- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #7.621
Kızlar gözlerim yoruldu yaa geceleri sürekli uyanıyorum deliksiz bir uykum yok biraz çıkıcam hepiniz kendinize iyi bakın doktora gidenler dualarım sizinle bakıcam haberlerinize
ben şuan 10+4 dr'um bana 12 haftalık iken 2li test yapılacak dedi.geç değil dimi arkadaşlar
ense kalınlı 14 haftadan sonra ölçülmüyor ..
bende normalde tam 13 haftalığım
selam gec degil arkadasim zaten 11. ile 14. haftalar arasinda yapiliyo 2li test
Bende bugünlerde bişey hissetmiyorum.Zaten sizler gibi şiddetli bulantılarımda yok.Doktor kontrolümede 2 hafta var.Üfff geçmiyo günler yaa.Buarada görümce isim buldum AYBÜKE YADA MİRAYSU nasıl ama?
mutlu , sende gerçekten neler atlatmışsın yaa .. ondan şimdi karnımızdakiler pırlanta değilmi?etrafımdaki herkez tüp bebekle gebe kaldımı biliyor üzerime titriyolar..
ilk evlendimizde 3 ay bende vajinismusu sallamadım ama sonra eşimi bardağa boşaltıp şırıngayla çekip vajen agzıma bıraktım hamile kalırım diye ama kalmadım halbuki bu yöntemle kalan çok kişi olmuştu..
artık usg cihazları eskisi gibi sinyal yaymıyorki neden zararı olsun dr hergün gelebilsen hergün bakarım diyor bana..
aman cd çektirmek istedimde bi arkadaşım çektirdi cocun yanağında bişi gördü iki gün agladı o ne diye gitti kafa tasımıymış neymiş
arkadaşlarım ben çıkıyorum, hazır evdeyken biraz dinleneyim, sonra da hazırlanıp doktora gidicez...
dua edin olur mu :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?