2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kizlar ya yakinda hastane var kendi drum uazkta oradaki dru aradim cok endise ediyorum dedim gel o zaman yarim saat icinde dedi kizlar nolur dua edin benim icin ii haberler alayimm cikiyorum simdi

arkadaslar size bi soru sormak istiyorum
ben gecen haftayı cok zor gecirdim biraz stres biraz usutme derken cok kotu kusmalarım oldu
beni en cok rahatsız edende mide yanması ekşimesi.. hamileligin basından bu yana vardı fakat bu cok farklı agzıma bir lokma alsam.. onu cıkarana kadar rahat edemiyorum
bende korkudan dun hic bir sey yemedim sadece su ile gecirdim gunumu aksam iftardada yedim ama asırı degil. rahatsız olmadı midem hafif bi sancı oldu yalnızca.. tansiyon dusuklugu ve halsizlik vardı ama midem rahatsız etmedigi icin memnundum

bende bugun oruc tutsammıki diye dusunuyorum sahurda su ictim.. simdi ise beklemedeyim oglene kadar niyet etmem lazım..

siz hic orucu denedinizmi cok mu baygın olurum
tavsiyelerinize ihtiyacım var

kendi doktorum nişantaşında , bende istanbul dışındayım neredeyse .. o yüzden kendine yakın doktor bul kuşkulandıkca ysg gir dedi hiç bir sakıncası yok hatta psikolojik yönden seni dahada rahatlatır sen iyi değilsen bebekte iyi olamaz dedi.. bugün 10.gün bebişimi görmeden ilk kez bu kadar uzun.. salı günü yakındaki dr gidicem

lımburg inşallah güzel haberlerle gelirsinn
yaz sende canımmm
limburg hemen bizi haberdar et neden böyle kötü oldun acaba ya

gülencim benzer sıkıntıları bizde yaşadık, ilk senemiz vajinismusla geçti (hatta ben evlenmeden çocuk olsun diye doğum kontol hapı kullanmıştım), sonra baktık böyle bebek filan olmayacak doktor ilaçla yumurtlama tedavisine başladı doktor vajinal ultrason yapacak yaptırmıyorum korkumdanilk iki ay ultrasonda yumurtlama takibi 3. ayda tatile gittik ben kafama göre kullandım dr önceki anlattığı günlere bağlı olarak bir baktık hamile kalmışım oh ne güzel 21 yaşındaydım testi yaptırdığımda hamilesin dediler ya sanki erkenmi filan diye geçirdim içimden eşim sevinçten uçarken ben nedense sevinemedim sonraki gün düşüncesi bile beni çok mutlu etti doktro gebelik kesesini gördü bende ona bağlandım 15 gün sonra kalp atışlarına akarız dedi ben 14gün kanama geçirdim doktora gittik 1 hafta dinlenme verdi progestan jeli kullanıyoru ama 3.günü kanama devam gittik doktora alacağız dedi o kadar çoküzüldümkü daha 6 haftalıktı ama gebelik kesesi bozulmuştu kürtajla alındı, sonra 6 ay dinlendik sonra deneme ilaç tedavisi yine olmuyor sonra başka doktor ilaç tedavisi devam yie olmuor rahim filmi çekildei iğrenç birşeydi doktor tıkanıklık varsa açılır dedi olmadı bir kere ilaçla aşılama yine olmadı, eşimin yurtdışı görevi çıktı hayda 1 sene daha bekleyeceğiz,, sonra eşim geldi tayinimiz çıktı neyse dedik

yeni bir yer doktor araştırıncaya kadar 6 ay geçti bu arada 5 yıl olacak evlilik millet 2. ye hamileyken bi dedik gidelim doktor rahim
filmi net değil dedi hiç bi sorun yok hormonlar iyi eşimin sonuçları iyi laporoskopide kist çıktı 6 ay içinde hamile kalmam gerekiyormuş doktor ilaç tedavisi dedi ben artık olmuyor doktor bey aşılama yapalım dedim tamam dedi 2aşılama olmadı, 3ü yapalım dedi bende 1kere olmuştum tüp bebeğe geçelim dedim ilaçları aldım tam tüp bebeğe başlanacak hayda hastane tadilatta ya zaman geçiyor bu arada 5 yıllık evlilik 6ya girecek 2 ay ara verdik aman Allah'ım bir baktım ne göreyim günüm geçti teste hamileyim eşim inanmıyor artık olmaz diye doktoruma gidemedim ilk 2,5 ay 2,5 ay sonunda gtttim doktor almış olduğum en güzel hediye dedi
yani anlayacağınız normal yoldan hamile kalanlar ok şanslısınız hem psikolojik yıpranıyorsunuz , vücüdunuz mahvoluyor bir sürü ilaç bir srü tedavi parası Allah'ın şanslı kuluymuşum.

çünkü çok sık usg pek iyi olmaz diyolar ama bilmiyorum.Bende lattop kullanıyorum bişey olucanıda sanmam.Zate n altımdada üstümdede kimse yok şanslıyım yani.

canım niyetlenme şart değil bize ben susuzluğa ve açlığa en fazla 3-4 saat dayanabiliyorum hamileliğimde hamile olmayanlar bile 4e doğru fena oluyorlar tansionunda düşer karar sana kalmış

Yani böyle şeylerde tut tutma demek kişimin günahına girmek demektir aramızda zeliş arkadaşımız oruc turuyordu dr yasakladı.. 2 gün tuttu .. biri daha vardı ama adını unuttum..
sende 12 haftayı gecmişsin artık beslenme çok önemli bebek beslenemez ise senin kanından beslenecek sen yıkıma gececeksin bilmiyroum kendin karar ver mide ekşimesi doguma kadar sürecek alışmaya çakışsan iyi olacak

canım sen bilirsin ama suda olsa bişeyler yemen bebeğinede snada fayda sağlar diye düşünüyorum en kötü ihtimalle belki portakal suyu içebilirsin daha kötü olup bebeğinede zarar verme derim ben sana

ah kızlar ah yazılarınızı okuycam derken sütü taşırdım ocak perişan evi saran yanık kokusuda cabası ah ahhhhhh burası bende bağımlılık yarattı senağlama şimdi mutfa nasıl gircem

doktorlar orucu önermiyor canım...miden iyi değilse zaten hiç zorlama kendini...mide yansması bende bu hafta başladı...bir yöntem duydum denedim işe yaradı walla...sen de dene canım...çok az süt içiyorsun ama sütü minik yudumlar şeklinde içiyorsun...üç yudum içip bekliyorsun....devam edersee bir üç yudum daha...ilk üç yudumdan sonra geçti benimki çok şükür...tavsiye ederim :)

kizlar ya yakinda hastane var kendi drum uazkta oradaki dru aradim cok endise ediyorum dedim gel o zaman yarim saat icinde dedi kizlar nolur dua edin benim icin ii haberler alayimm cikiyorum simdi

Dualarımız seninle canım allah yardımcın olsun.
Mutlu03 işte allahın mucizesi bu olsa gerek.
Gelincik001 bebeğini düşün bence tutma tansiyon gebelikte çok önemli sonra ödersin sıvı kaybıda çok tehlikeli

ah kızlar ah yazılarınızı okuycam derken sütü taşırdım ocak perişan evi saran yanık kokusuda cabası ah ahhhhhh burası bende bağımlılık yarattı senağlama şimdi mutfa nasıl gircem

canım gelip yardıme delim sana bırak biras öyle kalsın olmadı akşam eşinde yapar sonra miğden bulanırsa hiç bişi yapamazsınz kendini orlamadan dene

mutlu , sende gerçekten neler atlatmışsın yaa .. ondan şimdi karnımızdakiler pırlanta değilmi?etrafımdaki herkez tüp bebekle gebe kaldımı biliyor üzerime titriyolar..
ilk evlendimizde 3 ay bende vajinismusu sallamadım ama sonra eşimi bardağa boşaltıp şırıngayla çekip vajen agzıma bıraktım hamile kalırım diye ama kalmadım halbuki bu yöntemle kalan çok kişi olmuştu..

artık usg cihazları eskisi gibi sinyal yaymıyorki neden zararı olsun dr hergün gelebilsen hergün bakarım diyor bana..
aman cd çektirmek istedimde bi arkadaşım çektirdi cocun yanağında bişi gördü iki gün agladı o ne diye gitti kafa tasımıymış neymiş

canım altında üstünde olmasa yan dairende vardır 500 metreye kadar çekiyor artık kablosuz aglar artık iphone var birde

tesekkur ederim cevaplarınız icin
yemek yemesemde susuzluk cok kotu olabilir haklısınız..

snowwhitequeen süt yontemini bende kullandım gecen hafta gun boyu 10 kez yaptım bende gecmemisti
ama sanırım stresli bir hafta gecirdim.. midem zaten rahatsız normaldede.. uzuntu hic yaramadı
korkamın faydası yok yemem lazım bebek icin..
tesk kızlar:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…