- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #76.021
neyi tam mevsiminde yiyebiliyoruzki insanlar okadar kurnazlaştı ki ekmek parası kazanmak için neler neler yapıyolar mesala balk anında tutup getirip demi satıyolar hayır dondurup satıyolar kim bilir hangi senenin ürünü
anam nere kalam 20 günlüğüne geldim 2 aydır burdayım kocam gecen hafta geldi bizi almaya dr uçağa binmesin bu haldeyken dedi zeynep için kulaklarından basınctan dolayı iltihap olur dedi 1 hafta kaldık adam yarın tekrar geliyor pazar sabah beraber dönüyoz 1 gece bile kalmıyor ben küsüm hepinize o kadar burdaydımda bir kere görüşek demediniz o hasret ve sümeyra varya alacakları olsun:))))) şaka yapıyorum tayin istedik olurda olursa berbaer oluruz
valla hanımlar ben artık ruh gibiyim.güçsüz kaldığımı hissediyorum.elimden gelnei yapıyorum oğlum için ama onun hızına yetişmekte zorlanıyorum artık.doğru düzgün uyusa ben başka bişey istemiyorum gün içinde zaten koşturuyorum onunla bunu problem etmiyorum.ama gece dinlenmek istiyorum çokmu şey istiyorum acababilmiyorumkismile
valla burcum sabahtan beri iki kez uyardı program bulnuş karantinaya almış.
hemde çok geç.bir bebek 1 e kadar uyanık kalır mı hiç?Alp kanımca babası ile benim yakınlaşmamdan korkuyor.doğum kontrol yöntemim kendisiakannehir
olabilir canım şuan benim bilgisayarda yavaşladı mesela.
pınar bence meyvede verebilirsin neden vermemiş ki onu anlamadım.patlıcanı salçayı biliyordum ama diğerlerini ilk kez duydum.bende hala kahvaltı vermiyorum alp e.
hoşgeldin canım.geçmiş olsun.
bebeğinin maşallah kilosu ve boyu gayet iyi ayına göre.o sebeple üzme kendini.mert ten büyük bebekler bile o kiloya gelemedi daha.sağlıklı olsunlarda kilosu önemli değil çok büyük bir gerilik olmadığı sürece.
Valla gece uykusu çok önemli, Allah kuvvet versin sana...
inşallah Alp de erken yatar ve şöyle en az 4 saat uyur, bu akşamdan itibaren :)
Hiç rahatlatıcı bişeyler vermeyi denedin mi Yazgım?
Doruk da gündüzleri uyumuyor, gece sık uyanıyor falan ama en azından erken yatıyor, maaşallah diyeyim, bana duş yapacak, azıcık kocamla oturacak zaman kalıyor.
Bu arada benim sıpa uyurken biz teşebbüs ettiğimizde, uykusunda bile müdahale ediyor, bağırıyor, derin derin içini çekiyor, bi şekilde bozuyor konsantrasyonu.
hımm 2 ayda 300 gr bence doktorunu değiştir veya sen yeme planını gözden geçir derim ben zeynonun 4 dişi var ama diş iştahsızlık çok yapmazmış , hatta daha çok çiğnemek istermiş bebekler. zeynepte önce gripal enfeksiyon oldu sonra bronşit başlangıcı dediler allahıma şükür attlattık sana tavsiyem akşamları karabiber ve sızma zeytinyagını ılıt sırtına ve göğsüne masaj ya sonra ılık su içir ve balgam söktürücü ilaç ver iyi geliyor terine çok dikakt et alalhım koruusn çabucak attlatsın öksürüğünü
şu zeytinyağını bi deneyim sürdükten sonra yıkıyomusun yoksa sabaha kadar duruyomu. 4 dişi çıkmış ha maaşallah kaç aylıkken çıkmaya başladı dişleri
Hoşgeldin...
canım rahatlatıcı bişeyler derken??mesela geçen gün aylin ıhlamur verdim iyi uyudu demişti.hemen o akşam kaynattım verdim yok.başkada ne gibi bişey verebilirim rahatlasın diye??haa ama ilk üç ay doktor nurse harveys vermişti.o bile etki etmemişti.
aynen işte.Alp bize oturmak için bile vakit vermiyor kaldı ki o iş nerde?veya da dediğin gibi uyuyorsa ve biz böyle bişeye teşebbüs ettiysek mutlaka ya uyanıyor ya ağlıyor ya mızırdanıyor.
Hoşgeldin...
hoşbulduk
İyi Geceler Çayı falan var ya Milupa'nın, öyle bişeyler...
Ihlamur, papatya çayı da diğer aklıma gelenler ama ıhlamur etki etmedi diyosun, Terminatör Alp'e :)
Sanırsam bunlar kardeşleri olacak diye korkuyorlar..
Yok çocuum yok, daha yapmayacaz kardeş, rahat olun, uyuyun beaa kaydirigubbakcemile3
hımm 2 ayda 300 gr bence doktorunu değiştir veya sen yeme planını gözden geçir derim ben zeynonun 4 dişi var ama diş iştahsızlık çok yapmazmış , hatta daha çok çiğnemek istermiş bebekler. zeynepte önce gripal enfeksiyon oldu sonra bronşit başlangıcı dediler allahıma şükür attlattık sana tavsiyem akşamları karabiber ve sızma zeytinyagını ılıt sırtına ve göğsüne masaj ya sonra ılık su içir ve balgam söktürücü ilaç ver iyi geliyor terine çok dikakt et alalhım koruusn çabucak attlatsın öksürüğünü
şu zeytinyağını bi deneyim sürdükten sonra yıkıyomusun yoksa sabaha kadar duruyomu. 4 dişi çıkmış ha maaşallah kaç aylıkken çıkmaya başladı dişleri
5 aylıkken çıkarmaya başladık biz :) erkenciyiz kızım erkenci erken doğdu erken diş çıkardı ben diyomki erken evlenecek:))))))) sür masaj yap sar sabah sil öğene doğru yıka sonra yatagına col miks damlat bir damla burnunu açık tut atlatır sağlıkla gececek hepsi....
Bu aralar hiç düzenli süt sağmıyorum.
Bi gün 2 kere sağıyorum, sonraki gün hiç sağıyorum, sonraki gün bir kere, sonra yine yok...
Az önce bir arkadaşım dedi ki, şimdi böyle yapıyorsun, sütün gidecek, çok üzüleceksin ama iş işten geçmiş olacak.
Off vicdan azabı çekiyorum şimdi :sinifsinif:
5 aylıkken çıkarmaya başladık biz :) erkenciyiz kızım erkenci erken doğdu erken diş çıkardı ben diyomki erken evlenecek:))))))) sür masaj yap sar sabah sil öğene doğru yıka sonra yatagına col miks damlat bir damla burnunu açık tut atlatır sağlıkla gececek hepsi....
maaşallah senin zilliyezemuszemus valla biz daha hiç diş çıkarmadık azı dişi kabarmış galiba önce azı dişi çıkacakakşam mutlaka zeytinyağı tavsiyeni uyguluycam. şurubun şişesini görse ağzını kilitliyo sıpa,başka türlü geçmez yoksa bu hastalık.
selam canlar hepinizeopuyorumnanaktan.
sitede virüs var uyarayım sizieyvahedigeldismile.benim virüs programı bugün iki kez yakaladı hemde trojen.girmemem lazım ama dayanamıyorumki özlüyorum sizi..
benim oğlum neden gece uyumuyor?gece 1 de yattı sabah 8 gene ayakta ve gecede kaçkez uyandı bilmem:2:.
1-2 kez kalksa razıyım ben emsin uyusun gene.ama her kakltığında emmek istemiyor kucak istiyor.yaa ben gündüz razıyım herşeyede gece hiç değilse 4-5 saat kesintisiz uyuyabilsem kendimi toplayacağım..
gunaydın kızlar
ay ben ebru sallı ıle plates yaptım :)))))))))))))))
şimdilik bi kuru günaydınlaa girip cıkıyorum..
cok işim var cok ev kalktı gidiyo..arada bakarım hepnzie muck
Ay ne güzel yaa, 8:30 a kadar yatmak nedir bilmiyorum ben hiç, o nasıl bir duygu biri bana anlatsın, biz sabah 5-6 gibi ayaktayız:çok üzgünüm:delikafadulden
hayırlı cumalar kızlar
bizim bu gecede yağız yine aynıydı zaten 1 de yatıyoruz,tabi ben uyuyamıyorum,
2,3 o arada yağız uyanıyo saat 4 ü buluyo uyumam
gündüzde11 de kalkıyoruz,ben anlamadım neden böyle
bu çocuk 4 gündür kurulu saat sanki geceleri durmuyo
3.diş nereden gelicek bilen varmı kızlar şimdi uyutayımda
ev berbat durumda toparlamam lazım.
merhaba kızlar bende mart annesiyim aranıza katılabilirmiyima.s.
Hanımlar ben çıkıyorum, İklim uyandı (topu topu yarım saatcik uyudu yine yaa), çorbamızı içip, dışarı çıkacaz, Ayfer teyzemizle tanışmaya gidiyoruz, hepinizi öptük, şimdilik hoşçakalın, fırsat bulunca yine gelirim..
oy oy meleklere bak hepsi kuzucuklarının uykusuzluğundan muzdarip :)))) 7 aya girerken düzeliyorlar geçen ay zeynep gece uyanıp kucağımda daldırıyordum uykuya nerdeyse 1 ay böyle oldu şimdi yavaş yavaş kendi kendine uyumaya başladı geçecek hepsi güzel anneler yeterki sağlıklı olsunlar ben 2 haftadır neler çektim yavrum çok fena hastaydı allahtan atllattık daha iyiyiz pazar günü dönüyoruz evimize....
zeynep 7 ay knt 7.300 gr olmuş sadece 300 gr almış hastaydı çünkü olsun ben yine razıyım herşeyi ver dedi yemek için kendin ne yiyorsan onada ver dedi balık et tavuk eti gelişimi gayet iyi dedi herşeyin en güzeli en iyisi meleklerimizin olsun
öpüyorum herkesi
hoşbulduk nihayet benimle aynı dertten yanan birilerini buldum. benimde bi oğluşum var 6 aylık adı mertdiş çıkarıyoruz galiba gece hiç uyumuyo. zırt bırt kalkıp emmek istiyo gündüz desen hiç emmiyo. iştahı azaldı iki aydır toplasan 300 gr almadı bide üstüne bronşit oldu. iyileşti çok şükür ama hala öksürük var, iyice kilo vercek diye korkuyorumeyvahedigeldismile
Çok çok geçmiş olsun, Allah tekrarından korusun canım.
Dediğin gibi, en önemlisi sağlıklı olmaları.
İnsan bazen çok yoruluyor ama en ufacık rahatsızlıklarında yeter ki iyi ol, ben herşeye razıyım diyorsun.
Ben de tuzsuz ve salçasız pişen yemeklerden veriyorum artık az az. Dün akşam tavuk suyu çorba, haşlanmış tavuk ve pilav verdim. Bi bayıldı ki kuzu :)
Hoşgeldin...
ben bugün depresyondayım sanırsam bir kasvet oturdu üstüme kalkmıyor.elim kolum kafam zor kalkıyor.darlandım çokkkohaoldumsmile
bizimki üst damapını hafif yırtmış neyle yırrtıysa. baktım değişik bi mızıklanma anlamadım önce. parmağında azcık kan gördüm sonra içim smart ydiriyim dedim verdim agzına geri cıkarır illaki ilk kaşığı ilaç sanıo heraslde:) bi çıkardı hafif kanlı ama nası korktum
yere yatırdmı baktım çok hafif yırtmış ince ince sızıo şimdi biraz geçti. sıpa neyi sokturysa agzına. off bi uyusada işlerimi yapsammm
OCD geçen sene hamile kalmadan önce bende yapmıştım pilates müdavimi oldum sıpacık 1 yaşına gelsin tekrar başlicam süper bi spor tavsiye ederim
GULSAN hoşgeldin aramıza..:)
Bosna dalacam ama kızım fırsat wermio kii annesütcüsü geldi çekiliiiinnn
HAdi gittim uyuytmayı deneyim bi...
aman kardeş falan yok istesede yok şuan için bu konuda çok negatifim.
bir onu denemedim o iyi geceler çayını.ama ona dair de bir ümidim olduğunu söyleyemem:tomato:.
aynen ben de öyleyim. okulda zaten sağamıyorum. gelince defne hanım durmuyorki. dizdize gözgöze duracağız. oynasın da ben sağayım diyemiyorum. zaten iyice azaldı. kış boyu da sağıp ilaç niyetine versem daha birşey istemicem. eşşek emmiyorki.offf çok canım sıkılıyor bu duruma ama yine deniyorum. ağzını açıyor memeye değince çığlık. hayırlısı artık....
maaşallah senin zilliyezemuszemus valla biz daha hiç diş çıkarmadık azı dişi kabarmış galiba önce azı dişi çıkacakakşam mutlaka zeytinyağı tavsiyeni uyguluycam. şurubun şişesini görse ağzını kilitliyo sıpa,başka türlü geçmez yoksa bu hastalık.
geçmiş olsun .biz 50 günlükken atlattık. enjektörle vermeyi dene. birde öksürürken karnı koluna gelecek şekilde yatırıp sırtına pıt pıt yap. balgamı ben öyle attırdım.ve kurtuldu..
hoşbulduk
doğru söylüyosun ama her ay 1 kilodan fazla alırdı şimdi zayıflayınca moralim bozuluyo. hasta olunca dahada üzülüyorum iyileşemediki bi türlüsenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?