- 27 Nisan 2009
- 8.609
- 1.879
- 173
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #75.941
bunu bende içebülümüyümcokacimcoook
onuda ben söyleyeyim kışa hazırlık yapmış:)) alemsin meral yaakaydirigubbakcemile3kız amma da karışık yazmışsın heeeboshayallersmile ben anlamak için epey uğraştım, diğerleri kolayca anlasın diye tercümesini vereyimkaydirigubbakcemile3
evet bebeğim annemlerdeydim,şimdi geldim. konserve yaptık (o kısa ne oluyo anlamadım) oğluşa. büyüme hormonu gece 11 ile 2 arası salgılanıyor diye biliyorum.
doğru mu kııı?
AYY SON ANDA DURDUM DURDUM KINA DAN VAZGECTİM MARALIM
zaten eşimin patronunun eşi
hadi patronu neyse tanıyoz iyi adamda eşini tarafını bilmem sap gibi kalacam ortalarda dedim vazgectim kocayı yolladım
onlarda zaten erkekler arasında takılmış
iyi yapmışım valla.
anneme bıraktı bizi anamla fatmagülle oturduk hihih:)
kerem miydi cocugun adı ay ne bilem üzüldüm genede şerefsiz oda tecavüz etmiş ama pişman mall
sen bayağı bi araştırıyosun bu şurupları
ben bu ay sadece fantomalt kullanıp sonucu görmek istiyorum Hasretcim. yine kilo almazsa o zaman diğerlerini denerim artıkboshayallersmile
Eymen sanki bugün biraz daha iyi yedi gibi, bakalım belki açıyodur iştahını yavaş yavaş inş.
AYY SON ANDA DURDUM DURDUM KINA DAN VAZGECTİM MARALIM
zaten eşimin patronunun eşi
hadi patronu neyse tanıyoz iyi adamda eşini tarafını bilmem sap gibi kalacam ortalarda dedim vazgectim kocayı yolladım
onlarda zaten erkekler arasında takılmış
iyi yapmışım valla.
anneme bıraktı bizi anamla fatmagülle oturduk hihih:)
kerem miydi cocugun adı ay ne bilem üzüldüm genede şerefsiz oda tecavüz etmiş ama pişman mall
sen var ya manyaksınnsempatiksalakcinnisırnaşık şey
bunu bende içebülümüyümcokacimcoook
iyi haticem konserwe rahat oluyo gerçekten, hazır yemek gibi..
tabii nimetcim o dangalak eczacının onu sana werirken söylemesi hatta buz kslıbıyls birlkte wermesi gerekio.. dolapta durmazsa değerlei gidio onun
Serin ortamda (8-15 C)muhafaza edilmesi gerekir, sise açildiktan sonra sogukta (2-8 C) saklanmali ve 2 ay içinde tüketilmelidir
kız nimo gercekten yapmadımı acaba??
onuda ben söyleyeyim kışa hazırlık yapmış:)) alemsin meral yaakaydirigubbakcemile3
iyi yapmışsın ebrucum.bence yapmadı,sadece ayaktaki halini gösterdiler çünkü
hiçbiri onun kadar üzülmedi, paraları varya ibnelerin.ayy yine sinirlendim
onuda ben söyleyeyim kışa hazırlık yapmış:)) alemsin meral yaakaydirigubbakcemile3
iyi yapmışsın ebrucum.bence yapmadı,sadece ayaktaki halini gösterdiler çünkü
hiçbiri onun kadar üzülmedi, paraları varya ibnelerin.ayy yine sinirlendim
tekrardan geldim kız elimde telefon bi yandan size bakıyom bi yandan da dolabı yerleştiriyom neyseki bitti şimdide laptopun başına geçtim aldım üzümümü ohh keyif yapıyom
oğlum afiyetle yesin sebzeleri ha kızlar bişi sorcam pırasada verebilirmiyik bebişlere
öyle ya kışşkaydirigubbakcemile3
afiyet olsun balım
kız bunu sen mi soruyosun?? sanki verilmez desek vermicen mi??kaydirigubbakcemile3 walla patlıcan verilmez diye duydum ama pırasa hakkında bişi duymadım. ama soğan için henüz erken olduğuna göre pırasa için de erkendir sanırım
ilahi meral konserwe yapmış kışa.... ben anladım walla kelimeis kelimesine:))))))
yok kız soğan katabiliosun sebze çorbalarına.. erken değil hem lezzet werir hem iştahı açılır ımmmmm
en sewdiğim şey yemeğin yanında soğannn kurusu yeşili farketmezz bayılırım walla..
merooo
o cakma behlül behlülün atı bilem olamaz yaww bakışları boş bi kerem
adam trip atıyo bana hadi ben yatıyom..
ay havalar serinledi ya iki kat battaniye örtiyorum artık yagmur a
aman dikkt ha
sefiomm sizi:)
görüşürüz zabağanan inşallah mücükkk
kız nimo gercekten yapmadımı acaba??
sanki küçük bi kare gösterdiler tecavüz sahnesi onunla ilgili..
du ben yarın bi ara daha aynı bölümü intnetten izlicem..
hahhah sankim kimin kınası olduğunu bilmiyodun, sen şuna fatmagülün olduğunu hatırlayınca vazgeçtim desenesempatiksalakcinni
kız o kerem bişi yapmamış bence, diğer çocuk yalan söyledi. zaten sahneyi de göstermediler. görürsün ileriki bölümlerde o çocuk o sahneyi hatırlarken keremin hiçbişi yapmadığını görücez. ama olaylara seyirci kalması da yeterli suç bence
bu arada şu nişanlanan çocuk ta behlülün tahtına adaysempatiksalakcinni
heee azcık öyleyümohaoldumsmile
pisboğaz şey seni:)) her gördüğünü canı çeken kişi bendim bi kere, rolleri karıştırdın senkaydirigubbakcemile3
haa hakikaten hasret, ben de vitamini dolaba koyuyorum da, eymene vermeden biraz önce çıkarıp hazırlıyorum ölçeği ılınması için. sen direkt dolaptan alıp mı veriyosun??
yok kızz yapmadı yazık iyice izle ilk bölümüde izle hemide.kafamçokkarıştı
kızlar ben yatıyorum oglum huysuzlaştı babası uyutamıyo sanırım bizim 3.cü diş geliyo
salyalar yine evi bastı.iyi geceler canlarım öpüyoruma.s.
bnde 2,3 dakika kaşığı bekletyodum dışarda sonraları direk dolaptan werdim zatn sıcaklamıştı hawalrda 1mg şeyden bişi olmaz dedim...
hülya awşarın filmi işte 3ü zengin 1i fakir 4üde tecawüz edio sonra keremle ewlndiriyolar kerem çok eziyet edio döwüyo falan fatmagüllü bigün ilşkiye giriyolar fatmagül hamile kalıyo kerem döwerek karnını tekmeleyerek düşryo çocuğu falan:gitme: sonunda o da sewio tabi kıızı.. çünkü fatmagüün suçu yok....:a015:
bnde 2,3 dakika kaşığı bekletyodum dışarda sonraları direk dolaptan werdim zatn sıcaklamıştı hawalrda 1mg şeyden bişi olmaz dedim...
hülya awşarın filmi işte 3ü zengin 1i fakir 4üde tecawüz edio sonra keremle ewlndiriyolar kerem çok eziyet edio döwüyo falan fatmagüllü bigün ilşkiye giriyolar fatmagül hamile kalıyo kerem döwerek karnını tekmeleyerek düşryo çocuğu falan:gitme: sonunda o da sewio tabi kıızı.. çünkü fatmagüün suçu yok....:a015:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?