2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

aynen walla Nihan bırakmıyor...bugün çok güzel yemesine uyumasına ve de banyo yapmış olmasına rağmen mız mız anlamadım derdi ne...oynuyoruz beraber ya benle ya babasıyla....
parmağında oynatıyor bizi resmen cadaloz....

Eymen'e maşallah bu aradayakuşuklummm:asigim:

Aylin,Ebru,merve,öznur,hanife,zemheri(adını unuttum:uhm:) konuşsanıza leyn

sabahtan beri koşturmaktan bilgisayarın başına oturamadım ki sempatiksalakcinni sayfa açık ama bakamıyorum adım şeyma bu arada.
canına yandığım hafta sonu tatili erkeklere bayanlara değil ki temizlik ütü çamaşır (bak çamaşırları da makinede unuttum kafamçokkarıştı ) iki gündür duş alacak fırsatı bile bbulamadım ay nefret ediyorum hafta sonundan. fatmagülün tekrarına bakayım dedim kocişle kapıştık "o öyle dizileri sevmiyomuş bilmiyomuymuşum" ben senin kurtlar vadine ses çıkarmıyom ama hem koca gün oturdu hem de trip yapıyo alsanaalsanasmile
ay bir dokun bin ah işit oldu bilmiyorumkismile

sağol teyzesi:asigim: ellerinden öpüyor:))
kız sizin de sürpriz doğumgünleri bitmiyo heee, bu kaçıncı sayamadım. yok küşük görümce,yok kuzen,yok anne...
HAHAYYTT
HE YAA..
SIRADA ORTANCA GÖRÜMCE..
KAYINPEDER..BİDE BÜYÜK GÖRÜMCE VAR VALLAHİ ŞAKA DİİL..
EKİSTRA MASRAF YANİİ
:1shok:

perinatalog mu bakmıs ?

kızlar bu gün ilk defa oğluşum biberon tuttu.daha doğrusu ben zorla tutturdum.ona iyi bi biberon almak istiyorum.öylesine bişey almıştım.bana bi marka söyler misiniz.?

ben dr browns, chıcco kullanıyorum canım.he bırde pompa almıstık medela onunda ıcınde 150 lık cıkmıstı.

canım ya actır ya gazı vardır.6 ayı bıtırıpde uyumayan bebıkde anca bunlar olur.
hastalık harıc tabı.aman Allah gostermesın.

kaydirigubbakcemile3

meral bnmkide çay kaşığıyla yemiyodu bigün dışarı cıktım yanıma kaşık almayı unutmuşum gittiğim lokantadan istedim onlar tatlı kaşığı werdiler onla bigüzel yedi ondan beride tatlı kaşığıyla veriyorum ben ne alaka bilmiyorum ama öyle oldu bide onun yemesini beklersem yani agzına azcık azcık dökersem yemiyo. kaşığı yarım doldurup agzına döküveriyorum dışarı cıkara cıkara yutuo bende geri içeri gönderiyorum falan:) öyle uğraşıyoruz işte. aklıma geldide yazim dedim belkim faydası olur.:)
pirinç unlu muhallebi yapıomusun süt azcık şeker limi yapıosun o nun tok tutması lazım ama. seninki uyumayı sewmio galiba:)

Bende temizliğimi yaptım bi güzel sildim süpürdüm. yarında banyo tuvalet ve tozları alcam inşş. akşamda caymazsam ütü yapmam gerek... yarına uyandımmı temiz bi ewe ve ütüsüz bi odaya uyanmak istiyorum.:)
kızlar benim kız acaip ıkınıo yaa ıııhhh die böle dakikalarca bazen kaka gelio arkasından bazen gelmio. suan bile ıkınıo nie ki. gazmı war ki..

Öznur, muhallebinin ekstra bi faydası ya da vitamini falan yok cnm. ben mama veremediğim için tok tutsun diye veriyorum cnm
schafer bi marka, yemek takımı reklamı:))
walla sığarız herhalde, hepimizyanyana kucakta bebekler e artık çantalar da bagajda oılur herhalde:))

muhallebi yalnızca tok tutar kilo aldırır ama besleyici değeri çok az demişti doktorum hatta bana önermedi ki zaten Nihan yemiyor...ona yaptıklarımı ben yiyordum baktım olmucak kilo alıcam bıraktım yapmayı doktor öyle deyincekaydirigubbakcemile3
6.hastalık ne ben hiç duymadım????
bizim cadı tatlı kaşığıyla yiyor yeterki tadını beğensin iştah o biçim ama beğenmezse aç da olsa ağzını açmıyor kesinlikle....

EEE meral yemiyo yemiyo dediğin çocuk bu mu? maşşallahı var.Allah nazarlardan saklasın kuzuyu.

kız hepi topu 7 kilo:)) ama yüzü daha iyi gösteriyo oğluşumun

doguhanın neden uzun uyudugu bellı oldu.meger yagmur yagacakmıs :))))))))))))

anoo Eymen de ondan 1 saatten uzun uyudu desene, hatta şimdi de uyumak istedi, sallıyorum

edecek 2 cıft lafım yok ondannnnnnn :)))

kız bak başlayınca edecek lafın oldu:))

kerem durdu mu ki yazayım, 2 gündür ptesiyi iple çeker oldum, odadan çıkamıyorum basıyo yaygarayı, gözleri kapanıyo uyumamak için ağlıyo hala vs vs. evde de temizlik var pöffff iğrenç bi pazar

bence pazarlar hep iğrençtir zaten, oldum olası sevemedimboshayallersmile

Sağol hanifim
diştendir yüksek ihtimalle, bir an önce çıkarsın inşallah çok zorlanmadan

aynen öyle oldu walla:)) Allah kolaylık versin Şeymacım

bugün mart annelerinin temizlik günü sanırsam:)) ben yarın yapacağum. bugün ütü yaptım sadece

afferim kızıma. damak tadı var demek çocuğumuncokacimcoook

benımkı ıkındımı kaka yapıo anlıyorum sekerım

kı ben lıg tv ızlıom ondan hatırlayamadım :)))
yaw hıc guvenlı degıl ama bebeler kucagınızda tovbe yarabbım acayıp korkarım ben.

benım haspa begensede yıyor begenmesede.yuzunu burustura burustura yıyor

zemuszemus oğlum yarım su bardağı mercimek çorbası içti zemuszemus ,
. . .

Kerem hala sinek gibi vızıldadığı için babası aldı dışarı götürdü, inşallah uykusu gelir de geldiği gibi uyur, ayyyy ne bitmez hafta sonu oldu bu sefer, işi iple çektim, işte bu kadar yorulmuyorum neyse ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…