- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #76.361
İklim in 6.hastalığı geçti çok şükür ama ishal devam ediyor, daha doğrusu ishal mi yoksa normalde kakası böyle mi ayırt edemez oldum, hastalık öncesi katı katı yapardı kakasını, şimdi günde 4-6 kez açık sarı ve cıvık yapıyor, ishalde daha sulu oluyor değil mi, offf yine doktora götürecem sanırım içim rahat değil, birde hastalıkla birlikte çok huy değiştirdi, canıma okuyor, 2 kilo daha verdim bende bu arada, çok mızmız oldu İklim yaa... Gece uykusu da yok artık, kurulu saat gibi 3 te kalkıp yürümek emeklemek oyun oynamak istiyor, benim uykumun en tatlı yerinde hemde :)))
cerenin kulağını sinek ısırmış tepesi we yanı şişmiş we kızarmış yaaa.. ne yapsam kiş.. yıkadık merhem sürdük ama((
canım gelmıs sorun vermedı bakalım cıktı mı
evet cnm az yediğinden az yapıyor zaten. yaptığı zaman cıvık çünkü kabız falan değil
nukun özel biberonu nasıl bişey ki? marka kodu falan var mı cnm? bi de onu deneyeyim bakalım
canım bızım bıberon bundan...
NUK Internet
ama ben bırkac delık daha attım bıberona, emmedende agzına gelsın kı, ıcınde sut oldugunu anlasın dıye, cok ıse yaradı, sende bı denekaydirigubbakcemile5
masalllahhh cok ama cok seker eymen..
cerenin kulağını sinek ısırmış tepesi we yanı şişmiş we kızarmış yaaa.. ne yapsam kiş.. yıkadık merhem sürdük ama((
minik kuşum
ah bebemm bu yagmur cadısı başka yatakta evde ortamda yapamıyo beşigini arıyo inan annemde bile kalmaya korkuorum uyku düzeni bozulur diye..ebrucum ee denk gelıyor ıste :)
onlarla gel 1 hafta kalın cumartesi de gorusmeye gelırsınaklinialirimsmile
milmiommm:)e nasıl düzenlicekmişiz tabloları!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kesssssiiin gelirdim aşkım ALLAH ın izniyledüşünebilirdim haaaaa, ba ba ba kesin gelmezdin yine yani:dilcikar:
hımmmm, dışarda hava bebike kısa kol giydirecek gibi mi hasretcim?
minik kuşum
Maşallah, çok tatlı oğluşun, Allah nazarlardan korusun.
ah bebemm bu yagmur cadısı başka yatakta evde ortamda yapamıyo beşigini arıyo inan annemde bile kalmaya korkuorum uyku düzeni bozulur diye..
milmiommm:)
kesssssiiin gelirdim aşkım ALLAH ın izniyle
vayyy demekk psiko eymen sen sin hee..
ne kadandaa uslu puslu görünüyon sen yafrum
hep bu anan iftira atıyo sana buralardan..
maşallah zuzuma:)
Curly editi geri getirecegiz demisti
ama mesaj bosaltanlarin resim silenlerin üyelikleri silinmesi sartiyla...
MEROO KIZ EYMEN COK TATLI Bİ BEBEK ANNESİİ MAŞŞALH..GÖZLERİNE YÜZÜNE BAYILDIM NE KADAR BÜYÜMŞ
BİRAZDAN CIKMAM GEREK..ANNEMİN DOGUMGÜNÜSÜNÜ DAPCAZZZZ..AY KADIN HİÇ HOŞLANMIYO ASLINDA NAAPCAM BEN BU YAŞTA DOGUMGÜNÜ CART CURT HESABI
AMA BUNLARDA OLMAZSA OLMUYO İŞTE..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?