşım.
Boşanmak son çare olmalı.
Kimsenin evliliği gül bahçesi değil ama boşanınca da gül bahçesi olmayacak, bebek var, adamı hayatından tamamen çıkaramazsın bebek olunca zaten...
İyice arapsaçına döner işler.
Hala lohusa sayılırız biz yaw, hepimize pçikolocik destek lazım aslında, böyle bişi düşünmez misin?
YA EVET PSİKOLOJİM HEPTEN BOZULMUŞ BENİM İPSİPİSİKOPATIM BİLLAHYAPARIM -tatlicadiarzu-BİRAZ UZAK KALALIM BAKALIM NE OLUCAK YARIN DA YENİ EVİME TAŞINIYORUM BU ARADA HALE BAK HAYATIM ARAP SAÇI
İstanbul'da yaşamıyorlar canım yaa, birkaç günlüğüne gelmişler, bu akşamı ayarlayabilmişler. Daha Doruk'u görmediler bile...
O yüzden bişey diyemedim ben de...
orAma kımıldayacak halim yok, o başka :))
bu cüğara illetnden kurtarın beniiiieyvahedigeldismile
[
Ay dur yaw, ne boşanması öyle hemen...
Bıktıran nedir, sorun ne tam olarak?
Minicik bebeklerimiz var, onlar doğana kadar yolunda değil miydi herşey, ne oldu ki birdenbire?
ya yok aslında yolunda değildi ben hamile kaldığımda biz boşanmaya karar vermiştik ben korunmuyordum çünkü doktorum yumurtlama sorunun vr hamile kalman için tedavi görmen gerek dedi bizde ona güvenmiştik tam boşanıyoruz derken bi baktım hamieyim seviyorduk birbirimizi deniyelim bebek bizi daha çok bağlar dedi bende tmm dedim doğdu ama bu seferde bebeğe elim bakacak o da yazlıkta diye ailesinin yazlığına taşındık 3 aydır ailesiyle kalıyorum aslında aramız iyiydi alesiyle ama sorunlar başladı alttan aliyim görmiyim dedim baktım çok eziliyorum uhatap olmiyim dedim bu sefer eser yani eşim alınmaya başladı tartışır olduk her lafımda bozmaya başladı bende ona surat yapmaya başladım 2 hatadır yatakları bile ayırmıştık ama bu kadar ciddileşmez diodum Aylin birazda sen kovala demişsin ya çok kırgınım içimden gelmiyo aslında bu sabah yeniden konuşmaya çalıştım alttan aliyim gönlünü yapiyim dedim böyle söylyince farkettim ki ben çok üzülmüş çok kırılmışım bitsin dediğinde üzülmedim bile korktum sadece
Esin öncelikle hakkınızda hayırlısını dilerim. Evlenmeyi isteyen eşinmiş, şimdi bir çocuğunuz da var bu durumda daha çok gayret göstermesi gerekir. Olmuyor böyle demesi çok kolay.
Bu arada benim minik kızımın da adı Esin. Eşlerimizin isimleri de aynı, kısmet işte.
Aganigiden soğumaya gelince aynen öyle hiç içimden gelmiyor ama eşime yazık adam cinsel perhize girdi benim yüzümden. Bizimde 1 aydan fazla yataklarımız ayrı ama bizimkinin nedeni evdeki gürültü. Bizim küçük hanım yatak odamızda uyuyamıyor apartman gürültüsünden, onu yatırdığım odada yatıyorum ben de. Bu nedenle el olduk eşimle.
Zaten başka türlü yetiştiremem ki Yazgıcım, 5'te evde oluorum.
Doruk'u yıka (her gün banyo yapıyor beyefendi) kurula giydir (ki bi ahtapotu giydirmek bile daha kolay olsa gerek), mutfağa gir derken bi çorba bi ana yemek anca yaparım.
Kalanını da hazır alsın koca bey napimm...
hadi leyyyynnn başlamıyaydın delü:mymeka:
Esin öncelikle hakkınızda hayırlısını dilerim. Evlenmeyi isteyen eşinmiş, şimdi bir çocuğunuz da var bu durumda daha çok gayret göstermesi gerekir. Olmuyor böyle demesi çok kolay.
Bu arada benim minik kızımın da adı Esin. Eşlerimizin isimleri de aynı, kısmet işte.
Aganigiden soğumaya gelince aynen öyle hiç içimden gelmiyor ama eşime yazık adam cinsel perhize girdi benim yüzümden. Bizimde 1 aydan fazla yataklarımız ayrı ama bizimkinin nedeni evdeki gürültü. Bizim küçük hanım yatak odamızda uyuyamıyor apartman gürültüsünden, onu yatırdığım odada yatıyorum ben de. Bu nedenle el olduk eşimle.
EVET İLİŞKİYİ TOPARLAMA KONUSUNDA İLK ADIMI ONDAN BEKLİCEM BENDE ALTTAN ALIRIM SONRA ŞU AN BUNA KARAR VERDİM HER AN DEĞİŞEBİLİRİMdelikafadulden YA ASLINDA BEN İSTEMESEMDE ÇAKTIRMIYODUM YİNE YAPİYODUM ONA Bİ GÜZELLİK AMA ÖZELLİKLE SON 10 GÜN FALAN HERGÜN Bİ ŞEKİLDE TARTIŞIYORUZ E BENDE BİŞİ YOKMUŞ GİBİ DAVRANAMAM GEÇMİYO SİNİRİM NAPİYİM sempatiksalakcinni
sağol burcum..anlamıyorum daha nasıl olduğumu....sürekli yatıyorum...belimdeki sargıyı salı günü çıkarcam .o zaman belli olur...
ayenen burcu aynennnnnnn ceride öyle 11de uyudu (artık hep böyle 10,30,11,30 arası uyuyor:gitme:) we sabah 6da uyandı sadece emdi tekrar 10a çeyrek kalaya kadar uymuşuz.. inşallah böyle gider yaa.. hal böyle olunca bende dinlenmiş oldumaklinialirimsmile
bir de kızlar ceren kaşık mamalarını muhallebiyi kahwaltıyı reddediyor hep.. sofrada bizimkle yemek istiyor, ağzına ekmek peynir yumurta koparıp wereyim çiğneyerek yutsun istiyor.. ew yemeklerini iştahla yiyor mamaları 2,3 kaşıktan sonra zorla yiyo..
bu sabah kahwaltıını yemedi 1 kaşık bile bnde tost söledim dışardan kopara kopara werdim yarıısını yedikafamçokkarıştı we yerken uyudu kucağımda yawrum normal mi bu yaa???? çiğneyip yemek istiyo ama dişi de yok yutuyo öyle:umursamaz:bilmiyorumkismile[/B]
YA EVET PSİKOLOJİM HEPTEN BOZULMUŞ BENİM İPSİPİSİKOPATIM BİLLAHYAPARIM -tatlicadiarzu-BİRAZ UZAK KALALIM BAKALIM NE OLUCAK YARIN DA YENİ EVİME TAŞINIYORUM BU ARADA HALE BAK HAYATIM ARAP SAÇI
or
doru o zaman bişey diyemezsin..allah kolaylık versin canım.
ben de bu gün kaçamak yaptım :kedi:
Bugün seni düşündüm, hiç karşılaşamıyoruz diye :)
ALLAM ÇOK YOĞUNUM ÇALŞMAK İSTEMİYORUM OĞLUMU İSTİYORUM OFU OFU:umursamaz:
Yaramı deşmeeeee senağlama
:roflol:aynen aynen ahtapot bile daha kolay giydirilir zaten bir alt değiştirmek bir soyup giydirmek olay oluyor kaçıyor bağırıyor zorlarsam ağlıyor:bbo:.dün gece alp in beşiğini bizim odaya geçirdik zaten bizle yatıyordu ama geçici bir yatak yapmıştık bizim yatağımızın yanına artık iyice hareketlendi düşer diye korkumdan beşiği geçirdim odaya tabi benimki onda durmadı gece kaç defa uyandı en son aramıza aldım.sonra gece boyunca yer değiştirip durduk ailecek.bir alp ortaya geçti,sonra ben geçtim,sonra rahat yatsın diye ayak ucuna kıvrıldım.yakında gece uyanıp kendimi veya eşimi beşikte bulursam şaşırmayacağımsempatiksalakcinni.düzenimizi bozdu serserim:asigim:
:roflol: Çok güldüm...
Biz de Doruk hastalandığından beri aynı durumdayız.
Bizim yatakta uyutuyorum, sonra yatağına yatırıyorum, uyanıyor, çok uykum gelince yanımıza alıyorum, döne döne ikimizi de ittiriyor, sonunda eşim yatağı terk ediyor, ben de yatağın bir ucuna ilişiyorum, koca yatakta döne döne yatıyor 70 cm'lik cüce kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?