- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #7.541
yok bebişim tost aldığım yerde sıktılar...
beyzade takma kafana inşallah iyi çıkar kendini kasıp stres olma şimdi bebişine zarar canım.
sonuçları alınca hemen bizede haber ver...
bakma bende çok merak ediyorum...
ya gerçekten bu aşı muhabbeti ne bi anlatın?
sıkma canım içini neden kötü hissediyorsun.bazen bendede oluyor ama atlatmaya çalışıyorum.stres yok annesi bebeğe zarar:teselli:
hoşgeldin seyyaltaner.
kızlar ben gidiyorum hazırlanıcam sonrada çıkıp doktora gideceğimzemuszemus.herşey yolundadır inşaallah teyzeleri:Saruboceq:.dönünce görüşürüz canlarımopuyorumnanaktan.
bilimem benimki kaydetti leylacım çok güzel bişi ama bundan sonra geldiklerinde getir üstüne kaydedelim dedi
sağol mutlucum...
hala pek düzelmedi midem, bişey yiyemiyorum.
midem çok kötü olduğu için geceleri uyuyamıyorum, bu sefer de tansiyonum düşüyor.
idare ediyorum, Allah beterinden saklasın diyelim :)
şimdi bi de ense kalınlığı heyecanı sardı :))
teşekkrüler canım ,, doktorumu çok seviyorum eskiden beri tanıdığım bir bayan saygı hastanesinde nihan çetin ama hiç hastası olarak katılmadığım için söz konusuda bebeğim olunca tedirgin ve araştırmacı oluyorum kaydirigubbakcemile3 ama aramız iyidir banada çok ilgili olduğumu ve çok iyi takip ettiğimi söylüyor ,,,,
hoşgeldin seyyaltaner.
kızlar ben gidiyorum hazırlanıcam sonrada çıkıp doktora gideceğimzemuszemus.herşey yolundadır inşaallah teyzeleri:Saruboceq:.dönünce görüşürüz canlarımopuyorumnanaktan.
o zaman değiştirmene gerek yok gibi görünüyor.
belki biraz daha sık gitmek istediğini söyleyebilirsin...
son gittiğimde, doktor randevuyu 4 hafta sonraya verince, o kadar bekleyemem ben, merak ediyorum dedim. istediğin zaman gel, bakarız ultrasonla ama çok da abartma dedi :)
ama ben sabırlı olmayı seçtim, hiç gitmedim valla :))
dr.um bana da 4 hafta sonraya randevu vermisti, hala 2hafta var. bir daha ben de senin gibi dayanamam dicem. hakkaten de gunler gecmiyor sanki. hareketlerini de hissetmeyince kurtlaniyor insan a.s
dilacım dışarıdan sıkılmış meyve suyu alma yıkamadan yapıyorlar kabuklarıyla onlarada börtü böcek değebilir tarım ilacı kalıntısı olabilir dikkat et
ya kizlar ben bugun 13+6yim benimle ayni yada yakin olanlara sorum var siz suan neler hissediyorsunuz kendinizde ben sanki hic bisiy hissetmiyorum bazen biraz karinim kasigim boyle bi kasilir gerilir gibi oluyo hemen geciyo bide akintimda bazen afedersiniz kesik kesik bisy gelio normalmi acba a cok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?