2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ben bunda cinsiyet sormayı düşünmüyorum taki doktor söyleyinceye kadar ilkinde kızım olsun istemiştim hep oldu daha ne istiyim allah sağlıklısını versin geçtim gerisinden.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.Bosnacım iyi haberlerle gel emi canım

amann maşallahhh
artık cocukların hepsi öyle abimin bebeğide var 3 yaşında annemede diyor (kendi anneside hamile:) babaanne sendemi hamilesinn :)
bende hem ev işi yaparım hem güzel kalırım hemde bebek bakarım diyenlerdenim bakalım neler olacaka
nasıl beslendinn kızında bize yol göstersenee

11 hafta 6 günlükken bi dr erkek dedi 12 hafta 1 günlükken kendı dr erker dedii.
aman saglıklı olsunda

kıslar bence randevuları erkene alın benim yengem 13 hafta 2 günlükken gitti bi gitti 14 hafta 4 günlük çıktı gelişimiş önde çıktı yaptıramadı
üclü yapılıcak ama ikili daha hassasmış

arkadaslar bende henüz yaptirmadim yarin doktorum var bakalim.10 hafta yeni bitiyo 11 e basliyo.11. haftadan sonra degilmi bu test benim icin erken sayilmazmi sizce??insallah sonuclari iyi cikar:Saruboceq:

Son düzenleme:
Canım bebek kiloyu 6. aydan sonra alır kendinde öyle.Benim son aylarım ramazana denk geldi.Tabiii hergün davet.Birgün etse birgün tavuk birgün balık.Ben maydonoz,ıspanak ve pırasa harici herşeyi yerim.Kahvaltımı çok iyi yaptım doktorun söylediklerine harfiyen uydum vitaminlerimide aksatmadım artı kusmama bulantımda yoktu herşeyi yedim.58.500 HAMıLE kaldım 12 kilo aldım doğumdan bir hafta sonra 58,500 düm yine ama bu bebeğimde okadar dikkat edemiyorum.Neyse annem yayladan gelince yemekleri o yapar bende iyi beslenirim yine bu bebeğimde mide bulantısıda oluyo yemek yaparkan tiksinmede tavuk ve eti yitemiyorum

ben 2 gun geriden gidiyorum yani suanda tam 12 yim
birde doktor bana 4 haftaya gel 3 lu taramayı yaparız demisti
bende cok ustelemek istemiyorum hakkımızda hayırlısı

Bende 12. haftada gidicem.Şerifemre geç olsa o tarihte çağırmaz belki sadece ense kalınlığını ölçücek ilerleyen haftalarda üçlü tarama yapıcaktır

Ben daha şimdiden 5 kilodan az fazla aldım :)
bakalımm bana et çok önermedi dr obez kolesterollü şekeri olabilir ddi bebeğin bende beslenme uzmanına gidiyorum bana agırlıklı yşil yapraklı sebzeler bir gün pırasa bir gün ıspanak bir gün semizotu bir gün karışık sebze yemeği bir gün karnıbahar vb bazen ızgara tavuk balık önerdi ama balık yemedim daha çünkü mevsimi değil dondurulmuş balıklar şuanda.. ama bi ekim gelse her hafta yicem..
ama bn şuanda genel manada canım ne isterse onu yiyorum doktorum hamilesin diye tiksine tiksine yedin hiçbişeyden bebek faydanalanmıcak bebeğe ulaştırılmıcaktır dedi
öğlen yemeğpinde fırında makarna ve ayran yicenm mesela akşamda kızartma patates patlıcan kırmızı biber , şefiye corbası , marul salatası

Kızlar gözlerim yoruldu yaa geceleri sürekli uyanıyorum deliksiz bir uykum yok biraz çıkıcam hepiniz kendinize iyi bakın doktora gidenler dualarım sizinle bakıcam haberlerinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…