2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

keşke çok isterdim...

çok yorgunum.kızçe uyumuşken bende yatayım biraz.iyi geceler....

ben geldiiiiiim.geçmiş kocamaaaan olmuş bakamadım ay herkes umarım iyidir.bilmediğim gelişmeler varsa beni aydınlatan olursa sevinirim ama sanırsam buluşma varmış oh ne güzel yaa nezaman?

kızlar ya bişi<sorcam size bugün koruparkta şu organik doğal olarla yapılan sabunlar var ya adama sordum malum saçlar çok dökülüyo bide uzamasını istiyorum biberiye ile yapılan sabunu önerdi anam ne bilem alsammı ki bi zararı olurmu ki hem bna hem sincabıma off paranoyak mı oldum neeyvahedigeldismile

valla ben pek bilmediğim şeyi kullanmam bu dönem hepimizin saçı çok dökülüyo zaten.hem dökülen saçın yerine yenisi çıkıyo sanırsam.

valla ben pek bilmediğim şeyi kullanmam bu dönem hepimizin saçı çok dökülüyo zaten.hem dökülen saçın yerine yenisi çıkıyo sanırsam.

ya ben istemiyom çıkmasın çok zaten benim saçlarım ama öyle böyle değil ya dökülmeden dolayı çok uzun saçlarımı dibe kadar kestim ve uzamasını istiyorum mafoldumben ve nasıl uzatabilirimbilmiyorum ve evde saç toplamaktan yoruldum oğlumun içinden bile çıkıyo yanii offff

yazgı valla asya da öyle..maksimum 10dk uyuyo..hemen pörtletiyo gözleri...bide çığlık atmayı öğrendi.olur olmaz herşeye çığlık atıyo....

bende diyordum ki sadece poyraz böyle 10 dk. uyuyordur demek ki hepsi aynı sırnaşık şey

UYANDI BİLEkafamçokkarıştı
hadi seninki kızz benimki erkek haliyle bir çığlık atıyor camlar patlayacak vallahiohaoldumsmile

yazcım nasılsın canım alp oğlan napıyo
valla poyraz da cır cır cırlıyor nasıl susturcaz biz bunları delikafadulden

oyy çok yakışıklı olmuş anası gibimmm:)))
mero ne marka damacana kullanıysın? hamidiyemiydi?sengözlerimebaksanab

biz gezdik bol bol sahile gittik yemek yedik alışweriş çılgınlığı we ew..
cerye birde miyawlayıp yürüyen minik kedicik aldımkaydirigubbakcemile3 çok sewdi nasıl çığlıklar atıyor
neyse emzirmem lazım kızım beni bekliyor..
öptüm hepinizi sabah görüşürüz..

iyi akşamlar kızlar ablamdaydım bugün
baya aksiyonlu gün geçirdim şimdi yazamıyacam galiba
geçmişi okuyayım derken uyku bastırdı..boshayallersmile
yaa inanmıyorum o ne kadar tedavi edebilirki hastasını.:sinifsinif:
hayırlı olsun cnm iyi günlerde kullan.
:lepi::lepi:

:1shok: demek benimkinde ar bi problem

yanlız deilsiniz cnm..yağızda günde en fazla 1 defa yapıyo bazen 3 gün bile sürüyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…