- 27 Nisan 2009
- 8.609
- 1.879
- 173
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #76.341
alp te günde en az 3 kez yapıyor.bazı günler 5-6sempatiksalakcinni
kaydirigubbakcemile3 kız ne izini ayın 9unda yine toplaşıyoruz dicem haberin olsun ki sonradan bişey çıkarmasın, yok toplantı yok maç, yok şuraya gidicem şu gelicek falan..
bi de bakırköyye ondan bu kadar tırsıyorum çünkü hamişklen toplandığımızda karşıda diye uzakmış diye göndermedi yolda beni kaçırırlarmış karnımı kesrelermiş ben ölürmüşüm çocuu kaçırırlarmış v.s. bakırköy diyince biliyorum tuturacak kızımı kaçırırlar şöyle olur böyle olur.. ama 3 kadın 3 baby ile taxiyle gideceğimi de söleyince sawunması kalmayacakkksengözlerimebaksanab:jeyyar:
alp te günde en az 3 kez yapıyor.bazı günler 5-6sempatiksalakcinni
e eymeninde o zamn kilo alması lazım.. ama gece aç kalıyor bnce o meral.. şu milupanın besin alerjisi olan bebeklere özel maması war onu denmeyi sorsana doktoruna..
sana geçenlerde yazdım sütünü sağ biberonla içine fantomalt we bebe bisküwisi kat we içir uyku arasında falan bakalım uzun uyuyacak mı.. dedim ama görmedin sanırım???
ya gülcandan haberi olan war mı?(bir nokta)
ne zamndır gelmiyor foruma facedede göremiyorum hiç??? ne oldu acaba?
kötü bişey yoktur umarım?
yaa ben artık mama denemeye çok korkuyorum Hasret. bildiğin gibi değil çünkü, şekilden şekile giriyor çocuk, her tarafı şişiyor
cnm biberon almıyor ki benim nazlı veledim. suyu bile hala bazen kaşıkla veriyorum. bazen suluğu alıyor
kaydirigubbakcemile3 kız ne izini ayın 9unda yine toplaşıyoruz dicem haberin olsun ki sonradan bişey çıkarmasın, yok toplantı yok maç, yok şuraya gidicem şu gelicek falan..
bi de bakırköyye ondan bu kadar tırsıyorum çünkü hamişklen toplandığımızda karşıda diye uzakmış diye göndermedi yolda beni kaçırırlarmış karnımı kesrelermiş ben ölürmüşüm çocuu kaçırırlarmış v.s. bakırköy diyince biliyorum tuturacak kızımı kaçırırlar şöyle olur böyle olur.. ama 3 kadın 3 baby ile taxiyle gideceğimi de söleyince sawunması kalmayacakkksengözlerimebaksanab:jeyyar:
ewet her sabah kakalı başlar güne akşamda kakalı bitirir aralardada yapıyo tabi... en az 2,3 kaka war
googledan yaz lilypie türkçesi war zaten daha kolay oluyo
işin zor meralcim yaaa:gitme: uykuda da mı almıyor.. bu meme uçuna çok benzeyen biberon emzikleri war bi kaç değişik model alıp denesen? yazık walla sanada üzülüyorum gece yarım saatte 1 saatte uyanıyor diyosunboshayallersmile
bebek içinde sık uyanmak kötü yeterli dinlenemez ki belki bu bile sebebptir kilo almamsınabilmiyorumkismile
cok gusl olmus yazgıcm ellerıne saglk opuyorumnanaktan
fakat lınk cıkmamıs bilmiyorumkismile
10eylülde bi şarkı paylaşmış.. eşiyle o da sorunlar yaşıyordu.. umarım ters giden bişey yoktur...
canım ing var zaten , sorun o dııl , tıcker yapıyorum, ama profılıme ekledıkten sonra sorun verıyor, bakınız bilmem ne dıyor..klava:
cok gusl olmus yazgıcm ellerıne saglk opuyorumnanaktan
fakat lınk cıkmamıs bilmiyorumkismile
canım keske sende istanbul da olsaydın da gelebilseydin bilmiyorumkismile
cnm İklim nasıl oldu, tamamen atlattı mı?
meralcim bence eymen az yemek yedigi icin, az kaka yapıyordur ...
demir cok obur masallah, biz yemek yerken cocuk delırıyor, herseye saldırıyor... dun durum yıyordum, ekmegını koparıyor, ıcındekıleır almaya calsıyor kaydirigubbakcemile3
ama bence bu genetık bısey, babasıda bende istahlıyız, e halıyloe cocukta ole oldu...
istahsız bebekler sonradan acılıyor korkma, ayrıca kımse zayıf dıye olmemıs, bence kılolu olması daha kotu...
sadece gece karnını doyurmaya bak... mesela demır de asla bıberon almıordu, ben ona nuk un ozel bır bıberonunu aldım, sorunlu bebekler hep o bıberondan ıcıyorlarmıs...
oyle bı bıberon alıp,milupanın o alerjık bebekler ıcın olan mamaısdan koy ole ver bı de...
gece uykusu cok cok onemlı cunku
cerenin kulağını sinek ısırmış tepesi we yanı şişmiş we kızarmış yaaa.. ne yapsam kiş.. yıkadık merhem sürdük ama((
canım özelden attım sana linki baktın mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?