- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #76.441
oyy çok yakışıklı olmuş anası gibimmm:)))
mero ne marka damacana kullanıysın? hamidiyemiydi?sengözlerimebaksanab
perinatalog mu bakmıs ?
ben dr browns, chıcco kullanıyorum canım.he bırde pompa almıstık medela onunda ıcınde 150 lık cıkmıstı.
canım ya actır ya gazı vardır.6 ayı bıtırıpde uyumayan bebıkde anca bunlar olur.
hastalık harıc tabı.aman Allah gostermesın.
kaydirigubbakcemile3
wallahi ya nasıl olacakCADIARZU neyse başka bi yöntem dşünütüz artık olmadı cery ön koltukta araba koltuğuyla oturur taxici amcasının yanında
düşünmek lazımCADIARZU daha çok war belki plan değişir
ne varkız sıgamayacak hepinizde zayıfsınız..
sıgamazsanız taksicinin kucagına verirsiniz birtane çocugu.:))
Selkie, naber? Sana bir sorum olacak, Emirhan 6.hastalık mı geçirmişti, yanlış mı hatırlıyorum, benim kızımda geçirdi de, hastalığın ileriki yıllarda tekrarladığını duydum, bilgin var mı?
http://i1009.hizliresim.com/2010/9/26/2203.jpg
minik kuşum[/QUOTE]
ay ay çoook yakışılısın sen..o gözleri kirpikleri yerim ben....41 kere maşşallah sana..subhanallah...
[quote="SnowWhiteQueen, post: 15343052"][B][I][COLOR="Teal"]muhallebi yalnızca tok tutar kilo aldırır ama besleyici değeri çok az demişti doktorum hatta bana önermedi ki zaten Nihan yemiyor...ona yaptıklarımı ben yiyordum baktım olmucak kilo alıcam bıraktım yapmayı doktor öyle deyincekaydirigubbakcemile3
6.hastalık ne ben hiç duymadım????
bizim cadı tatlı kaşığıyla yiyor yeterki tadını beğensin iştah o biçim ama beğenmezse aç da olsa ağzını açmıyor kesinlikle....[/COLOR][/I][/B][/QUOTE]
bendee emirhana sevdiği için yapıyorum arada aa dediğiniz gibi besleyici bir değeri yok muhallebinin..kof şişiriyor çoçukları...
6 hastalık canım bulaşıcı bir hastalık..3 gün yüksek ateşle seyrediyor...kolay kolay düşmüyor bu ateş...4.gün kırmızı döküntüleri oluyor..bazen grip gibi olabiliyormuş..(boğaz ağrılı burun akıntılı falan) 4.güne kadar genellikle dr ler bu hastalığı enfeksiyonla karıştırıp antibiyotik verebiliyorlar...ama aslında kesinlikle antibiyotik kullanılmaması gereken bir hastalık..antibiyotik iyileşmeyi geçiktiriyormuş...bizde ateşden acile gittiğimizde enfeksiyonla karıştırıp antibiyotik verdiler..ertesi gün kendi dr sine götürdüm adam hemen kesti antibiyotiği,ortalama 1 haftada tamamen iyileştik biz ama bulaşıçığı 14 gün sürüyormuş...
Günaydın, güzel haftalar hepinize,
Geçmişe bir bakayım dedim ama bitecek gibi değil. Herkes iyidir inşallah.
Face'de de paylaşmıştım, bizim iki dişimiz birden patladı kızlar. Benim kuzunun huzursuzluğu ondanmış sanırım, iki gündür keyfi uykusu düzelir gibi. Dişleri ben gördüm cuma akşamı, bizde adettir, dişi gören bebeğe tepeden tırnağa hediye alır. E ben de bahaneye bakıyorum zaten, donattım kuzuyu :)
Babam pazar günü kapıya bir kamyon dayadı, evden az bi eşyayı, kitaplarını, plaklarını, kıyafetlerini aldı ve taşındı. Annem cumartesi akşamı ağlamaya başladı, dün öğlene kadar ağladı, sadece üzüntüden değil, sinirden de... Hiç yatmamış o gece, sabah da babamla hiç karşılaşmadan çıkmış evden, o gidince geldi. Akşam daha iyiydi. Bi de üstüne üstlük, taşıyıcı adamlar annemin kıyafetlerini de alıp götürmüşler evden, kıyamet koptu tabi, geri getirdiler sonra :) Yıllardır bu durumlara seyirci kalmaktan, ortasına düşmekten olsa gerek, tepkisizleştim, ara ara kalbim çarpıyor sadece, o kadar...
Allah yuvalarımıza huzur, ihtiyacı olan kocalara akıl fikir versin, hiç birimizin yavrusunua böyle manzaralar yaşatmasın...
Face'de de paylaşmıştım, bizim iki dişimiz birden patladı kızlar. Benim kuzunun huzursuzluğu ondanmış sanırım, iki gündür keyfi uykusu düzelir gibi. Dişleri ben gördüm cuma akşamı, bizde adettir, dişi gören bebeğe tepeden tırnağa hediye alır. E ben de bahaneye bakıyorum zaten, donattım kuzuyu :)
Babam pazar günü kapıya bir kamyon dayadı, evden az bi eşyayı, kitaplarını, plaklarını, kıyafetlerini aldı ve taşındı. Annem cumartesi akşamı ağlamaya başladı, dün öğlene kadar ağladı, sadece üzüntüden değil, sinirden de... Hiç yatmamış o gece, sabah da babamla hiç karşılaşmadan çıkmış evden, o gidince geldi. Akşam daha iyiydi. Bi de üstüne üstlük, taşıyıcı adamlar annemin kıyafetlerini de alıp götürmüşler evden, kıyamet koptu tabi, geri getirdiler sonra :) Yıllardır bu durumlara seyirci kalmaktan, ortasına düşmekten olsa gerek, tepkisizleştim, ara ara kalbim çarpıyor sadece, o kadar...
Allah yuvalarımıza huzur, ihtiyacı olan kocalara akıl fikir versin, hiç birimizin yavrusunua böyle manzaralar yaşatmasın...
kızlar bu gün ilk defa oğluşum biberon tuttu.daha doğrusu ben zorla tutturdum.ona iyi bi biberon almak istiyorum.öylesine bişey almıştım.bana bi marka söyler misiniz.?
günaydınçok üzüldüm olanlara inşallah annen iyidir. Allah hastalık vs dermansız dert vermesin.
günaydın canımmm gözünüz aydın inceleriniz hayırlı olsun tatlım darısı bizlere artıkcanım annen kurtulmuş boşver üzmeyin canınızı dünyaya bi daha gelmicez sonuçta canım tamam kötü bişey ama allah bi daha yaşatmasın inşallah boshayallersmile canm en sondaki duana canı gönülden haykırarak amiiiiiiiin diyorum başta benim odun kocam olmak üzere tüm koca kafalılara allahım akıl versin amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnn
Günaydın
Burcu bence baban çok önceden kafasına koymuş da son aşamada sizin haberiniz olmuş gideceğinden, bohem bir adam galiba, nereye gitti nerde kalacak haberin var mı peki? Doruk u görmeden seninle vedalaşmadan mı gitti? bir daha hiç görüşmeyecek misiniz? neyse hayırlısı olsun hepiniz için, ben akıllı bir tane kocaya rastlamadım zaten, erkek milleti çok bencil oluyor alsanaalsanasmile
Günaydın canım, yerim ben o çeyrek incilerini kuzunun, darısı bize olsun, dişler patlayınca rahatlamıştır biraz doruk..
Canım, anne-babanın durumuna üzüldüm, en çok da annene, malesef bu gibi durumlar en çok kadınları yaralıyor, bu yaştan sonra yalnız kalmak inctmiştir anneni, hayat böyle işte yaa, yarın ne olacağımız belli değil, ben hayatın getireceği sürprizlere hiç şaşırmıyorum artık, sanırım bende tepkisizleştim senin gibi, umarım annen için herşey çok güzel olur ve bundan sonra huzurla ve sağlıkla yaşar.
merhabalar ;
Hepimize güzel bir hafta diliyorum...Yorgunum ama huzurluyum 1,5 gün kızımı görmemek onun koklamak ,onunla ilgilenmek yokluğumu aldı götürdü.Gelir gelmez hemen emzirdim göğüsler acayip doldu .Hilal'de şapır şapır emdi....Kızım hep güler yüzlü dün gezdik dolaştık...Evde tadilat ve boya olucak her yeri kaldırdım ve daha da yapılacak çok işim var..Akşamları git Hilal , ev 1 haftamızda böylegeçer....
Sinemay ;Canım hediyen için tekrardan teşekkürler dün hemen yıkadım ütüleyeyim giydiririm.Çok beğendim tekrardan sağol
Bosna ;Canım tekrardan hayırlısı olsun inci dişleriniz kısa dönemde onlar büyüyecek bu seferde üstleri bekleyeceğiz...Hilal'in üst damaklar şiş kim bilir ne zaman çıkar...Ankara'dan geldiğim gece göğsümü ısırdı walla.Üstleri çıkınca düşünemiyorum hoş ozamana kadar emme işimiz biter tabii
Mrl81; Resmine bayıldım maşallah tosuncuğumuza ne kadar çabuk büyüdüler bunlar....
Geçmişi okuyamadım mazur görün beni eskisi gibi faal olamıyorum ama gördükçe de yazıyorum hemen
Canım benimm, seni tanımak büyük bir zevkti benim için, çok güzel bir gün geçirdim o gün, inşallah en kısa zamanda tekrar görüşürüz, güle güle giysin Hilalim, umarım yakışır kuzuya...
merhabalar ;
Hepimize güzel bir hafta diliyorum...Yorgunum ama huzurluyum 1,5 gün kızımı görmemek onun koklamak ,onunla ilgilenmek yokluğumu aldı götürdü.Gelir gelmez hemen emzirdim göğüsler acayip doldu .Hilal'de şapır şapır emdi....Kızım hep güler yüzlü dün gezdik dolaştık...Evde tadilat ve boya olucak her yeri kaldırdım ve daha da yapılacak çok işim var..Akşamları git Hilal , ev 1 haftamızda böylegeçer....
Sinemay ;Canım hediyen için tekrardan teşekkürler dün hemen yıkadım ütüleyeyim giydiririm.Çok beğendim tekrardan sağol
Bosna ;Canım tekrardan hayırlısı olsun inci dişleriniz kısa dönemde onlar büyüyecek bu seferde üstleri bekleyeceğiz...Hilal'in üst damaklar şiş kim bilir ne zaman çıkar...Ankara'dan geldiğim gece göğsümü ısırdı walla.Üstleri çıkınca düşünemiyorum hoş ozamana kadar emme işimiz biter tabii
Mrl81; Resmine bayıldım maşallah tosuncuğumuza ne kadar çabuk büyüdüler bunlar....
Geçmişi okuyamadım mazur görün beni eskisi gibi faal olamıyorum ama gördükçe de yazıyorum hemen
günaydın kızlar burcuucm üzüldüm annen için ama umarın hayırlısı böyledir anne de biran önce atlatır ve birdaha asla bunları yaşamaz:teselli:
Canım Burcu;Sen ne dersen de et tırnaktan ayrılır misali olsa ayrılık oldu mu maalesef önüne geçilemiyor.Olan geride kalanlara oluyor belki baban da çok üzülse bile bu sefer dönemeyeceğini anlamıştır artık..Ailevi meseleler bunlar ama artık bizde burda aile olduk...Sen yazdıkça seni ve anneni çok iyi anlıyorum aslında..Kalbinin çarpması babana duygularını anlatamaman yüzüne karşı hislerini dökememen ...Yüzüne hatalarını vurup ta AL EŞYALARI ÇEK GİT demek gelse bile bunu yapamamdan kaynaklanıyor yada söyledin mi bilmiyorum?
Üzülme canım benim....
günaydın kızlar...
cok keyifsizim bugun anlatıcam birazdan...
burcucum, incileriniz hayırlı olsun, yeni cicilerinizde :lepi:
biz de adettir, bebek baştan ayaga donatılır...
babana ise diyecek laf bulamıyorum, bende hep kavgalı ortamda buyudumm o nedenle seni en iyi anlayanlardan biriyim... ama babanın bu kadar zaman durupta bu yastan sonra cekıp gitmesi anlasılabılecek bısey degıldır... ama etme bulma dunyası mutlaka pişman olacaktır.. şuanda iş sana ve kardesin varsa onlara dusuyor canım benim, annenizle bol bol dertlesin, içine atmasına izin vermeyin.. onu alıp baska ortamlara sokun kı kafası dagılsın... cunku sonucta bız tam anlamıyla farkına varmasakta yaslanıyorlar ve artık eskisi gibi direncli degiller... yanlarında olmak lazım.. :teselli:
moralim oyle bozuk ki kızlar benneyaptımki
dun esimle cok kotu kavga ettiki, zaten devamlı kavga edıyoruz...
ben demiri hep dusta yıkıyorum, beraber gırıp kucagımda yıkıyorum cıkıyoruz, dun degısıklık olsun dıye kuvetını doldurup ıcıne oturtmak ıstedım, onıu da babası yanındayken yapayım da babası da gorsun dedım, demez oalydım, demir oyle mutlu oldu ki, ellerını suya vuruyor, o suya vurdukca babası bagırıyor.. su sıcrıyor etrafa napıyorsunuz parkeler kabaracak vs vs sureklı bagırıyor, o anda onu yasamıyor (sıcradıgı suda su degıl, 2 dkka sonra zaten sılıcem) en kfasına sampuan surerken bakıyhor ole, artık dayanamadım bagırdım yardım etde yıkayım cocugu dıye... cok kotu kapıstık, sonra arkasında bagırdım barı toplamama yardım et dıye, geldı bır hısım bır tekme attı kovaya (hemde cocugun yanında !) daha sonra ustume yurumeye basladı... onun uzerıne ben cok kotu oldum, yeter artık dedımn, delırtıyorsun benı dedım ben uzerıne yurudum, bu cocugun onunde bole davranırsan, yemın ederım, onunla bırlıkte ceker gıderım cocugundan uzak buyursun bosanırım senden dedım, umrunda degıl kı adamın benneyaptımki
daha sonra demırle onun odasında oynadım falan sonra bırlıkte uyumusuz, 1 saat sonra gelmıs yataga benı sevıyor, ozur dılıyor...
neyse bıraz vakıt gectı aksam salonda oturuyoruz, herseyımı elestırıyor.. herseyımı yaa en ufak bıseyı bıle, hıc mutlu degıl benden, zaten aramızda cınsel ılıskıde sıfır, ınanırmsınız, hıc opmuyor bıle benı, ben hamıleyken 30 kılo aldım,ve hala veremedım, bence benden utanıyor ya da sıkılıyor bılmıyorum, ama hıcbırseyımden memnun degıl.. kafam cok karısık kızlar napcamı bılmıyorum, demır dogdu dıye işten ayrıldım ben, şimdi tekrar iş arıyorum, bulunca da ayrılmayı dusunuyorum, cunku hiç mutlu değilim benneyaptımki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?