2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

onuda ben söyleyeyim kışa hazırlık yapmış:)) alemsin meral yaakaydirigubbakcemile3

iyi yapmışsın ebrucum.bence yapmadı,sadece ayaktaki halini gösterdiler çünkü
hiçbiri onun kadar üzülmedi, paraları varya ibnelerin.ayy yine sinirlendim

tekrardan geldim kız elimde telefon bi yandan size bakıyom bi yandan da dolabı yerleştiriyom neyseki bitti şimdide laptopun başına geçtim aldım üzümümü ohh keyif yapıyom

walla bunlarla yatıp kalkıyorum sürekli bebek yemek tarifleri witaminler besleyici gıdalar falan filan he bide alışweriş siteleriii kocamdan gizli aldığım şeylerrrrsempatiksalakcinni

iştah açıcı diye adlandırılması dikkatimi çekti benimdeboshayallersmile ewte ceryde bugün iyi yedi gerçi annem olunca hep yiyor bende zor oluyo ama bakalım yarın annem yok göreceğiz ne oluyorrrbilmiyorumkismile bnde minadex kullanıyorum zaten etki etmezse bitince vimin c alacağım sewdim içeriğide güzel..:lepi:

hahhah sankim kimin kınası olduğunu bilmiyodun, sen şuna fatmagülün olduğunu hatırlayınca vazgeçtim desenesempatiksalakcinni
kız o kerem bişi yapmamış bence, diğer çocuk yalan söyledi. zaten sahneyi de göstermediler. görürsün ileriki bölümlerde o çocuk o sahneyi hatırlarken keremin hiçbişi yapmadığını görücez. ama olaylara seyirci kalması da yeterli suç bence
bu arada şu nişanlanan çocuk ta behlülün tahtına adaysempatiksalakcinni

sen var ya manyaksınnsempatiksalakcinnisırnaşık şey

heee azcık öyleyümohaoldumsmile

bunu bende içebülümüyümcokacimcoook

pisboğaz şey seni:)) her gördüğünü canı çeken kişi bendim bi kere, rolleri karıştırdın senkaydirigubbakcemile3

haa hakikaten hasret, ben de vitamini dolaba koyuyorum da, eymene vermeden biraz önce çıkarıp hazırlıyorum ölçeği ılınması için. sen direkt dolaptan alıp mı veriyosun??

kız nimo gercekten yapmadımı acaba??
sanki küçük bi kare gösterdiler tecavüz sahnesi onunla ilgili..
du ben yarın bi ara daha aynı bölümü intnetten izlicem..

öyle ya kışşkaydirigubbakcemile3

tekrardan geldim kız elimde telefon bi yandan size bakıyom bi yandan da dolabı yerleştiriyom neyseki bitti şimdide laptopun başına geçtim aldım üzümümü ohh keyif yapıyom

oğlum afiyetle yesin sebzeleri ha kızlar bişi sorcam pırasada verebilirmiyik bebişlere

afiyet olsun balım
kız bunu sen mi soruyosun?? sanki verilmez desek vermicen mi??kaydirigubbakcemile3 walla patlıcan verilmez diye duydum ama pırasa hakkında bişi duymadım. ama soğan için henüz erken olduğuna göre pırasa için de erkendir sanırım

yok kız soğan katabiliosun sebze çorbalarına.. erken değil hem lezzet werir hem iştahı açılır ımmmmm
en sewdiğim şey yemeğin yanında soğannn kurusu yeşili farketmezz bayılırım walla..

merooo
o cakma behlül behlülün atı bilem olamaz yaww bakışları boş bi kerem
adam trip atıyo bana hadi ben yatıyom..
ay havalar serinledi ya iki kat battaniye örtiyorum artık yagmur a
aman dikkt ha
sefiomm sizi:)
görüşürüz zabağanan inşallah mücükkk

ilahi meral konserwe yapmış kışa.... ben anladım walla kelimeis kelimesine:))))))

afferim sana zeki kızzsempatiksalakcinni

yok kız soğan katabiliosun sebze çorbalarına.. erken değil hem lezzet werir hem iştahı açılır ımmmmm
en sewdiğim şey yemeğin yanında soğannn kurusu yeşili farketmezz bayılırım walla..

yaa doktorlar henüz önermiyor ama ben de koycam artık
ben de bayılırım walla soğana. özellikle kuru fasülyenin yanında ımmmhhhhh

uyyy sıkı behlülcü varmış burda anam:))
ben de artık daha sıkı giydiriyorum eymeni
iyi uykular bebeğimmB]

kız nimo gercekten yapmadımı acaba??
sanki küçük bi kare gösterdiler tecavüz sahnesi onunla ilgili..
du ben yarın bi ara daha aynı bölümü intnetten izlicem..

yok kızz yapmadı yazık iyice izle ilk bölümüde izle hemide.kafamçokkarıştı
kızlar ben yatıyorum oglum huysuzlaştı babası uyutamıyo sanırım bizim 3.cü diş geliyo
salyalar yine evi bastı.iyi geceler canlarım öpüyoruma.s.

bnde 2,3 dakika kaşığı bekletyodum dışarda sonraları direk dolaptan werdim zatn sıcaklamıştı hawalrda 1mg şeyden bişi olmaz dedim...

hülya awşarın filmi işte 3ü zengin 1i fakir 4üde tecawüz edio sonra keremle ewlndiriyolar kerem çok eziyet edio döwüyo falan fatmagüllü bigün ilşkiye giriyolar fatmagül hamile kalıyo kerem döwerek karnını tekmeleyerek düşryo çocuğu falan:gitme: sonunda o da sewio tabi kıızı.. çünkü fatmagüün suçu yok....:a015:

iyi geceler canımcım. herkes dökülmeye başladı. ben de kaçayım bari, malum gece yine defalarca kalkıcam:bbo: sabah ta erkenden furkanı okula göndermek için kalkıyorum. uyku muyku kalmadı

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3delikafaduldenkaydirigubbakcemile3

anladım cnm sağol

bence dizideki senaryo farklı olacak. burada adam o kadar acımasız olmayacak gibime geliyor

herkese tatlı rüyalar şekerlerzemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…