2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

10 ekim pazar TRABZON,BJK MAÇI VAR 9 'unda yok canım

ohooooğooooooÇok üzgünüm çoook
bakıyorum gene buluşma planları almış başını gedeyoooo..:dilcikar:
buluşamazsınız nankötükedihüso

buluşma konusunda kesin kararınızı verin bakın alıyorum bileti eyvahedigeldismile

bak yaw şurda seni tanıyalı 1 ay bile olmadı ama ben bu hatunlarla 1 seneyi aşkındr görüştüğüm halde daha yüzyüze tanışma şerefine nail olamadım..
böyle iyi valla..istanbullu olmak laZIMMIŞ sempatiksalakcinni

KISKANDIM VOLLA

gel bacım sende İSTANBUL'A Yağmur ile seni konuk ederiz ....

kalk gel ebrucum bencede sensiz buluşmamız çok ayıp gel hdi atla gel koş gel olumunekankayizsmile

ya boyacı evi pazar teslim edecek e sonrada temizliği var
çok önemli bişi soracağım ? kızlar boş ev boyandıktan sonra camlar mutfak dolapları ve duvarları banyo küvet dolap ve duvarları ve yerler silinecek bi kadın tutusam kaça yapar dersiniz hiç daha önce yaptırmadım abartı bi fiyat kabullenmiyim.. belkide aslında pazar günü annem seline baksa ben mi silsem bilmiyorum ki nasıl yapsak ?

ya ben hafta sonu taşındım 2 kadın tuttum 120 verdim ama heralde istanbulda daha pahalıdır geçen ay kardeşim istanbulda 1 kadına 90 vermiş

bizim orda 90 tl günlük canım

kalk gel ebrucum bencede sensiz buluşmamız çok ayıp gel hdi atla gel koş gel olumunekankayizsmile
:içelim:
gel bacım sende İSTANBUL'A Yağmur ile seni konuk ederiz ....

AŞKIM BEN BOŞ EWİ 50 TL YE TEMZLETTİM
mutfak dolaplar yerler camlar ..ama benimkinde banyo hariçti..banyoya duşakabin yapılacaktı cünki inşaat halindeydi
..

ya ben hafta sonu taşındım 2 kadın tuttum 120 verdim ama heralde istanbulda daha pahalıdır geçen ay kardeşim istanbulda 1 kadına 90 vermiş

bizim orda 90 tl günlük canım

cok vermişiniz yaw boş ew sonucta halı silmeyecekyaa
anammm şimdi burdan beni okurlarsa topa tutarlar neyse fazla irdelemeyim ben..
el emegi sonucta

seyyalcım insaat temizligi yapılacagı ıcın daha pahalı ucret alırlar, benım kadınıma ben 80 tl verıyroum, ama bole bı temızlık ıcın kesın daha pahalı alırlar
bu arada bısı sorucam kızlar sızlere, dolapta 6 aylık sut var, kolostrum hemde onu bugun dısarı cıkardım, ıcırsem mı demıre, 6 ay saklanabılır dıye bılkıyordummm kafamçokkarıştı
bu arada kızlar kesın tarıh 9 ekım olsun, hem mac fılan da yokmus ( hasrete duyurulur) kaydirigubbakcemile3
ebrucum, sende gel bitanem, yerim var kalıkrsınız bende, misafir ederim sizi ne gusel olurrr aklinialirimsmile

size yarına kadar mühlet hanımlar başınızı ellerinizin arasına koyun düşünün karar verin ede yarın aliyim biletimi hadi bakem şakkıdı

tanıyalı bir ay oldu ama ömürlük sevdin beni biliyorum seni seniiisositososito

sağol cnm. ben de evde yoğurt mayalıyorum ama onu o kadar güzel yemiyor( sizin de ek gıdalara geçişiniz hayırlı olsun cnm

evet bee nedense onlar hiç hatırlamazlar ama malesef en ufak ayrıntı bizim aklımızdan silinmez

:lepi:

meralcim sütaş ın yoğurdunu öneriyor doktorla mesela babymix in sadesenin yanısıra elmalısıda var geçen gün gördüm onuda sever belki ondan dene istersen.

hımm onu deneyeyim bakalım, sağol cnm

ya o daninolar çok katkı maddeliymiş doktorumuz sakın verme dedi ama tadı aynı olan bişey öneriyim mamadan yoğurt mayala tadı aynı danino bide istersen meyve püresi koy ben öyle yaptım yalana yalana yedi

cnm malesef mamaların hiçbirini kullanamıyorum, alerjimiz var

tarihi siz belirleyin bende geliyorum benim oğlan alışkın seyahate doğdudoğalı ankara istanbul mersin adana gezdi durdu evet bende gelicem bende bende

akannehir kız teee Hatay'dan mı gelcen?? walla artık İstanbul'da olup ta gelmeyenler utansın diyorumkaydirigubbakcemile3

ben weriyorum muzlu kayısılı çilekli..

afiyet olsun cerry'ye, kafam karıştı yaa versem mi ki:uhm:

ya bişisorucam bilebakıyorum sabiha gökçene çok ucuza var uzak mı olur mecidiyeköye zor gidermiyim bebekle

sabiha gökçen çok uzak kalıyo cnm yaa, neredeyse 1 saat yol gelicen hele bi de trafik varsa 2 saati bile bulabilir

ohooooğooooooÇok üzgünüm çoook
bakıyorum gene buluşma planları almış başını gedeyoooo..:dilcikar:
buluşamazsınız nankötükedihüso

teee Hataylardan geliyolar, sen de atla gel işte kıızzz

cnm benim kadın 70tl'ye geliyodu ama genelde 90tl gibi fiyatlar duyuyorum artık. bu günlük ücretleri zaten cnm. yani boş ev dolu ev farketmiyor

ben de gelicem:)) evin çok mu büyük Hande?? dellendirmeyiz inşallah seni:))
bu arada güne başlayacaksak bişi belirleyelim, bi miktar para ya da altın falan, gerçi tabi düzenli gidilip gelinebilecekse mümkün olur bu
bi de ev sahibi sadece tek çeşit yapsın, her gelen de bi çeşit bişi yapıp ya da isterse alıp getirsin.
eviniz apartman dairesi mi müstakil mi?? apartman dairesi ise kimse bebek arabası getirmesin zira park edicek yer olmayacak sanırım:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…