- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #76.241
asabi ki ne asabii.dans eden bir caillou su var.normal bir bebeğin o dans ederken izlemesi lazım.ama benimki vuruyor deviriyor sonrada bir alıyor ele patt kütt,bir caillou üste bir Alp üste dövüşüyorlar.caillou düşüncede pes etmiyor alıyor ger ve dövmeye devam ediyorsempatiksalakcinni
ebru buluşma haftasonu olacak cnm gelebilirsin aslında, iyi olurdu
grip aşısı vurmuyolardır heralde bebeklere
yaa bişey soracağım kızlar alp yumruklarını sıkıyor kendini kasıyor ve kendini titretiyor.bunu herzaman yapmıyor bulunduğu durumdan hoşnut değilken yapıyor.sinirdendir diye düşünüyorum başka bir sebep olamaz değil mi?
kaydirigubbakcemile3 milli güreşçi desene:)) Eymen de kızınca direkt viyaaakkk diye bi ses çıkarıp ağzıyla saldırıyorö sözümona ısırıyor keratam
bnde yaptırıcamalkisalkisalkiskızlr ben emirhana grip aşısı yaptırayım diyorum...hasta olmasın kışın pek...ben ve eray vurunduk,,,ama eşim vurunmadı ve kışın çok grip olur...bebeği koruyamam...yaparlarmı acaba 7 aylık bebeğe..pazartesi bi dr ye sorsam diyorum
ohhh ew kadını oldun plateste yaparsın aerobikteÇok üzgünüm çoookdun ebru salı ıle 20 dk pılates yaptım bugun karın kaslarım agrıyor.bırazdan dvd sını sıparıs vercem ve ben artık pılatese baslayacagım.
hakketten kız hiç aklıma gelmemişti...söyleyeyim erolada eklesin ilanı oraya...
yok canım ben bakırköe gelirsem üyüğün okul çıkış saatine yetişemem...bana çok uzak kalıyor..h,iç bilmiyorumda oraları...ama daha sonra musait bir zamanda meydanda veya capitolde ,ümraniye carrefourda olabilir...bi buluşma ayarlayalım diyorum...avrupa yakasındaki buluşmalara gelemem ben...karşı tarafta bir tek bir kaç defa havaalanına gittim o kadar..hiç bilmiyorum o tarafı...hoş anadolu yakasınıda pek bilmiyorum ya...bildiğim yerler parmaklarımla sınırlı sayıda...
ne güzel işte,kadıncağız sana yardımcı olmak istiyor...bebekle senin için zor olur diye düşünüyordur...benim annemde öyle...
bnde yaptırıcamalkisalkisalkis
ohhh ew kadını oldun plateste yaparsın aerobikteÇok üzgünüm çoook
kızım bahane yapma bi kere cumartesi buluşuyoruz okul yokkkkkalsanaalsanasmile
yaa bişey soracağım kızlar alp yumruklarını sıkıyor kendini kasıyor ve kendini titretiyor.bunu herzaman yapmıyor bulunduğu durumdan hoşnut değilken yapıyor.sinirdendir diye düşünüyorum başka bir sebep olamaz değil mi?
bişicik olmas yaa.. günde maximum 1 saat izin war...ya içime sinmiyo meralcim sorayım doktora gerçi alma desede alacak gibiyim çünkü oğlum çok sevdi resmen mutluluk çığlığı attı bani oturtamamışlar yürütece ben popomun üstünde yürümeyi severmişim büyükmüş te birazcık mış dediğime bakma hala büyük
demek hande nin evinde buluşuluyoree..
şimdiden fotolarınızı merak ediorum..
artıııı video larda istiyorummm:))
bişicik olmas yaa.. günde maximum 1 saat izin war...
büyük bir rahatlık ama yaa süper bi icatkaydirigubbakcemile2
melisa tutturmuş halde bende gelicem diye napıcam bilmiyorum... şimdiden ağlamaya başladı manyak!! hem sizi çekerim diyo ufff bnde o iş sana kalmadı dedim biz orda özel şeyler konuşuruz belki kadınların içinde ne işin war diyorum ama anlamıyor:bbo:
benim canawarımda sabahtan bei yeni uyudu allahım şükürler olsun nolur 8e kadar uyanmasın akşam üstü işler yoğun oluyo ilgilenemem kuzumla...
iyi gelme zaten her buluşmada bişey oldu zaten:sinifsinif:
ben de daha cengize buluşma olacağını söylemedim söylemek iş değilde bakırköyde dersem hayatta izin wermez diye düşünüyorum.. ne dicem onu düşünüyorum ama meral esin falan taxiyle gittiğimizi görürse hiç bişey demeyecek eminimeyvahedigeldismile
ewt ya sanki benim dr da laf arasında bi dahakine grip aşısınıda yaparız demişti yanlış hatırlamıyorsamCADIARZU
kumanda telefon elektronik aletleer ortak ilgi akanları :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?