2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bu vızıldamalar çok feci yaa, beynimi yedi resmen Eymen de. inşallah gelince uyur cnm. bizim uyku saati en erken 12

sagol meralcim, bu arada sen yemio oglum zayıf dıyorsun ama eymen in masallahı var

öyle mi diyosun Hande'cim? inşallah öyledir. 6 aylık bebek için 7 kilo belki çok az değil ama bu ay 10gr dahi almamış olması benim için problem açıkçası. sağlıkları yerinde olsun da çok kilolu olmasın zaten

ay sorma meralcim.okuldan vakit kalmıyo artık ama aklım hep burda.bugün de bağdaydım malum her pazar görevi yerine getiriyoruz.bugünde salçalar,pekmezler kaynadı.öldük valla...

MERAL eymen paşama maşallah o negüzel gözler kaşlar.ayy bir kızım olsaydı verirdim oğluna
ÖZNUR UM ALP bu havalarda uyumuyor mu demişsin.maalesef uyumuyor bugün toplasan 1-1,5 saat ancak uyumuştur.ona etki edebilecek bir güç yok yakında rakı vereceğim bu gidişlebilmiyorumkismileşimdi uyudu ama nekadar sürer bilmem.

yazgı valla asya da öyle..maksimum 10dk uyuyo..hemen pörtletiyo gözleri...bide çığlık atmayı öğrendi.olur olmaz herşeye çığlık atıyo....

yazgı valla asya da öyle..maksimum 10dk uyuyo..hemen pörtletiyo gözleri...bide çığlık atmayı öğrendi.olur olmaz herşeye çığlık atıyo....

UYANDI BİLEkafamçokkarıştı
hadi seninki kızz benimki erkek haliyle bir çığlık atıyor camlar patlayacak vallahiohaoldumsmile

UYANDI BİLEkafamçokkarıştı
hadi seninki kızz benimki erkek haliyle bir çığlık atıyor camlar patlayacak vallahiohaoldumsmile
kız ama öyle bi ses varki.mağazada markette çarşıda dönüp bakıyo herkes..o ses bu bıcırıktan mı çıkıyo diyorlar...kaydirigubbakcemile3

Teşekkürler teyzesi. geç kalmış sayılmayız, ikinci çocuğun kız olursa alırız o zaman:))

len artık öyle gündüz uykularını uzun beklemeyin onlar gemişte kaldı toplamda 50 dk yada 1 saat taş çatlasa 1.5 başkası yukkkk

yok canım yaa normalde uyumaları lazım. benim Furkan da gece çok kalkan bi bebekti ama gündüz uykuları düzenliydi. 2 yaşına kadar günde iki kez 1,5 saat uyurdu. sonra da 4 yaşına kadar günde 1 kez uyudu hep 1,5-2 saat kadar. onu evde bırakıp markete gidince gözüm arkada kalmıyodu. en az 1 saat uyku garantiydi çünkü. oysa bunun hiç belli değil 5 dakikada bile uyanabiliyorkafamçokkarıştı

naptınız siz..buluşuyormu istanbul kadrosu??

inşallah inşallah. keşke sizler de olsaydınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…