2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ah ahhh
sabah 5 ten beri uyanık canavar az önce bir sürü şey yazdım kucğıma aldım bir tuşa bastı ve herşey uçtu...
onu sinirlenip lap top kapatırken ekranı çatlatmışım :gitme:

ya benim kolseterolum yüksek çıktı canlar iyi bir doktor bulup gitmem lazım
biz de genetik bu durum ama ben daha çok küçüğüm :2:

bir de beta hcg 4, bilmem ne idi ödümü patlattı rapor veren kız eve gelince hemen test yaptım çok şükür negatifti...

çokfena teyzesi tam erkek bu vurduğumu ses getiriyorkafamçokkarıştı
aynen ceren işte öyle yapıyo we titreyip kasılırken kı pkırmızı oluyoo.. aynen anlattıkların mewcut ek olarak o sırada damaklarını sıkarak çığlıkta atıyo tabikafamçokkarıştı

aa offf bak hele bir gelmede ne oluyor yazgı ya gidiyorum de abimi tanıyor yaa.
melisa da neden ağlıyorki Allahallah.küçük değilki yaa halden anlaması lazım.sen gelmesini istemiyorsun anladığım kadarıyla.gelse yanında rahat olabilir misin oda var.

eymen de kumaqnda delisi

alp te öyle meralcim kırık kumanda verdim onla oynuyor:sm_confused:.

canım geçmiş olsun.ama yaşa bakmıyor eşimin kuzeninin kızı 2 yaşında onda bile var kolestrol.ama sen mutlaka bir doktor bul tüm tetkikleri yaptır detaylıca araştırılsın yani.
yaa bende çok korkuyorum bu ara ama elim test almaya gitmiyor.birde daha hiç adet olmadım benbilmiyorumkismile
buluşmaya geliyor musun?ben bile geleceğim kısmet olursakaydirigubbakcemile.

sağ ol canım bende daha adet olmadım kiii :2:
inşallah gelmeyi istiyorum canım
sen bile geliyormuşsun ne güzel ben de gelmem mi
:asigim:

sağ ol canım bende daha adet olmadım kiii :2:
inşallah gelmeyi istiyorum canım
sen bile geliyormuşsun ne güzel ben de gelmem mi
:asigim:

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
gell tabii ayy inşaallah Rabbimden bişey çıkmazda buluşur görüşürüz hepimiz çok seviniyorum düşününce bile.

iyi fikir bnde öyle bişey alacağım artık.. telefondan müzik açıyorum onla oyalanırken yediriyorum bnde.. telefon yapış yapış oluyo sonraıslak mendille temizliyoru iyice:))
way wayy erol beye bak esaret haaaa:mymeka: cengizle çok benziyo huyları bizimkide cinstir göndermez öyle heryere:umursamaz: bakalım ben şimdiden söylemeye başlıyayımda hazırlığı yapiimeyvahedigeldismile

yapcem bi ayar ya gelcem inşallahyerimseniben tabii sölicem seninde geldiğini.. ibrahimde arasın hatta yazgı gelio buluşacaklarmış cumartesi falan desin hahahaha:)))
du bakalım daha çok war o zamn 9 ekimmi buluşuluyo şimdi?

ben
mrl
yazgı
hepkaravana
hijyenim
ocd
bosna
eftel
pancuben geliyormu?
başka başkaaa......
ha bi de ew sahibemiz handecim:asigim:
toplamda netleşen 10 kişiyiz pardon küçük insanlarımızı unuttum 20 :)))))))))))))

kaç kişi olcez acaba
yine 10u buluyo sanırsam amanınnnnneyvahedigeldismile
zaman yaklaşssında olmadı aratırız güzelim nolcekyerimseniben
valla şuan için bir engel çıkmadıkça kesin bildiklerim:
meral,esin,ben,sen,pınar,burcu,ayfer,sümeyra,nimet,öznur gelirim demişti.
zaten herkesin haberide yok sanırsam geçmişe gidilmiyor ya pek.yaymak lazım.

taburcu
merweege
beknur
bunların henüz haberi yok sanırım onlardanda gelen olur belki???
ben gülayada gel dedim ama bişey demedi ama psikolojik olarak çökmüş durumda geleceğini sanmam!

taburcu
merweege
beknur
bunların henüz haberi yok sanırım onlardanda gelen olur belki???
ben gülayada gel dedim ama bişey demedi ama psikolojik olarak çökmüş durumda geleceğini sanmam!

aynen haberi olmayan çok kişi var seyhan falanda bilmiyor.
bende dedim ama aynen geleceğini sanmam.ama ben geliyorum görüşelim dieyince tamam ararsın dedi.sana özelden mesaj atıyorum oku bi bebeğem.

heh sümeyrada war 11 olduk:lepi:
bu kadar kalabalık olduumuzu duyunca wazgeçmesin hande:)))

aa ewet seyhan taşınıyor umarım işlerini halledip katılabilir aramıza.. seyyal tanerede söliyelim o da gelir belki...
haa bi de benim taşınma işim war dimi leyn o zamana o başıma bela olmaz inşallahbilmiyorumkismile

ayyy dellendirme beni :mymeka:
ogüne hiçbişey çıkarma başına.bırak herşeyi kop gel yavv Allahallahalsanaalsanasmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…