2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kız soğansız bi emek olmazzzz antibiyotik hemide en dogalından ben hep verdim hep de vereceğimmmm kız hasret pırasa versemmi kıı
ewt canım tabi ıspanak pırasa kerewiz taze fasulye hepsini katabiliosun patlıcan hariç..
afferim sana zeki kızzsempatiksalakcinni

yaa doktorlar henüz önermiyor ama ben de koycam artık
ben de bayılırım walla soğana. özellikle kuru fasülyenin yanında ımmmhhhhh

wallahi fasulyenin yanında nerdeyse 1 soğanı ben yiom:kedi: bide etli patatesin yanında bayılarak yiorumcokacimcoook
koy canım doğal antibiyotik yarasın eymen paşaya

furkan öğlenci değil mi meral?

bnde kaçayım canlar sabah erkenden dükkan beni beklio jeryi alıp emzirsemmi acaba ya 10.30da emerek uyudu öncesinde 1 kase muhallebi yedi.. mememide oşalttı süt war mı ki((
neyse yatayım en iyisi o acıkınca uyanır zaten kıprdanıyo...

Günaydın, güzel cumalar herkese,
Gece Doruk sadece 1 defa uyandı, ama uyku uykunun mayası misali ben sabah kalkamadım, işe de geç kaldım.
Bi de alerjim tuttu, ağzım burnum birbirine girdi yine.
Geçmişi okuyamıyorum, sürekli kapanıyor forum, sinir oluyorum. Herşey yolundadır inşallah herkes için...

Günaydın
Eymen bey dün gece uyanma rekorları kırdı
ne oluyor bu çocuğa anlamıyorum ağlıyor dönüyor bi türlü uyuyamıyor bilmiyorumkismile

günden güne düzeleceğine daha kötüye gidiyor

günaydınlar herkeşlere,güzel bi gün diliyorum,.jalecim doktora gitmişsin,daha yeni okudum,.geçmişler olsun,.ALLAHIN izniyle kıpırdak ardada hiçbişeycik çıkmayacak,.:lepi: :lepi:bu arada artık haktanda yatağının korkuluklarına çıkıyo,dimdik duruyo,bu hareketi akşam öğrendi,.artık sürekli tekrarlıyo,buyüzden gece zar zor uyudu,yeni öğrendi yaa,aklında hep o hareketi yapmak var,. eyvahedigeldismile başka konuya geçiyorum,facede yasemin yanılmıyosam bebikine çok güzel ilk arabam almış,.bende pıtıma almayı düşünüyorum,.eminimki bayılacakkkkkkk,...delikafadulden

Pınarcım bu aralar Doruk da öyle.
3-4 aylıkken bile daha iyi uyuyordu.
Şimdi uyusa bile, uykusunda ağlıyor, bağırıyor, kucak istiyor.
Sabahları saçma sapan saatlerde uyanıyor, uykusunu alamadığı için aksi ve suratsız oluyor.
Bunlar da geçecek elbet :)

Aferin Haktan'a, kıpır kıpır maaşallah.
Doruk henüz kalkamıyor, park yatağın kenarlarına tutunup kafasını aşağı sallıyor ama kalkma girişimi yok :)
İlk arabam çok güzel, bize de kuzenim vermişti, 1-2 defa bindirdim Doruk'u.
Ama sonra alışıp sıkılmasın diye kaldırdım, biraz daha rahat ayakta durmaya başlayınca çıkarıcam yeniden.

günaydınnnn... bugünde işler boş rahatım....

Ohhh ne güzel, kafanı dinle sen de...
Benim işim çok ama yapmaya hiç gönlüm yok...

Herkese günaydın
2 gündür yoğun olduğumdan yazamadım.
Kerem emmeyi tamamen bıraktı sayılır, uyanıkken zaten emmiyordu dün akşam uykusunda bile almadı ayrıca gece bol bol uyandı pırt yaptı tekrar uyudu, meyveyi 7 gibi vermiştim acaba gaz mı yaptı? Aşı vurulurken sağlık ocağındaki doktor neden tamamen anne sütü vermediniz mama veriyorsunuz diye bir çıkış yapmış, kayınvalidem de anlatmış tek tarafı emmedi, annesi zorla verdi zaten bu kadar ay,yetmedi tek göğüste ayrıca çalışıyor gündüzleri emziremiyor demiş, doktordaki cevap şu: Hergün işten gidip aralarda emzirseymişim ya da onlar çocuğu benim yanıma getirselermiş emzirmek için, ne kadar emzirirsem o kadar artarmış. Erkek doktor olunca söylemesi ne kadar kolay oluyor, ben 5 ay tek göğsümü emmiyor sütüm gitmesin diye günde kaç defa sağdım, diğerini bırakmasın diye kendimi harap ettim, emmekten nefret eden çocuğu 6.5 ay emzirmeyi başardım ve teee ebesinin nikahında bir demir çelik fabrikasında çalıştığım halde gizli gizli pis odaları hijyenik hale getirerek 1.5 ay süt sağdım((

Aylincim, o doktora smiley olarak mevcut olmayan bir hareket gönderiyorum ben burdan...
Sen içini rahat tut, hepimiz mümkün olan en fazla miktara ve en uzun süre emebilmeleri için yapılabilecek bütün fedakarlıkları yapıyoruz.
Bu arada geç yedirilen meyve gaz yapıyor, ben de geçen akşam tahıllı mamasına armut kattım, bütün gece pırtladı :)

İlk arabam için erken değil mi? ben daha emekleme arkadaşımı almayı düşünüyordum.

Ayakta durabilen ya da tam desteksiz oturabilen bebikler için uygun olabilir ama Doruk devriliyor, o yüzden erken.
Emekleme arkadaşım almıştım ben, çok seviyor, ama emeklemek değil, yürümek istiyor arkasından, kucağa alınca da zıpalaya zıplaya yürüyüp çığlıklar atıyor :)))

selam canlar. bi selam verip kaçıcam. evi süpürüp slmem lazıımkaydirigubbakcemile

furkan öğlenci değil mi meral?...

yok cnm Furkan tam gün gidiyo

Eymen beylerin uykuya karşı bi alerjisi var malesef( ben artık herkesi uyarıcam çocuğunuza Eymen ismini vermeyin diye:))

çok biliyormuş olülülülülülü boşver cnm hiç takma, uzaktan konuşmak çok kolay oluyor tabi

İlk arabam için erken değil mi? ben daha emekleme arkadaşımı almayı düşünüyordum.

ben de henüz onu almayı düşünüyodum:uhm:

Selam kızlar, bugün öğleden sonra Ayfer'in (Pancuben) yanına gidecez İklim le beraber, Ayfer teyzemizi ziyaret edip tanışacaz.

Dün gece rekor kırdı yine İklim, saat 2 de uyandı ve uyumak bilmedi, ben yine sersem gibiyim anlayacağınız :))

İlk arabamı ben İklim yeni doğduğunda almıştım yeni çıkarttım ortaya ve İklim bayılıyor, desteksiz duramayan bebekler için uygun olmayabilir evet, ama herkese tavsiye ederim, çok kullanışlı bir alet :))

Yaa anneme kızıyorummm .......... Selini aşağı indirme imkanı var gelse emzireceğim ama mama vermiş... Işine gelmeyince böyle yapıor ama ben gezmeye gideceim dsem basıyor fırçayı çocuk sen yokken mamamı emsin diye :):) süt makinamıda göndermedi mama verene kadr söyleseydi ben hemen sağar göndriridim şimdi bekliyoruz öyle ve sağdıkça heleki bebek emdikçe süt artıyor bunu 20 günlük iznimde anladım....

bi koptummu sizden bidaa nası gireceğimi bilemiyorum yaa.:)) gene koptum iki gündür gerçi kopmadımda siz çok hızlı uçtunuz:) bi yerden konuya dahil olurum inşş.

Çok kıskandııımmmmm opuyorumnanaktan

Biraz daha iyi mi İklim?

Sen ne dersen de, onlar bildiklerini okuyorlar.
Annem de bazen beni deli ediyor, yapma dediğim herşeyi yapıyor, itiraz edince de alınıyor.

bi koptummu sizden bidaa nası gireceğimi bilemiyorum yaa.:)) gene koptum iki gündür gerçi kopmadımda siz çok hızlı uçtunuz:) bi yerden konuya dahil olurum inşş.

Balıklama dal, bak yukarda senin uzmanlık alanın var, anne sütü :)

slm herkese ay bi türlü giremiyorum ege beyden uyanık olunca hep yanında olacagım kucak kucaga oturacagız ,cok mız mız ve yaramz oldu benim oglum .. bugün aşı günümüz .hem bugün hem ptesi .bakalım asıdan sonra nasıl olacagız.belki aşılar biraz uslandırır egeyi :)))

selam canlar hepinizeopuyorumnanaktan.

sitede virüs var uyarayım sizieyvahedigeldismile.benim virüs programı bugün iki kez yakaladı hemde trojen.girmemem lazım ama dayanamıyorumki özlüyorum sizi..

benim oğlum neden gece uyumuyor?gece 1 de yattı sabah 8 gene ayakta ve gecede kaçkez uyandı bilmem:2:.
1-2 kez kalksa razıyım ben emsin uyusun gene.ama her kakltığında emmek istemiyor kucak istiyor.yaa ben gündüz razıyım herşeyede gece hiç değilse 4-5 saat kesintisiz uyuyabilsem kendimi toplayacağım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…