- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #75.821
9 ekim çok yakın bi tarih oldu yazgı sen ne zaman geçersin istanbula sana denk getireyim diğerleri zaten istanbulda ayarlarlar artık bizim için bişeyler
naniknanik...sevdim yalan yok...ama o avatarını değiştr bence gulüm...daha güzel bi resmini koy cocugumuna.stanıyalı bir ay oldu ama ömürlük sevdin beni biliyorum seni seniiisositososito
seyyalcım insaat temizligi yapılacagı ıcın daha pahalı ucret alırlar, benım kadınıma ben 80 tl verıyroum, ama bole bı temızlık ıcın kesın daha pahalı alırlar
bu arada bısı sorucam kızlar sızlere, dolapta 6 aylık sut var, kolostrum hemde onu bugun dısarı cıkardım, ıcırsem mı demıre, 6 ay saklanabılır dıye bılkıyordummm kafamçokkarıştı
bu arada kızlar kesın tarıh 9 ekım olsun, hem mac fılan da yokmus ( hasrete duyurulur) kaydirigubbakcemile3
ebrucum, sende gel bitanem, yerim var kalıkrsınız bende, misafir ederim sizi ne gusel olurrr aklinialirimsmile
hee laa karavan solladıya beni:))hem ben daha yakınım size cekil aradan karavan önce beeeeeeeeeen ditcemmmmsempatiksalakcinnisağol cnm. ben de evde yoğurt mayalıyorum ama onu o kadar güzel yemiyor( sizin de ek gıdalara geçişiniz hayırlı olsun cnm
evet bee nedense onlar hiç hatırlamazlar ama malesef en ufak ayrıntı bizim aklımızdan silinmez
:lepi:
hımm onu deneyeyim bakalım, sağol cnm
cnm malesef mamaların hiçbirini kullanamıyorum, alerjimiz var
akannehir kız teee Hatay'dan mı gelcen?? walla artık İstanbul'da olup ta gelmeyenler utansın diyorumkaydirigubbakcemile3
afiyet olsun cerry'ye, kafam karıştı yaa versem mi ki:uhm:
sabiha gökçen çok uzak kalıyo cnm yaa, neredeyse 1 saat yol gelicen hele bi de trafik varsa 2 saati bile bulabilir
teee Hataylardan geliyolar, sen de atla gel işte kıızzz
cnm benim kadın 70tl'ye geliyodu ama genelde 90tl gibi fiyatlar duyuyorum artık. bu günlük ücretleri zaten cnm. yani boş ev dolu ev farketmiyor
ben de gelicem:)) evin çok mu büyük Hande?? dellendirmeyiz inşallah seni:))
bu arada güne başlayacaksak bişi belirleyelim, bi miktar para ya da altın falan, gerçi tabi düzenli gidilip gelinebilecekse mümkün olur bu
bi de ev sahibi sadece tek çeşit yapsın, her gelen de bi çeşit bişi yapıp ya da isterse alıp getirsin.
eviniz apartman dairesi mi müstakil mi?? apartman dairesi ise kimse bebek arabası getirmesin zira park edicek yer olmayacak sanırım:))
kac kere didim hepiniz toplaşın samsun a baga gelin didimmmEBRUUU bende gidicem istanbul a sen kaldın işte hahaytt çatla senaklinialirimsmile:jeyyar:
naniknanik...sevdim yalan yok...ama o avatarını değiştr bence gulüm...daha güzel bi resmini koy cocugumuna.s
emrün olur
kac kere didim hepiniz toplaşın samsun a baga gelin didimmm
yafff biri beni de götrsene pokemonnnnnaniknanik
yerimsenibenvereliniortaknaniknanik...sevdim yalan yok...ama o avatarını değiştr bence gulüm...daha güzel bi resmini koy cocugumuna.s
emrün olur
ahhayyatttttt:):)zeki vede komik dost..seni yollar tutar mı be gülüm kop gel oralarda bakem.sensiz olmaz:1hug:Şeniz
heee laa pokemon hemide balbazar-tatlicadiarzu- sankim sen kleopatraydın:dilcikar:
sefiomm seniii:)ahhayyatttttt:):)zeki vede komik dost..
ben resmi cekmeyi becerebilip bebekliğimle bi rehin alayımda faceyi artık kleopatromudur monalisamıdır sen karar ver pokemonnndelikafaduldenlaelaelaelaelae
şimdi bununda altında kalmaz tamam tamam hadi bekliom yapıştr cevabımı agzıma..
Günaydın,
Dün bütün gün giremedim foruma, kudurdum resmen. Zaman geçmek bilmedi, ne kadar alışmışım size. Herkes iyidir umarım...
Mesai arkadaşımı göremiyorum, Aylin nerede :)
Benim hiç keyfim yok, babam yumurtlamış sonunda anneme ben evden gidecem diye, hatta ev de tutmuş, annem şokta... Şu an gırtlağını sıkmak istiyorum, bencil adam...
Doruk iyi, ama annemin keyifsizliği yansıyor sanırım ona da, dün bütün gün hiç gülmemiş, hep mızırdanmış. Ben eve dönünce başladı şakımaya.
Bu arada, gece güzel uyudu ama uykusunda bağırdı hep. Ateşine falan baktım, normaldi. Bi yeri mi ağrıdı acaba yoksa rüya mı gördü anlamadım. Bi yeri ağrısa uyumaya devam eder miydi ki?
günaydınlar arkadişler,.moralim bozuk şu günlerde,.eşimle nerdeyse hergün kavga ediyoruz,.çok bunaldım artıkkkkkkkkkmafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben
kızlar anket actım hangı tarıhte bulusacagımıza daır, oylayalım, sonuca gore bende bulusalım...
http://www.kadinlarkulubu.com/mart-anneleri/392224-2010-mart-annelerinin-3-istanbul-bulusmasi.html
ahhayyatttttt:):)zeki vede komik dost..
ben resmi cekmeyi becerebilip bebekliğimle bi rehin alayımda faceyi artık kleopatromudur monalisamıdır sen karar ver pokemonnndelikafaduldenlaelaelaelaelae
şimdi bununda altında kalmaz tamam tamam hadi bekliom yapıştr cevabımı agzıma..
sefiomm seniii:)
güle güle.iyi yolculuklarbende bugece ANKARA yolcusuyum kızımsız 1,5 gün geçircem....Laptop'ımıda götürüyorum cuma akşamı girerim nette ...Sinemay(Yasemin ) biraksilik olmazsa yanıma gelicek İklim'de gelirse fotograf çekerim bolbol....
Eve gidince yemek yapıcam,Hilalin eşyalarını ütüledim yiyeceklerini ayarlayacağım eşim bakıcak ya...kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
Beni özleyin anacım.......
Mesai bitmek üzere
Herkese iyi akşamlar....
yaa geçen gün bir haber okudum kadın klozet kapağını bir kaldırıyor koca yılanakannehir
benimde aklımı alacak şeydir en büyük fobim.ogünden beri tuvalete giriyorum önce uzaktan kafamı uzatıp klozetin içini kesiyorum sonra sifonu çekiyorum sonrada oturunca bacaklarımı açıyorumki çıkarsa falan bana dokunmadan aradan fıydırıp çıksın diyesempatiksalakcinni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?