- 23 Temmuz 2009
- 2.640
- 181
- 373
- 44
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #75.841
bizim de akşama düğün var..hemide otelde yemekli..bugün yemek yapmadım...onun yerine turşu kurdummmakşam kına gecesi eşimin patronunn..
mecburi gitmem gerek..
ne giycem ben yaw havada soguk ve yagmurlu
yaa geçen gün bir haber okudum kadın klozet kapağını bir kaldırıyor koca yılanakannehir
benimde aklımı alacak şeydir en büyük fobim.ogünden beri tuvalete giriyorum önce uzaktan kafamı uzatıp klozetin içini kesiyorum sonra sifonu çekiyorum sonrada oturunca bacaklarımı açıyorumki çıkarsa falan bana dokunmadan aradan fıydırıp çıksın diyesempatiksalakcinni.
bende bugece ANKARA yolcusuyum kızımsız 1,5 gün geçircem....Laptop'ımıda götürüyorum cuma akşamı girerim nette ...Sinemay(Yasemin ) biraksilik olmazsa yanıma gelicek İklim'de gelirse fotograf çekerim bolbol....
Eve gidince yemek yapıcam,Hilalin eşyalarını ütüledim yiyeceklerini ayarlayacağım eşim bakıcak ya...kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
Beni özleyin anacım.......
Mesai bitmek üzere
Herkese iyi akşamlar....
sırnaşık şeysırnaşık şey..delisin delii.)yaa geçen gün bir haber okudum kadın klozet kapağını bir kaldırıyor koca yılanakannehir
benimde aklımı alacak şeydir en büyük fobim.ogünden beri tuvalete giriyorum önce uzaktan kafamı uzatıp klozetin içini kesiyorum sonra sifonu çekiyorum sonrada oturunca bacaklarımı açıyorumki çıkarsa falan bana dokunmadan aradan fıydırıp çıksın diyesempatiksalakcinni.
pai paiiibende bugece ANKARA yolcusuyum kızımsız 1,5 gün geçircem....Laptop'ımıda götürüyorum cuma akşamı girerim nette ...Sinemay(Yasemin ) biraksilik olmazsa yanıma gelicek İklim'de gelirse fotograf çekerim bolbol....
Eve gidince yemek yapıcam,Hilalin eşyalarını ütüledim yiyeceklerini ayarlayacağım eşim bakıcak ya...kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
Mesai bitmek üzere
Herkese iyi akşamlar....
ebrucum pcde bebişin güzel resmi yok işyerindeki pc bu ama beğenmen ümidiyle değüştürdüm avatarı alkisalkisalkis hadi ben kaçar ha bu arada yarın yokum akşama kadar arabamı almaya gidcem trafik işlemleri fln öpüldünüz kocaman kocaman:1hug:
kendine iyi bak ankralarda canımmm
ankara benım uni okduugum sehir, cok seviyorum oraları selam gotur benden
ne turşusu kııı ayy bayılırım..hamileykene cokkk yidimbizim de akşama düğün var..hemide otelde yemekli..bugün yemek yapmadım...onun yerine turşu kurdummm
10 ekim pazar TRABZON,BJK MAÇI VAR 9 'unda yok canım
:lepi:9u olmasındaeyvahedigeldismilemaçı 3 ekim'e almışlar değişmiş
sende gelseneeeeeohooooğooooooÇok üzgünüm çoook
bakıyorum gene buluşma planları almış başını gedeyoooo..:dilcikar:
buluşamazsınız nankötükedihüso
bayanssulusmile ehu ehuuu 25tl+5tl kargosengözlerimebaksanabvayy vayy KK PRO ÜYE hasret ..
sen şindi tanımazsında bizi laelaelaelaelae
kac tl verdin bu kart için?
canım boş ew fazla para alınmaz ewin büyüklüğüne göre 50-80 arası yani..ya boyacı evi pazar teslim edecek e sonrada temizliği var
çok önemli bişi soracağım ? kızlar boş ev boyandıktan sonra camlar mutfak dolapları ve duvarları banyo küvet dolap ve duvarları ve yerler silinecek bi kadın tutusam kaça yapar dersiniz hiç daha önce yaptırmadım abartı bi fiyat kabullenmiyim.. belkide aslında pazar günü annem seline baksa ben mi silsem bilmiyorum ki nasıl yapsak ?
sağol cnm. ben de evde yoğurt mayalıyorum ama onu o kadar güzel yemiyor( sizin de ek gıdalara geçişiniz hayırlı olsun cnm
ben de gelicem:)) evin çok mu büyük Hande?? dellendirmeyiz inşallah seni:))
bu arada güne başlayacaksak bişi belirleyelim, bi miktar para ya da altın falan, gerçi tabi düzenli gidilip gelinebilecekse mümkün olur bu
bi de ev sahibi sadece tek çeşit yapsın, her gelen de bi çeşit bişi yapıp ya da isterse alıp getirsin.
eviniz apartman dairesi mi müstakil mi?? apartman dairesi ise kimse bebek arabası getirmesin zira park edicek yer olmayacak sanırım:))
yaa geçen gün bir haber okudum kadın klozet kapağını bir kaldırıyor koca yılanakannehir
meralcim evim apartman dairesi, 3+1 buyuk sayılmaz, ama sız gelın yeterkı cok ama cok mutlu olurum, bebek arabalrını bencede getırmeyın, ama getırmenız gerekıyhorsa da getırın, apartmanın gırısıne sıralarız artık lakin cok genş bi giriş var sempatiksalakcinni
bizim de akşama düğün var..hemide otelde yemekli..bugün yemek yapmadım...onun yerine turşu kurdummm
:sm_cool::sm_cool::teytey::teytey::içelim::içelim:
kaydirigubbakcemile3:roflol:
:sm_cool::sm_cool::teytey::teytey::içelim::içelim:
sırnaşık şeysırnaşık şey..delisin delii.)
akannehirakannehir ben de bunu duyduktan sonra aynen senin tepkileri verebilirimeyvahedigeldismile
kız o nasıl bi tepki?? neye sevindin??:))
iyi yolculuklar bu arada cnm
ne turşusu kııı ayy bayılırım..hamileykene cokkk yidim
akannehirakannehir ben de bunu duyduktan sonra aynen senin tepkileri verebilirimeyvahedigeldismile
anladım cnm, görüşürüz o vakit:))
afiyet olsun cicim
kız o nasıl bi tepki?? neye sevindin??:))
iyi yolculuklar bu arada cnm
inşallah gelebilirim canım anket ne zamana kadar açık kalacak?meralcim evim apartman dairesi, 3+1 buyuk sayılmaz, ama sız gelın yeterkı cok ama cok mutlu olurum, bebek arabalrını bencede getırmeyın, ama getırmenız gerekıyhorsa da getırın, apartmanın gırısıne sıralarız artık lakin cok genş bi giriş var sempatiksalakcinni
ne işin war ayferim ankarada?bende bugece ANKARA yolcusuyum kızımsız 1,5 gün geçircem....Laptop'ımıda götürüyorum cuma akşamı girerim nette ...Sinemay(Yasemin ) biraksilik olmazsa yanıma gelicek İklim'de gelirse fotograf çekerim bolbol....
Mesai bitmek üzere
Herkese iyi akşamlar....
hadi bakalım hayırlı olsun tekrar.ebrucum pcde bebişin güzel resmi yok işyerindeki pc bu ama beğenmen ümidiyle değüştürdüm avatarı alkisalkisalkis hadi ben kaçar ha bu arada yarın yokum akşama kadar arabamı almaya gidcem trafik işlemleri fln öpüldünüz kocaman kocaman:1hug:
heralde kızım gayme saydım ben buna bağıra bağıra gescem ortalıkta hahahahahazemuszemushasrete bah hele
alttan alttan kırmızı kartını da gösterip avasını atıyo
leyn proooo naniknanik
canım tama tarih bilsem söyleyeyimde işte tam tarih belli değil
ben de bayılırım valla...20 kglık salatalık tuşusu..bir şişe de cin biberi kurdum..onu da çok severim..
sağol caniko..gel beraber olsun...
sen çok maharetlisin olcay maşallah elinden her iş geliyor:lepi:
inşallah gelebilirim canım anket ne zamana kadar açık kalacak?
ne işin war ayferim ankarada?
hadi bakalım hayırlı olsun tekrar.
heralde kızım gayme saydım ben buna bağıra bağıra gescem ortalıkta hahahahahazemuszemus
yani ebru diline doladınya bu kırmızıyı tamam rtıkın.. hem bu renk tam beni yansıtıyoaklinialirimsmilesositososito
sende değiştir şu resmi la sarı kırmızı olmiyı büle
kızlar asyanın kakasını kolay yapması için napmalıyım?çok zorlanıyo yaparken...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?