2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ense kalınlı 14 haftadan sonra ölçülmüyor ..

bende normalde tam 13 haftalığım

İkili test yaptırmayan olarak bende varım kızlar yarın dr gidince 3 kez meleğimi görücem o yüzden ama nedense heyecan yok bende ama hastane kapısına girip hele dr da sıra beklerken kalbim küt küt atıyor.
Daha bir sürü testler yapılacak evet ilk testimiz bizim İkili test ama bu kadarda kafanıza nbe olur takmayın melekleriniz bile etkilenir.
Dr'um kan aldıracağım zamanlar bana hep şey der iyi ye ve erken yatki vücudun dinlenmiş şekilde kan ver.İnsan vücudunda endokrin salgısı maalesef değerleri bile etkiliyor.Ben laboratuvarda çalıştığım zamanlar aksam 9 dan sonra yemek yememelerini söylerdik ....Sizlerde en geç 22 de yemek yiyin ve en geç 23,00 te de yatın ki vucud dinlensin

kıslar benim uyku saatimm geldii azıcık uyuyayım ; tv izliyeyim sonra gene gelirim görüşmek üzere

usg göre 11 hafta 6 gün , sata göre 11 hafta 2 gün önce 11 hafta 4 günlüke kendi dr erkek oldunu söylediler .. ama usg göre hesaplanıyor gelişimi önde gidiyor 4 gün buna göre 11 hafat 6 günlükken ilk 12 hafta 1 günlükken kendi dr söylemiş oluyor

gulencim bebişinin cicilerini gördüm çoook tatlılar ben 15 haftalık oldum ama daha bişey almadım daha almaya cesaret edemedim ayın 18 dr gidicem ozaman cinsiyeti görünür sizlere yazarım kaydirigubbakcemile3

arkadaşlarım ben çıkıyorum, hazır evdeyken biraz dinleneyim, sonra da hazırlanıp doktora gidicez...
dua edin olur mu :))

gülencim sende alemmişsin nerden aklına geldi cinfikirli
bende tüp bebek yaptıracakken hamile kalanlara hadiya hep öyle söylerler derdim kendi başıma geldi doğruymuş

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…