2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bir bebeğin anneye ihtiyacı wardır bir çocuğunda öyle!!! şerefsizce sırtını dönüp giden babaya değil!!!!lmaz:alsanaalsanasmile

bnde çıkıyorum canlarım...
cery hala uyuyor gece nöbetteyim yani uyusa bi kabahat uyumasa bi kabahat yawrumun(((
çok yorgunum
kocam çalışıyor bu gece ama erken bırakıyolar onu tabi 1,2,3en fazla gelio..
bnde yatağa atlicam ceren annesine ayak uydurursamafoldumben

yine bi sürü sipariş geldi ufffffffffffff... gece gece yaaa
gezin gezin bu saatte su isteyin:gitme:

Hasrett susar insanlar su ister aa hangi marka su war sizde. bide kızının resmi çok tatlı yaa eşşek sıpaa. cocuğu önlüksüz çek bide dicem ama yedirmediğin zaman yokki çocuğu:)) sonrada yaramaz die şikayet ediosun nerde yakacak o o kadar bisküviyi. ya biyerde okudum bu arada bisküvinin hazmı çok zormuş öylemi ki ben günde bi tane weriyorum gerçide. bişey olmazdır dimi yaa. yani görünürde bişey olmaz tabi ama. onu zorlarsa içerden kıyamam.

herkese iyi akşmlar. hanımlar yakın bir arkadaşım 8 aylık hamile. dün kendi doktoru izinliymiş o da başka bir doktora gitti, ve gittiği doktor bebeğinin bir böbreğinin olmadığını söylemiş. arkadaşımın morali çok bozuk ağlayıp duruyor. bu durumla karşılşan ya da bu durumu çevresinde yaşayan birisi varsa bilgi verebilir misiniz..

kızlar bu gün ilk defa oğluşum biberon tuttu.daha doğrusu ben zorla tutturdum.ona iyi bi biberon almak istiyorum.öylesine bişey almıştım.bana bi marka söyler misiniz.?

kızlar bu gün ilk defa oğluşum biberon tuttu.daha doğrusu ben zorla tutturdum.ona iyi bi biberon almak istiyorum.öylesine bişey almıştım.bana bi marka söyler misiniz.?

biz avent kullanıyoruz dr browns da iyi seçim senin.bende suluk arıyorum tavsiye lütfen?

geçmiş olsun canım. gerçek mi değilmi bilemeyiz tabi ama onun yapabilceği bişey yok maalesef. Allah'ın takdiri. kendisinin yapmış olduğu yada doktorların yapmış olduğu bi hatada değil üzmesin kendini. inş sağsalim doğar. inş bişeyi yokturda doktor yanlış bakmış olsun.

wala ben bebedorun manuel pompa almıştım içinden bebedorun biberonu cıktı onu kullanıyorum memnunum. ama ucuna 1 numara ağızlık kullandım.

biz avent kullanıyoruz dr browns da iyi seçim senin.bende suluk arıyorum tavsiye lütfen?

ben suluk bebedorunkini aldım kulplu damla akıtmıyormuş. deli gibi sallıyorum yere doğru asla akıtmıyor nası yapmışlar anlamadım:)) kızım kulplarından tutup içiyor. ayrıca kapağıda war emzik kısmının kirlenmiyorda tavsiye ederim hemde çok ucuz 10 civarı bişeydi pahalı almaya hiiiç gerek yok. kulpsa kulp. damlatmıyorsa damlatmıyor işte.. avent alcaktım ben ama inan farkı yok

tek doktorla kalmasın herkes başka bir şey söylüyor, bana doğum yapacağım gece nöbetçi olan doktor senin suyun çok azmış nasıl dordu bu bebek dedi ağzı olan konuşuyor yani

ben wee nin cam biberonunu kullanıyorum hepsi aynı bence

heh sümeyrada war 11 olduk:lepi:
bu kadar kalabalık olduumuzu duyunca wazgeçmesin hande:)))

delüüüü vazgecermiyim, keşke 20 kişi olsakkk zemuszemus
cok sevinirim ne guzel olurrr aklinialirimsmile
ama tek korkum sensin hasretcim acıkca soliyim, umarım bir aksilik cıkartmassın klava:, bak yazgım bile geliyorrrrr valla gelir dukkanına basarız seni karışmam :mymeka:

zemuszemus
esincimm, otobusle de cok rahat gelebilirsin, otobusten bakırkoy meydanda ınıp, 10 dkka dumduz sahıle dogru yryorsun yol ustunde evım herkesın ulasımına cok kolay yerde, karsıda oturanlarda cok rahat gelebılır, avrupa yakasında oturanlarda o yuzden bızım evde bulusalım ıstedım kızlarr

ya hanımlar bişey sorcam dondurduğunuz sütler eriyince koku yapıyor mu? 6 çaybardağı süt attım sabah günlük sağıp bırakmak zorunda kalıyorum sonra babası yoğurtla meyve püresi veriyor öğlen sabahtan kalan sütle muhallebi yapmaya kalkıştım bana kokuyor gibi geldi döktüm o durumdaki sütü de öldürsen içmiyor çığlıklarla ağlıyor ay kafam karıştı ya niye kokuyor bu o kadar biriktirdiğim süt ziyan oldu :gitme:

yok hasretcim, icim rahatladı sımdı valla :Saruboceq:
bizim damla multitabs diil,
sadece uzerınde acd3 yazıyor, bugun yeni sise aldım, evham yaptım, uzerınde 25 derecenin altında oda sıcaklıgında saklanmalıdır yazıyorrkaydirigubbakcemile5

canım benım sagdıgım sutte de hafıf koku oluyor... ama cocuklar sevıyor ıste kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…