2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

delikafadulden getir getir, zaten o terlikler olmadaqn gün mü olurkaydirigubbakcemile3

heh tamam artık.
çantanıza terliğinizi koyun,altınlarınızı takın takıştırın.gidince herbiriniz tektek atlamadan birbirinize "nasılsın,çolukçocuk nasıl,beyin nasıl? diye sorun.gün dediğin böyle olur değil mi amabayanssulusmile.

kızlar asyanın kakasını kolay yapması için napmalıyım?çok zorlanıyo yaparken...
olcay kulak pamuguna zeytinyagı sürüp poposuna sür canım zorlanmasın ya
ben bi şartla gelirim:kedi:
kokoş terliklerimide getrcemmmmmdelikafadulden:sm_cool::roflol:lülülülülülü
sempatiksalakcinnisırnaşık şey
delikafadulden getir getir, zaten o terlikler olmadaqn gün mü olurkaydirigubbakcemile3

a.s:roflol:

hahahaaa
bi de ben sevebilsem şu altın takma olayını..
ben hala altından nefret eden liseli genc kız modundayım..
ama heveste etmiyo degilim şöyle şıngır mıngır..aklinialirimsmile

olcay kulak pamuguna zeytinyagı sürüp poposuna sür canım zorlanmasın ya

sempatiksalakcinnisırnaşık şey

a.s:roflol:

deneyim canım..sağol...

aaaaa demek sadece kayseride değilmiş bu olay.ay çok gülerim ben buna.kayınvalidenin günlerinde herkes dönüşümlü birbirine bunları sorar 'çocuk nasıl,eşin nasıl......:roflol:

olur hasretcim buluşuruz tabi, niye olmasın
tımam o zamn:)))))
ben de bayılırım valla...20 kglık salatalık tuşusu..bir şişe de cin biberi kurdum..onu da çok severim..

sağol caniko..gel beraber olsun...
ayy canım çekti hee
olcay bi tarif wersene banacokacimcoook

ben yemek yapmayı coook severımmm sıze guzel guzel mamalar yapcam kızlarrrr cokacimcoook

ımmm zaten kahwaltıyla duruyorum şu an öyle dime seni bile yiyebilirimcokacimcoookalkisalkisalkis bnde çok sewerim ama hiç fırsatım olmuyo ki bişeyler üretmeye maalesef tıkandım kaldım:umursamaz:

slm kızlar yaa birtürlü okuyamadım geçmişi yine akşam ettim.
yine buluşma varmış ne zaman karar verildiki bizde gelebülürmüyük.sempatiksalakcinni

ohoo coşmuşsunuz nerde kaldığımız hatırlamadığım gibi takipde edemioyrum geçmişi okuyamicam bi ara meral küçük yogurtları sormuş. meral ben sütaş büyümix alcaktım içinde doğala özdeş vanlin bi kaç dişi daha doğal değildi. ülkerinkini okudum herşey doğal ben şeftalilisini veriyorum ve kızım bayılıyor seninkide sewer eminim. onu tavsiye ederim canım.
bide tekrar buluşma war sanırım bol bol resim şarıtyla istanbul dışındakilerin onayını alabilirsiniz:):)
kızlar benim kızım solu emiyor mesela doymadımı ki diye sağı weriyorum emmiyor ama yogurt hazırlıorm uyada meyve püresi hepsini yiyor neden acaba? bide uyumadan önce iki göğsüde bitiriyor bi güzel ama bazen uyumuyor o zmn ben yusuf yusuf oluyorum acıkınca napcam die:S

ebruu nereye bugün hemide.
kız fatmagül var senin yerinde olsam gitmem:)

hasret tereyagı da olabilirmialsanaalsanasmile

hahahaaa
bi de ben sevebilsem şu altın takma olayını..
ben hala altından nefret eden liseli genc kız modundayım..
ama heveste etmiyo degilim şöyle şıngır mıngır..aklinialirimsmile
bende pek sevmem altın takmayı ama beğendiğim hoş bişey olursada takarım.

aaa tabi olcay cım bende kaynanamın günlerinden biliyorum hatta bazen kalkıp ağızlarına çakasım geliyor hayır herkes orda duyuorsun iyiymiş birde neden sen soruyorsun değil mi?veya şöylede oluyor kaynanama diyorki gelinin nasıl sonra bana dönüyor sen nasılsın diye yada bir örnek daha çocuk nasıl halbuki çocuk anasının yanında oturuyor iyi olmasa gelemezdi değil mi.ama son 2 senedir bu karmaşık gün olaylarından uzak tutuyorum kendimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…