- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #76.301
oyuncak telefonlar ilgisini çekmiyor ben denedim... belki sende işe yarar ebrucuğum
ya benim kolseterolum yüksek çıktı canlar iyi bir doktor bulup gitmem lazım
biz de genetik bu durum ama ben daha çok küçüğüm :2:
bir de beta hcg 4, bilmem ne idi ödümü patlattı rapor veren kız eve gelince hemen test yaptım çok şükür negatifti...
çokfena teyzesi tam erkek bu vurduğumu ses getiriyorkafamçokkarıştı
aa offf bak hele bir gelmede ne oluyor yazgı ya gidiyorum de abimi tanıyor yaa.
melisa da neden ağlıyorki Allahallah.küçük değilki yaa halden anlaması lazım.sen gelmesini istemiyorsun anladığım kadarıyla.gelse yanında rahat olabilir misin oda var.
alp te öyle meralcim kırık kumanda verdim onla oynuyor:sm_confused:.
iyi fikir bnde öyle bişey alacağım artık.. telefondan müzik açıyorum onla oyalanırken yediriyorum bnde.. telefon yapış yapış oluyo sonraıslak mendille temizliyoru iyice:))
way wayy erol beye bak esaret haaaa:mymeka: cengizle çok benziyo huyları bizimkide cinstir göndermez öyle heryere:umursamaz: bakalım ben şimdiden söylemeye başlıyayımda hazırlığı yapiimeyvahedigeldismile
yapcem bi ayar ya gelcem inşallahyerimseniben tabii sölicem seninde geldiğini.. ibrahimde arasın hatta yazgı gelio buluşacaklarmış cumartesi falan desin hahahaha:)))
du bakalım daha çok war o zamn 9 ekimmi buluşuluyo şimdi?
kızlar bu gün ilk defa oğluşum biberon tuttu.daha doğrusu ben zorla tutturdum.ona iyi bi biberon almak istiyorum.öylesine bişey almıştım.bana bi marka söyler misiniz.?
herkese iyi akşmlar. hanımlar yakın bir arkadaşım 8 aylık hamile. dün kendi doktoru izinliymiş o da başka bir doktora gitti, ve gittiği doktor bebeğinin bir böbreğinin olmadığını söylemiş. arkadaşımın morali çok bozuk ağlayıp duruyor. bu durumla karşılşan ya da bu durumu çevresinde yaşayan birisi varsa bilgi verebilir misiniz..
ebruu gelemıyormussun cok uzuldum yaa :gitme:
ya hanımlar bişey sorcam dondurduğunuz sütler eriyince koku yapıyor mu? 6 çaybardağı süt attım sabah günlük sağıp bırakmak zorunda kalıyorum sonra babası yoğurtla meyve püresi veriyor öğlen sabahtan kalan sütle muhallebi yapmaya kalkıştım bana kokuyor gibi geldi döktüm o durumdaki sütü de öldürsen içmiyor çığlıklarla ağlıyor ay kafam karıştı ya niye kokuyor bu o kadar biriktirdiğim süt ziyan oldu :gitme:
günaydın kızlar nasılsınız
benim sizlere bi sorum olacak bebişlerinize ek gıda neler veriyorsunuz ben daha tam manasıyla çorba yediremiyorum ve gece çok uyanıyor sizce bebeğim aç mı kalıyor? lütfen yardım edin cvp bekliyorum...
günaydın güzeller ve meleklkeri,nasılsınuız biz dükkana kahvaltıya geldik veeeeeeeeeeeeeee perşembe günü sabah kocişim 4 günlüğüne yanımıza gelicek inşallah,bu arada kızçemin gece uykusunda huzursuzluğu vardı sebebini bulduk çok komik ama:))) ben neredeyse 1 ay olucak kızçemin odasını ayırdım kendi odasında kalıyor artık kocamda yanımızda olmadığı için annem bizim yanımızda kalıyor geceleri,illa ben kızçenin odasında yerde uyuyuyayım dedi ben de iyi dedim sonra bi gece bunları takip ettim,annemin her horlamsında,öksürmesinde bizim kızçe sıçrayıp korkuyorsonra ağlayarak uyanıyor eresi gün anneme durumu anlattım oy yavrummmmmmmmmmm benim yüzümden mi öle oluyormuş dedisonra salonda uyumuya başladı annem kızçem de çok şükür iki gündür eski düzenine geçti meğer yavrum korkuyormuş horlamadankaydirigubbakcemile3
cnm kahvaltıya da başladık. benim oğlumun mamalara alerjisi var,dolayısıyla kaşık mamaları da dahil mama veremiyorum. bizim program şöyle: sabahları bebe bisküvisi-labne-pekmez-yumurta sarısı, öğleden sonra çorba, ikindide meyve, akşama yakın yoğurt ve yatmadan bazen muhallebi. ama benim oğlum bunların hepsinden anca bikaç çaykaşığı yiyor ve o da çok uyanan bi bebek malesef
Ayyyy ne güzel en azından yiyor ve uyuyor benimkisi sadece meyve suyu yoğurt bu kadar başka bişey yok çorba birkaç çay kaşığı oda işine gelirse kahvaltı ve muhallebi başlamadım daha ben geç mi kaldım yoksa yaaa :çok üzgünüm:
cnm kahvaltıya da başladık. benim oğlumun mamalara alerjisi var,dolayısıyla kaşık mamaları da dahil mama veremiyorum. bizim program şöyle: sabahları bebe bisküvisi-labne-pekmez-yumurta sarısı, öğleden sonra çorba, ikindide meyve, akşama yakın yoğurt ve yatmadan bazen muhallebi. ama benim oğlum bunların hepsinden anca bikaç çaykaşığı yiyor ve o da çok uyanan bi bebek malesef
Ayyyy ne güzel en azından yiyor ve uyuyor benimkisi sadece meyve suyu yoğurt bu kadar başka bişey yok çorba birkaç çay kaşığı oda işine gelirse kahvaltı ve muhallebi başlamadım daha ben geç mi kaldım yoksa yaaa :çok üzgünüm:
Canım benim kızım Mart topiğinin en önce doğanlarından. Yani 7.5 aylık oldu nerdeyse ama ben de ek gıda ve uyku konusunda çok sıkıntılar yaşıyorum. Meral'in dediği gibi bizimki de bi kaç çay kaşığı ya alıyo ya almıyo...
Dün dr kontrolümüz vardı. Bu ay sadece 400gr almış.. Geçen ay da 300 almıştı..( Doktor kilo alımını az bulduğu için mamaya başlatmıştı ama benim kızım meme dışında hiç bişeyi kabul etmiyor... Onun için de kilo alamıyor..
Bu endişelerimden dr a bahsedince bana ek gıdaya geçişin zor bi süreç olduğunu söyledi de içim biraaz rahatladı. Bebekler zamanla alışıyolarmış anne sütü dışındaki farklı tatlara.. Kendini onların yerine koysana 6 ay boyunca sadece süt emiyosun. Sonra birdenbire ağzına farklı farklı şeyler dürtüyolar:))
Bunların dışında kıkzımda 2 aydır tekrarlayan bi de enfeksiyon çıkıyo kakasındaO da iştahını ve uykusunu etkiliyo tabi.. Belki senin bebeğinin de bi rahatsızlığı vardır..
günaydın macılar..
eşim kardeşim ve kuzen ayın 30 u gibi istanbul a gececekler..2 ekimde ablamın kaynının düğünü için..
vallahi o tarihe rast gelseydi eger gelmeyi düşünebilirdim..artık inşallah ve inşallah bidahaki sefere..
günaydın macılar..
eşim kardeşim ve kuzen ayın 30 u gibi istanbul a gececekler..2 ekimde ablamın kaynının düğünü için..
vallahi o tarihe rast gelseydi eger gelmeyi düşünebilirdim..artık inşallah ve inşallah bidahaki sefere..
burası çok sıcak birazdan kızımla sahile gideceğim.. kocam dışarda gelmesini bekliorum..
nehir antalyaya taşındı bi ara burda kaldılar kaynanasıyla ama olmadı şimdi döndü kızıyla antalyadalar eşi burda borçları bitiirp ocak gibi yanlarına dönecekmiş...
ben
mrl
yazgı
hepkaravana
hijyenim
ocd
bosna
eftel
pancuben geliyormu?
başka başkaaa......
ha bi de ew sahibemiz handecim:asigim:
toplamda netleşen 10 kişiyiz pardon küçük insanlarımızı unuttum 20 :)))))))))))))
herkese iyi akşmlar. hanımlar yakın bir arkadaşım 8 aylık hamile. dün kendi doktoru izinliymiş o da başka bir doktora gitti, ve gittiği doktor bebeğinin bir böbreğinin olmadığını söylemiş. arkadaşımın morali çok bozuk ağlayıp duruyor. bu durumla karşılşan ya da bu durumu çevresinde yaşayan birisi varsa bilgi verebilir misiniz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?