2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

sağol burcum..anlamıyorum daha nasıl olduğumu....sürekli yatıyorum...belimdeki sargıyı salı günü çıkarcam .o zaman belli olur...

alla alla şimdi hiç aylık kontrool olmayacak mı???? ben götütütm yinede yaa bilmiom kiohaoldumsmile
hahaha bizde onu çok yapardık yaa hemde neler neler bi gün biri arayıp sapıkılık yaparsa bilin benimsempatiksalakcinni

seyhan belki eliyle yırtmıştr gözünü bi anlık kızarmıştr cano..
fatmagülü izledinizmiiiii???anammm kızın başına gelenlerrr vay anam vay zavallı berom..
dizi 10 numara
:lepi:
benim canawarda hergün bi yerini yoluyo sinir hastası kızım benim:))))
ben izleyemedim yaa reklam arası maça geçtim orda takıldım kaldım walla

ayenen burcu aynennnnnnn ceride öyle 11de uyudu (artık hep böyle 10,30,11,30 arası uyuyor:gitme:) we sabah 6da uyandı sadece emdi tekrar 10a çeyrek kalaya kadar uymuşuz.. inşallah böyle gider yaa.. hal böyle olunca bende dinlenmiş oldumaklinialirimsmile
maşallah canım umarım hep böyle sorunsuz dewam eder..
günaydınnn....
bezdim artık..
cıksada şu dişlerimiz oda kurtulsa bende..
sürekli aglıyo mızır mızır mızır memnuniyetsiz...ah be kızım
off bebeğim ya ewet bizde de daha gelenbn giden yok bazen bi tutuyor huysuzluğu tüm gün harab oluyorum

şimdi uyuyo uyurken gidip mama wereyim de boş boş uyumasın..

ben yorgan yaptrmayı düşünüyorum YAGMUR için..
bu elyaf yorganlar hiç hoşuma gitmiyo saglıksız terletiyo..

yün mü???
zararlı ama canım yaa......... annem pamuk yorgan yaptırmıştı..bilmiyorumkismile

bir de kızlar ceren kaşık mamalarını muhallebiyi kahwaltıyı reddediyor hep.. sofrada bizimkle yemek istiyor, ağzına ekmek peynir yumurta koparıp wereyim çiğneyerek yutsun istiyor.. ew yemeklerini iştahla yiyor mamaları 2,3 kaşıktan sonra zorla yiyo..

bu sabah kahwaltıını yemedi 1 kaşık bile bnde tost söledim dışardan kopara kopara werdim yarıısını yedikafamçokkarıştı we yerken uyudu kucağımda yawrum normal mi bu yaa???? çiğneyip yemek istiyo ama dişi de yok yutuyo öyle:umursamaz:bilmiyorumkismile

yagmur u anca uyuttum
tv sehpasına sardı bu ara neymiş üstüne cıkıp kumandayı alacakmış
yok yaww dedim gel bakem sen buraya attım yataga..
NİMET öbür konuyu hallettnmi..
ne kadar uzak olursan okadar uzaklaşıyo insan..
bide sinir ilacı uyyuşukluk yapıo ya..cok içme..artı hangi ilaç bu
?

nişanlısı ama o görmedi ki fatmagülü seferemi n giti onu ugurlamaya gidiyodu
tecavüzcülere yakalandı..
:tomato:

Niye dümen yapsın be, günahını alma adamın...
Hadi inşallah ayarlar, kendime olmuş kadar sevinirim valla.

Kredi işi tamam mı bu arada?

Zaten başka türlü yetiştiremem ki Yazgıcım, 5'te evde oluorum.
Doruk'u yıka (her gün banyo yapıyor beyefendi) kurula giydir (ki bi ahtapotu giydirmek bile daha kolay olsa gerek), mutfağa gir derken bi çorba bi ana yemek anca yaparım.
Kalanını da hazır alsın koca bey napimm...

alla alla niye kızzz??erkek eleman yokmu??ne alaka

yün degil ya pambıktan yorgan..
ay bogulur cocuk hasret yagmur da aynen elimdekine dalıyo ama vermiyorum ..dişleride kaşınıyo ya sert hoşuna gitmiştr tost..

nekadar yapılacak işim var ev kalktı gidiyo ama yagmur okadar yoruyoki beni artık elim kolum kalkmıyoomirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmir

ayyy tecavüz sahnesini şimdi izledim. iğrençti bi o kadarda gerçek. tüylerim beynim kalktı. sen koru yarabbim herkesi. adi şerefsizler pislikler aç köpekler. hadi gittim işim war...

İstanbul'da yaşamıyorlar canım yaa, birkaç günlüğüne gelmişler, bu akşamı ayarlayabilmişler. Daha Doruk'u görmediler bile...
O yüzden bişey diyemedim ben de...

Ama kımıldayacak halim yok, o başka :))
or

doru o zaman bişey diyemezsin..allah kolaylık versin canım.

bu cüğara illetnden kurtarın beniiiieyvahedigeldismile

ben de bu gün kaçamak yaptım :kedi:

:roflol:aynen aynen ahtapot bile daha kolay giydirilir zaten bir alt değiştirmek bir soyup giydirmek olay oluyor kaçıyor bağırıyor zorlarsam ağlıyor:bbo:.dün gece alp in beşiğini bizim odaya geçirdik zaten bizle yatıyordu ama geçici bir yatak yapmıştık bizim yatağımızın yanına artık iyice hareketlendi düşer diye korkumdan beşiği geçirdim odaya tabi benimki onda durmadı gece kaç defa uyandı en son aramıza aldım.sonra gece boyunca yer değiştirip durduk ailecek.bir alp ortaya geçti,sonra ben geçtim,sonra rahat yatsın diye ayak ucuna kıvrıldım.yakında gece uyanıp kendimi veya eşimi beşikte bulursam şaşırmayacağımsempatiksalakcinni.düzenimizi bozdu serserim:asigim:

SEVİYORUM SİZİNLE KONUŞMAYI SABAH NASI SİNİRLİ VE SIKKINDIM MUHABBET ETTİM GEÇTİ SIKINTIM İYİ GELDİNİZ BANA SEVİYORUUUUMMMM SİZİİİolumunekankayizsmile

sağol burcum..anlamıyorum daha nasıl olduğumu....sürekli yatıyorum...belimdeki sargıyı salı günü çıkarcam .o zaman belli olur...

İyisindir inşallah :)

bu cüğara illetnden kurtarın beniiiieyvahedigeldismile

klava:

Cery aşmış, maaşallah... Doruk'a rakı falan içirmem lazım o kadar uyuması için :)

Sonra o tostlar bütün çıkmıyo mu kakasından?
Doruk'un bütün yediği havuçlar falan aynen çıkıyor da kaydirigubbakcemile3

YA EVET PSİKOLOJİM HEPTEN BOZULMUŞ BENİM İPSİPİSİKOPATIM BİLLAHYAPARIM -tatlicadiarzu-BİRAZ UZAK KALALIM BAKALIM NE OLUCAK YARIN DA YENİ EVİME TAŞINIYORUM BU ARADA HALE BAK HAYATIM ARAP SAÇI

İstanbul'da olsan beraber giderdik, grup indirimi de yaparlardı.
Benimki de çok bozuk...

or

doru o zaman bişey diyemezsin..allah kolaylık versin canım.

ben de bu gün kaçamak yaptım :kedi:

Sağol canım.
Sen de mi yaa?
İçmeyin şu zıkkımı, bi de sen emziriyosun, kafa atarım valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…