2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

çok geçmiş olsun cnm. normaldir herhalde cnm o şekil yapması. baksan hasretin ve yazgının bebikleri de günde bikaç kez yapıyolarmış zaten

cerenin kulağını sinek ısırmış tepesi we yanı şişmiş we kızarmış yaaa.. ne yapsam kiş.. yıkadık merhem sürdük ama((

cnm bişey olmaz merak etme. geçmiş olsun. kaşıntıyı giderici losyonlar oluyor ama ismen pek bilmiyorum doğrusu

evet cnm az yediğinden az yapıyor zaten. yaptığı zaman cıvık çünkü kabız falan değil
nukun özel biberonu nasıl bişey ki? marka kodu falan var mı cnm? bi de onu deneyeyim bakalım

canım bızım bıberon bundan...
NUK Internet
ama ben bırkac delık daha attım bıberona, emmedende agzına gelsın kı, ıcınde sut oldugunu anlasın dıye, cok ıse yaradı, sende bı denekaydirigubbakcemile5

ebrucum ee denk gelıyor ıste :)
onlarla gel 1 hafta kalın cumartesi de gorusmeye gelırsınaklinialirimsmile
ah bebemm bu yagmur cadısı başka yatakta evde ortamda yapamıyo beşigini arıyo inan annemde bile kalmaya korkuorum uyku düzeni bozulur diye..
e nasıl düzenlicekmişiz tabloları!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
milmiommm:)
düşünebilirdim haaaaa, ba ba ba kesin gelmezdin yine yani:dilcikar:

hımmmm, dışarda hava bebike kısa kol giydirecek gibi mi hasretcim?
kesssssiiin gelirdim aşkım ALLAH ın izniyle

vayyy demekk psiko eymen sen sin hee..
ne kadandaa uslu puslu görünüyon sen yafrum
hep bu anan iftira atıyo sana buralardan..

maşallah zuzuma:)

Maşallah, çok tatlı oğluşun, Allah nazarlardan korusun.

sağol tatlım:))

iyi barim kesin gelirdin demek. inşallah bigün de sen burdayken toplaşırız hayırlısıylan
evet pek bi usludur benim paşam, hep anasının iftiralarılaelaelaelaelae

Curly editi geri getirecegiz demisti
ama mesaj bosaltanlarin resim silenlerin üyelikleri silinmesi sartiyla...
MEROO KIZ EYMEN COK TATLI Bİ BEBEK ANNESİİ MAŞŞALH..GÖZLERİNE YÜZÜNE BAYILDIM NE KADAR BÜYÜMŞ

BİRAZDAN CIKMAM GEREK..ANNEMİN DOGUMGÜNÜSÜNÜ DAPCAZZZZ..AY KADIN HİÇ HOŞLANMIYO ASLINDA NAAPCAM BEN BU YAŞTA DOGUMGÜNÜ CART CURT HESABI
AMA BUNLARDA OLMAZSA OLMUYO İŞTE..

sağol teyzesi:asigim: ellerinden öpüyor:))
kız sizin de sürpriz doğumgünleri bitmiyo heee, bu kaçıncı sayamadım. yok küşük görümce,yok kuzen,yok anne...

kerem durdu mu ki yazayım, 2 gündür ptesiyi iple çeker oldum, odadan çıkamıyorum basıyo yaygarayı, gözleri kapanıyo uyumamak için ağlıyo hala vs vs. evde de temizlik var pöffff iğrenç bi pazar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…