- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #76.261
çokfena teyzesi tam erkek bu vurduğumu ses getiriyorkafamçokkarıştıcumartesileri eray okula satranç külübüne gitmeye başlayacak önümüzdeki hafta.onu getirip götürüyor olaçağım..pazar koçiş evde.hayatta salmaz.hafta sonu hiç çıkamam yani....yakın yer olsa erayı okula bırakırım gelirim çıkış saatinde alır dönerim yine ama uzak mesafe...
sinirden baçımm kesin..asabi erkek! :))))
aynen ceren işte öyle yapıyo we titreyip kasılırken kı pkırmızı oluyoo.. aynen anlattıkların mewcut ek olarak o sırada damaklarını sıkarak çığlıkta atıyo tabikafamçokkarıştı
iyi gelme zaten her buluşmada bişey oldu zaten:sinifsinif:
ben de daha cengize buluşma olacağını söylemedim söylemek iş değilde bakırköyde dersem hayatta izin wermez diye düşünüyorum.. ne dicem onu düşünüyorum ama meral esin falan taxiyle gittiğimizi görürse hiç bişey demeyecek eminimeyvahedigeldismile
aa offf bak hele bir gelmede ne oluyor yazgı ya gidiyorum de abimi tanıyor yaa.bişicik olmas yaa.. günde maximum 1 saat izin war...
büyük bir rahatlık ama yaa süper bi icatkaydirigubbakcemile2
melisa tutturmuş halde bende gelicem diye napıcam bilmiyorum... şimdiden ağlamaya başladı manyak!! hem sizi çekerim diyo ufff bnde o iş sana kalmadı dedim biz orda özel şeyler konuşuruz belki kadınların içinde ne işin war diyorum ama anlamıyor:bbo:
eymen de kumaqnda delisi
ya benim kolseterolum yüksek çıktı canlar iyi bir doktor bulup gitmem lazım
biz de genetik bu durum ama ben daha çok küçüğüm :2:
bir de beta hcg 4, bilmem ne idi ödümü patlattı rapor veren kız eve gelince hemen test yaptım çok şükür negatifti...
sağ ol canım bende daha adet olmadım kiii :2:
inşallah gelmeyi istiyorum canım
sen bile geliyormuşsun ne güzel ben de gelmem mi :asigim:
iyi fikir bnde öyle bişey alacağım artık.. telefondan müzik açıyorum onla oyalanırken yediriyorum bnde.. telefon yapış yapış oluyo sonraıslak mendille temizliyoru iyice:))ya erolda aynı ...gelebileçek olsam desem erola bakırköy falan hayatta olmaz der.burda yakın yerlere salar ancak beni....öyle her yere çıkamam ben yalnız...
valla yapılıyorsa ben yaptıracağım.....erol 2 ayda bir grip oluyor erayda gecen sene aşı vurdurmamıştım...sürekli hastaydı çoçuk bakalım bu sene nasıl olaçak...?emirhanı biraz zor korurum bu durumda hastalıktan...
emirhanda öyle hep telefon kumanda vs ....yemek yediriken veriyorum bende kumandayı eline,,,onunla uğraşırken yemeğini bitiriyor...yalnız kumandanın heryeride mama oluyor..ben çarşıya çıkınca oyuncak cep telefonları varya onlardan alaçağım bir tane emirhana..en azından kumandayı kurtarırım elinden...:)))
çokfena teyzesi tam erkek bu vurduğumu ses getiriyorkafamçokkarıştı
aa offf bak hele bir gelmede ne oluyor yazgı ya gidiyorum de abimi tanıyor yaa.
melisa da neden ağlıyorki Allahallah.küçük değilki yaa halden anlaması lazım.sen gelmesini istemiyorsun anladığım kadarıyla.gelse yanında rahat olabilir misin oda var.
alp te öyle meralcim kırık kumanda verdim onla oynuyor:sm_confused:.
iyi fikir bnde öyle bişey alacağım artık.. telefondan müzik açıyorum onla oyalanırken yediriyorum bnde.. telefon yapış yapış oluyo sonraıslak mendille temizliyoru iyice:))
way wayy erol beye bak esaret haaaa:mymeka: cengizle çok benziyo huyları bizimkide cinstir göndermez öyle heryere:umursamaz: bakalım ben şimdiden söylemeye başlıyayımda hazırlığı yapiimeyvahedigeldismile
yapcem bi ayar ya gelcem inşallahyerimseniben tabii sölicem seninde geldiğini.. ibrahimde arasın hatta yazgı gelio buluşacaklarmış cumartesi falan desin hahahaha:)))
du bakalım daha çok war o zamn 9 ekimmi buluşuluyo şimdi?
zaman yaklaşssında olmadı aratırız güzelim nolcekyerimsenibenkaç kişi olcez acaba
yine 10u buluyo sanırsam amanınnnnneyvahedigeldismile
taburcu
merweege
beknur
bunların henüz haberi yok sanırım onlardanda gelen olur belki???
ben gülayada gel dedim ama bişey demedi ama psikolojik olarak çökmüş durumda geleceğini sanmam!
aa ewet seyhan taşınıyor umarım işlerini halledip katılabilir aramıza.. seyyal tanerede söliyelim o da gelir belki...
haa bi de benim taşınma işim war dimi leyn o zamana o başıma bela olmaz inşallahbilmiyorumkismile
ayyy dellendirme beni :mymeka:
ogüne hiçbişey çıkarma başına.bırak herşeyi kop gel yavv Allahallahalsanaalsanasmile
bayanssulusmile İNŞALLAH ÇIKMAZ AMA TAŞINMA MEWZUU WAR TABİ GÜNDEMDE BAKALIM...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?