2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hg kııı geçmiş olsun canım aman sağlığı yerinde olsunda boşver kiloyu he anam bende ne olursa veriyom ver gitsin yesinler kuzucuklar

azemheval geçmiş olsun cnm

ya benim doktor dün sadece sebze çorbası ve yoğurt ver dedi 1 hafta sonra kıyma ilave edebilirmişim çorbasına...
ıspanak lahana dereotu semizotu maydonoz 8. aya kadar..
patlıcan bir buçuk yaşına kadar
salça 2 yaşına kadar yok dedi...

kahvaltı içinde bir dahaki ay dedi
bu doktorlar bir alem biri ekir biri bekir diyoo

hg canım aramıza

hoşbulduk nihayet benimle aynı dertten yanan birilerini buldum. benimde bi oğluşum var 6 aylık adı mert diş çıkarıyoruz galiba gece hiç uyumuyo. zırt bırt kalkıp emmek istiyo gündüz desen hiç emmiyo. iştahı azaldı iki aydır toplasan 300 gr almadı bide üstüne bronşit oldu. iyileşti çok şükür ama hala öksürük var, iyice kilo vercek diye korkuyorumeyvahedigeldismile

Çok çok geçmiş olsun, Allah tekrarından korusun canım.
Dediğin gibi, en önemlisi sağlıklı olmaları.
İnsan bazen çok yoruluyor ama en ufacık rahatsızlıklarında yeter ki iyi ol, ben herşeye razıyım diyorsun.

Ben de tuzsuz ve salçasız pişen yemeklerden veriyorum artık az az. Dün akşam tavuk suyu çorba, haşlanmış tavuk ve pilav verdim. Bi bayıldı ki kuzu :)

merhaba kızlar bende mart annesiyim aranıza katılabilirmiyima.s.

Hoşgeldin...

Pınarcım,
ıspanak lahana dereotu semizotu maydonoz vermeyecek miymişsin?
Lahana gaz yapar diye vermiyorlar, ıspanağı da mevsimi değil diye.
Maydanoz ve dereotunu şimdi duydum.
Patlıcan nikotin içerdiği için yok, salça da tuz içrdiği için diye biliyorum ve vermiyorum ben de.
Kahvaltıya da başlamadık hala, sadece tadımlık veriyorum peynir pekmez ve yumurta sarısını, ayrı ayrı. 7 aylık olunca tam başlarız dedi doktor.
Ama meyve de verebilirsin aslında, niye vermemiş ki?
Çok da ters giden bişey yok bence doktorun söylediklerinde
.

selam canlar hepinizeopuyorumnanaktan.

sitede virüs var uyarayım sizieyvahedigeldismile.benim virüs programı bugün iki kez yakaladı hemde trojen.girmemem lazım ama dayanamıyorumki özlüyorum sizi..
yaa bende devamlı format attırıyorum başka yerlerede
giridiyim yuk hanibu sitedenmiş dimek.
aynen inşallah geçer bu durumları,hiç alışmaya niyetim yuk.
bugün gidip eczaneden jel alayım belki dişlerindendir huysuzlugu..
şişerse buz koyun demişti dr cnm,kolanyalı pamukta olabilir..
merhaba kızlar bende mart annesiyim aranıza katılabilirmiyima.s.
h.g gulsan ayın kaçında dünyaya geldi
bebegin ismi ne?

neyseki geçmiş cnm çok hırpalandı kuzum zayıf olsunlarda hasta olmasınlar.
buradayken gitme buluşmaya katıl.sempatiksalakcinni

anam bu doktorlarda bi alem benim ki verdiyo senin ki verme diyo kızlar bnce en doğrusu kendi mantığımız bn veriyorum kıymada salçada tabi çok değil az ama ne zararı olcak salçanın soğanın tuzun

sorma tatlım zeynep ne bulsa yemek istiyor bende herşeyden veriyorum yesin artık 7 aya girdik evet kaç gece uyumadım sabaha kadar allahıma dua ettim önce herkesin kuzusunu herkese bağışlasın sonrada meleğimi bana allahım koruusn hepsini
hımm 2 ayda 300 gr bence doktorunu değiştir veya sen yeme planını gözden geçir derim ben zeynonun 4 dişi var ama diş iştahsızlık çok yapmazmış , hatta daha çok çiğnemek istermiş bebekler. zeynepte önce gripal enfeksiyon oldu sonra bronşit başlangıcı dediler allahıma şükür attlattık sana tavsiyem akşamları karabiber ve sızma zeytinyagını ılıt sırtına ve göğsüne masaj ya sonra ılık su içir ve balgam söktürücü ilaç ver iyi geliyor terine çok dikakt et alalhım koruusn çabucak attlatsın öksürüğünü

canım benim kg göredir belki beslenmesi ben 1 aydır kahvaltı veriyorum evet patlıcn baharat salça damates bal sakatat bunlar bizede yasak birinci aya kadar birde bamya ama senin için rahat değilse başla bence

neyi tam mevsiminde yiyebiliyoruzki insanlar okadar kurnazlaştı ki ekmek parası kazanmak için neler neler yapıyolar mesala balk anında tutup getirip demi satıyolar hayır dondurup satıyolar kim bilir hangi senenin ürünü

anam nere kalam 20 günlüğüne geldim 2 aydır burdayım kocam gecen hafta geldi bizi almaya dr uçağa binmesin bu haldeyken dedi zeynep için kulaklarından basınctan dolayı iltihap olur dedi 1 hafta kaldık adam yarın tekrar geliyor pazar sabah beraber dönüyoz 1 gece bile kalmıyor ben küsüm hepinize o kadar burdaydımda bir kere görüşek demediniz o hasret ve sümeyra varya alacakları olsun:))))) şaka yapıyorum tayin istedik olurda olursa berbaer oluruz

valla hanımlar ben artık ruh gibiyim.güçsüz kaldığımı hissediyorum.elimden gelnei yapıyorum oğlum için ama onun hızına yetişmekte zorlanıyorum artık.doğru düzgün uyusa ben başka bişey istemiyorum gün içinde zaten koşturuyorum onunla bunu problem etmiyorum.ama gece dinlenmek istiyorum çokmu şey istiyorum acababilmiyorumkismile
Anaaam, şirket bilgisayarı bu, bi de çökerse eyvahedigeldismile

Çok geç yatıyor gerçekten, bu konuda Doruk'la uyum sağalayamadılar :)
valla burcum sabahtan beri iki kez uyardı program bulnuş karantinaya almış.
hemde çok geç.bir bebek 1 e kadar uyanık kalır mı hiç?Alp kanımca babası ile benim yakınlaşmamdan korkuyor.doğum kontrol yöntemim kendisiakannehir

yaa bende devamlı format attırıyorum başka yerlerede
giridiyim yuk hanibu sitedenmiş dimek.

olabilir canım şuan benim bilgisayarda yavaşladı mesela.

pınar bence meyvede verebilirsin neden vermemiş ki onu anlamadım.patlıcanı salçayı biliyordum ama diğerlerini ilk kez duydum.bende hala kahvaltı vermiyorum alp e.

ben bugün depresyondayım sanırsam bir kasvet oturdu üstüme kalkmıyor.elim kolum kafam zor kalkıyor.darlandım çokkkohaoldumsmile

kızlar elektrik gidip geliyo bitürlü cevap yazamadım topluca hoşbulduk diyim eniyisi
mert 21 mart doğumlu. 6 ay 3 günlüğüz. kilosu 8.600 boyu 73 cm. bronşit olduğu için geçen ay kilo verdi. zaten alıp alıp veriyoz bu ay. geçen ay edirneden mardine tayin olduk hava değişimi üstüne bronşit şimdide diş toparlanamadık bir türlü. dr meselesine gelince tek bi tane hastane var alternatifim yok yanimafoldumben

bizimki üst damapını hafif yırtmış neyle yırrtıysa. baktım değişik bi mızıklanma anlamadım önce. parmağında azcık kan gördüm sonra içim smart ydiriyim dedim verdim agzına geri cıkarır illaki ilk kaşığı ilaç sanıo heraslde:) bi çıkardı hafif kanlı ama nası korktum
yere yatırdmı baktım çok hafif yırtmış ince ince sızıo şimdi biraz geçti. sıpa neyi sokturysa agzına. off bi uyusada işlerimi yapsammm
OCD geçen sene hamile kalmadan önce bende yapmıştım pilates müdavimi oldum sıpacık 1 yaşına gelsin tekrar başlicam süper bi spor tavsiye ederim
GULSAN hoşgeldin aramıza..:)
Bosna dalacam ama kızım fırsat wermio kii annesütcüsü geldi çekiliiiinnn
HAdi gittim uyuytmayı deneyim bi...

hoşgeldin canım.geçmiş olsun.
bebeğinin maşallah kilosu ve boyu gayet iyi ayına göre.o sebeple üzme kendini.mert ten büyük bebekler bile o kiloya gelemedi daha.sağlıklı olsunlarda kilosu önemli değil çok büyük bir gerilik olmadığı sürece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…