- 13 Ağustos 2009
- 1.404
- 5
- 116
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #76.321
burası çok sıcak birazdan kızımla sahile gideceğim.. kocam dışarda gelmesini bekliorum..
Pancuben de geliyor buluşmaya, Cuma günü Ankara da görüştük, buluşmaya gideceğini söylemişti, dün akşam İstanbula döndü, kendisi de yazar gerçi ama görünce yazayım dedim :)))
Çok geçmiş olsun, moral bozucu bir durum gerçekten, başka doktorlarada görünsün arkadaşınız, belki yanılmıştır o doktor, eğer yanılma yoksa Allah tan gelen bir durum yapılacak bişey yok, tek böbrekle yaşayan bir sürü insan var, benim babamda tek böbrekle uzun süre yaşamıştı, umarım herşey yoluna girer, tekrar geçmiş olsun.
şu schafer iğrenç bi reklam yapmış yaaa. ne o küçücük kızları boya küpüne düşürmüşler
şu schafer iğrenç bi reklam yapmış yaaa. ne o küçücük kızları boya küpüne düşürmüşler
hasrett susar insanlar su ister aahangi marka su war sizde. Bide kızının resmi çok tatlı yaa eşşek sıpaa. Cocuğu önlüksüz çek bide dicem ama yedirmediğin zaman yokki çocuğu:)) sonrada yaramaz die şikayet ediosun nerde yakacak o o kadar bisküviyi. Ya biyerde okudum bu arada bisküvinin hazmı çok zormuş öylemi ki ben günde bi tane weriyorum gerçide. Bişey olmazdır dimi yaa. Yani görünürde bişey olmaz tabi ama. Onu zorlarsa içerden kıyamam.
delüüüü vazgecermiyim, keşke 20 kişi olsakkk zemuszemus
cok sevinirim ne guzel olurrr aklinialirimsmile
ama tek korkum sensin hasretcim acıkca soliyim, umarım bir aksilik cıkartmassınklava:, bak yazgım bile geliyorrrrr valla gelir dukkanına basarız seni karışmam :mymeka:
düşünebilirdim haaaaa, ba ba ba kesin gelmezdin yine yani:dilcikar:
Hımmmm, dışarda hava bebike kısa kol giydirecek gibi mi hasretcim?
canım sabah yagmur yagdı, hava burada kapalı, onlemini alıp ta git kaydirigubbakcemile5
aynen.schafer,118 birkaç reklam daha var ifrit oluyorumlmaz:
Selkie, naber? Sana bir sorum olacak, Emirhan 6.hastalık mı geçirmişti, yanlış mı hatırlıyorum, benim kızımda geçirdi de, hastalığın ileriki yıllarda tekrarladığını duydum, bilgin var mı?
katılıyorum sana meralcim , çok kötü hiçbir anlamı olmayan bir reklam...
bu arada eymenin bu resmi cook hosuma gidiyor
kızlar ben ticker yapamıyorum, tickerfactory kabul edıyormus yalnızca galıba , ordan yapıyorum yıne olmuyor,bi yardım lutfennn
canım biz kahwaltıya gittik eşimle yarım saat oldu geleli.. Güneşli we yanıyodu... Ama belli olmuyo ben kısa kol giydirdim ama yanıma alacağım uzun kol we ince bi hırkasını..
handecim inan çok istiyorum gelmeyi.. Seninle tanışamadık dahabugün bi çıkayım dışarı bugünden sonra başlayacağım söylemeyeki kazınsın beynine:)))))
alkisalkisalkisalkisalkisalkisvereliniortak
bu ne demek yaaa şimdi?? sanki yurtdışına çıkıyoruz heee, ne bu adamların tripleri anlamadım ki. kızım izin istermiş gibi sorma, 9 ekimde buluşmaya gidiyorum haberin ola desempatiksalakcinni
ALPLE AYNI GÜNNNNCADIARZU
MERLİKE ben bebe bisküwisi weriyorum bazen yoğurdada katarsam 1 muz yiyor günde.. ama kakası hep aynı günde 2,3,4kez yapıyor... we hep yumuşak kaka.. bize yan etkisi olmadı yani..
ALPLE AYNI GÜNNNNCADIARZU
MERLİKE ben bebe bisküwisi weriyorum bazen yoğurdada katarsam 1 muz yiyor günde.. ama kakası hep aynı günde 2,3,4kez yapıyor... we hep yumuşak kaka.. bize yan etkisi olmadı yani..
vereliniortak
bu ne demek yaaa şimdi?? sanki yurtdışına çıkıyoruz heee, ne bu adamların tripleri anlamadım ki. kızım izin istermiş gibi sorma, 9 ekimde buluşmaya gidiyorum haberin ola desempatiksalakcinni
hala günde 2,3,4 mü:1shok: benimki de 2,3,4 günde 1ondan kilo almıyo demek cery
ewet her sabah kakalı başlar güne akşamda kakalı bitirir aralardada yapıyo tabi... en az 2,3 kaka warhala günde 2,3,4 mü:1shok: benimki de 2,3,4 günde 1ondan kilo almıyo demek cery
kızlar ben ticker yapamıyorum, tickerfactory kabul edıyormus yalnızca galıba , ordan yapıyorum yıne olmuyor,bi yardım lutfennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?