2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ulennn bende doktora gidenlerin yerindee olmak istrdimmmm
ama siz üzülemyin doktora gidenler gitsin ben bebeğime aldığım cicileir eklicem onlarr patlasınnn :)

ama ben klozette gördüm o akıntıyı küçük böyle serce parmağın tırnağı gibi bende hamile kaldımdan beri arada bi görüyorum

Günaydınn kıslarrr ;

yaz ve diğer hatunlar az önce wc gittim küçük abdestimi yaptım idrarımda beyaz akıntı gördüm peceteye gelmedi ama sizde böyle oluyormu

nasıl bir akıntıkı gülencim:uhm:.bendede var baahsetmiştim.bendeki şeffaf bazen daha koyu bazende çok açık sarı bir akıntı.

selam bosna geçmiş olsun şimdi nasılsın?

ya kizlar ben bugun 13+6yim benimle ayni yada yakin olanlara sorum var siz suan neler hissediyorsunuz kendinizde ben sanki hic bisiy hissetmiyorum bazen biraz karinim kasigim boyle bi kasilir gerilir gibi oluyo hemen geciyo bide akintimda bazen afedersiniz kesik kesik bisy gelio normalmi acba a cok korkuyorum

heyy saglık ocana neden siz gidiyosunuzki baana kapıma kadar geldillerr beee pehh

selam bosna geçmiş olsun şimdi nasılsın?

sağol mutlucum...
hala pek düzelmedi midem, bişey yiyemiyorum.
midem çok kötü olduğu için geceleri uyuyamıyorum, bu sefer de tansiyonum düşüyor.
idare ediyorum, Allah beterinden saklasın diyelim :)
şimdi bi de ense kalınlığı heyecanı sardı :))

Merhaba arkadaşlar hihoyyyt ,,, ben aranıza yeni katıldım 11 haftalık hamileyim çok sorum var sizlere.... doktorum beni 2 kez kontrole çağırdı ve sadece göbeğimden ultrasona bakarak kalp atışlarını kontrol etti herşey normal görünüyor diyor. tahliller içinde 29 ağustosa gün verdi 12. haftasına girmiş oluyor sizce bu normal mi yoksa doktoru değiştirmeli miyim ? :çok üzgünüm:

lımburg ben sana yakınım , kendini hamile gibimi hissetmedinden bahsediyosun
keisk kesik akıntı bende olmuyor ama akıntı cok

Hanımlar aranızda laptop kullanan varmı ben kullanıyorum ama eşim kablo taktı genede içim rahat değil bebeğime zararı varmıdır?

canım ben işyerinde laptop kullanıyorum. sürekli kablosu takılı olarak kullanıyorum, internette birkaç yerden araştırdım, zararlı olmadığını okudum. umarım yoktur.
bugün hazır gitmişken onu da sorayım doktora, akşam yazarım...

hoşgeldin canım, sağlıkla bebeğine kavuşmanı dilerim.
bir sorun yoksa, riskli gebelik değilse, çok sık çağırmıyor doktorlar...
beni de 3 ya da 4 hafta arayla çağırıyor, bugünkü 3. kontrolüm olacak.
bunun dışında memnun musun doktorundan?

gülencim yazını yeni okudum neler yaşamışsın ama kazanan siz olmuşsunuz allah bida böyle sıkıntılar çektirmesin

hoşgeldin seyyaltaner.

kızlar ben gidiyorum hazırlanıcam sonrada çıkıp doktora gideceğimzemuszemus.herşey yolundadır inşaallah teyzeleri:Saruboceq:.dönünce görüşürüz canlarımopuyorumnanaktan.

teşekkrüler canım ,, doktorumu çok seviyorum eskiden beri tanıdığım bir bayan saygı hastanesinde nihan çetin ama hiç hastası olarak katılmadığım için söz konusuda bebeğim olunca tedirgin ve araştırmacı oluyorum kaydirigubbakcemile3 ama aramız iyidir banada çok ilgili olduğumu ve çok iyi takip ettiğimi söylüyor ,,,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…