- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #76.281
kızlar bu gün ilk defa oğluşum biberon tuttu.daha doğrusu ben zorla tutturdum.ona iyi bi biberon almak istiyorum.öylesine bişey almıştım.bana bi marka söyler misiniz.?
kızlar bu gün ilk defa oğluşum biberon tuttu.daha doğrusu ben zorla tutturdum.ona iyi bi biberon almak istiyorum.öylesine bişey almıştım.bana bi marka söyler misiniz.?
herkese iyi akşmlar. hanımlar yakın bir arkadaşım 8 aylık hamile. dün kendi doktoru izinliymiş o da başka bir doktora gitti, ve gittiği doktor bebeğinin bir böbreğinin olmadığını söylemiş. arkadaşımın morali çok bozuk ağlayıp duruyor. bu durumla karşılşan ya da bu durumu çevresinde yaşayan birisi varsa bilgi verebilir misiniz..
biz avent kullanıyoruz dr browns da iyi seçim senin.bende suluk arıyorum tavsiye lütfen?
herkese iyi akşmlar. hanımlar yakın bir arkadaşım 8 aylık hamile. dün kendi doktoru izinliymiş o da başka bir doktora gitti, ve gittiği doktor bebeğinin bir böbreğinin olmadığını söylemiş. arkadaşımın morali çok bozuk ağlayıp duruyor. bu durumla karşılşan ya da bu durumu çevresinde yaşayan birisi varsa bilgi verebilir misiniz..
heh sümeyrada war 11 olduk:lepi:
bu kadar kalabalık olduumuzu duyunca wazgeçmesin hande:)))
Esincim buluşma adresi tam verilmedi ama bakırköyde sahile yakınmış cnm. mecidiyeköyden otobüs kalkıyo bakırköye ama zor olabilir. taksiyle gitsen daha iyi olacak gibi sanki
Hatçeee kız haftasonu zaten buluşma. 9 ekim. ayarlayın da gel
canım cok mutlu ettin bizi, iyi ki geliyorsunuzz , istanbul da olup ta gelmeyen arkadaslarımıza ornek olsunnn alsanaalsanasmilesositososito:lepi:
gülayla bende buluşmak istiyorum, çok üzülüyorum onun için bişeyler yapmak istiyoruım bi ara mehmeti aramayı dahi düşündüm:mymeka:
dört gözle bekliorum canım senialkisalkisalkis alpede bak sen dillenmiş walla bakalım benim canawar nzamn annesini onore edecekkkboshayallersmile
ewet aynen öyle oluyo canım... o yüzden imkanı olan herkes kendi bakmalı bebeğine:sinifsinif:...
canım multitabs için söyledim sarı kutu üzerinde bebek arabası logosu war.. bunu eczacının size söylemesi lazım ben alırkenn eczacım buz butonu ile birlkte gönderiyodu 2 dakikalık yolu bile.. bi kere başka bi eczaneden aldım o da buzdolabında saklayın ew yakınmı falan diye uyardı hatta...
newin we nehir de bunu böyle kullanıyor konuşmuştuk o zaman..
reçetede de yazıyor:uhm: sizin ki başka mı acaba, multitabs acd drops die yazmıyor mu?
aman tanrım ne kadar yardımcı olabilir ki sana bu adam! we neden erkek psikolog yanlış seçim meralcim bi eerkek bu konuda bozulmuş bi psikolojiyi ne kadar düzeltebilir ki hepsi aynı zihniyet sonuçtakafamçokkarıştı
bide karısını aldatmış diyosun yanialsanaalsanasmile bnce bu adamı terketme waktin gelmiş canım:umursamaz:
ya hanımlar bişey sorcam dondurduğunuz sütler eriyince koku yapıyor mu? 6 çaybardağı süt attım sabah günlük sağıp bırakmak zorunda kalıyorum sonra babası yoğurtla meyve püresi veriyor öğlen sabahtan kalan sütle muhallebi yapmaya kalkıştım bana kokuyor gibi geldi döktüm o durumdaki sütü de öldürsen içmiyor çığlıklarla ağlıyor ay kafam karıştı ya niye kokuyor bu o kadar biriktirdiğim süt ziyan oldu :gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?