2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım keske sende istanbul da olsaydın da gelebilseydin bilmiyorumkismile

Selkie, naber? Sana bir sorum olacak, Emirhan 6.hastalık mı geçirmişti, yanlış mı hatırlıyorum, benim kızımda geçirdi de, hastalığın ileriki yıllarda tekrarladığını duydum, bilgin var mı?

kızlar ben ticker yapamıyorum, tickerfactory kabul edıyormus yalnızca galıba , ordan yapıyorum yıne olmuyor,bi yardım lutfennn

düşünebilirdim haaaaa, ba ba ba kesin gelmezdin yine yani:dilcikar:

Hımmmm, dışarda hava bebike kısa kol giydirecek gibi mi hasretcim?

canım biz kahwaltıya gittik eşimle yarım saat oldu geleli.. Güneşli we yanıyodu... Ama belli olmuyo ben kısa kol giydirdim ama yanıma alacağım uzun kol we ince bi hırkasını..

canım sabah yagmur yagdı, hava burada kapalı, onlemini alıp ta git kaydirigubbakcemile5

haklısın cnm sağol:1rolleyes:

aynen.schafer,118 birkaç reklam daha var ifrit oluyorumlmaz:

ıyy evet baydı artık türlü türlü 118'ler de cidden

Selkie, naber? Sana bir sorum olacak, Emirhan 6.hastalık mı geçirmişti, yanlış mı hatırlıyorum, benim kızımda geçirdi de, hastalığın ileriki yıllarda tekrarladığını duydum, bilgin var mı?

cnm İklim nasıl oldu, tamamen atlattı mı?

katılıyorum sana meralcim , çok kötü hiçbir anlamı olmayan bir reklam...
bu arada eymenin bu resmi cook hosuma gidiyor

evet yani bi içerik yok reklamda. anlamadım ki en ucuza nasıl çekeriz diye düşünmüşler herhalde
sağol Hande'cim:1hug:

handecim inan çok istiyorum gelmeyi.. Seninle tanışamadık daha bugün bi çıkayım dışarı bugünden sonra başlayacağım söylemeyeki kazınsın beynine:)))))

kızlar ben ticker yapamıyorum, tickerfactory kabul edıyormus yalnızca galıba , ordan yapıyorum yıne olmuyor,bi yardım lutfennn

öyle yazıyor ama kabul ediyor aslında, ben lilypie'den yapmıştım.lilypie tickers yaz cnm google'a alttaki sekmelerden de kids birthday'e tıkla. sonrasına deam ederiz tekrar

YAAA ben edit tuşunu istiyorum olmazki böyle yaa çok saçma ama.

HANDE özel mesajlarına bak canım.yaptım sana ticker linkinide verdim onu kopyala yapıştır.

canım biz kahwaltıya gittik eşimle yarım saat oldu geleli.. Güneşli we yanıyodu... Ama belli olmuyo ben kısa kol giydirdim ama yanıma alacağım uzun kol we ince bi hırkasını..

vereliniortak

handecim inan çok istiyorum gelmeyi.. Seninle tanışamadık daha bugün bi çıkayım dışarı bugünden sonra başlayacağım söylemeyeki kazınsın beynine:)))))

bu ne demek yaaa şimdi?? sanki yurtdışına çıkıyoruz heee, ne bu adamların tripleri anlamadım ki. kızım izin istermiş gibi sorma, 9 ekimde buluşmaya gidiyorum haberin ola desempatiksalakcinni

BUNU YAPIŞTIR HANDECİM OLUR...

ALPLE AYNI GÜNNNNCADIARZU

MERLİKE ben bebe bisküwisi weriyorum bazen yoğurdada katarsam 1 muz yiyor günde.. ama kakası hep aynı günde 2,3,4kez yapıyor... we hep yumuşak kaka.. bize yan etkisi olmadı yani..

vereliniortak

bu ne demek yaaa şimdi?? sanki yurtdışına çıkıyoruz heee, ne bu adamların tripleri anlamadım ki. kızım izin istermiş gibi sorma, 9 ekimde buluşmaya gidiyorum haberin ola desempatiksalakcinni
alkisalkisalkisalkisalkisalkis

MERLİKE ben bebe bisküwisi weriyorum bazen yoğurdada katarsam 1 muz yiyor günde.. ama kakası hep aynı günde 2,3,4kez yapıyor... we hep yumuşak kaka.. bize yan etkisi olmadı yani..

ee doğum günleri aynı ya bitanemyerimseniben

hala günde 2,3,4 mü:1shok: benimki de 2,3,4 günde 1 ondan kilo almıyo demek cery

vereliniortak

kaydirigubbakcemile3 kız ne izini ayın 9unda yine toplaşıyoruz dicem haberin olsun ki sonradan bişey çıkarmasın, yok toplantı yok maç, yok şuraya gidicem şu gelicek falan..
bi de bakırköyye ondan bu kadar tırsıyorum çünkü hamişklen toplandığımızda karşıda diye uzakmış diye göndermedi yolda beni kaçırırlarmış karnımı kesrelermiş ben ölürmüşüm çocuu kaçırırlarmış v.s. bakırköy diyince biliyorum tuturacak kızımı kaçırırlar şöyle olur böyle olur.. ama 3 kadın 3 baby ile taxiyle gideceğimi de söleyince sawunması kalmayacakkksengözlerimebaksanab:jeyyar:

hala günde 2,3,4 mü:1shok: benimki de 2,3,4 günde 1 ondan kilo almıyo demek cery
ewet her sabah kakalı başlar güne akşamda kakalı bitirir aralardada yapıyo tabi... en az 2,3 kaka war

googledan yaz lilypie türkçesi war zaten daha kolay oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…