2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

dilacım dışarıdan sıkılmış meyve suyu alma yıkamadan yapıyorlar kabuklarıyla onlarada börtü böcek değebilir tarım ilacı kalıntısı olabilir dikkat et

sıkma canım içini neden kötü hissediyorsun.bazen bendede oluyor ama atlatmaya çalışıyorum.stres yok annesi bebeğe zarar:teselli:

ayy ne biliym canim ya icim hic rahat degilbi gorsem onu icim rahat edicek ama daha 8 eylulde randevumuz cok korkuyorum ya bisiy olmaz insallah dua edin benim icin lutfen

korkma sonuçların iyi çıkar yaş faktörü tetikliyor galiba onu 40-45 yaşın üstündekilerde film çektirenlerede riskli inşallah temiz çıkar

o zaman değiştirmene gerek yok gibi görünüyor.
belki biraz daha sık gitmek istediğini söyleyebilirsin...
son gittiğimde, doktor randevuyu 4 hafta sonraya verince, o kadar bekleyemem ben, merak ediyorum dedim. istediğin zaman gel, bakarız ultrasonla ama çok da abartma dedi :)
ama ben sabırlı olmayı seçtim, hiç gitmedim valla :))

dr.um bana da 4 hafta sonraya randevu vermisti, hala 2hafta var. bir daha ben de senin gibi dayanamam dicem. hakkaten de gunler gecmiyor sanki. hareketlerini de hissetmeyince kurtlaniyor insan a.s

dr.um bana da 4 hafta sonraya randevu vermisti, hala 2hafta var. bir daha ben de senin gibi dayanamam dicem. hakkaten de gunler gecmiyor sanki. hareketlerini de hissetmeyince kurtlaniyor insan a.s

hem de ne kurtlanmak :) bıraksalar her gün gider görürüm...
midem bulanıyor, demek ki bebek iyi diye oyalıyorum ben sürekli kendimi...

günaydın kızlar.
Gene ne kaynatmışınız YAZ34 güzel haberlerle gel inşallah.
Şerifemre,Seyyaltaner,Semahamit hoşgeldiniz aramıza.
Leylaaa07 sanırım antalyalsısın bende öyleyim hangi doktora gidiyosun canım kaç haftalıksın.
Skorpindi galiba bana bir soru sormuş 11 haftalıkta ölçüm yapılıyo.

yani bilmiyorumki mesela hareketlerini hissetmeidm için bende sıkılıyorum bazen ben ilk kez 9 günü gecti usg girmedim ben çok sık gidiyordum görmeye herdefasında hemde gözyaslarıyla o derece kötü etkileniyorum ben
ama benim şuan mide bulantılarım devam etti için bu benim için artı oluyor sen nası hissediyosun en son ne zaman gitmiştin

Bende bugünlerde bişey hissetmiyorum.Zaten sizler gibi şiddetli bulantılarımda yok.Doktor kontrolümede 2 hafta var.Üfff geçmiyo günler yaa.Buarada görümce isim buldum AYBÜKE YADA MıRAYSU nasıl ama?

laptop konusuna gelincede , ben sürekli laptop kullanıyorum..
siz laptoplarına istediniz kadar kablo takın alt katınızda üst katınızda illa kablosuz aglar illaki vardır yani eger köyde yaşamıyorsanız.. ben dr sordum bunu dediki şuan kliniktede 4 tane kablosuz ag var zararlı olsa biz kullanmazdık dedi tüp bebek kliniği birde..

dilacım dışarıdan sıkılmış meyve suyu alma yıkamadan yapıyorlar kabuklarıyla onlarada börtü böcek değebilir tarım ilacı kalıntısı olabilir dikkat et

oyy tamam canım sağol inan hiç aklıma gelmedi yaa...
meyve yemem pek bi tek onu içebiliyorum diye hadi bugünde içeyim dedim bidaha içmem canım...
kızlar normal bebişlerde doktor artık ayda bir randevu verir ama biz çatladığımız için 3 haftaya düşürebiliriz...ultrasonun sürekli olarak kullanılması pek sağlıklı değil ses dalgaları ama yinede çok girmeyin diyorlar bencede cd veren bir doktora gidin koyup koyup izlersiniz merak edince.bizimde var civcivim hacı yatmaz gibi kafasını oynatıyo çok eyleniyorum onu izlerken.

Merhaba lımburg1985 aynı şey bendede oldu kesik kesik.. dr son gittiğimde sordum sorun yok olur dedi..Hormonlarımız hamilelikte değiştiği için akıntı türümüz, kokumuz ,hatta ağız kokumuz bile değişiyormuş..Arada benimde oluyor.. Sıkma canını hepsi geçecekmiş bir dönem sonra....

ben kendi doktoruma 18 agustosta gittim , o günden sonra etsiz çiğ köfte yedim , dr izin verdi
2 kere yengeme gittim cenaze için 5.kata çıktım yürüyerek
gecen gün agır bi kapı actım dedim ya bende kötüyüm yani bu konularda keşke hiç birini yapmasaydım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…