2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

tanıyalı bir ay oldu ama ömürlük sevdin beni biliyorum seni seniiisositososito
naniknanik...sevdim yalan yok...ama o avatarını değiştr bence gulüm...daha güzel bi resmini koy cocugumuna.s

canım canımmm canımmm...
demir senin kopyan bu arada...
istanbulda teyzmde vaaaaar ablamdaa varrrr amcamda vaarrrrrr dolu dolu bi dolu...bi de sizsiniz iştee:).)canlarım
:1rolleyes:

hee laa karavan solladıya beni:))hem ben daha yakınım size cekil aradan karavan önce beeeeeeeeeen ditcemmmmsempatiksalakcinni

buluşalımda ben kucakta taşımaya razıyım Hilal de alışık kucakta heryere sağına soluna bakmayı sever arabasında pek bakamıyor arkasını görmesi lazım :)))Benim için farketmez Hande 9 yada 16 ekim ben eşime derim planım var diye zaten haftasonları çalışıyor....Evde kös kös oturacağımıza sizlerle buluşurum daha iyi....

seni yollar tutar mı be gülüm kop gel oralarda bakem.sensiz olmaz:1hug:Şeniz
heee laa pokemon hemide balbazar-tatlicadiarzu- sankim sen kleopatraydın:dilcikar:
ahhayyatttttt:):)zeki vede komik dost..
ben resmi cekmeyi becerebilip bebekliğimle bi rehin alayımda faceyi artık kleopatromudur monalisamıdır sen karar ver pokemonnndelikafaduldenlaelaelaelaelae
şimdi bununda altında kalmaz tamam tamam hadi bekliom yapıştr cevabımı agzıma..

slm kızlar..herkes iyidir umarım ..geçmişe çok ayrıntılı bakamadım.malum okul-ev-iş-yemek..artık zorlaştı buraya vakit ayırmak...gerçi geçen senelere göre daha rahatım.bakıcımız evin kabaca temizliğini de yapıyo.bana yemek dışında ve asya yı sevmek dışında pek bi iş kalmıyo....
bugün çok ağlamış asya..:gitme: zaten dün gece de çok ağladı..gazı var ve kakasını yapmakta zorlanıyo.kahvaltıya koyduğum muz olabilirmi sebebi???

dün kontrole götürdüm..8.200 gr olmuş bu ay 700 gr alıp geçen ayki farkı kapatmış kızçem...doktor artık herşeyi yesin dedi...yumurta beyazı,süt,bal,brokoli ve patlıcan hariç....

çok iyi anlıyorum seni burcu.benzer şeyleri benim annem babam da yaşamıştı bahsetmiştim...allah annenin yardımcısı olsun..hep destek ol annene....

günaydınlar arkadişler,.moralim bozuk şu günlerde,.eşimle nerdeyse hergün kavga ediyoruz,.çok bunaldım artıkkkkkkkkkmafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben

neden be gülüm....?bu erkekler ne kadar üzüyo bayanları...kötükedihüso

kızlar anket actım hangı tarıhte bulusacagımıza daır, oylayalım, sonuca gore bende bulusalım...
http://www.kadinlarkulubu.com/mart-anneleri/392224-2010-mart-annelerinin-3-istanbul-bulusmasi.html

ya yine mi buluşuyosunuz.bize çatlatacaksınız....bizde uçağa atlayıp gelsek mi her ay...delikafadulden

sefiomm seniii:)

tamam istiyosan geliyoooooooooo
sen çekte biz karar verelim ona canikombayanssulusmile
bende seni çok seviyorum:1hug: valla:asigim:

ebrucum pcde bebişin güzel resmi yok işyerindeki pc bu ama beğenmen ümidiyle değüştürdüm avatarı alkisalkisalkis hadi ben kaçar ha bu arada yarın yokum akşama kadar arabamı almaya gidcem trafik işlemleri fln öpüldünüz kocaman kocaman:1hug:

bende bugece ANKARA yolcusuyum kızımsız 1,5 gün geçircem....Laptop'ımıda götürüyorum cuma akşamı girerim nette ...Sinemay(Yasemin ) biraksilik olmazsa yanıma gelicek İklim'de gelirse fotograf çekerim bolbol....
Eve gidince yemek yapıcam,Hilalin eşyalarını ütüledim yiyeceklerini ayarlayacağım eşim bakıcak ya...kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
Beni özleyin anacım.......
Mesai bitmek üzere
Herkese iyi akşamlar....

yaa geçen gün bir haber okudum kadın klozet kapağını bir kaldırıyor koca yılanakannehir

benimde aklımı alacak şeydir en büyük fobim.ogünden beri tuvalete giriyorum önce uzaktan kafamı uzatıp klozetin içini kesiyorum sonra sifonu çekiyorum sonrada oturunca bacaklarımı açıyorumki çıkarsa falan bana dokunmadan aradan fıydırıp çıksın diyesempatiksalakcinni.

güle güle.iyi yolculuklar

kaydirigubbakcemile3:roflol:

meralcim evim apartman dairesi, 3+1 buyuk sayılmaz, ama sız gelın yeterkı cok ama cok mutlu olurum, bebek arabalrını bencede getırmeyın, ama getırmenız gerekıyhorsa da getırın, apartmanın gırısıne sıralarız artık lakin cok genş bi giriş var sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…