- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #76.001
merhaba kızlar bende mart annesiyim aranıza katılabilirmiyima.s.
oy oy meleklere bak hepsi kuzucuklarının uykusuzluğundan muzdarip :)))) 7 aya girerken düzeliyorlar geçen ay zeynep gece uyanıp kucağımda daldırıyordum uykuya nerdeyse 1 ay böyle oldu şimdi yavaş yavaş kendi kendine uyumaya başladı geçecek hepsi güzel anneler yeterki sağlıklı olsunlar ben 2 haftadır neler çektim yavrum çok fena hastaydı allahtan atllattık daha iyiyiz pazar günü dönüyoruz evimize....
zeynep 7 ay knt 7.300 gr olmuş sadece 300 gr almış hastaydı çünkü olsun ben yine razıyım herşeyi ver dedi yemek için kendin ne yiyorsan onada ver dedi balık et tavuk eti gelişimi gayet iyi dedi herşeyin en güzeli en iyisi meleklerimizin olsun
öpüyorum herkesi
hg canım aramıza
oy oy meleklere bak hepsi kuzucuklarının uykusuzluğundan muzdarip :)))) 7 aya girerken düzeliyorlar geçen ay zeynep gece uyanıp kucağımda daldırıyordum uykuya nerdeyse 1 ay böyle oldu şimdi yavaş yavaş kendi kendine uyumaya başladı geçecek hepsi güzel anneler yeterki sağlıklı olsunlar ben 2 haftadır neler çektim yavrum çok fena hastaydı allahtan atllattık daha iyiyiz pazar günü dönüyoruz evimize....
zeynep 7 ay knt 7.300 gr olmuş sadece 300 gr almış hastaydı çünkü olsun ben yine razıyım herşeyi ver dedi yemek için kendin ne yiyorsan onada ver dedi balık et tavuk eti gelişimi gayet iyi dedi herşeyin en güzeli en iyisi meleklerimizin olsun
öpüyorum herkesi
azemheval geçmiş olsun cnm
ya benim doktor dün sadece sebze çorbası ve yoğurt ver dedi 1 hafta sonra kıyma ilave edebilirmişim çorbasına...
ıspanak lahana dereotu semizotu maydonoz 8. aya kadar..
patlıcan bir buçuk yaşına kadar
salça 2 yaşına kadar yok dedi...
kahvaltı içinde bir dahaki ay dedi
bu doktorlar bir alem biri ekir biri bekir diyoo
yaa bende devamlı format attırıyorum başka yerleredeselam canlar hepinizeopuyorumnanaktan.
sitede virüs var uyarayım sizieyvahedigeldismile.benim virüs programı bugün iki kez yakaladı hemde trojen.girmemem lazım ama dayanamıyorumki özlüyorum sizi..
aynen inşallah geçer bu durumları,hiç alışmaya niyetim yuk.Sanada hayırlı cumalar Eftelcim, demek ki sizde de durum aynı, ne oldu bu bebeklere yaa, gece uykularına ne oldu, benim kızda çok fena, senin tabir çok doğru valla, kurulu saat gibi, hergün aynı saatte uyanıp saatlerce ağlıyor, komşular sormaya başaldı artık, neden ağlıyor diye, bilsemmm...
şişerse buz koyun demişti dr cnm,kolanyalı pamukta olabilir..canım bak bakalım ası yapılan yerlerıne belkı ası dagılmamıstır.benımkınde oyle olmusta.dun gorumcemın buyuk kızı kosa kosa geldı oznur abla doguhanın bacagı sısmıs dıye.ay bı panıkledım (ama bellı etmem :))) agır ablayım ya ) gıttım baktım bebegımın bacagında ası yapılan yerde ırı bır fındık buyuklugunde sıslık var.nasıl kufur ettım saglık ocagındakılere anlatamam.zart zart asıları yaptılar bebegıme o aglarken bırde cocuk felcı asısını agızdan damlatmaya calıstılar.neyse dr aradım kolonyalı pamuk koy gecmezse 2 gun sonra getır bakalım dedı.
h.g gulsan ayın kaçında dünyaya geldimerhaba kızlar bende mart annesiyim aranıza katılabilirmiyima.s.
öpüyorum herkesi
ya benim doktor dün sadece sebze çorbası ve yoğurt ver dedi 1 hafta sonra kıyma ilave edebilirmişim çorbasına...
sorma tatlım zeynep ne bulsa yemek istiyor bende herşeyden veriyorum yesin artık 7 aya girdik evet kaç gece uyumadım sabaha kadar allahıma dua ettim önce herkesin kuzusunu herkese bağışlasın sonrada meleğimi bana allahım koruusn hepsiniÇok çok geçmiş olsun, Allah tekrarından korusun canım.
Dediğin gibi, en önemlisi sağlıklı olmaları.
İnsan bazen çok yoruluyor ama en ufacık rahatsızlıklarında yeter ki iyi ol, ben herşeye razıyım diyorsun.
Ben de tuzsuz ve salçasız pişen yemeklerden veriyorum artık az az. Dün akşam tavuk suyu çorba, haşlanmış tavuk ve pilav verdim. Bi bayıldı ki kuzu :)
Hoşgeldin...
hoşbulduk nihayet benimle aynı dertten yanan birilerini buldum. benimde bi oğluşum var 6 aylık adı mertdiş çıkarıyoruz galiba gece hiç uyumuyo. zırt bırt kalkıp emmek istiyo gündüz desen hiç emmiyo. iştahı azaldı iki aydır toplasan 300 gr almadı bide üstüne bronşit oldu. iyileşti çok şükür ama hala öksürük var, iyice kilo vercek diye korkuyorumeyvahedigeldismile
anam bu doktorlarda bi alem benim ki verdiyo senin ki verme diyo kızlar bnce en doğrusu kendi mantığımız bn veriyorum kıymada salçada tabi çok değil az ama ne zararı olcak salçanın soğanın tuzun
Pınarcım,
ıspanak lahana dereotu semizotu maydonoz vermeyecek miymişsin?
Lahana gaz yapar diye vermiyorlar, ıspanağı da mevsimi değil diye.
Maydanoz ve dereotunu şimdi duydum.
Patlıcan nikotin içerdiği için yok, salça da tuz içrdiği için diye biliyorum ve vermiyorum ben de.
Kahvaltıya da başlamadık hala, sadece tadımlık veriyorum peynir pekmez ve yumurta sarısını, ayrı ayrı. 7 aylık olunca tam başlarız dedi doktor.
Ama meyve de verebilirsin aslında, niye vermemiş ki?
Çok da ters giden bişey yok bence doktorun söylediklerinde.
:lepi:kaydirigubbakcemile5
yaa bende devamlı format attırıyorum başka yerlerede
giridiyim yuk hanibu sitedenmiş dimek.
aynen inşallah geçer bu durumları,hiç alışmaya niyetim yuk.
bugün gidip eczaneden jel alayım belki dişlerindendir huysuzlugu..
şişerse buz koyun demişti dr cnm,kolanyalı pamukta olabilir..
h.g gulsan ayın kaçında dünyaya geldi
bebegin ismi ne?
neyseki geçmiş cnm çok hırpalandı kuzum zayıf olsunlarda hasta olmasınlar.
buradayken gitme buluşmaya katıl.sempatiksalakcinni
Bosnacım, seni de beklerim Ankara ya, daha doğrusu Ankara ya yolu düşen herkese kapım açık arkadaşlar, umarım birgün hepinizle tanışma fırsatı bulurum, İklim çok aktif ama bir o kadarda mızmız, şimdi emeklemeyi geçtik sıralamaya başladık, yeni öğrendiği birşeyi sürekli yapmak istiyor, gece uyanıncada yatakta kalkıp kenarından tutuna tutuna yürümek ve oyun oynamak istiyor, bütün bunlarıda gece saat 2-3 gibi istiyor, sen düşün halimi artık :)))
Yazcım, benim kızda ne gece uykusu var ne gündüz, sürekli uyanık ve oyun oynamak isteyen, yürümek, emeklemek isteyen bir tip düşün, son bir haftadır anam ağlıyor tabiri caizse, ne oldu bu bebeklere anlamadım, önceden gece ya bir kez yada hiç uyanmazdı, feleğim şaştı valla..
valla hanımlar ben artık ruh gibiyim.güçsüz kaldığımı hissediyorum.elimden gelnei yapıyorum oğlum için ama onun hızına yetişmekte zorlanıyorum artık.doğru düzgün uyusa ben başka bişey istemiyorum gün içinde zaten koşturuyorum onunla bunu problem etmiyorum.ama gece dinlenmek istiyorum çokmu şey istiyorum acababilmiyorumkismileKerem de geçen haftadan beri gecede çok kez kalkıyoremmek falan kesinlikle istemiyor, kucağımda susuyor, çalışan annelerin çocuklarında olur bu diye okumuştum ama evdeki annelerin bebekleri de aynı, bilemiyorum valla nereye kadar gidecek böyle
valla burcum sabahtan beri iki kez uyardı program bulnuş karantinaya almış.Anaaam, şirket bilgisayarı bu, bi de çökerse eyvahedigeldismile
Çok geç yatıyor gerçekten, bu konuda Doruk'la uyum sağalayamadılar :)
olabilir canım şuan benim bilgisayarda yavaşladı mesela.
yaa bende devamlı format attırıyorum başka yerlerede
giridiyim yuk hanibu sitedenmiş dimek.
kızlar elektrik gidip geliyo bitürlü cevap yazamadım topluca hoşbulduk diyim eniyisi
mert 21 mart doğumlu. 6 ay 3 günlüğüz. kilosu 8.600 boyu 73 cm. bronşit olduğu için geçen ay kilo verdi. zaten alıp alıp veriyoz bu ay. geçen ay edirneden mardine tayin olduk hava değişimi üstüne bronşit şimdide diş toparlanamadık bir türlü. dr meselesine gelince tek bi tane hastane var alternatifim yok yanimafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?