- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #75.901
Allahım ikidebi kapanıyo benim sayfa bugün, şu kk'yı iyi bi protesto etmek lazım artıkın
Ebuş fatmagülü iki kez yayınlıyolar,ikinciye yetişirsin herhal
benden ful destek protestoya.kötükedihüso
ya ilk bölüm için geçerli deilmiydi meralim..
kaydirigubbakcemile3 aynen öyle yapacağük, en nefret ettiğim muhabbet cinsi ama arkadaşlarımla güzel olur herhalkaydirigubbakcemile2
onu en ateşli üyemiz seçtik çünkü:))sengözlerimebaksanab
ı
merhaba arkadaşlar ben yenilerdenim,iki ay önce bebeğimi kaybettim kalp ameliyatından hemen sonra, acaba benim gibi bebeğini kalp hastalıkları yüzünden kaybeden tanıdıklarınız var mı.? şimdiden size ve yavrularınıza mutlu ve uzun ömürler diliyorum...
allah ım sabır versin canım..merhaba arkadaşlar ben yenilerdenim,iki ay önce bebeğimi kaybettim kalp ameliyatından hemen sonra, acaba benim gibi bebeğini kalp hastalıkları yüzünden kaybeden tanıdıklarınız var mı.? şimdiden size ve yavrularınıza mutlu ve uzun ömürler diliyorum...
merhaba arkadaşlar ben yenilerdenim,iki ay önce bebeğimi kaybettim kalp ameliyatından hemen sonra, acaba benim gibi bebeğini kalp hastalıkları yüzünden kaybeden tanıdıklarınız var mı.? şimdiden size ve yavrularınıza mutlu ve uzun ömürler diliyorum...
nasıl oluyo yumuşuyo mu kendiliğnden yenmiyo mu anlamadım ben bişi bu iştenbilmiyorumkismile en iyisi market turşusuna dewamHasret nohutu çiğden koyuyosun anacım:))
gece nasıl sürekli uyanıyor değil mi emmek için uyku arasında mama wersene meral içine tahıllı mama falanda kat yadabebe bisküwisi belki uzun uyur o zaman... hiç uzun uykusu yok mu bu cocuğun..Eymen efendi bugün saat 1 gibi falan 1 saat uyudu bi daha da gözünü kırpmadı. çok uykusu var ama direniyoo
böcükümmmmmmmmmmmmolumunekankayizsmilecero nun şapkaya bak ne kada yakuşmış zilliye:)
seni niye aradı ki?
hmm
kaydirigubbakcemile3 aynen öyle yapacağük, en nefret ettiğim muhabbet cinsi ama arkadaşlarımla güzel olur herhalkaydirigubbakcemile2
kaydirigubbakcemile5
margarin popoyamııııı:1shok:[/QUOTE
yok artık daha neler,,,,,,,,,,,,,,,,,,
aynen da maralım görüşller aynı cocukluklarını bilcekler ya hayatı boyunca zaten ögrenecekler herşeyi..
aşk teklif etti.. benden çok etkileniyomıuş.. bnde olmaz ben ewliyim dedim.. o da farkeder mi dedi..
bnde etmez aslında bi düşüneyim dedim
şu an düşüüyorumlülülülülülü
kız bu pro üyelik için işte hawale adresi falan bişyler sordu
jalecim, cok iyidir kuzucuk sen merak etme ıcını ferah tut...
opuyoruz senikaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan
nasıl oluyo yumuşuyo mu kendiliğnden yenmiyo mu anlamadım ben bişi bu iştenbilmiyorumkismile en iyisi market turşusuna dewam
gece nasıl sürekli uyanıyor değil mi emmek için uyku arasında mama wersene meral içine tahıllı mama falanda kat yadabebe bisküwisi belki uzun uyur o zaman... hiç uzun uykusu yok mu bu cocuğun..
bi de bu fantomaltı diyelim 150cc mama hazırlıyoruz ya 5 ölçek mama koyuluyo. 5 ölçek mama koyup +1 ölçek fantomalt mı koycez yoksa 4 ölçeğe indirip 1 ölçeğide fantomalt koyupmu tamamlicazkafamçokkarıştı ben dünden beri hemen hemen her öğününe koyuyorum bakalım etki edecek mi?
kızım yarın 7 aylıkopuyorumnanaktan kontrole yarın olmazsa pazartesşi gideceğim biraz bekliyim diorum etkisini göstyersin die
böcükümmmmmmmmmmmmolumunekankayizsmile
seni niye aradı ki?
hmm
kaydirigubbakcemile5
aşk teklif etti.. benden çok etkileniyomıuş.. bnde olmaz ben ewliyim dedim.. o da farkeder mi dedi..
canım nohutlar yenmiyo, turşunun mayalanmasını hızlandırdığı için kavanozun dibine bikaç nohut atıyosun:))
eet cnm gece boyu da uyanıyo malesef, cnm bizim mamalara karşı alerjimiz var malesef hiçbirini içiremiyoum.
ben de dünden beri katıyorum herşeye fantomalttan bakalım işe yarayacak mı. cnm mamaları aynı şekilde hazırlayıp içine bi ölçek te bundan kat. bu tozun verdiği ekstra bi tat,kıvam falan yok
sağol handecim
---------------------------------
hastaneden geldiğimde 5'i geçiyodu çoook yoruldum
kalçasındaki kıkırdak için gitmiştim ne oluşmaz kıkırdaksa hala tam olarak oluşmamış
gitmişken bıngıdağını da sorayım dedim çünkü bana göre normalden geniş gibi geliyordu dr'a sordum gerçekten de öyleymiş
bi de güyaa her sağlık ocağı kontrolünde bakıyolar
hemen kan ve idrar tahlilleriyle sol el bilekten röntgen istedi, raşitizm'den şüphelendi
röntgen sonucuna göre raşitizm değilmiş
kan tahlilinin bi kısmı yarın çıkacak
idrar için örnek veremedik kalça ultrasonu çekilecek diye torbayı geç yapıştırmıştım
yapıştırdıktan sonra 1.5 saatten fazla bekledim ama sıpanın yapmayacağı tuttu
yarın sabah tekrar gidicem inşallah kötü bişey çıkmaz
HAHA he valla öyle oldu..şimdi geliomuş aradıkız Ebuşş halen gidemediniz mi? iyisi mi izleyin de öyle gidin:))
nasıl oluyo yumuşuyo mu kendiliğnden yenmiyo mu anlamadım ben bişi bu iştenbilmiyorumkismile en iyisi market turşusuna dewam
gece nasıl sürekli uyanıyor değil mi emmek için uyku arasında mama wersene meral içine tahıllı mama falanda kat yadabebe bisküwisi belki uzun uyur o zaman... hiç uzun uykusu yok mu bu cocuğun..
bi de bu fantomaltı diyelim 150cc mama hazırlıyoruz ya 5 ölçek mama koyuluyo. 5 ölçek mama koyup +1 ölçek fantomalt mı koycez yoksa 4 ölçeğe indirip 1 ölçeğide fantomalt koyupmu tamamlicazkafamçokkarıştı ben dünden beri hemen hemen her öğününe koyuyorum bakalım etki edecek mi?
kızım yarın 7 aylıkopuyorumnanaktan kontrole yarın olmazsa pazartesşi gideceğim biraz bekliyim diorum etkisini göstyersin die
seni niye aradı ki?
hmm
heee:)manyaak iki dkkda yazdın senaryoyu..hasretgül ün suçu ne?kaydirigubbakcemile3 aynen öyle yapacağük, en nefret ettiğim muhabbet cinsi ama arkadaşlarımla güzel olur herhalkaydirigubbakcemile2
kaydirigubbakcemile5
anam ben nekada geride kalmışım..noolduyu kuzuma jalee??sağol handecim
kalçasındaki kıkırdak için gitmiştim ne oluşmaz kıkırdaksa hala tam olarak oluşmamış
gitmişken bıngıdağını da sorayım dedim çünkü bana göre normalden geniş gibi geliyordu dr'a sordum gerçekten de öyleymiş
hemen kan ve idrar tahlilleriyle sol el bilekten röntgen istedi, raşitizm'den şüphelendi
idrar için örnek veremedik kalça ultrasonu çekilecek diye torbayı geç yapıştırmıştım
merak etme o nohutlarıda yir hasret kacarmı ondansempatiksalakcinniseni niye aradı ki?
hmm
canım nohutlar yenmiyo, turşunun mayalanmasını hızlandırdığı için kavanozun dibine bikaç nohut atıyosun:))
eet cnm gece boyu da uyanıyo malesef, cnm bizim mamalara karşı alerjimiz var malesef hiçbirini içiremiyoum.
ben de dünden beri katıyorum herşeye fantomalttan bakalım işe yarayacak mı. cnm mamaları aynı şekilde hazırlayıp içine bi ölçek te bundan kat. bu tozun verdiği ekstra bi tat,kıvam falan yok
benim de kaçma vaktim geldi, öptüm hepinizi
haaa bu arada güne el işlerinizi getirmeyi de unutmayın:hulya:kaydirigubbakcemile3
neree
bende kacacam tmm tmm hade get
jale merak ettim noldu ya ?cıkacam şimdi kız catlarım anlatsana
sağol handecim
canım demiirinde bıngıldagı bıraz byuk doktoruda bılıyor ama sorun yapmıyor 18 aya kadar kapanmassa sorun olur dedı, ayrıca erken kapanması sorun olurmus, eger bıngıldak buyuk kafasıda normalden buyuk ise oda sorun olur dedı,ama tabi bunlar bıde hareketlerine yansırmıs, hareketsız olurlarmıs, refleksleri zayıf olurmus, bos bos bakarlarmıs, bıde kusarlarmıs...meral sağol canımmm
ayy canım yaa kusura bakma gitmişsin bile mama yediriyodum arda'ya
şimdi durum şöyle ki;
2 aylıkken kalça çıkıklığı muayenesi oluyo ya bebeklerde
hehh işte o zaman götürmüştüm, ultrason dr'u bi yorum yapmadı ama 3.5 aylıkken bi daha bakalım demişti ben normal prosedür olduğunu düşünerek bişey sormadan götürdüm
"önümüzdeki ay tekrar bakalım kalçadaki kıkırdak tam oluşmamış ama o zamana oluşur" dedi ama baktı yine aynı
5.5 aylıkken götürdüm sağ oluşmuş sol tam oluşmamış, bugün yine götürdüm 6 ay 22 günlük "hala tam olarak oluşmamış ama önümüzdeki aya kadar oluşacak gibi" dedi
yani anlayacağın her ay hastanedeyim ben bu kıkırdak için
bi de gitmişken bıngıldağını kontrol ettireyim dedim gerisini de önceki yazımda okumuşsun zaten
cnm çok geçmiş olsun iyi sevindim bişey çıkmadıgına,
inşallah tahlillerde güzel çıkar.
bende yarın yada p.tesi götürecem kontrole bungıldagına kafam takılıyo,
saglık ocagının bverdigi d3 bıraktım multi tabs a.d.c vitamini aldım.
kullanan varmı acaba bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?