- 25 Ağustos 2010
- 3.121
- 73
- 363
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #76.461
günaydınnnnn herkeslereeeee.... ben çok şaırı yorgunum evi taşıdık oturma odası salon ve mutfak yerleşti tabi ıvır zıvır işleri var
dün gece annemelrde kaldık inşallah bu akşam geçeriz eve ve benim bileklerim ağrıyor temizlik yapmaktan eşya toplayıp yerleştirmekten....
seline gelince çok üzmedi bizi saolsun arabasına oturttuk benim olduğum yerlerde benel birlikte dolandı arabasında uyudu .. anne sütü yavurumu artık yeterince doyurmadığı için mama veriyorum hero baby içiyor sadece sizce o iyimi aptamili sevmedi...
veeee en güzeliiii selin anne mama diyor gece uyandığında bu şekilde ağlıyor bilinçli ve düzgün bir şekile söylüyor bunu ... ben bayılıyorum tüm o yorgunluğumu alıyor :):):)::)99
moralim oyle bozuk ki kızlar benneyaptımki
dun esimle cok kotu kavga ettiki, zaten devamlı kavga edıyoruz...
ben demiri hep dusta yıkıyorum, beraber gırıp kucagımda yıkıyorum cıkıyoruz, dun degısıklık olsun dıye kuvetını doldurup ıcıne oturtmak ıstedım, onıu da babası yanındayken yapayım da babası da gorsun dedım, demez oalydım, demir oyle mutlu oldu ki, ellerını suya vuruyor, o suya vurdukca babası bagırıyor.. su sıcrıyor etrafa napıyorsunuz parkeler kabaracak vs vs sureklı bagırıyor, o anda onu yasamıyor (sıcradıgı suda su degıl, 2 dkka sonra zaten sılıcem) en kfasına sampuan surerken bakıyhor ole, artık dayanamadım bagırdım yardım etde yıkayım cocugu dıye... cok kotu kapıstık, sonra arkasında bagırdım barı toplamama yardım et dıye, geldı bır hısım bır tekme attı kovaya (hemde cocugun yanında !) daha sonra ustume yurumeye basladı... onun uzerıne ben cok kotu oldum, yeter artık dedımn, delırtıyorsun benı dedım ben uzerıne yurudum, bu cocugun onunde bole davranırsan, yemın ederım, onunla bırlıkte ceker gıderım cocugundan uzak buyursun bosanırım senden dedım, umrunda degıl kı adamın benneyaptımki
daha sonra demırle onun odasında oynadım falan sonra bırlıkte uyumusuz, 1 saat sonra gelmıs yataga benı sevıyor, ozur dılıyor...
neyse bıraz vakıt gectı aksam salonda oturuyoruz, herseyımı elestırıyor.. herseyımı yaa en ufak bıseyı bıle, hıc mutlu degıl benden, zaten aramızda cınsel ılıskıde sıfır, ınanırmsınız, hıc opmuyor bıle benı, ben hamıleyken 30 kılo aldım,ve hala veremedım, bence benden utanıyor ya da sıkılıyor bılmıyorum, ama hıcbırseyımden memnun degıl.. kafam cok karısık kızlar napcamı bılmıyorum, demır dogdu dıye işten ayrıldım ben, şimdi tekrar iş arıyorum, bulunca da ayrılmayı dusunuyorum, cunku hiç mutlu değilim benneyaptımki
ben demiri hep dusta yıkıyorum, beraber gırıp kucagımda yıkıyorum cıkıyoruz, dun degısıklık olsun dıye kuvetını doldurup ıcıne oturtmak ıstedım, onıu da babası yanındayken yapayım da babası da gorsun dedım, demez oalydım, demir oyle mutlu oldu ki, ellerını suya vuruyor, o suya vurdukca babası bagırıyor.. su sıcrıyor etrafa napıyorsunuz parkeler kabaracak vs vs sureklı bagırıyor, o anda onu yasamıyor (sıcradıgı suda su degıl, 2 dkka sonra zaten sılıcem) en kfasına sampuan surerken bakıyhor ole, artık dayanamadım bagırdım yardım etde yıkayım cocugu dıye... cok kotu kapıstık, sonra arkasında bagırdım barı toplamama yardım et dıye, geldı bır hısım bır tekme attı kovaya (hemde cocugun yanında !) daha sonra ustume yurumeye basladı... onun uzerıne ben cok kotu oldum, yeter artık dedımn, delırtıyorsun benı dedım ben uzerıne yurudum, bu cocugun onunde bole davranırsan, yemın ederım, onunla bırlıkte ceker gıderım cocugundan uzak buyursun bosanırım senden dedım, umrunda degıl kı adamın benneyaptımki
daha sonra demırle onun odasında oynadım falan sonra bırlıkte uyumusuz, 1 saat sonra gelmıs yataga benı sevıyor, ozur dılıyor...
neyse bıraz vakıt gectı aksam salonda oturuyoruz, herseyımı elestırıyor.. herseyımı yaa en ufak bıseyı bıle, hıc mutlu degıl benden, zaten aramızda cınsel ılıskıde sıfır, ınanırmsınız, hıc opmuyor bıle benı, ben hamıleyken 30 kılo aldım,ve hala veremedım, bence benden utanıyor ya da sıkılıyor bılmıyorum, ama hıcbırseyımden memnun degıl.. kafam cok karısık kızlar napcamı bılmıyorum, demır dogdu dıye işten ayrıldım ben, şimdi tekrar iş arıyorum, bulunca da ayrılmayı dusunuyorum, cunku hiç mutlu değilim benneyaptımki
inanamıyorum benim duygularımı anlatmışsın dün bizde benzer şeyler yaşadık mevzu bebek ve onun yıkanması 2 dk tutacak giydirecek bende o anda yıkanacam giydirirken bebeğe bir bağırdı ben duştan şampuanlı fln çıktım bırak çocuğumu diye anladı tabi yediği boku alttan aldı fln ama gelmişler bana benimkide herşeyimden şikayetçi yaptığım bişeyi beğenmiyo en sonunda dedim bak arkadaşım beğenmiyorsan çek gt senin yüzünden kendimi aptal gibi hissetmeye başladım ki haltetmişsin gayet zeki bir kadınım ben yok ben seni alttan alırım ama sende bunu haket karşlıklı bu işler ba kilo konusundada benzer bi takıntımız var ben hamilelikte 10 kilo aldım sadece ama emzircem sütüm olacak diye sonradan feci odum 80e çıktım zaten kiloluydum feci oldum şimdi geçengün diyo bu göbe erimicek mi fln diye ama bööle ters ters dedim verirsin parasını lipsaction yaptırırım erir zayıf noktasını bulacaksın elinin tersiyle çarpacaksın ancak kendilerine geliyolar o şişmansın dedi bende bu ara canım senle sevişmeyi istemiyor dedim el ense çekiyoruz bakalım ben ööle deyince kudurdu tabi zemuszemuszemuszemus
handecim çok üzüldüm yaa neler olmuş.moralim oyle bozuk ki kızlar benneyaptımki
ha bu arada handecim kilona da hiç takılma ben ki kendimi bildim bileli şşman ve çapkın bir kadın olarak sana bi sır veriyim güzel olmanın 1. şartı zayıf olmak değil kendini sevmektir şimdi kendine güzel bi şarkı aç v o kocaman yağlarını sev canım de siz olmasanız eksik kalırım de hem pratikte sevişme hacmi artıyo yani aslında erkekler kardalar farkında değillerzemuszemus
Burcu; Canım geçen yıl şubat ayından beri çatımız akıyordu az az da olsa ama Hilal doğduktan sonra erteleye erteleye maddi olarak ta tabii bu zamana kadar geldi.Çatı bitti ...Evin içinde boya yapılacak ve bir iki değişiklik anlayacağınız bu hafta evde yoğunum...
günaydın güzel bir hafta olması dileğiyleopuyorumnanaktan
BURCUM inciniz hayırlı olsun doruk kuzum kalanlarıda sorunsuzca çıkartır dilerim.
sen anlatınca ben kötü oldum.benzer şeyleri küçük yaşta yaşamış biri olarak tepkisizleşmeni çok iyi anlıyorum.bende zamanında yaşadıklarım,şahit olduğum şiddetli kavgalar ve benzeri durumlar yüzünden artık çok tepkisizim olaylara.canım haklarında hayırlısı olsun.zaten bukadar gidesi gelen bir insan kalsada beynen gitmiş demektir ve bu aynı evin içinde daha zor olur.annen dilerimki alışacak zamanla dilerimki onaracak kendini.kalbin çarpıyor çünkü tepkini belli edemiyorsun belki deli gibi ağlamak bağırmak çağırmak istiyorsun ama yapmıyorsun.buda çarpıntı yapıyor içte biryeri sızlatıyor.üzme ne olur kendini.
canım ya bu durumda ne denirkibilmiyorumkismile aslında hepimiz zor bi dönem içindeyiz anne ve baba olarak. bebekten önce her istediğimizi yapıyoduk gezip tozuyoduk özgürdük. şimdi kendimizden önce düşünmemiz gereken bi bebeğimiz var. anne olarak biz çok anaç davranıyoruz mutluyuz bu tatlı belalarla ama erkekler öyle değil eski hayatlarını özlüyolar içten içe. bizim onlarla eskisi kadar ilgilenememiz,hatta kendimize bile vakit ayıramamız, onlardan bi yardım beklenmese dahi hep bi sorumluluk hissi babaların annelere karşı tutumunuda değiştiriyo malesef. hakkınızda hayırlısı olsun. keşke bebişinin yanında üzmeseydi seni ama oda anlamış hatasını inşallah düzelir aranız.:Saruboceq:
kızlar cok sagolun , yanımda oldugunuzu bılmek, surada yazıklarınız bıle benı oyle mutlu edıyor ki...
içim cok kötü annem bile farkında sen doğumdan sonra kendine gelemedin, psikolojik olarak kötüsün diyhor ama seni cenk bu hale getiriyor... kaç kere konuştum bilseniz kaç kere....
haberiniz yok doğumdan önceki gün bile benimle deliler gibi kavga etti, neler çektim bir bilseniz... ama adamla konussan da konusmasan da farketmiyor, dengesiz cok :sinifsinif:
seviyorum, severek evlendim, ama benden surekli sikayet etmesi, hiçbirseyimi begenmemesi cok uzuyor beni, hatta beni bunlar psikolojik olarak yıkıyor... gecenlerde ilişkimize hareket katmak için ona guzel yemekler yaptım, gıyındım suslendım.. mum ısıgında sofra hazırladım, bu eve geldi, actım kapıyı, tepkisi aynen suydu ; "bu ne hal ?"
yaa kısacası naparsam yapayım yaranamıyorumm :sinifsinif:
boşanmayı bende istemem sonucta, bebegimin benim gibi kavgalı ortamda buyumesini de istemiyorum...
ben asla erkege minnet edecek kadın degilim, ve onu bırakacagımı da bılıyor, benden ozur dılemesinin tek nedeni de ne biliyor musunuz, cocugundan ayrı kalmaktan korkması, ben degılım yanı !
hee bu arada, geceleri yanımdan kacıyor, söyle, ben gec yatıyorum...
yataga gelıyorum, uyuyan adam uyanıp, demırın odasındakı yataga gıdıp yatıyor.
Soruyorum neden gıdıyorsun dıye, su saat deli ediyor beni diyor, bende aptalım ya anlamıyorum!
günaydın kızlar nasılsınız bugün bebişleriniz iidir inş.
kızlar cok sagolun , yanımda oldugunuzu bılmek, surada yazıklarınız bıle benı oyle mutlu edıyor ki...
içim cok kötü annem bile farkında sen doğumdan sonra kendine gelemedin, psikolojik olarak kötüsün diyhor ama seni cenk bu hale getiriyor... kaç kere konuştum bilseniz kaç kere....
haberiniz yok doğumdan önceki gün bile benimle deliler gibi kavga etti, neler çektim bir bilseniz... ama adamla konussan da konusmasan da farketmiyor, dengesiz cok :sinifsinif:
seviyorum, severek evlendim, ama benden surekli sikayet etmesi, hiçbirseyimi begenmemesi cok uzuyor beni, hatta beni bunlar psikolojik olarak yıkıyor... gecenlerde ilişkimize hareket katmak için ona guzel yemekler yaptım, gıyındım suslendım.. mum ısıgında sofra hazırladım, bu eve geldi, actım kapıyı, tepkisi aynen suydu ; "bu ne hal ?"
yaa kısacası naparsam yapayım yaranamıyorumm :sinifsinif:
boşanmayı bende istemem sonucta, bebegimin benim gibi kavgalı ortamda buyumesini de istemiyorum...
ben asla erkege minnet edecek kadın degilim, ve onu bırakacagımı da bılıyor, benden ozur dılemesinin tek nedeni de ne biliyor musunuz, cocugundan ayrı kalmaktan korkması, ben degılım yanı !
yaa durumunuz bizim anladığımızdan daha derinmiş aslında.neden böyle oldu ki eşin?kızdım şimdi bende.off yaa nedenirki bilemedim şimdi.hee bu arada, geceleri yanımdan kacıyor, söyle, ben gec yatıyorum...
yataga gelıyorum, uyuyan adam uyanıp, demırın odasındakı yataga gıdıp yatıyor.
Soruyorum neden gıdıyorsun dıye, su saat deli ediyor beni diyor, bende aptalım ya anlamıyorum!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?