2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

yagmur a tavuk suyuna çorba ayapayım diyorum
içinede pirinç ve şehriye atsam
cok sevecek eminim:))

bir de şu ülkerin büyümix meyveli yogurtları var ondan almayı düşünüyorum

kızlar bu arada ben gelişim tablomuzu güncelleyemiorum maaleseff
edıt secenegini nereye kaldrmışlar ya anlamadım.. edit secenegi yooookkkk
:sm_confused:

Haklısın, herşeyden koruyamayız.
Ama bildiklerimden korumaya çalışıyorum hiç olmazsa, şeker, tuz, salça, mevsimsiz sebze meyve vermiyorum.
Ne kadar az zarar görürse o kadar iyi...

Hayırlısı olsun bakalım...
Ramazan bayram falan derken hiç lafını edemedik ki buluşmanın...

Valla gece uykusu çok önemli, Allah kuvvet versin sana...
inşallah Alp de erken yatar ve şöyle en az 4 saat uyur, bu akşamdan itibaren :)
Hiç rahatlatıcı bişeyler vermeyi denedin mi Yazgım?
Doruk da gündüzleri uyumuyor, gece sık uyanıyor falan ama en azından erken yatıyor, maaşallah diyeyim, bana duş yapacak, azıcık kocamla oturacak zaman kalıyor.
Bu arada benim sıpa uyurken biz teşebbüs ettiğimizde, uykusunda bile müdahale ediyor, bağırıyor, derin derin içini çekiyor, bi şekilde bozuyor konsantrasyonu.

Hoşgeldin...[/QUOTE]

hoşbulduk

doğru söylüyosun ama her ay 1 kilodan fazla alırdı şimdi zayıflayınca moralim bozuluyo. hasta olunca dahada üzülüyorum iyileşemediki bi türlüsenağlama

canım rahatlatıcı bişeyler derken??mesela geçen gün aylin ıhlamur verdim iyi uyudu demişti.hemen o akşam kaynattım verdim yok.başkada ne gibi bişey verebilirim rahatlasın diye??haa ama ilk üç ay doktor nurse harveys vermişti.o bile etki etmemişti.
aynen işte.Alp bize oturmak için bile vakit vermiyor kaldı ki o iş nerde?veya da dediğin gibi uyuyorsa ve biz böyle bişeye teşebbüs ettiysek mutlaka ya uyanıyor ya ağlıyor ya mızırdanıyor.

hoşbulduk

doğru söylüyosun ama her ay 1 kilodan fazla alırdı şimdi zayıflayınca moralim bozuluyo. hasta olunca dahada üzülüyorum iyileşemediki bi türlüsenağlama[/QUOTE]

Bozma moralini, zaten artık hareketlendikleri için eskisi kadar çok kilo almayacaklar.
Hele iyice iyileşsin yavrucak, toparlar kendini.
Sen düzenli beslemeye devam et...

İyi Geceler Çayı falan var ya Milupa'nın, öyle bişeyler...
Ihlamur, papatya çayı da diğer aklıma gelenler ama ıhlamur etki etmedi diyosun, Terminatör Alp'e :)
Sanırsam bunlar kardeşleri olacak diye korkuyorlar..
Yok çocuum yok, daha yapmayacaz kardeş, rahat olun, uyuyun beaa kaydirigubbakcemile3

Bu aralar hiç düzenli süt sağmıyorum.
Bi gün 2 kere sağıyorum, sonraki gün hiç sağıyorum, sonraki gün bir kere, sonra yine yok...
Az önce bir arkadaşım dedi ki, şimdi böyle yapıyorsun, sütün gidecek, çok üzüleceksin ama iş işten geçmiş olacak.
Off vicdan azabı çekiyorum şimdi :sinifsinif:

hoşbulduk

doğru söylüyosun ama her ay 1 kilodan fazla alırdı şimdi zayıflayınca moralim bozuluyo. hasta olunca dahada üzülüyorum iyileşemediki bi türlüsenağlama[/QUOTE]
canım artık hareketlendi bızdıklar eskisi gibi kilo alımları yüksek olmuyor olmayacak.bu sebeple üzme kendini Allah şifa versin.

aman kardeş falan yok istesede yok şuan için bu konuda çok negatifim.
bir onu denemedim o iyi geceler çayını.ama ona dair de bir ümidim olduğunu söyleyemem:tomato:.

aynen ben de öyleyim. okulda zaten sağamıyorum. gelince defne hanım durmuyorki. dizdize gözgöze duracağız. oynasın da ben sağayım diyemiyorum. zaten iyice azaldı. kış boyu da sağıp ilaç niyetine versem daha birşey istemicem. eşşek emmiyorki.offf çok canım sıkılıyor bu duruma ama yine deniyorum. ağzını açıyor memeye değince çığlık. hayırlısı artık....

evet YAZGI cım
milupa nın iyigeceler cayı var bi denesene yavrum..
bütün rahatlatıcı bitkilerin karışımı var içinde..
uyku uyumaması sadece sen degil onun içinde negatif ..gelişimin büyük bi parcası uyku biliosun..
uykusunu alamayan veya uyku saatini kaçan bebekler olduklarının aksine daha enerjik ve aktif olurlarmış ve hırcın..
belki bunun rolü vardır he alp in kuduruklugunda..olabilir..:sm_confused:

selam canlar hepinizeopuyorumnanaktan.

sitede virüs var uyarayım sizieyvahedigeldismile.benim virüs programı bugün iki kez yakaladı hemde trojen.girmemem lazım ama dayanamıyorumki özlüyorum sizi..

yapma yaaeyvahedigeldismile

evet yaaa, gece uyuyabilsek hiç değilse(

gunaydın kızlar
ay ben ebru sallı ıle plates yaptım :)))))))))))))))

hamile pilatesi mi yaptın kıızz?? ben hamilelik öncesi yapıyodum tekrar başlıcam inş.

şimdilik bi kuru günaydınlaa girip cıkıyorum..
cok işim var cok ev kalktı gidiyo..arada bakarım hepnzie muck

kolay gele canoo

Ay ne güzel yaa, 8:30 a kadar yatmak nedir bilmiyorum ben hiç, o nasıl bir duygu biri bana anlatsın, biz sabah 5-6 gibi ayaktayız :çok üzgünüm:delikafadulden

uyyy siz çok erkencisiniz beee

hayırlı cumalar cnm, 3. diş üstten geliyo cnm

merhaba kızlar bende mart annesiyim aranıza katılabilirmiyima.s.

hoşgeldin cnma.s.

hadi bakalım iyi günler size cnm

geçmiş olsun cnm zeynepime

geçmiş olsun cnm

kız pilav falan tuzsuz muydu??

ben bugün depresyondayım sanırsam bir kasvet oturdu üstüme kalkmıyor.elim kolum kafam zor kalkıyor.darlandım çokkkohaoldumsmile

yorgunsun bebeğimm:teselli:

uyy kıyamam geçmiş olsun

aman kardeş falan yok istesede yok şuan için bu konuda çok negatifim.
bir onu denemedim o iyi geceler çayını.ama ona dair de bir ümidim olduğunu söyleyemem:tomato:.

Olsun Yazgım, sen bi dene bakalım, çıkmadık canda umut vardır demişler...

Seninki de ayrı bi model.
Doruk da artık gündüz emmek istemiyor, ama zorla dayıyorum ben, 2 fırt çekip bırakıyor, hatta çok ısrar edersem elleriyle itiyor beni edepsiz...
Ben de gece emzirebildiğim kadar emziriyorum ama azaldı artık.
Kışı çıkarır mıyız bilmiyorum...

ben denedim o iyigeceler çayını. zerre kadar tesir etmediboshayallersmile kuduruk Alpe de tesir edeciğini sanmam. bu kuduruklarda bitkiler bile etkisiz kalıyo

Yine alıntı yapamıyorum, kudurucam şimdi...

Merlike, geçmiş olsun, herşeyi ağızlarına sokuyorlar, neyle yaptı kimbilir...
Kuzum benim, sesini de çıkarmamış...

Yazgıcım, Ebru'nun söyledikleri çok doğru, uyku Alp'in gelişimi için de önemli.

Meral, biz zaten mecburen tuzsuz yapıyoruz yemekleri, çünkü benim iyotsuz tuz yemem gerekiyor bu gıcık hastalık yüzünden, ama eşim için iyotsuz tuz zararlı, onun tiroidinde promlem yok. Yemek piştikten sonra herkes kendi tuzunu koyuyor. Biraz garip geliyor ilk zamanlar ama alıştık :) Böylelikle Doruk'a herşeyi yedirebiliyorum :))

Gülsan bizde de diş yok hala..
Yeri iyice belli, hatta dün akşam kaşığa sürttü, ama patlamadı.
Bekliyoruz bakalım...

Alıntı yapamayınca unutuyorum, malum uykusuzluk bunama etkisi yapıyor.
Atladığım kimse varsa kusura bakmayın artık :)

hoşbulduk

doğru söylüyosun ama her ay 1 kilodan fazla alırdı şimdi zayıflayınca moralim bozuluyo. hasta olunca dahada üzülüyorum iyileşemediki bi türlüsenağlama

Bozma moralini, zaten artık hareketlendikleri için eskisi kadar çok kilo almayacaklar.
Hele iyice iyileşsin yavrucak, toparlar kendini.
Sen düzenli beslemeye devam et...

çok hareketli dediğin gibi hiç yerinde durmuyo. bu ara iştahı az gündüz zorla yediriyoruz ben işteyken annem başedemiyo zavallı. ben evde olsam oyunlarla kandırıyorum yine bişekilde yiyo sıpa. bişekilde başetmeyi öğrencezbilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…