- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #76.041
cnm çocukların diş husuzlıkları,ramazandı bayramdı derken,anam nere kalam 20 günlüğüne geldim 2 aydır burdayım kocam gecen hafta geldi bizi almaya dr uçağa binmesin bu haldeyken dedi zeynep için kulaklarından basınctan dolayı iltihap olur dedi 1 hafta kaldık adam yarın tekrar geliyor pazar sabah beraber dönüyoz 1 gece bile kalmıyor ben küsüm hepinize o kadar burdaydımda bir kere görüşek demediniz o hasret ve sümeyra varya alacakları olsun:))))) şaka yapıyorum tayin istedik olurda olursa berbaer oluruz
kızlar elektrik gidip geliyo bitürlü cevap yazamadım topluca hoşbulduk diyim eniyisi
mert 21 mart doğumlu. 6 ay 3 günlüğüz. kilosu 8.600 boyu 73 cm. bronşit olduğu için geçen ay kilo verdi. zaten alıp alıp veriyoz bu ay. geçen ay edirneden mardine tayin olduk hava değişimi üstüne bronşit şimdide diş toparlanamadık bir türlü. dr meselesine gelince tek bi tane hastane var alternatifim yok yanimafoldumben
canım artık hareketlendi bızdıklar eskisi gibi kilo alımları yüksek olmuyor olmayacak.bu sebeple üzme kendini Allah şifa versin.hoşbulduk
doğru söylüyosun ama her ay 1 kilodan fazla alırdı şimdi zayıflayınca moralim bozuluyo. hasta olunca dahada üzülüyorum iyileşemediki bi türlüsenağlama
merhaba kızlar nasılsınız,biz iyiyiz çok şükür dün 7 aylık kontrolümüz vardı,7650 kg olmuş eçen ay 6700 dü,herşey yolunda ancakkkkkkkkkkk kızçem bir haftadır geceleri uyanır oldu sabaha karşı ben de bunu hava değişşimine bağlıyorum,mızmızlanmaya başlyor sanırım dişlerimiz çıkmaya başlıyor hafif setleşmilş ama görünürde pek bişi yok,ama çok hareketli ve bıcır bıcır,çok net baba diyor ağlarken gülerken sabah uyanır uyanmaz baba ba ba,24 saatt bak o da baba desin sıpa,babassı yok ya kızçem anlıyor sanırımkızlar sizler neler yapıyorsunuz
yaw mero niye uyumuyo bu cocuk niyee???uffff duşa girmek istiyorum ama bi türlü uyumuyoorrr
Bu aralar hiç düzenli süt sağmıyorum.
Bi gün 2 kere sağıyorum, sonraki gün hiç sağıyorum, sonraki gün bir kere, sonra yine yok...
Az önce bir arkadaşım dedi ki, şimdi böyle yapıyorsun, sütün gidecek, çok üzüleceksin ama iş işten geçmiş olacak.
Off vicdan azabı çekiyorum şimdi :sinifsinif:
geçmiş olsun .biz 50 günlükken atlattık. enjektörle vermeyi dene. birde öksürürken karnı koluna gelecek şekilde yatırıp sırtına pıt pıt yap. balgamı ben öyle attırdım.ve kurtuldu..
sağol enjektörü bende denemek istiyodum zaten ama ağzını kilitliyo napıcam bilmiyorum gülerken falan bi atak yapıcaz artıkalkisalkisalkis
özledik heraldeeemerhaba kızlar nasılsınız,biz iyiyiz çok şükür dün 7 aylık kontrolümüz vardı,7650 kg olmuş eçen ay 6700 dü,herşey yolunda ancakkkkkkkkkkk kızçem bir haftadır geceleri uyanır oldu sabaha karşı ben de bunu hava değişşimine bağlıyorum,mızmızlanmaya başlyor sanırım dişlerimiz çıkmaya başlıyor hafif setleşmilş ama görünürde pek bişi yok,ama çok hareketli ve bıcır bıcır,çok net baba diyor ağlarken gülerken sabah uyanır uyanmaz baba ba ba,24 saatt bak o da baba desin sıpa,babassı yok ya kızçem anlıyor sanırımkızlar sizler neler yapıyorsunuz
senin bebiş kaç kilo, birtek benim bebiş değil galiba kilo alımı azalanbiraz rahatladım tek olmadığımı öğrenincehihoyyyt
maşallah nehircim.çok güzel gelişimi zeynonun maşallah.merhaba kızlar nasılsınız,biz iyiyiz çok şükür dün 7 aylık kontrolümüz vardı,7650 kg olmuş eçen ay 6700 dü,herşey yolunda ancakkkkkkkkkkk kızçem bir haftadır geceleri uyanır oldu sabaha karşı ben de bunu hava değişşimine bağlıyorum,mızmızlanmaya başlyor sanırım dişlerimiz çıkmaya başlıyor hafif setleşmilş ama görünürde pek bişi yok,ama çok hareketli ve bıcır bıcır,çok net baba diyor ağlarken gülerken sabah uyanır uyanmaz baba ba ba,24 saatt bak o da baba desin sıpa,babassı yok ya kızçem anlıyor sanırımkızlar sizler neler yapıyorsunuz
uffff duşa girmek istiyorum ama bi türlü uyumuyoorrr
zaten benim oğlum büyümeyecek cüce kalacak bu gidişleakannehir.evet YAZGI cım
milupa nın iyigeceler cayı var bi denesene yavrum..
bütün rahatlatıcı bitkilerin karışımı var içinde..
uyku uyumaması sadece sen degil onun içinde negatif ..gelişimin büyük bi parcası uyku biliosun..
uykusunu alamayan veya uyku saatini kaçan bebekler olduklarının aksine daha enerjik ve aktif olurlarmış ve hırcın..
belki bunun rolü vardır he alp in kuduruklugunda..olabilir..:sm_confused:
evet çok yorgunum meralcim öyle böyle değil,güçsüzüm.aynen Allah bebeklerimize uyku versin de bizde bir gecede olsa uyuyabilelim.yapma yaaeyvahedigeldismile
evet yaaa, gece uyuyabilsek hiç değilse(
yorgunsun bebeğimm:teselli:
Olsun Yazgım, sen bi dene bakalım, çıkmadık canda umut vardır demişler...
şahsen bende etkisiz olacağı inancındayım ama gended alacağım.ben denedim o iyigeceler çayını. zerre kadar tesir etmediboshayallersmile kuduruk Alpe de tesir edeciğini sanmam. bu kuduruklarda bitkiler bile etkisiz kalıyo
senin bebiş kaç kilo, birtek benim bebiş değil galiba kilo alımı azalanbiraz rahatladım tek olmadığımı öğrenincehihoyyyt
özledik heraldeeelmaz:
nehirrrr aynen yagmur da bba ba ba baa ben tavuk o civciv dolanıyo peşimde:)
kızlar hep babacı heeee
maşallah zeyno ya..
hayırlı cumalar cnm, 3. diş üstten geliyo cnm
hoşgeldin cnma.s.
geçmiş olsun cnm
anladım burcucum, çok geçmiş olsun sana. Doruk paşanın herşeyden yiyebilecek olması da rahat olmuş ama:))
çok hareketli dediğin gibi hiç yerinde durmuyo. bu ara iştahı az gündüz zorla yediriyoruz ben işteyken annem başedemiyo zavallı. ben evde olsam oyunlarla kandırıyorum yine bişekilde yiyo sıpa. bişekilde başetmeyi öğrencezbilmiyorumkismile
merhaba kızlar nasılsınız,biz iyiyiz çok şükür dün 7 aylık kontrolümüz vardı,7650 kg olmuş eçen ay 6700 dü,herşey yolunda ancakkkkkkkkkkk kızçem bir haftadır geceleri uyanır oldu sabaha karşı ben de bunu hava değişşimine bağlıyorum,mızmızlanmaya başlyor sanırım dişlerimiz çıkmaya başlıyor hafif setleşmilş ama görünürde pek bişi yok,ama çok hareketli ve bıcır bıcır,çok net baba diyor ağlarken gülerken sabah uyanır uyanmaz baba ba ba,24 saatt bak o da baba desin sıpa,babassı yok ya kızçem anlıyor sanırımkızlar sizler neler yapıyorsunuz
uffff duşa girmek istiyorum ama bi türlü uyumuyoorrr
Nası sinir oluyolar ya, çok üzüleceksin iş işten geçecekmiş, sanki biz keyfimizden vermiyoruz/sağmıyoruz, ben Kerem memeyi bıraktı diye üzülmemeye çalışsam da içten üzülüyorum, fabrikadaki abla dedi ki hiç üzülme benim oğlum 15 gün emdi ve 2 yaşına kadar da hiç hasta bile olmadı, ben de 17 gün emmişim ve sağlıklıyım, üfff bilmiyorum valla o kadar çok abartıyorlar ki bu anne sütü olayını manyak ettiler bizi bilmiyorumkismile tamam bazı anneler rahatlarına düşkün oluyorlar, göğüsleri sarkmasın diye vermeyen bile var onları özendirmek için sanki çok fazla kutsallaştırdılar gibi geliyor bana, yakında anne sütü içmeyen bebek aptal olur ilerde bile diyecekler.
yani mama yemiyomu eymen..sadece uyumakmı istemiyo yoksa bi sıkıntısı varmış gibi mızıldanıyomu sürekli..bi bilsem ebrum bi bilsem neden uyumuyor. karnı mı aç desem yemek te yemiyor. offff dellendiriyor beni
evet kızlar babacı herhalde çünkü benim oğlum çok açık bir şekilde anne diye ağlıyor sositososito
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?