2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım o zaman bir doktora git reflü olabilir gebelikte artıyormuş...tedbir olarak yani....ama çok normal böyle yakınmalar.

Benim doktorumda veriyomuş cd.Kızımın vardı çok güzel bişey ve güzel bir hatıra.Bu gidişimde bende istiycem cd.Ya isimlere bişey demediniz iyi değilmi yoksa.ASLINDA ECRıN düşünmüştüm ama taburcunun yorumlarından sonra vazgeçtim

canım altında üstünde olmasa yan dairende vardır 500 metreye kadar çekiyor artık kablosuz aglar artık iphone var birde

Canım ben sitede oturuyorum evim dublex.Yan tarafımda ailem oturuyo onlarınkide kablolu sadece kardeşim kullanır.Diğer dairelerdede yok zaten o yüzden şanslıyım biraz.Diyelimki oldu yapabileceğimiz bişeyde yok okadarda pipiriklenmemek lazım sakınan göze çöp batarmış.

Beknur canım bir bizmi kaldık ikili test yaptırmayan yaaa

ay evet hayatım yaaaa
çok merak ediyoru bebişi acaba yrn gidip bi görsemmi diyorum :)
bu arada Dila da var oda 8 eylül...ben 10 eylülde gitçem doktor bikaç gün erken gelebilirsin dedi..
canım sen genelde öğlenleri giriyosun..dikkatimi çekti..

Bosnacım sen yine bugün gidicen canım daha benim 2 hafta var.Allah yardımcın olsun canım güzel haberlerle gel.
Gülencim yerim ben o cicileri ya özelikle mavi tulum çok tatlı.Ben son aylarda alıcam.ısimlerde MıRAYSU,AYBUKE,ASYA,DıLAY,DıLBURA,EYŞAN.BEN DAHA ÇOK MıRAYSUYU beğendim bu isimler görümcemin kızı için.Onlarda 6 yılın sonunda birçok düşükten ve tedaviden sonra mucize eseri hamile kaldı.Anlamlı bişey olsun istedim ölede bişey bulamadım.

saol canımm daha güzeli var onu eşim taa 1 senelik evliyken almıştı bvajinismusu yeni aştığımda .. hastane çıkışı gibi küçük hastane çıkışı iki tanede ayakkabı var ama kız için onları süs niyetine

Bir kızım varya önce onun kahvaltısını yaptırıyorum sonra kendim kahvaltı yapıyorum ancak giriyorum geneldede 11 buluyoruz maşalla çok dikkatlisin

saoll canımm telefonla çektim için oldukca kalitesiz duruyor ama çok cıvıl cıvıllar halbukii

bende biraz fikir vereyim
eyşan naz olabilir
öykü olabilir
ödül olabilir

ınşallahh inşallahh hepimiz güzel güzel heycanlar yaşarızz belki cinsiyette belli olur bosna

Ya benim kızımın adı ŞEBNEM NAZ.Kızınız olursa naz eklerseniz yandınız.Amanın bir nazlı oluyo bir nazlı.Benimki bana kök söktürüyo valla benki otoritesiyle tanınan bir insanım bende otorite motorite bırakmadı.Çok inatçı ne isterse onu yer isterse aç kalır iistemediğini yediremezsiniz berbat bişey ya.1aralıkta 4 yaşında olucak büyümüşte küçülmüş sanki.Şimdiden bilgisayarın herşeyini bilir oyun oynar çabuk konuştu zaten çokta konuşur yarışamazsın.Buarada doktor kalbindeki ışık yüzünden DOWN SENDROMLU olabilir demişti doğumda belli olur dedi başka doktora gittim oda aynı şeyi söyledi.Amniyosentez önerdiler yaptırmadım sonunda çok sağlıklı bir kızım oldu resimlerini koymayı becerebilsem koyucam ama beceremiyorum.Hemde 3950 gr oldu.Yani hiç bişeyi kafaya takmayın herşey allahtan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…