2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

çok kıskandım benim oğlan bilinçli olarak sadece atta ve dede gel diyo. dedesini daha hiç görmedi garibimkaydirigubbakcemile3

inanamıyorum benim duygularımı anlatmışsın dün bizde benzer şeyler yaşadık mevzu bebek ve onun yıkanması 2 dk tutacak giydirecek bende o anda yıkanacam giydirirken bebeğe bir bağırdı ben duştan şampuanlı fln çıktım bırak çocuğumu diye anladı tabi yediği boku alttan aldı fln ama gelmişler bana benimkide herşeyimden şikayetçi yaptığım bişeyi beğenmiyo en sonunda dedim bak arkadaşım beğenmiyorsan çek gt senin yüzünden kendimi aptal gibi hissetmeye başladım ki haltetmişsin gayet zeki bir kadınım ben yok ben seni alttan alırım ama sende bunu haket karşlıklı bu işler ba kilo konusundada benzer bi takıntımız var ben hamilelikte 10 kilo aldım sadece ama emzircem sütüm olacak diye sonradan feci odum 80e çıktım zaten kiloluydum feci oldum şimdi geçengün diyo bu göbe erimicek mi fln diye ama bööle ters ters dedim verirsin parasını lipsaction yaptırırım erir zayıf noktasını bulacaksın elinin tersiyle çarpacaksın ancak kendilerine geliyolar o şişmansın dedi bende bu ara canım senle sevişmeyi istemiyor dedim el ense çekiyoruz bakalım ben ööle deyince kudurdu tabi zemuszemuszemuszemus

Hande, çok üzüldüm, dağıttın valla beni.
Çok büyük bir incelik göstermişsin, ama anlamamış.
Onu bırak, yaptığı şey çok ayıp, çok yanlış, biz burda yüksek sesle bile konuşmayalım derken, olacak şey değil.
Çok ciddi olarak uyarmalısın, asla tekrarlamamalı buna benzer hareketleri.
Ama boşanma meselesini bir kenara bırak önce, hep konuşuyoruz, bebekten sonra bir sarsıntı geçiriyor bütün evlilikler, siz de o dönemdesiniz ve geçecek inşallah.
Pırlanta gibi bir bebek doğurdun sen, kilon da onun nazar boncuğu olsun, daha 6 ay oldu, verirsin arkadaşım, ne sen tak kafana, ne de onun bu yüzden sana kendini kötü hissettirmesine izin ver.
En azından hatasını anlamış, özür dilemiş. eleştirmesi belki birşeyleri yoluna koymak içindir, kulak ver derim ben, sen de ona söyle şikayetlerini, konuşun nolur.
Bak annemle babam iletişimsizlikten inattan bu hale geldi, nolur sakin ol, Demir'i düşün, boşanmak son çare olsun...

Burcu; Canım geçen yıl şubat ayından beri çatımız akıyordu az az da olsa ama Hilal doğduktan sonra erteleye erteleye maddi olarak ta tabii bu zamana kadar geldi.Çatı bitti ...Evin içinde boya yapılacak ve bir iki değişiklik anlayacağınız bu hafta evde yoğunum...

ha bu arada handecim kilona da hiç takılma ben ki kendimi bildim bileli şşman ve çapkın bir kadın olarak sana bi sır veriyim güzel olmanın 1. şartı zayıf olmak değil kendini sevmektir şimdi kendine güzel bi şarkı aç v o kocaman yağlarını sev canım de siz olmasanız eksik kalırım de hem pratikte sevişme hacmi artıyo yani aslında erkekler kardalar farkında değillerzemuszemus

günaydın güzel bir hafta olması dileğiyleopuyorumnanaktan

BURCUM inciniz hayırlı olsun doruk kuzum kalanlarıda sorunsuzca çıkartır dilerim.
sen anlatınca ben kötü oldum.benzer şeyleri küçük yaşta yaşamış biri olarak tepkisizleşmeni çok iyi anlıyorum.bende zamanında yaşadıklarım,şahit olduğum şiddetli kavgalar ve benzeri durumlar yüzünden artık çok tepkisizim olaylara.canım haklarında hayırlısı olsun.zaten bukadar gidesi gelen bir insan kalsada beynen gitmiş demektir ve bu aynı evin içinde daha zor olur.annen dilerimki alışacak zamanla dilerimki onaracak kendini.kalbin çarpıyor çünkü tepkini belli edemiyorsun belki deli gibi ağlamak bağırmak çağırmak istiyorsun ama yapmıyorsun.buda çarpıntı yapıyor içte biryeri sızlatıyor.üzme ne olur kendini.

cok dogru yapmıssın tersleyeceksin böyle adamları bulunmaz hint kumaşı sanmayacaklar kendilerini

boşanmayı benim kadar düşünen az kadın vardır derdim ama çokmuş handecim geçen haftalarda mal paylaşımı bile yaptık eşmle ama inan zamanlaiki tarafta bişiler veriyor ortada buluşuyorsunuz şu an çok sinirlisin böyle hissetmeni anlıyorum bizim ilişkimiz de tamamen düzelmiş değil ha amaişe dönmek konusunda bence uzatmadan dön kendine güvenin artar ayrıca bebek içinde ne kadar çabuk döneren o kadar kolay olur diye düşünüyorum nacizane

handecim çok üzüldüm yaa neler olmuş.
sen ona iyilik yapayım demişsin o bunu çekilmez bir durum haline getirmiş.ne olursa olsun tepkilerini kontrol etmek zorunda demir in yanında olacak iş değil.benim eşimde çok asabi kızdığında kontrol edilemez hale gelir.ama ben aldım karşıma konuştum çocuk var çocuğun yanında gıkın çıkmayacak başka yerde yap istediğini diye.sende bir konuşmaya denesen.
sen tabiikide güzel bir kadınsın.kilo almış olman çok doğal çok güzel bir evlat doğurdun ve daha 6 ay oldu.zamanla verirsin bende veremedimki tüm kilomu.kendini pasif hissettirmesine izin verme lütfen.ayrıva ne olur boşanmayı düşünme demir i düşün.al karşına konuş nekadar gerekirse.bak pişman olmuş yaptığından.belki bu dönem onun içinde kolay değildir bir sıkıntısı vardır işte falan.yada belkide oda senin ona tepkili olduğunu düşünüyor konuşmadan bilemezsin.ne olur sil boşanmayı aklından.herşeyin enkısa zamanda yoluna girmesini diliyorum canım senin için.

canım ya bu durumda ne denirkibilmiyorumkismile aslında hepimiz zor bi dönem içindeyiz anne ve baba olarak. bebekten önce her istediğimizi yapıyoduk gezip tozuyoduk özgürdük. şimdi kendimizden önce düşünmemiz gereken bi bebeğimiz var. anne olarak biz çok anaç davranıyoruz mutluyuz bu tatlı belalarla ama erkekler öyle değil eski hayatlarını özlüyolar içten içe. bizim onlarla eskisi kadar ilgilenememiz,hatta kendimize bile vakit ayıramamız, onlardan bi yardım beklenmese dahi hep bi sorumluluk hissi babaların annelere karşı tutumunuda değiştiriyo malesef. hakkınızda hayırlısı olsun. keşke bebişinin yanında üzmeseydi seni ama oda anlamış hatasını inşallah düzelir aranız.:Saruboceq:

kızlar cok sagolun , yanımda oldugunuzu bılmek, surada yazıklarınız bıle benı oyle mutlu edıyor ki...
içim cok kötü annem bile farkında sen doğumdan sonra kendine gelemedin, psikolojik olarak kötüsün diyhor ama seni cenk bu hale getiriyor... kaç kere konuştum bilseniz kaç kere....
haberiniz yok doğumdan önceki gün bile benimle deliler gibi kavga etti, neler çektim bir bilseniz... ama adamla konussan da konusmasan da farketmiyor, dengesiz cok :sinifsinif:
seviyorum, severek evlendim, ama benden surekli sikayet etmesi, hiçbirseyimi begenmemesi cok uzuyor beni, hatta beni bunlar psikolojik olarak yıkıyor... gecenlerde ilişkimize hareket katmak için ona guzel yemekler yaptım, gıyındım suslendım.. mum ısıgında sofra hazırladım, bu eve geldi, actım kapıyı, tepkisi aynen suydu ; "bu ne hal ?"
yaa kısacası naparsam yapayım yaranamıyorumm :sinifsinif:
boşanmayı bende istemem sonucta, bebegimin benim gibi kavgalı ortamda buyumesini de istemiyorum...
ben asla erkege minnet edecek kadın degilim, ve onu bırakacagımı da bılıyor, benden ozur dılemesinin tek nedeni de ne biliyor musunuz, cocugundan ayrı kalmaktan korkması, ben degılım yanı !

hee bu arada, geceleri yanımdan kacıyor, söyle, ben gec yatıyorum...
yataga gelıyorum, uyuyan adam uyanıp, demırın odasındakı yataga gıdıp yatıyor.
Soruyorum neden gıdıyorsun dıye, su saat deli ediyor beni diyor, bende aptalım ya anlamıyorum!

Alemsin, sevişme hacmi ha kaydirigubbakcemile3

Hadi kolay gelsin, çok yorulmadan hallolur inşallah...

Sağol Yazgıcım, patlayıverdi ikisi birden :)
Valla ben de neler gördüm, dün kamyon yüklenirken film şeridi gibi gözümün önünden geçti, bi de baktım ki tebessüm ediyorum, o kadar donmuşum artık :)
Ağlamak değil ama avaz avaz bağırmak, bu defa ben onların üstüne yürümek istiyorum gerçekten :)

Kesinlikle katılıyorum...

E yuh artık, bence onun psikolojisi bozulmuş senden çok...
Bak sinirlendim şimdi, bırak git aklı başına gelsin diyecem, elim varmıyor.

günaydın kızlar nasılsınız bugün bebişleriniz iidir inş.

Hoşgeldin canım.
İyiyiz çok şükür, senin kuzu nasıl?

Hoşgeldin canım.
İyiyiz çok şükür, senin kuzu nasıl?
[/QUOTE]

hoşbulduk canım bizde iyiyiz poyraz'ım sabah kahvaltısını yedi şimdi şekerleme yapıyor

günaydınlar canoşlarım,.güzel bi gün dileğiyle,.geçmişi okudumda,burcu cum hakkınızda hayırlısı olsun,.fazla üzme emi kendini,sonuçta annene sen teselli olucan,dirayetli olman lazım,.:1hug: bu arada handecim geçen gün hatırlıyosan bende eşimle kavga etmiştim,moralim çok bozuktu,songünlerde aşırı kavga ediyoruz,.yani şu an herkeste olan durumlar..dünde barıştık,.gelmiş özür diliyo,bidaha yapmıycam falan,.sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinnibendede hemen yelkenler foraakaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ama iki gün sonra yine kavga ederiz kesineyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile

yaa durumunuz bizim anladığımızdan daha derinmiş aslında.neden böyle oldu ki eşin?kızdım şimdi bende.off yaa nedenirki bilemedim şimdi.

valla ben bayaaa bi özlemişim sizleri sonunda çook şükür internet açtırdım eve aranıza geri döndüüüüüm :lepi:
kimler var kimler yok bakamadım herkes nasıl yaramazlık yoktur inş. hepinizi çoook özledim yaaaaaaaaa opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…