- 27 Nisan 2009
- 8.609
- 1.879
- 173
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #75.961
ewt canım tabi ıspanak pırasa kerewiz taze fasulye hepsini katabiliosun patlıcan hariç..kız soğansız bi emek olmazzzz antibiyotik hemide en dogalından ben hep verdim hep de vereceğimmmm kız hasret pırasa versemmi kıı
afferim sana zeki kızzsempatiksalakcinni
yaa doktorlar henüz önermiyor ama ben de koycam artık
ben de bayılırım walla soğana. özellikle kuru fasülyenin yanında ımmmhhhhh
Günaydın
Eymen bey dün gece uyanma rekorları kırdı
ne oluyor bu çocuğa anlamıyorum ağlıyor dönüyor bi türlü uyuyamıyor bilmiyorumkismile
günden güne düzeleceğine daha kötüye gidiyor
günaydınlar herkeşlere,güzel bi gün diliyorum,.jalecim doktora gitmişsin,daha yeni okudum,.geçmişler olsun,.ALLAHIN izniyle kıpırdak ardada hiçbişeycik çıkmayacak,.:lepi: :lepi:bu arada artık haktanda yatağının korkuluklarına çıkıyo,dimdik duruyo,bu hareketi akşam öğrendi,.artık sürekli tekrarlıyo,buyüzden gece zar zor uyudu,yeni öğrendi yaa,aklında hep o hareketi yapmak var,.eyvahedigeldismile başka konuya geçiyorum,facede yasemin yanılmıyosam bebikine çok güzel ilk arabam almış,.bende pıtıma almayı düşünüyorum,.eminimki bayılacakkkkkkk,...delikafadulden
günaydınnnn... bugünde işler boş rahatım....
Herkese günaydın
2 gündür yoğun olduğumdan yazamadım.
Kerem emmeyi tamamen bıraktı sayılır, uyanıkken zaten emmiyordu dün akşam uykusunda bile almadı ayrıca gece bol bol uyandı pırt yaptı tekrar uyudu, meyveyi 7 gibi vermiştim acaba gaz mı yaptı? Aşı vurulurken sağlık ocağındaki doktor neden tamamen anne sütü vermediniz mama veriyorsunuz diye bir çıkış yapmış, kayınvalidem de anlatmış tek tarafı emmedi, annesi zorla verdi zaten bu kadar ay,yetmedi tek göğüste ayrıca çalışıyor gündüzleri emziremiyor demiş, doktordaki cevap şu: Hergün işten gidip aralarda emzirseymişim ya da onlar çocuğu benim yanıma getirselermiş emzirmek için, ne kadar emzirirsem o kadar artarmış. Erkek doktor olunca söylemesi ne kadar kolay oluyor, ben 5 ay tek göğsümü emmiyor sütüm gitmesin diye günde kaç defa sağdım, diğerini bırakmasın diye kendimi harap ettim, emmekten nefret eden çocuğu 6.5 ay emzirmeyi başardım ve teee ebesinin nikahında bir demir çelik fabrikasında çalıştığım halde gizli gizli pis odaları hijyenik hale getirerek 1.5 ay süt sağdım((
İlk arabam için erken değil mi? ben daha emekleme arkadaşımı almayı düşünüyordum.
furkan öğlenci değil mi meral?...
Günaydın
Eymen bey dün gece uyanma rekorları kırdı
ne oluyor bu çocuğa anlamıyorum ağlıyor dönüyor bi türlü uyuyamıyor bilmiyorumkismile
günden güne düzeleceğine daha kötüye gidiyor
Herkese günaydın
2 gündür yoğun olduğumdan yazamadım.
Kerem emmeyi tamamen bıraktı sayılır, uyanıkken zaten emmiyordu dün akşam uykusunda bile almadı ayrıca gece bol bol uyandı pırt yaptı tekrar uyudu, meyveyi 7 gibi vermiştim acaba gaz mı yaptı? Aşı vurulurken sağlık ocağındaki doktor neden tamamen anne sütü vermediniz mama veriyorsunuz diye bir çıkış yapmış, kayınvalidem de anlatmış tek tarafı emmedi, annesi zorla verdi zaten bu kadar ay,yetmedi tek göğüste ayrıca çalışıyor gündüzleri emziremiyor demiş, doktordaki cevap şu: Hergün işten gidip aralarda emzirseymişim ya da onlar çocuğu benim yanıma getirselermiş emzirmek için, ne kadar emzirirsem o kadar artarmış. Erkek doktor olunca söylemesi ne kadar kolay oluyor, ben 5 ay tek göğsümü emmiyor sütüm gitmesin diye günde kaç defa sağdım, diğerini bırakmasın diye kendimi harap ettim, emmekten nefret eden çocuğu 6.5 ay emzirmeyi başardım ve teee ebesinin nikahında bir demir çelik fabrikasında çalıştığım halde gizli gizli pis odaları hijyenik hale getirerek 1.5 ay süt sağdım((
İlk arabam için erken değil mi? ben daha emekleme arkadaşımı almayı düşünüyordum.
Selam kızlar, bugün öğleden sonra Ayfer'in (Pancuben) yanına gidecez İklim le beraber, Ayfer teyzemizi ziyaret edip tanışacaz.
Dün gece rekor kırdı yine İklim, saat 2 de uyandı ve uyumak bilmedi, ben yine sersem gibiyim anlayacağınız :))
İlk arabamı ben İklim yeni doğduğunda almıştım yeni çıkarttım ortaya ve İklim bayılıyor, desteksiz duramayan bebekler için uygun olmayabilir evet, ama herkese tavsiye ederim, çok kullanışlı bir alet :))
Yaa anneme kızıyorummm .......... Selini aşağı indirme imkanı var gelse emzireceğim ama mama vermiş... Işine gelmeyince böyle yapıor ama ben gezmeye gideceim dsem basıyor fırçayı çocuk sen yokken mamamı emsin diye :):) süt makinamıda göndermedi mama verene kadr söyleseydi ben hemen sağar göndriridim şimdi bekliyoruz öyle ve sağdıkça heleki bebek emdikçe süt artıyor bunu 20 günlük iznimde anladım....
bi koptummu sizden bidaa nası gireceğimi bilemiyorum yaa.:)) gene koptum iki gündür gerçi kopmadımda siz çok hızlı uçtunuz:) bi yerden konuya dahil olurum inşş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?