2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

e eymeninde o zamn kilo alması lazım.. ama gece aç kalıyor bnce o meral.. şu milupanın besin alerjisi olan bebeklere özel maması war onu denmeyi sorsana doktoruna..
sana geçenlerde yazdım sütünü sağ biberonla içine fantomalt we bebe bisküwisi kat we içir uyku arasında falan bakalım uzun uyuyacak mı.. dedim ama görmedin sanırım???

:lepi::lepi:

alp te günde en az 3 kez yapıyor.bazı günler 5-6sempatiksalakcinni

:1shok: demek benimkinde ar bi problem

yaa ben artık mama denemeye çok korkuyorum Hasret. bildiğin gibi değil çünkü, şekilden şekile giriyor çocuk, her tarafı şişiyor
cnm biberon almıyor ki benim nazlı veledim. suyu bile hala bazen kaşıkla veriyorum. bazen suluğu alıyor

ya gülcandan haberi olan war mı?(bir nokta)
ne zamndır gelmiyor foruma facedede göremiyorum hiç??? ne oldu acaba?
kötü bişey yoktur umarım?

işin zor meralcim yaaa:gitme: uykuda da mı almıyor.. bu meme uçuna çok benzeyen biberon emzikleri war bi kaç değişik model alıp denesen? yazık walla sanada üzülüyorum gece yarım saatte 1 saatte uyanıyor diyosunboshayallersmile
bebek içinde sık uyanmak kötü yeterli dinlenemez ki belki bu bile sebebptir kilo almamsınabilmiyorumkismile

10eylülde bi şarkı paylaşmış.. eşiyle o da sorunlar yaşıyordu.. umarım ters giden bişey yoktur...

zaten korkum o canım benım, ılk bulusma gelıylor aklıma, esının senı gondermemesııı bıze bı gonder su cengızı de klava: benzetelim bakalım ızın verıo mu vermıo mu guclubacismilealsanaalsanasmile

ewet her sabah kakalı başlar güne akşamda kakalı bitirir aralardada yapıyo tabi... en az 2,3 kaka war

googledan yaz lilypie türkçesi war zaten daha kolay oluyo

canım ing var zaten , sorun o dııl , tıcker yapıyorum, ama profılıme ekledıkten sonra sorun verıyor, bakınız bilmem ne dıyor.. klava:

yok cnm uyku arasında da denedim almadı. sadece ucunu çekiştiriyor dişlik niyetine:))
walla ben de öyle düşünüyorum. ne doğru düzgün yemesi var ne de uykusu. o nedenle kilo almıyor.
bu fantomalt ile daha iyi yemeye başladı ama çok şükür. benim için belirgin bi fark oluştu. yani yine sizinkiler kadar yemiyor belki ama kendini aştı:)) yarım kaseye yakın yiyor artık. zannediyorum karnı doyduğu için de dün daha iyi uyudu. saat 1 gibi uyumuştu, sabah 10'da kalktı. gece de 5 kez uyandı. bu Eymen için çok iyi bi rakam:lepi:

cok gusl olmus yazgıcm ellerıne saglk opuyorumnanaktan
fakat lınk cıkmamıs bilmiyorumkismile

cnm sana özelden msj atmış, baktın mı?

10eylülde bi şarkı paylaşmış.. eşiyle o da sorunlar yaşıyordu.. umarım ters giden bişey yoktur...

evet yaa, son aktivasyon 10 Eylül. inşallah kötü bişi yoktur

meralcim bence eymen az yemek yedigi icin, az kaka yapıyordur ...
demir cok obur masallah, biz yemek yerken cocuk delırıyor, herseye saldırıyor... dun durum yıyordum, ekmegını koparıyor, ıcındekıleır almaya calsıyor kaydirigubbakcemile3
ama bence bu genetık bısey, babasıda bende istahlıyız, e halıyloe cocukta ole oldu...
istahsız bebekler sonradan acılıyor korkma, ayrıca kımse zayıf dıye olmemıs, bence kılolu olması daha kotu...
sadece gece karnını doyurmaya bak... mesela demır de asla bıberon almıordu, ben ona nuk un ozel bır bıberonunu aldım, sorunlu bebekler hep o bıberondan ıcıyorlarmıs...
oyle bı bıberon alıp,milupanın o alerjık bebekler ıcın olan mamaısdan koy ole ver bı de...
gece uykusu cok cok onemlı cunku

canım keske sende istanbul da olsaydın da gelebilseydin bilmiyorumkismile

Keşkeeeeeeeee, çok isterdim yaaa, İstanbula bir yolum düşse zaten hepinizi görmek istiyorum, inşallah birgün o fırsatı bulurum, bugüne kadar hep iş için geldim İstanbula, birde gezmek için gelmek istiyorum aslında :))

cnm İklim nasıl oldu, tamamen atlattı mı?

İklim in 6.hastalığı geçti çok şükür ama ishal devam ediyor, daha doğrusu ishal mi yoksa normalde kakası böyle mi ayırt edemez oldum, hastalık öncesi katı katı yapardı kakasını, şimdi günde 4-6 kez açık sarı ve cıvık yapıyor, ishalde daha sulu oluyor değil mi, offf yine doktora götürecem sanırım içim rahat değil, birde hastalıkla birlikte çok huy değiştirdi, canıma okuyor, 2 kilo daha verdim bende bu arada, çok mızmız oldu İklim yaa... Gece uykusu da yok artık, kurulu saat gibi 3 te kalkıp yürümek emeklemek oyun oynamak istiyor, benim uykumun en tatlı yerinde hemde :)))

Kızlar size birşey soracam Milupa nın Gece Devam Sütünden kullanan var mı, şu tahıllı olandan yani, güya daha tok tuttuğu söyleniyor ya, benim kız gece sabaha kadar 2 saatte bir 180-210 cc. içiyor nasıl tok tutuyormuş anlamadım, doymak bilmiyor çocuk..

cerenin kulağını sinek ısırmış tepesi we yanı şişmiş we kızarmış yaaa.. ne yapsam kiş.. yıkadık merhem sürdük ama((

evet cnm az yediğinden az yapıyor zaten. yaptığı zaman cıvık çünkü kabız falan değil
nukun özel biberonu nasıl bişey ki? marka kodu falan var mı cnm? bi de onu deneyeyim bakalım

cerenin kulağını sinek ısırmış tepesi we yanı şişmiş we kızarmış yaaa.. ne yapsam kiş.. yıkadık merhem sürdük ama((

İklimi de sinek çok ısırıyor, doktor stilex jel diye birşey verdi ben ondan sürüyorum, kaşınmasını önlüyor sende doktora sor evde bulundur böyle bişey..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…