2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

sırnaşık şeyÇok üzgünüm çoook

ebru buluşma haftasonu olacak cnm gelebilirsin aslında, iyi olurdu
grip aşısı vurmuyolardır heralde bebeklere

cumartesileri eray okula satranç külübüne gitmeye başlayacak önümüzdeki hafta.onu getirip götürüyor olaçağım..pazar koçiş evde.hayatta salmaz.hafta sonu hiç çıkamam yani....yakın yer olsa erayı okula bırakırım gelirim çıkış saatinde alır dönerim yine ama uzak mesafe...

sinirden baçımm kesin..asabi erkek! :))))

bnde yaptırıcamalkisalkisalkis
dun ebru salı ıle 20 dk pılates yaptım bugun karın kaslarım agrıyor.bırazdan dvd sını sıparıs vercem ve ben artık pılatese baslayacagım.
ohhh ew kadını oldun plateste yaparsın aerobikteÇok üzgünüm çoook

kızım bahane yapma bi kere cumartesi buluşuyoruz okul yokkkkkalsanaalsanasmile

bnde yaptırıcamalkisalkisalkis

ohhh ew kadını oldun plateste yaparsın aerobikteÇok üzgünüm çoook

kızım bahane yapma bi kere cumartesi buluşuyoruz okul yokkkkkalsanaalsanasmile

kız cumartesi benim oğlanın okulda satranç kursu başlıyor...önümüzdeki cumartesi..onu getirip götüreceğim .....zaten olmasa bile benim için çok uzak orası ben bakırköy nerde bilmem bile...karşı tarafı zaten hiiiççç bilmiyorum...

aynen ceren işte öyle yapıyo we titreyip kasılırken kı pkırmızı oluyoo.. aynen anlattıkların mewcut ek olarak o sırada damaklarını sıkarak çığlıkta atıyo tabikafamçokkarıştı

iyi gelme zaten her buluşmada bişey oldu zaten:sinifsinif:
ben de daha cengize buluşma olacağını söylemedim söylemek iş değilde bakırköyde dersem hayatta izin wermez diye düşünüyorum.. ne dicem onu düşünüyorum ama meral esin falan taxiyle gittiğimizi görürse hiç bişey demeyecek eminimeyvahedigeldismile

ewt ya sanki benim dr da laf arasında bi dahakine grip aşısınıda yaparız demişti yanlış hatırlamıyorsamCADIARZU

bişicik olmas yaa.. günde maximum 1 saat izin war...
büyük bir rahatlık ama yaa süper bi icatkaydirigubbakcemile2

demek hande nin evinde buluşuluyoree..
şimdiden fotolarınızı merak ediorum..
artıııı video larda istiyorummm:))

melisa tutturmuş halde bende gelicem diye napıcam bilmiyorum... şimdiden ağlamaya başladı manyak!! hem sizi çekerim diyo ufff bnde o iş sana kalmadı dedim biz orda özel şeyler konuşuruz belki kadınların içinde ne işin war diyorum ama anlamıyor:bbo:

benim canawarımda sabahtan bei yeni uyudu allahım şükürler olsun nolur 8e kadar uyanmasın akşam üstü işler yoğun oluyo ilgilenemem kuzumla...

çatlak ya koptum kaydirigubbakcemile3

ya erolda aynı ...gelebileçek olsam desem erola bakırköy falan hayatta olmaz der.burda yakın yerlere salar ancak beni....öyle her yere çıkamam ben yalnız...

ewt ya sanki benim dr da laf arasında bi dahakine grip aşısınıda yaparız demişti yanlış hatırlamıyorsamCADIARZU

valla yapılıyorsa ben yaptıracağım.....erol 2 ayda bir grip oluyor erayda gecen sene aşı vurdurmamıştım...sürekli hastaydı çoçuk bakalım bu sene nasıl olaçak...?emirhanı biraz zor korurum bu durumda hastalıktan...

kumanda telefon elektronik aletleer ortak ilgi akanları :)

emirhanda öyle hep telefon kumanda vs ....yemek yediriken veriyorum bende kumandayı eline,,,onunla uğraşırken yemeğini bitiriyor...yalnız kumandanın heryeride mama oluyor..ben çarşıya çıkınca oyuncak cep telefonları varya onlardan alaçağım bir tane emirhana..en azından kumandayı kurtarırım elinden...:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…