2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

cnm çok geçmiş olsun iyi sevindim bişey çıkmadıgına,
inşallah tahlillerde güzel çıkar.
bende yarın yada p.tesi götürecem kontrole bungıldagına kafam takılıyo,

sağol nimetcim kapanmak üzeremi sizinki de??

ayy canım çok sağol baya rahatlattın içimi
erken kapanmasının sakıncalı olduğunu biliyodum zaten de
ayına göre şimdikinden daha küçük olmalıydı, baya yeni doğmuş bebeklerinki kadar var yani
üçgen şeklinde; saçlarının bitim noktasında bi köşe var köşeden karşı kenara kadar nereyedeyse işaret parmağım kadar büyük (yani üçgeni dikine ölçtüğünü düşün)

selamlaaarrr kimse warmıııı
kociyi işe yolladım kızında pirinçunu karışımını yedirdim emzirdim uyuttum we size bakiim dedim.
kumandam bozulmuş tw açamıyorum... annem yarının yemeklerinide yapıp gitmiş sağolsun rahatım bu gece ewde temiz ohhhhh:hulya: cery kaç gündür 12den önce uyumuyodu bnde harab oluyodum maşallah bu gece 22.30u geçiyodu uyudu
eskidne ne güzel 9-9.30 arası uyurdu ahhh anneeeelmaz: hep o böyleyaptı neyse tekrar döndürücem ben onu düzenine.. ama bi yöndende iyi oldu geç yatması böylelikle sabah 10a kadar uyuyabiliyorum kızmlabayanssulusmile

canım ben dogdugundan berı acd3 kullanıyorm, demır severek ıcıyor...
cnm günde ne kadar veriyosun?
gülo aynı durum bizimkindede mevcut kapalı deil acık yeni dogmuş gibi.
hasret artık eskisi gibi deilller gün gelecek bu günleri arıyacaz,
bunlar iyi dönemler.( ayyy düşünemiyorum ilerisini) yağız gece 1 de uyuyo bizimle beraber sabah 11 e kadar uyuyoruz koca insan gibi:)

begenirsen kara yazılı nimeti ben varımlülülülülülü

bnde onu kullanıyodum canım güzel bi witamin d witaminine takwiyen a we c witaminide war içinde sonra yazın bıraktım güneş alıyor diye bide bizimde bıngıldak kapanmak üzere sanki onu bi sorayım dr a ptesi..
şimdi minadex witamin şurubu weriorum ben onun içinde war d witamini ayriyeten wermicem yani daha bişey..
kan damlasıda hiç kullanmadım değerleri iyi çıktı testte belki bu ay yine yapar gerek görürse kullanacağım onuda..

begenirsen kara yazılı nimeti ben varımlülülülülülü

hiç beğenemmü senüü
kız o multitabsın ölçeği warya zaten fıs die sıkıyosun kapağı içine doluyo çizgiye kadar onu weriosun ya onla sık ağzına yada kaşığa koy.. ama dolapta saklaman gerekio onu biliosun dimi kesinlkle soğuk olması lazım yani!

yok ama nimetcim erken yatmaları gerekio büyüme hormanı 9-11 arasımı ne daha fazla salgılanırmış bebeklerde yanlış bilmiosam

hasret bilmiyordum cnm sagol söyledigin için hemen koyayım dolabaopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
yok ama nimetcim erken yatmaları gerekio büyüme hormanı 9-11 arasımı ne daha fazla salgılanırmış bebeklerde yanlış bilmiosam
8-10 arası bir uykumuz var inşallah o ara iyi salgılıyodur..

ah kurban olurum yafruma neler neler demişlerr..
şükür ki önemli bişey cıkmadı jale m..
bıngıldak olayını bizim saglık ocagıda takip etmiyonedense..
ALLAH KORUSUN BİŞEYSİ CIKMAYACAK ARDA BEBİKİMİZİN..

Hb bebekim anamdaudim şimdi gldm konserve yaptık kısa oglusa gece 11 ile 2 arası salgilaniyo diye blym

kız amma da karışık yazmışsın heeeboshayallersmile ben anlamak için epey uğraştım, diğerleri kolayca anlasın diye tercümesini vereyimkaydirigubbakcemile3
evet bebeğim annemlerdeydim,şimdi geldim. konserve yaptık (o kısa ne oluyo anlamadım) oğluşa. büyüme hormonu gece 11 ile 2 arası salgılanıyor diye biliyorum.
doğru mu kııı?

dönmüşsün ebuşş, nasıldı kına??
AYY SON ANDA DURDUM DURDUM KINA DAN VAZGECTİM MARALIM
zaten eşimin patronunun eşi
hadi patronu neyse tanıyoz iyi adamda eşini tarafını bilmem sap gibi kalacam ortalarda dedim vazgectim kocayı yolladım
onlarda zaten erkekler arasında takılmış
iyi yapmışım valla.
anneme bıraktı bizi anamla fatmagülle oturduk hihih:)
kerem miydi cocugun adı ay ne bilem üzüldüm genede şerefsiz oda tecavüz etmiş ama pişman mall

sen var ya manyaksınnsempatiksalakcinnisırnaşık şey

iyi haticem konserwe rahat oluyo gerçekten, hazır yemek gibi..

tabii nimetcim o dangalak eczacının onu sana werirken söylemesi hatta buz kslıbıyls birlkte wermesi gerekio.. dolapta durmazsa değerlei gidio onun
Serin ortamda (8-15 C)muhafaza edilmesi gerekir, sise açildiktan sonra sogukta (2-8 C) saklanmali ve 2 ay içinde tüketilmelidir

sen bayağı bi araştırıyosun bu şurupları
ben bu ay sadece fantomalt kullanıp sonucu görmek istiyorum Hasretcim. yine kilo almazsa o zaman diğerlerini denerim artıkboshayallersmile
Eymen sanki bugün biraz daha iyi yedi gibi, bakalım belki açıyodur iştahını yavaş yavaş inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…