- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #76.481
kızlar cok sagolun , yanımda oldugunuzu bılmek, surada yazıklarınız bıle benı oyle mutlu edıyor ki...
içim cok kötü annem bile farkında sen doğumdan sonra kendine gelemedin, psikolojik olarak kötüsün diyhor ama seni cenk bu hale getiriyor... kaç kere konuştum bilseniz kaç kere....
haberiniz yok doğumdan önceki gün bile benimle deliler gibi kavga etti, neler çektim bir bilseniz... ama adamla konussan da konusmasan da farketmiyor, dengesiz cok :sinifsinif:
seviyorum, severek evlendim, ama benden surekli sikayet etmesi, hiçbirseyimi begenmemesi cok uzuyor beni, hatta beni bunlar psikolojik olarak yıkıyor... gecenlerde ilişkimize hareket katmak için ona guzel yemekler yaptım, gıyındım suslendım.. mum ısıgında sofra hazırladım, bu eve geldi, actım kapıyı, tepkisi aynen suydu ; "bu ne hal ?"
yaa kısacası naparsam yapayım yaranamıyorumm :sinifsinif:
boşanmayı bende istemem sonucta, bebegimin benim gibi kavgalı ortamda buyumesini de istemiyorum...
ben asla erkege minnet edecek kadın degilim, ve onu bırakacagımı da bılıyor, benden ozur dılemesinin tek nedeni de ne biliyor musunuz, cocugundan ayrı kalmaktan korkması, ben degılım yanı !
günaydınlar canoşlarım,.güzel bi gün dileğiyle,.geçmişi okudumda,burcu cum hakkınızda hayırlısı olsun,.fazla üzme emi kendini,sonuçta annene sen teselli olucan,dirayetli olman lazım,.:1hug: bu arada handecim geçen gün hatırlıyosan bende eşimle kavga etmiştim,moralim çok bozuktu,songünlerde aşırı kavga ediyoruz,.yani şu an herkeste olan durumlar..dünde barıştık,.gelmiş özür diliyo,bidaha yapmıycam falan,.sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinnibendede hemen yelkenler foraakaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ama iki gün sonra yine kavga ederiz kesineyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile
uzulmeyın kızlar, bıze geldıgınızde uzun konusuruz artık , sizi seviorum iy ki varsınız...
evet gülsan38 e katılıyorum, hiçbirşeye vakit ayıramıyoruz tabi başta kocalara, onlar zaten hep bebek gibi ilgi bekleyen yaratıklar :) benim 2 kilo fazlam var ve face te eklediğim arkadaşlar da fiziğimi görmüştür, 1,78 boya 2 kg fazla nasıl belli olsun ama eşim diyor ki o göbeğini ne zaman vereceksin hala vermedin hani spora gidecektin vs. hafta sonu Kerem saniye durmadı tek başına sonra eşime yapamadım onu yetiştiremedim falan deyince cevap şu: aylin sen hiçbirşeye yetişemez oldun hiç kendine vakit bile ayırmıyorsun", sanki zevkimden böyle oldum, bana sonuç ver akıl verme di mi ama.
haktan bariz emeklemeye başladı,,.haftasonu acayip yoruldum,arkasında dolaşmaktan:bbo: heryeri rahatça kurcalamaya başladı,kabloları çok seviyo,birde banyoya girmeyi seviyobilmiyorumkismile bilmiyorumkismile
Hande geçenlerde de söyledim şimdi de söylüyorum kimsenin evliliği güllük gülistanlık değil, bebikler için son ana kadar çekicez, ben boşandım bi kere de noldu, eskisinden biraz daha iyi oldu yine döndüm, kız aklı su aklı demişler hemencecik unutuyoruz :) bir de bak etrafına bunu bıraksan yeni bulduğun dört dörtlük mü olacak? olmayacak çünkü böyle bir erkek daha üretilmedi, gerçi belki biz üretmişizdir :) bakalım bizim oğlanlar nasıl çıkacak el kızlarına nasıl davranacak :) bu sefer de deriz ki elin kızı oğluma nası kötü davranıyo her dediğini yaptırmaya çalışıyo tüüü :)
ben oğluşumu doktora götürüyorum bi ara yazmıştım ya doktoru bi byin cerrahı görsün demişti gidelim bakalım bişi çıkacağını sanmıyorum kafası babasına çekmiş geni bozuk yavrumun naapsempatiksalakcinnisın
haktan bariz emeklemeye başladı,,.haftasonu acayip yoruldum,arkasında dolaşmaktan:bbo: heryeri rahatça kurcalamaya başladı,kabloları çok seviyo,birde banyoya girmeyi seviyobilmiyorumkismile bilmiyorumkismile
ben oğluşumu doktora götürüyorum bi ara yazmıştım ya doktoru bi byin cerrahı görsün demişti gidelim bakalım bişi çıkacağını sanmıyorum kafası babasına çekmiş geni bozuk yavrumun naapsempatiksalakcinnisın
yaaaa niye kimse benimle konuşmuyor küstünüz mü bana yoksa çok uzun zamandır yokum diye bilmiyorumkismile
[/B]
neee emekliyor muuuu delikafadulden bizimkisi sadece sürünüyooo vay tembel poyraz senii hemen çalışmalara başlamalıyım sırnaşık şey
seninki ayın kaçında doğmuştu canım belki büyüktür bizimkinden ondan emekliyordur
valla ben bayaaa bi özlemişim sizleri sonunda çook şükür internet açtırdım eve aranıza geri döndüüüüüm :lepi:
kimler var kimler yok bakamadım herkes nasıl yaramazlık yoktur inş. hepinizi çoook özledim yaaaaaaaaa opuyorumnanaktan
yaaaa niye kimse benimle konuşmuyor küstünüz mü bana yoksa çok uzun zamandır yokum diye bilmiyorumkismile
canım dogru dıyorsun, bu erkeklerin kimyasında var, ama hersey bi yere kadar...Hande geçenlerde de söyledim şimdi de söylüyorum kimsenin evliliği güllük gülistanlık değil, bebikler için son ana kadar çekicez, ben boşandım bi kere de noldu, eskisinden biraz daha iyi oldu yine döndüm, kız aklı su aklı demişler hemencecik unutuyoruz :) bir de bak etrafına bunu bıraksan yeni bulduğun dört dörtlük mü olacak? olmayacak çünkü böyle bir erkek daha üretilmedi, gerçi belki biz üretmişizdir :) bakalım bizim oğlanlar nasıl çıkacak el kızlarına nasıl davranacak :) bu sefer de deriz ki elin kızı oğluma nası kötü davranıyo her dediğini yaptırmaya çalışıyo tüüü :)
selam bikaç yazını gördüm de şöyle bi tespitte bulundum belki yanlıştır ama benim görüşüm bu yönde, çok fazla kıyaslama yapıyosun bebeğin ve burdaki bebeklerle ilgili, kimi bebek 3,5 aylık diş çıkardı kimisi 1 yaşında çıkarır, kimisi 6 aylık emekler kimisi emeklemeden yürür, haktan emekledi diye poyraz ın da emekleme zorunluluğu yok ki belki 10 aylık emekleyecek çocuk, bebeklerin kimisi 8 kg üzerinde kimisi 6,5-7 kg, içini rahatlatacak ya da içini daraltacak birşey yok takılma her bebek farklı.:lepi:
CANIMCIM haktan 4 mart doğumlu,,.
kızz ne küscez bir yandan Alp e meyve püresi hazırladım biryandan yedirdim biryandan size çene yetiştiriyorum,psikopat oğlumun gönlünü eğliyorum sabah 7:45 den beri ayaktayım ve hala kahvaltı yapmadım:bbo:
bizde seni özledik tabii ve acil poyrazla senin resmini istiyoruz:sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?