2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba kızlar nasılsınız,biz iyiyiz çok şükür dün 7 aylık kontrolümüz vardı,7650 kg olmuş eçen ay 6700 dü,herşey yolunda ancakkkkkkkkkkk kızçem bir haftadır geceleri uyanır oldu sabaha karşı ben de bunu hava değişşimine bağlıyorum,mızmızlanmaya başlyor sanırım dişlerimiz çıkmaya başlıyor hafif setleşmilş ama görünürde pek bişi yok,ama çok hareketli ve bıcır bıcır,çok net baba diyor ağlarken gülerken sabah uyanır uyanmaz baba ba ba,24 saatt bak o da baba desin sıpa,babassı yok ya kızçem anlıyor sanırımkızlar sizler neler yapıyorsunuz

cnm çocukların diş husuzlıkları,ramazandı bayramdı derken,
hiç buluşma aklımızdan geçmedi,olsun hayırlısı sen gelde inşallah o günde buluşuruz.

ayına göre bebegin gayet normal,zaten bundan sonra
hareketlendigi için eskisi gibi kilo almıyacak.Allah saglık versin ..

hoşbulduk

doğru söylüyosun ama her ay 1 kilodan fazla alırdı şimdi zayıflayınca moralim bozuluyo. hasta olunca dahada üzülüyorum iyileşemediki bi türlüsenağlama
canım artık hareketlendi bızdıklar eskisi gibi kilo alımları yüksek olmuyor olmayacak.bu sebeple üzme kendini Allah şifa versin.

senin bebiş kaç kilo, birtek benim bebiş değil galiba kilo alımı azalan biraz rahatladım tek olmadığımı öğrenincehihoyyyt

Merhaba Nehircim, maşallah gayet güzel gitmiş gelişimi cnm
cnm bu ara hemen hemen hepimiz uyumamalarından şikayetçiyiz, sanırım neden dişler
ayyy şu an nasıl bağırdığını bi duysanız, kafa bırakmadı bende:bbo:

Nası sinir oluyolar ya, çok üzüleceksin iş işten geçecekmiş, sanki biz keyfimizden vermiyoruz/sağmıyoruz, ben Kerem memeyi bıraktı diye üzülmemeye çalışsam da içten üzülüyorum, fabrikadaki abla dedi ki hiç üzülme benim oğlum 15 gün emdi ve 2 yaşına kadar da hiç hasta bile olmadı, ben de 17 gün emmişim ve sağlıklıyım, üfff bilmiyorum valla o kadar çok abartıyorlar ki bu anne sütü olayını manyak ettiler bizi bilmiyorumkismile tamam bazı anneler rahatlarına düşkün oluyorlar, göğüsleri sarkmasın diye vermeyen bile var onları özendirmek için sanki çok fazla kutsallaştırdılar gibi geliyor bana, yakında anne sütü içmeyen bebek aptal olur ilerde bile diyecekler.

özledik heraldeeelmaz:
nehirrrr aynen yagmur da bba ba ba baa ben tavuk o civciv dolanıyo peşimde:)
kızlar hep babacı heeee
maşallah zeyno ya..

maşallah nehircim.çok güzel gelişimi zeynonun maşallah.
gece uyumamalardan bizde şikayetciyiz yav bu mart
bebekleri biri ne yapsa hepsi aynını yapıyo.anlaşmalılarmı ne.ohaoldumsmile
uffff duşa girmek istiyorum ama bi türlü uyumuyoorrr

men uyttum giriyorum banyoma:lepi:lülülülülülü:lepi:

zaten benim oğlum büyümeyecek cüce kalacak bu gidişleakannehir.
yapma yaaeyvahedigeldismile

evet yaaa, gece uyuyabilsek hiç değilse(

yorgunsun bebeğimm:teselli:
evet çok yorgunum meralcim öyle böyle değil,güçsüzüm.aynen Allah bebeklerimize uyku versin de bizde bir gecede olsa uyuyabilelim.
Olsun Yazgım, sen bi dene bakalım, çıkmadık canda umut vardır demişler...

ben denedim o iyigeceler çayını. zerre kadar tesir etmediboshayallersmile kuduruk Alpe de tesir edeciğini sanmam. bu kuduruklarda bitkiler bile etkisiz kalıyo
şahsen bende etkisiz olacağı inancındayım ama gended alacağım.

senin bebiş kaç kilo, birtek benim bebiş değil galiba kilo alımı azalan biraz rahatladım tek olmadığımı öğrenincehihoyyyt

Alp 8 kilo canım.68 cm.ve 4 mart ta doğdu.yani bak seninki çok iyi ki şubatta doğupta hala mert in kilosunda olmayan bebekler var hiç dert etme bunu.

anladım burcucum, çok geçmiş olsun sana. Doruk paşanın herşeyden yiyebilecek olması da rahat olmuş ama:))

Sağol Meralcim...
Yiyor da, ben öyle öğün gibi yedirmiyorum.
Yedirsem mi ki?

Benim oğlum da annemin elinden yemediğini benden yiyor.
Bu da bir tepki herhalde...

Nehir hoşgeldin...
Maaşallah Zeyno kızıma :)
Uyumayıp mızırdanma konusunda yalnız değilsin.
Bakınız Doruk, Alp, Eymenler, İklim ve bilumum mart bebikleri :)

uffff duşa girmek istiyorum ama bi türlü uyumuyoorrr

Söyleme duşa girecem diye, bi işin, planın olduğunu anlayınca hepten uyumuyorlar :)

Geçenlerde benim doktorum dedi ki, anne sütü diye bağırırken, sütü gelmeyen ya da az gelen annelerin psikolojisini kimse düşünmüyor, birçok anne bu yüzden bunalıma giriyor. İşte biz de o duruma gelecez nerdeyse...

Tabi ki çok istiyorum en az 1 yaşına kadar emmesini. Ama sütümü azaltan bi hastalığım, yoğun ve stresli bi işim (işin yoğunsa burda ne işin var demeyin, başka türlü dayanamıyorum), gündüz vakti emmek istemeyen bi bebeğim var. Napıyım şimdi ben, 7 aylık olacak nerdeyse, dolu dolu emzirdim bu zamana kadar.

bi bilsem ebrum bi bilsem neden uyumuyor. karnı mı aç desem yemek te yemiyor. offff dellendiriyor beni
yani mama yemiyomu eymen..sadece uyumakmı istemiyo yoksa bi sıkıntısı varmış gibi mızıldanıyomu sürekli..
uyumak istemeyen bebegi zorla uyutmaya calışmak ta ters etki yapıyo ..
mesela yatagına bırakıyorum yagmur u yoruldugu zaman uykusu var aslında ama beni al diye mızıldanıyo aglıyo alıorum biraz oybaşıoruz tekrar yataga..
ama uyusun diye sallayıp dursam beşiği almasam kucagıma bu beni zorla uyutmak istiyo diye zannedip yırtıyo kendini..biraz onun istediği gibi davranıyorum..cok hırcınlık yaparsa mecbura kalırsam ayagımda sallıorum

evet kızlar babacı herhalde çünkü benim oğlum çok açık bir şekilde anne diye ağlıyor sositososito

ilk başta yagmur da arada anniiii derdi aglarken..
ama şimdi tık yok akşama kadar babababa:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…