2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

oyuncak telefonlar ilgisini çekmiyor ben denedim... belki sende işe yarar ebrucuğum

inşallah işe yarar canım..yoksa sık sık ceptelefonu ve kumanda değiştirmek zorunda kalaçağım sanırım.. :)))

canım geçmiş olsun..aman dikkat et kendine

heytt be yerim ben o maço erkekimiii!!!!

ya salmaz o öyle her yere. beni.onu dinlemeyip gitsemde evde kıyamet kopar yani...huyları benziyor gerçekten seninkiyle...standart türk erkeği işte bizimkiler...

kızlar bu gün ilk defa oğluşum biberon tuttu.daha doğrusu ben zorla tutturdum.ona iyi bi biberon almak istiyorum.öylesine bişey almıştım.bana bi marka söyler misiniz.?

bende nuk (cam olanlarından) ve avent var...nuk u daha severek kullanıyoruz biz...

canım geçmiş olsun öncelikle arkadaşına ama bir dr ile kalmasın...başka bir dr ye de görünsün mutlaka...öyle bişey olsaydı bence kendi dr si şimdiye kadar çoktan fark ederdi bence...

ebruu gelemıyormussun cok uzuldum yaa :gitme:

ne yazıkki canım...cumartesileri erayın satranç kursu olaçak ....onu getirip götüreceğim bir kaç ay ,,hem eşimde hayatta salmaz beni oralara...

Benimkindede koku oluyor ama rahatasız edici değil. bide senin sütünü başka bişeyle karıştırma direk wer anne sütü ısıtılmaaz biliyosun benmaride yapsan muhallebi fln yapma besin değeri namına bişe kalmıo direk wer. muhallebiyi ben inek üstüyle yapıyorum.bişey olduğuda yok allaha şükür

günaydın kızlar nasılsınız
benim sizlere bi sorum olacak bebişlerinize ek gıda neler veriyorsunuz ben daha tam manasıyla çorba yediremiyorum ve gece çok uyanıyor sizce bebeğim aç mı kalıyor? lütfen yardım edin cvp bekliyorum...

günaydın güzeller ve meleklkeri,nasılsınuız biz dükkana kahvaltıya geldik veeeeeeeeeeeeeee perşembe günü sabah kocişim 4 günlüğüne yanımıza gelicek inşallah,bu arada kızçemin gece uykusunda huzursuzluğu vardı sebebini bulduk çok komik ama:))) ben neredeyse 1 ay olucak kızçemin odasını ayırdım kendi odasında kalıyor artık kocamda yanımızda olmadığı için annem bizim yanımızda kalıyor geceleri,illa ben kızçenin odasında yerde uyuyuyayım dedi ben de iyi dedim sonra bi gece bunları takip ettim,annemin her horlamsında,öksürmesinde bizim kızçe sıçrayıp korkuyorsonra ağlayarak uyanıyor eresi gün anneme durumu anlattım oy yavrummmmmmmmmmm benim yüzümden mi öle oluyormuş dedisonra salonda uyumuya başladı annem kızçem de çok şükür iki gündür eski düzenine geçti meğer yavrum korkuyormuş horlamadankaydirigubbakcemile3

cnm kahvaltıya da başladık. benim oğlumun mamalara alerjisi var,dolayısıyla kaşık mamaları da dahil mama veremiyorum. bizim program şöyle: sabahları bebe bisküvisi-labne-pekmez-yumurta sarısı, öğleden sonra çorba, ikindide meyve, akşama yakın yoğurt ve yatmadan bazen muhallebi. ama benim oğlum bunların hepsinden anca bikaç çaykaşığı yiyor ve o da çok uyanan bi bebek malesef

kaydirigubbakcemile3 çok hoşmuş yaaa, neyse ki eski düzene dönmüşsünüz cnm. gözünaydın bu arada eşin geliyomuş. inş. çok yakında hep beraber olursunuz cnm

günaydın macılar..
eşim kardeşim ve kuzen ayın 30 u gibi istanbul a gececekler..2 ekimde ablamın kaynının düğünü için..
vallahi o tarihe rast gelseydi eger gelmeyi düşünebilirdim..artık inşallah ve inşallah bidahaki sefere
..

ebrucum ee denk gelıyor ıste :)
onlarla gel 1 hafta kalın cumartesi de gorusmeye gelırsınaklinialirimsmile

burası çok sıcak birazdan kızımla sahile gideceğim.. kocam dışarda gelmesini bekliorum..

nehir antalyaya taşındı bi ara burda kaldılar kaynanasıyla ama olmadı şimdi döndü kızıyla antalyadalar eşi burda borçları bitiirp ocak gibi yanlarına dönecekmiş...

düşünebilirdim haaaaa, ba ba ba kesin gelmezdin yine yani:dilcikar:

burası çok sıcak birazdan kızımla sahile gideceğim.. kocam dışarda gelmesini bekliorum..

hımmmm, dışarda hava bebike kısa kol giydirecek gibi mi hasretcim?

nehir antalyaya taşındı bi ara burda kaldılar kaynanasıyla ama olmadı şimdi döndü kızıyla antalyadalar eşi burda borçları bitiirp ocak gibi yanlarına dönecekmiş...

hmm bilmiyordumm, hayırlısı olur insallah haklarında ...
ama anladıgım kadarıyla nehir murtlu orada, eşi de yanına gitti mii ohh degmeyin keyiflerine

Pancuben de geliyor buluşmaya, Cuma günü Ankara da görüştük, buluşmaya gideceğini söylemişti, dün akşam İstanbula döndü, kendisi de yazar gerçi ama görünce yazayım dedim :)))

Çok geçmiş olsun, moral bozucu bir durum gerçekten, başka doktorlarada görünsün arkadaşınız, belki yanılmıştır o doktor, eğer yanılma yoksa Allah tan gelen bir durum yapılacak bişey yok, tek böbrekle yaşayan bir sürü insan var, benim babamda tek böbrekle uzun süre yaşamıştı, umarım herşey yoluna girer, tekrar geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…