2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

evet gülsan38 e katılıyorum, hiçbirşeye vakit ayıramıyoruz tabi başta kocalara, onlar zaten hep bebek gibi ilgi bekleyen yaratıklar :) benim 2 kilo fazlam var ve face te eklediğim arkadaşlar da fiziğimi görmüştür, 1,78 boya 2 kg fazla nasıl belli olsun ama eşim diyor ki o göbeğini ne zaman vereceksin hala vermedin hani spora gidecektin vs. hafta sonu Kerem saniye durmadı tek başına sonra eşime yapamadım onu yetiştiremedim falan deyince cevap şu: aylin sen hiçbirşeye yetişemez oldun hiç kendine vakit bile ayırmıyorsun", sanki zevkimden böyle oldum, bana sonuç ver akıl verme di mi ama.

haktan bariz emeklemeye başladı,,.haftasonu acayip yoruldum,arkasında dolaşmaktan:bbo: heryeri rahatça kurcalamaya başladı,kabloları çok seviyo,birde banyoya girmeyi seviyobilmiyorumkismile bilmiyorumkismile

e yuhartık klava: dicem benim kocamda aynı öküzgillerden bunlar şekerim evrimi bu aşamada bırakmış gelişememiş baltalar bende eserin benden çok bebek için yanımda kaldığını biliyorum ama o da bilior ki hislerimiz karşılıklı

Hande geçenlerde de söyledim şimdi de söylüyorum kimsenin evliliği güllük gülistanlık değil, bebikler için son ana kadar çekicez, ben boşandım bi kere de noldu, eskisinden biraz daha iyi oldu yine döndüm, kız aklı su aklı demişler hemencecik unutuyoruz :) bir de bak etrafına bunu bıraksan yeni bulduğun dört dörtlük mü olacak? olmayacak çünkü böyle bir erkek daha üretilmedi, gerçi belki biz üretmişizdir :) bakalım bizim oğlanlar nasıl çıkacak el kızlarına nasıl davranacak :) bu sefer de deriz ki elin kızı oğluma nası kötü davranıyo her dediğini yaptırmaya çalışıyo tüüü :)

Kızlarr
günaydınnn
üzüldüm hepinize yaa herkes dertli ama gulsan haklı kendimizi we eşimizi öne almalıyız çocuklarımız büyüdükce. aynı hatayı bende yapıyorum eminim eşimde şikayetçidir ama yapcak bişey yok.
Allah'a dua edelim yardım etsin hepimize. hepimizin psikolojisi bozuksa demekki bu normal kızlar toparlayalım birbirimizi. bebeklerimiz büyüyor artık.

güzel günler bizim olsun inş. cocuklarımızı seviyoruz ama ilerde gene kocamızla kalcaz o yüzden onları 1. plana alalım yawaş yawaş ay bütün enerjim gitti he..:S

ben oğluşumu doktora götürüyorum bi ara yazmıştım ya doktoru bi byin cerrahı görsün demişti gidelim bakalım bişi çıkacağını sanmıyorum kafası babasına çekmiş geni bozuk yavrumun naapsempatiksalakcinnisın

Sağol Nilüfercim.
Valla evlilik böyle bişey kanımca, dört dörtlük olanı yok, biz de cuma cumartesi pek şeker gibiydik, dün öğlen patladık. Şimdi idare eder durumdayız.

uzulmeyın kızlar, bıze geldıgınızde uzun konusuruz artık , sizi seviorum iy ki varsınız...

Biz de seni seviyoruz.
Hande, sana geleceklerin sayısı 10-11 falan, bi de bebikler. Emin misin bizi evine istediğinden?

Sanırsam eşinin göbeği yok :)

haktan bariz emeklemeye başladı,,.haftasonu acayip yoruldum,arkasında dolaşmaktan:bbo: heryeri rahatça kurcalamaya başladı,kabloları çok seviyo,birde banyoya girmeyi seviyobilmiyorumkismile bilmiyorumkismile

Oyy maaşallah, yerim onu ben.
Evi güvenli alana çevirme zamanı gelmiş desene :)

Hepsine katılıyorum :)

Allah iyiliğini versin kaydirigubbakcemile3
Hayırlı haberlerle gel...

[/B]

neee emekliyor muuuu delikafadulden bizimkisi sadece sürünüyooo vay tembel poyraz senii hemen çalışmalara başlamalıyım sırnaşık şey
seninki ayın kaçında doğmuştu canım belki büyüktür bizimkinden ondan emekliyordur

kaydirigubbakcemile3aklinialirimsmile kız cok alemsin heee, gulduruosun beni, allahta senin guldursun emi laelaelaelaelae
kuzucugunda hicbir sey yoktur, bazı doktorlar cok evhamlı oluyorlar...

yaaaa niye kimse benimle konuşmuyor küstünüz mü bana yoksa çok uzun zamandır yokum diye bilmiyorumkismile

selam bikaç yazını gördüm de şöyle bi tespitte bulundum belki yanlıştır ama benim görüşüm bu yönde, çok fazla kıyaslama yapıyosun bebeğin ve burdaki bebeklerle ilgili, kimi bebek 3,5 aylık diş çıkardı kimisi 1 yaşında çıkarır, kimisi 6 aylık emekler kimisi emeklemeden yürür, haktan emekledi diye poyraz ın da emekleme zorunluluğu yok ki belki 10 aylık emekleyecek çocuk, bebeklerin kimisi 8 kg üzerinde kimisi 6,5-7 kg, içini rahatlatacak ya da içini daraltacak birşey yok takılma her bebek farklı.:lepi:

burcucum tabıkı eminimm zemuszemus
ohh ne guzel gececek dertlesces, konuscas, bebikler kaynascak...
yerin mekanın onemi yok bence, rahat olalım da...

yaaaa niye kimse benimle konuşmuyor küstünüz mü bana yoksa çok uzun zamandır yokum diye bilmiyorumkismile

kızz ne küscez bir yandan Alp e meyve püresi hazırladım biryandan yedirdim biryandan size çene yetiştiriyorum,psikopat oğlumun gönlünü eğliyorum sabah 7:45 den beri ayaktayım ve hala kahvaltı yapmadım:bbo:

bizde seni özledik tabii ve acil poyrazla senin resmini istiyoruz:sm_cool:

canım dogru dıyorsun, bu erkeklerin kimyasında var, ama hersey bi yere kadar...
ben hep kavgalı ortamda buyudum, ve etkilerini hala uzerımde tasıyorum...
kucuklugumden berı hep derim, cocugumu asla kavgalı ortamda buyutmem dıye...
oyuzden kendıne cekı duzen vermezse, sonumuz belli... alsanaalsanasmile

aaaaaa butun kocalar kudurmus.bı benımkı dellenmıs dıyordum bende.
benım beyımde :))) dun mac ızlerken trıplere gırdı.doguhan uyuyacaktı dedımkı askım sakın bagırma (gol falan olunca kendını kaybedıo sanırsın gs herıfıme para verıyor) anammmmm herıf bı gerıldı tv nın sesını kıstı.bende askım bagırma dedım senın kıs demedım dedım.ay bana cevap vermıo herıfım.ayol bu kocam benım en nefret ettıgım seylerı oyle ıyı bılıyorkı hepucugunu kullanıo bana karsı :))))
neyse dedım kızım sınırlenme sakın bı hareket yapma bugunun yarınıda var.oglus uyudu ben konusmuyorum kocam kısısıyle.sonra uyandı doguhan oynadık falan geldı hep beraber kudurduk.
hersey bıtınce dedımkı ,cıkacam bundan sonra yukarı artık sen oraya gelırsın.(benım derdım bız yukarıda oasagı katta olmasın ogluyla vakıt gecırsın.yoksam ohooooo ust katı daha cok sevıyorum ben) gelmem dıyor guluyor.he dedım lıg bıtınce sakın bıze yanasma almayız senı yukarı.
velhasıl kelam kızlar su yukarıda yazdıklarım aslında o kadar cok sey anlatıyorkı.ama ben sıze kısadan ozetlıyorum.erkekler yeryuzundekı en bencıl turdur vede evrımlesme surecınde odunlukdan kalaslıga gecmıstır

öncelikle cvp yazdığın için teşekkür ederim canım
kıyaslamadan ziyade ben evde tek başıma olduğum için ve etrafımda başka bebekli anne olmadığı için sizin yazdıklarınıza bakarak yola çıkmaya çalışıyorum sonuçta dediğin gibi her çocuk farklı bunun zaten bilincindeyim sadece biraz akıl almak güzel olur diye düşündüm opuyorumnanaktan

CANIMCIM haktan 4 mart doğumlu,,.

oyy maşallah paşama artık güvenli ev sahası yaratma vaktin geldi demekki
haktan la Alp aynı gün doğumluolumunekankayizsmile:lepi:

ayyy hiç sorma bizimkide 8 de kalktı tam bende yeni atıştırdım valla bende meyve püresini veriyorum poyraz ın
yaaa ben resim koymayı unuttum nasıldı :kedi:

slm kızlar nasılsınız ben giremiyorum net yok annemdeyim hemen bakıp çıkıcam özledim sizi bi bakıyım dedim kk normale dönmüş
herkes iyidir inşallah bebişlerde tabii
biz idare ediyoruz taşınma işleri bu arada eşimin kardeşi bizde gidecek çarşamba günü serhanla uğraşıyorum sürekli sabah 5 de uyanmaya devam ediyo maalesef
neyseki sağlığı yerinde bi sorunumuz yok şükür
cuma günü aşılarımızı olduk muayenemizi olduk herşey yolunda oğluşum 8,410kg 70cm olmuş doktor amcası çok iyi dedi aşılar olurken hiç ağlamadı hemşire ablasından bi aferin ve öpücük aldı zemuszemus tontikimin keyfi yerinde ama ben çok yorgunum ve uykusuz sizleri çok öpüyorum iyi bakın kendinize bitanelerim meleklerinizi koklayın benim içinopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…