- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #7.641
merhaba arkadaşlar doktordan geliyorum ikili testin kan sonuçlarını aldım gayet güzel çıkmış darısı bekleyenlerin başına.
merhaba arkadaşlar doktordan geliyorum ikili testin kan sonuçlarını aldım gayet güzel çıkmış darısı bekleyenlerin başına.
Korkma canım, ben de başlarda hep kanamam olduğunu görüyordum. Bebeğimizi kaybetmekten korktuğumuz için oluyor bunlar. Hiç canını sıkma, o sana sıkı sıkı tutunmuştur.merhaba kızlar ya rüyamda çok kötü bişey gördüm bebeğimi düşürmüştüm resmen parça parça gördüm.hala etkisindeyim.bişey olmaz değilmi bebeğime?
ilk bebğimide görmiştüm rüyamda düşmüştü 1 hafta sonra da karnımda öldüğünü fark ettik.annelere malum olur diyorlarya korkuyorum.
12 haftalık bebek düşürmi kızlar?
Korkma canım, ben de başlarda hep kanamam olduğunu görüyordum. Bebeğimizi kaybetmekten korktuğumuz için oluyor bunlar. Hiç canını sıkma, o sana sıkı sıkı tutunmuştur.
aslında bugün güne kötü başladım,nezamandır istifra etmiyodum,.bu sabah çok kötü istifra ettim,.ne güzel seviniyodum bitti diye.mafoldumben mafoldumbensabah bi güzel tostumu hazırladım,.afiyetle yedim,on dakka sonra lavobodayım,.offf.neyseki meyva yiyip midemi yatıştırdım.mafoldumben
ben yokum bu listede benide ekleyin lütfen...
yaş 24...sat 4 haziran.... tahmini doğum 11 mart hamile kaldığım kilo 55
neslihan memleketimden fındık ve deniz kokusu gönder bana miis gibi...off çok özledimm....
ben bu gün kendimi pek iyi hissetmiyorum..sabah tost almaya gittim kızın biri geldi deli gibi grip ben kaçıyorum o üstüme geliyo ben kaçıyorum o gittiğim yere geliyo deli etti beni...
iş yerine geldim portakal suyu içtim bi bardak şimdi halsizim midem ayakta bide öksürüyorum grip olup yatarsam o kızı bulup saçını başını yolucam...
Günaydın herkese :lepi:
ben de dün yaptırdım ikili testi...ense kalınlığı 0.7 çıktı doktor her şey çok güzel gelişimi normal endişelenecek bir şey yok dediçok şükür hihoyyyt
kan ve idrar tahlili de istedi ama onların sonuçları 10 gün sonra çıkacak sanırım Ankara'ya yoluuyorlar kanı...hastaneye giriş 20 ultrason 30 tahlil 25 yani toplamda 75 tl oldu...özel de yaptırdım.ücret ödemeyen arkadaşlar ssklı mı...ssk çok daha fazla gideri karşılıyor...ben emekli sandığına bağlıyım ama sanırım hastaneden hastaneye de fark ediyor...
bende aranıza yeni katıldım 10+4 hamileyim sat 15 haziran, 22 mart'ta anne olcam inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?