- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #76.401
Kerem hala sinek gibi vızıldadığı için babası aldı dışarı götürdü, inşallah uykusu gelir de geldiği gibi uyur, ayyyy ne bitmez hafta sonu oldu bu sefer, işi iple çektim, işte bu kadar yorulmuyorum neyse ki.
sagol meralcim, bu arada sen yemio oglum zayıf dıyorsun ama eymen in masallahı var
uyudumu kız eymen kuzu ?
hanümlerr bn celdummmmmmmmmmmmmmmm
hoşcelduuunnnnsempatiksalakcinni
ay sorma meralcim.okuldan vakit kalmıyo artık ama aklım hep burda.bugün de bağdaydım malum her pazar görevi yerine getiriyoruz.bugünde salçalar,pekmezler kaynadı.öldük valla...
yazgı valla asya da öyle..maksimum 10dk uyuyo..hemen pörtletiyo gözleri...bide çığlık atmayı öğrendi.olur olmaz herşeye çığlık atıyo....
kız ama öyle bi ses varki.mağazada markette çarşıda dönüp bakıyo herkes..o ses bu bıcırıktan mı çıkıyo diyorlar...kaydirigubbakcemile3UYANDI BİLEkafamçokkarıştı
hadi seninki kızz benimki erkek haliyle bir çığlık atıyor camlar patlayacak vallahiohaoldumsmile
MERAL eymen paşama maşallah o negüzel gözler kaşlar.ayy bir kızım olsaydı verirdim oğluna
ÖZNUR UM ALP bu havalarda uyumuyor mu demişsin.maalesef uyumuyor bugün toplasan 1-1,5 saat ancak uyumuştur.ona etki edebilecek bir güç yok yakında rakı vereceğim bu gidişlebilmiyorumkismileşimdi uyudu ama nekadar sürer bilmem.
len artık öyle gündüz uykularını uzun beklemeyin onlar gemişte kaldı toplamda 50 dk yada 1 saat taş çatlasa 1.5 başkası yukkkk
naptınız siz..buluşuyormu istanbul kadrosu??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?