- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #75.801
beşiktaş yada derbi bi maç olmazsa bnde gelirim canım sempatiksalakcinni malum kocamın yeni dükkanında lig tw war we maç günleri yoğun oluyor, burda hayatta durmaz.. hele bjk maçı ise sabahtan itibaren beşiktaş tıklım tıklımeyvahedigeldismile
ya bişisorucam bilebakıyorum sabiha gökçene çok ucuza var uzak mı olur mecidiyeköye zor gidermiyim bebekle
10 ekim pazar TRABZON,BJK MAÇI VAR 9 'unda yok canım
buluşma konusunda kesin kararınızı verin bakın alıyorum bileti eyvahedigeldismile
bak yaw şurda seni tanıyalı 1 ay bile olmadı ama ben bu hatunlarla 1 seneyi aşkındr görüştüğüm halde daha yüzyüze tanışma şerefine nail olamadım..
böyle iyi valla..istanbullu olmak laZIMMIŞ sempatiksalakcinni
KISKANDIM VOLLA
bak yaw şurda seni tanıyalı 1 ay bile olmadı ama ben bu hatunlarla 1 seneyi aşkındr görüştüğüm halde daha yüzyüze tanışma şerefine nail olamadım..
KISKANDIM VOLLA
ya boyacı evi pazar teslim edecek e sonrada temizliği var
çok önemli bişi soracağım ? kızlar boş ev boyandıktan sonra camlar mutfak dolapları ve duvarları banyo küvet dolap ve duvarları ve yerler silinecek bi kadın tutusam kaça yapar dersiniz hiç daha önce yaptırmadım abartı bi fiyat kabullenmiyim.. belkide aslında pazar günü annem seline baksa ben mi silsem bilmiyorum ki nasıl yapsak ?
çok önemli bişi soracağım ? kızlar boş ev boyandıktan sonra camlar mutfak dolapları ve duvarları banyo küvet dolap ve duvarları ve yerler silinecek bi kadın tutusam kaça yapar dersiniz hiç daha önce yaptırmadım abartı bi fiyat kabullenmiyim.. belkide aslında pazar günü annem seline baksa ben mi silsem bilmiyorum ki nasıl yapsak ?
kalk gel ebrucum bencede sensiz buluşmamız çok ayıp gel hdi atla gel koş gel olumunekankayizsmile
gel bacım sende İSTANBUL'A Yağmur ile seni konuk ederiz ....
ya ben hafta sonu taşındım 2 kadın tuttum 120 verdim ama heralde istanbulda daha pahalıdır geçen ay kardeşim istanbulda 1 kadına 90 vermiş
bizim orda 90 tl günlük canım
KISKANDIM VOLLA
benim doktor kendin yapamadığın zamanlar
sütaş baby mix ya da danino benim yoğurt mu ne varmış bunları verebilirsin dedi
ben evde yapıyorum içine biraz marmalet katıyorum aynı danino meyveli gibi oluyor cnm
ben tatilde bir iki yedirdim eymen e danino kayısılı sevmişti ...
eymenlerin özellikleri kablolar demek ki
bakacağım Ayferciğim Hilal kıza...
evet bugün itibariyle ek gıdaya tamamen başlıyoruz inş...
doktorumuz sadece sebze çorbası ve yoğurtla başla dedi ama ben meyvede vereceğim kuzuma...
Nilüüü, takma kafana bacım, o modellerden bir tek sende yok, bizlerde de mevcut, erkekler biz kadınlar kadar ince düşünemiyor malesef ve kırıcı olduklarının bizim içimizde ne yaralar açtıklarının farkında bile değiller, hamileliğimin en başından sonuna kadar eşimle tartıştık sürekli, şimdi konusu açıldığında hatırlamıyor bile, oysa benim içimden hiç çıkmıyo...
cevabın ne olacktı Ayfer, merak ettim walla
zaten söyledim cevabımı ona Cuma izinli eşim akşama kadar o bakıcak akşam eniştem gelicek ablama gidecekler eşim cumartesi çalışıyor çalıştığı yer ablama yakın ...Gündüz orda kalacaklar ben cumartesi akşamı 19.00 otobüsüm ve direk ablama geçicem.Zaten itiraz etme hakkıda olmadılmaz::lepi:vereliniortak
meralcim sütaş ın yoğurdunu öneriyor doktorla mesela babymix in sadesenin yanısıra elmalısıda var geçen gün gördüm onuda sever belki ondan dene istersen.
ya o daninolar çok katkı maddeliymiş doktorumuz sakın verme dedi ama tadı aynı olan bişey öneriyim mamadan yoğurt mayala tadı aynı danino bide istersen meyve püresi koy ben öyle yaptım yalana yalana yedi
tarihi siz belirleyin bende geliyorum benim oğlan alışkın seyahate doğdudoğalı ankara istanbul mersin adana gezdi durdu evet bende gelicem bende bende
ben weriyorum muzlu kayısılı çilekli..
ya bişisorucam bilebakıyorum sabiha gökçene çok ucuza var uzak mı olur mecidiyeköye zor gidermiyim bebekle
ohooooğooooooÇok üzgünüm çoook
bakıyorum gene buluşma planları almış başını gedeyoooo..:dilcikar:
buluşamazsınız nankötükedihüso
seyyalcım insaat temizligi yapılacagı ıcın daha pahalı ucret alırlar, benım kadınıma ben 80 tl verıyroum, ama bole bı temızlık ıcın kesın daha pahalı alırlar
bu arada bısı sorucam kızlar sızlere, dolapta 6 aylık sut var, kolostrum hemde onu bugun dısarı cıkardım, ıcırsem mı demıre, 6 ay saklanabılır dıye bılkıyordummm kafamçokkarıştı
bu arada kızlar kesın tarıh 9 ekım olsun, hem mac fılan da yokmus ( hasrete duyurulur) kaydirigubbakcemile3
ebrucum, sende gel bitanem, yerim var kalıkrsınız bende, misafir ederim sizi ne gusel olurrr aklinialirimsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?