- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #75.921
cnm çok geçmiş olsun iyi sevindim bişey çıkmadıgına,
inşallah tahlillerde güzel çıkar.
bende yarın yada p.tesi götürecem kontrole bungıldagına kafam takılıyo,
canım demiirinde bıngıldagı bıraz byuk doktoruda bılıyor ama sorun yapmıyor 18 aya kadar kapanmassa sorun olur dedı, ayrıca erken kapanması sorun olurmus, eger bıngıldak buyuk kafasıda normalden buyuk ise oda sorun olur dedı,ama tabi bunlar bıde hareketlerine yansırmıs, hareketsız olurlarmıs, refleksleri zayıf olurmus, bos bos bakarlarmıs, bıde kusarlarmıs...
yanı kafa capı buyuk degılse, bı de bu bulgular yoksa sakın sorun etme kendıne canımmm kaydirigubbakcemile5
cnm günde ne kadar veriyosun?canım ben dogdugundan berı acd3 kullanıyorm, demır severek ıcıyor...
gülo aynı durum bizimkindede mevcut kapalı deil acık yeni dogmuş gibi.
sağol nimetcim kapanmak üzeremi sizinki de??
ayy canım çok sağol baya rahatlattın içimi
erken kapanmasının sakıncalı olduğunu biliyodum zaten de
ayına göre şimdikinden daha küçük olmalıydı, baya yeni doğmuş bebeklerinki kadar var yani
üçgen şeklinde; saçlarının bitim noktasında bi köşe var köşeden karşı kenara kadar nereyedeyse işaret parmağım kadar büyük (yani üçgeni dikine ölçtüğünü düşün)
hasret artık eskisi gibi deilller gün gelecek bu günleri arıyacaz,selamlaaarrr kimse warmıııı
kociyi işe yolladım kızında pirinçunu karışımını yedirdim emzirdim uyuttum we size bakiim dedim.
kumandam bozulmuş tw açamıyorum... annem yarının yemeklerinide yapıp gitmiş sağolsun rahatım bu gece ewde temiz ohhhhh:hulya: cery kaç gündür 12den önce uyumuyodu bnde harab oluyodum maşallah bu gece 22.30u geçiyodu uyudu
eskidne ne güzel 9-9.30 arası uyurdu ahhh anneeeelmaz: hep o böyleyaptı neyse tekrar döndürücem ben onu düzenine.. ama bi yöndende iyi oldu geç yatması böylelikle sabah 10a kadar uyuyabiliyorum kızmlabayanssulusmile
selamlaaarrr kimse warmıııı
kociyi işe yolladım kızında pirinçunu karışımını yedirdim emzirdim uyuttum we size bakiim dedim.
kumandam bozulmuş tw açamıyorum... annem yarının yemeklerinide yapıp gitmiş sağolsun rahatım bu gece ewde temiz ohhhhh:hulya: cery kaç gündür 12den önce uyumuyodu bnde harab oluyodum maşallah bu gece 22.30u geçiyodu uyudu
eskidne ne güzel 9-9.30 arası uyurdu ahhh anneeeelmaz: hep o böyleyaptı neyse tekrar döndürücem ben onu düzenine.. ama bi yöndende iyi oldu geç yatması böylelikle sabah 10a kadar uyuyabiliyorum kızmlabayanssulusmile
bnde onu kullanıyodum canım güzel bi witamin d witaminine takwiyen a we c witaminide war içinde sonra yazın bıraktım güneş alıyor diye bide bizimde bıngıldak kapanmak üzere sanki onu bi sorayım dr a ptesi..
cnm çok geçmiş olsun iyi sevindim bişey çıkmadıgına,
inşallah tahlillerde güzel çıkar.
bende yarın yada p.tesi götürecem kontrole bungıldagına kafam takılıyo,
saglık ocagının bverdigi d3 bıraktım multi tabs a.d.c vitamini aldım.
kullanan varmı acaba bunu
nasıl oluyo yumuşuyo mu kendiliğnden yenmiyo mu anlamadım ben bişi bu iştenbilmiyorumkismile en iyisi market turşusuna dewam
gece nasıl sürekli uyanıyor değil mi emmek için uyku arasında mama wersene meral içine tahıllı mama falanda kat yadabebe bisküwisi belki uzun uyur o zaman... hiç uzun uykusu yok mu bu cocuğun..
bi de bu fantomaltı diyelim 150cc mama hazırlıyoruz ya 5 ölçek mama koyuluyo. 5 ölçek mama koyup +1 ölçek fantomalt mı koycez yoksa 4 ölçeğe indirip 1 ölçeğide fantomalt koyupmu tamamlicazkafamçokkarıştı ben dünden beri hemen hemen her öğününe koyuyorum bakalım etki edecek mi?
kızım yarın 7 aylıkopuyorumnanaktan kontrole yarın olmazsa pazartesşi gideceğim biraz bekliyim diorum etkisini göstyersin die
böcükümmmmmmmmmmmmolumunekankayizsmile
seni niye aradı ki?
hmm
canım nohutlar yenmiyo, turşunun mayalanmasını hızlandırdığı için kavanozun dibine bikaç nohut atıyosun:))
eet cnm gece boyu da uyanıyo malesef, cnm bizim mamalara karşı alerjimiz var malesef hiçbirini içiremiyoum.
ben de dünden beri katıyorum herşeye fantomalttan bakalım işe yarayacak mı. cnm mamaları aynı şekilde hazırlayıp içine bi ölçek te bundan kat. bu tozun verdiği ekstra bi tat,kıvam falan yok
haaaaaa:kedi:
şimdi oldu ctesi pazardan aldırayım kornişon mu deniyodu o salatalıklara yapiim bakem ufak bi bidonda...
hewes ettimsempatiksalakcinni
begenirsen kara yazılı nimeti ben varımlülülülülülü
hasret bilmiyordum cnm sagol söyledigin için hemen koyayım dolabaopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanhiç beğenemmü senüü
kız o multitabsın ölçeği warya zaten fıs die sıkıyosun kapağı içine doluyo çizgiye kadar onu weriosun ya onla sık ağzına yada kaşığa koy.. ama dolapta saklaman gerekio onu biliosun dimi kesinlkle soğuk olması lazım yani!
8-10 arası bir uykumuz var inşallah o ara iyi salgılıyodur..yok ama nimetcim erken yatmaları gerekio büyüme hormanı 9-11 arasımı ne daha fazla salgılanırmış bebeklerde yanlış bilmiosam
ah kurban olurum yafruma neler neler demişlerr..meral sağol canımmm
ayy canım yaa kusura bakma gitmişsin bile mama yediriyodum arda'ya
şimdi durum şöyle ki;
2 aylıkken kalça çıkıklığı muayenesi oluyo ya bebeklerde
hehh işte o zaman götürmüştüm, ultrason dr'u bi yorum yapmadı ama 3.5 aylıkken bi daha bakalım demişti ben normal prosedür olduğunu düşünerek bişey sormadan götürdüm
"önümüzdeki ay tekrar bakalım kalçadaki kıkırdak tam oluşmamış ama o zamana oluşur" dedi ama baktı yine aynı
5.5 aylıkken götürdüm sağ oluşmuş sol tam oluşmamış, bugün yine götürdüm 6 ay 22 günlük "hala tam olarak oluşmamış ama önümüzdeki aya kadar oluşacak gibi" dedi
yani anlayacağın her ay hastanedeyim ben bu kıkırdak için
bi de gitmişken bıngıldağını kontrol ettireyim dedim gerisini de önceki yazımda okumuşsun zaten
Hb bebekim anamdaudim şimdi gldm konserve yaptık kısa oglusa gece 11 ile 2 arası salgilaniyo diye blym
AYY SON ANDA DURDUM DURDUM KINA DAN VAZGECTİM MARALIMdönmüşsün ebuşş, nasıldı kına??
sen var ya manyaksınnsempatiksalakcinnisırnaşık şeykız amma da karışık yazmışsın heeeboshayallersmile ben anlamak için epey uğraştım, diğerleri kolayca anlasın diye tercümesini vereyimkaydirigubbakcemile3
evet bebeğim annemlerdeydim,şimdi geldim. konserve yaptık (o kısa ne oluyo anlamadım) oğluşa. büyüme hormonu gece 11 ile 2 arası salgılanıyor diye biliyorum.
doğru mu kııı?
bunu bende içebülümüyümcokacimcoookmeral baksana bi iştah artırıcı şurup buldum 6-24 ay arası bebiklerde kullanılıyomuş,
VİMİN C (İŞTAH ACICI ŞURUP) | www.eczaneada.com - Dermokozmetik - Cilt Bakım-Medikal Ürünler-Saç Bakım -Mis kokulu meyve
meral baksana bi iştah artırıcı şurup buldum 6-24 ay arası bebiklerde kullanılıyomuş,
VİMİN C (İŞTAH ACICI ŞURUP) | www.eczaneada.com - Dermokozmetik - Cilt Bakım-Medikal Ürünler-Saç Bakım -Mis kokulu meyve
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?