- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #76.421
yok canım yaa normalde uyumaları lazım. benim Furkan da gece çok kalkan bi bebekti ama gündüz uykuları düzenliydi. 2 yaşına kadar günde iki kez 1,5 saat uyurdu. sonra da 4 yaşına kadar günde 1 kez uyudu hep 1,5-2 saat kadar. onu evde bırakıp markete gidince gözüm arkada kalmıyodu. en az 1 saat uyku garantiydi çünkü. oysa bunun hiç belli değil 5 dakikada bile uyanabiliyorkafamçokkarıştı
cankitom unuttuğun bişi var biz mart annikleri onlarda mart kedileri eee doğal olarak azgınlar bunların hepsi azman azmannnn olsun uyumasın o uyunca canım sıkılıyo zaten kaydirigubbakcemile3
Teşekkürler teyzesi. geç kalmış sayılmayız, ikinci çocuğun kız olursa alırız o zaman:))
yok canım yaa normalde uyumaları lazım. benim Furkan da gece çok kalkan bi bebekti ama gündüz uykuları düzenliydi. 2 yaşına kadar günde iki kez 1,5 saat uyurdu. sonra da 4 yaşına kadar günde 1 kez uyudu hep 1,5-2 saat kadar. onu evde bırakıp markete gidince gözüm arkada kalmıyodu. en az 1 saat uyku garantiydi çünkü. oysa bunun hiç belli değil 5 dakikada bile uyanabiliyorkafamçokkarıştı
inşallah inşallah. keşke sizler de olsaydınız
ikinci mi???akannehirohaoldumsmileeyvahedigeldismile:bbo:
kızlar ya bişi<sorcam size bugün koruparkta şu organik doğal olarla yapılan sabunlar var ya adama sordum malum saçlar çok dökülüyo bide uzamasını istiyorum biberiye ile yapılan sabunu önerdi anam ne bilem alsammı ki bi zararı olurmu ki hem bna hem sincabıma off paranoyak mı oldum neeyvahedigeldismile
hhihihihihihihi alp ten bitane daha yazgı ne dersin iyi fikirkaydirigubbakcemile3
valla ben pek bilmediğim şeyi kullanmam bu dönem hepimizin saçı çok dökülüyo zaten.hem dökülen saçın yerine yenisi çıkıyo sanırsam.
cankitom unuttuğun bişi var biz mart annikleri onlarda mart kedileri eee doğal olarak azgınlar bunların hepsi azman azmannnn olsun uyumasın o uyunca canım sıkılıyo zaten kaydirigubbakcemile3
doğru diyosun aslında:))
ikinci mi???akannehirohaoldumsmileeyvahedigeldismile:bbo:
kız 1 yetmez, ona kardeş lazım:)) merak etme 2-3 seneye fikrin değişir
keşke çok isterdim...
çok yorgunum.kızçe uyumuşken bende yatayım biraz.iyi geceler....
iyi geceler cnm
ben geldiiiiiim.geçmiş kocamaaaan olmuş bakamadım ay herkes umarım iyidir.bilmediğim gelişmeler varsa beni aydınlatan olursa sevinirim ama sanırsam buluşma varmış oh ne güzel yaa nezaman?
hoşgeldin filizcim. evet cnm kısmet olursa 9 ekimde handelerde olacak inşallah
hııhı tabii canım önce doğuma ordanda direk tımarhaneyekafamçokkarıştıdelikafadulden
yazgı valla asya da öyle..maksimum 10dk uyuyo..hemen pörtletiyo gözleri...bide çığlık atmayı öğrendi.olur olmaz herşeye çığlık atıyo....
UYANDI BİLEkafamçokkarıştı
hadi seninki kızz benimki erkek haliyle bir çığlık atıyor camlar patlayacak vallahiohaoldumsmile
yaaa Alp azıttı çıkmam lazım.hepinize iyi geceler:a015:....
kızher çocuk aynı olmaz hem karamsar olma.bizimki yürüteçle çekmeceleri açıp dağıtmaya çalışıyo ama allahtan henüz içine boyu tam yetişmiyorhııhı tabii canım önce doğuma ordanda direk tımarhaneyekafamçokkarıştıdelikafadulden
oyy çok yakışıklı olmuş anası gibimmm:)))
minik kuşum
perinatalog mu bakmıs ?
ben dr browns, chıcco kullanıyorum canım.he bırde pompa almıstık medela onunda ıcınde 150 lık cıkmıstı.
canım ya actır ya gazı vardır.6 ayı bıtırıpde uyumayan bebıkde anca bunlar olur.
hastalık harıc tabı.aman Allah gostermesın.
kaydirigubbakcemile3
cnm kahvaltıya da başladık. benim oğlumun mamalara alerjisi var,dolayısıyla kaşık mamaları da dahil mama veremiyorum. bizim program şöyle: sabahları bebe bisküvisi-labne-pekmez-yumurta sarısı, öğleden sonra çorba, ikindide meyve, akşama yakın yoğurt ve yatmadan bazen muhallebi. ama benim oğlum bunların hepsinden anca bikaç çaykaşığı yiyor ve o da çok uyanan bi bebek malesef
yaw muhallebı ne ıse yarar ozellıgı nedır kızlar.ben daha vermedım bilmiyorumkismile
Alp kuduruk bebıkımız uyumuyor mu kapalı havalarda ?
schafer ne kı ?
canım ya bu 6.hastalık genclıkdede bela oluomus bebelerımıze malesef.bı kere gecırdı mı takıp edıomus.
3 hatun 3 bebek 1 taksı nasıl olacak kı ?
yaf onun ıcın bı krem var.benımde almam gerek.yıne ısırmıs pıs bocukler oglusumu.
wallahi ya nasıl olacakCADIARZU neyse başka bi yöntem dşünütüz artık olmadı cery ön koltukta araba koltuğuyla oturur taxici amcasının yanında
düşünmek lazımCADIARZU daha çok war belki plan değişir
yaa inanmıyorum o ne kadar tedavi edebilirki hastasını.:sinifsinif:Biraz evvel, aldatıldığım için psikolojik destek gördüğüm psikiyatrımın karısını aldattığını ve karısının onu zor bela affettiğini öğrendimakannehir:bbo:kafamçokkarıştı:1shok:
hayırlı olsun cnm iyi günlerde kullan.günaydın hatun kişiler ne gevezesiniz ne çok konuşmuşunuz dün yetişemedm geçmişi okumaya dün yoktum ya bugün fazla mesai var ühü ühü
arabamı aldım saçımın uçlarına sarılar attırdım bide dövme yaptırdım dün hareketlüydü :)) ne oldu istanbulda buluşma işi karar verdiniz mi bakem
:lepi::lepi:
:1shok: demek benimkinde ar bi problem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?