2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canıom umarım ıyısınızıdır, cok cok kolay gelsin..
9 ekımde benım evımde bulusuyoruz, bakırkoy de gelebılecek msın ki ? fisfisfis:uhm:

Handecim, çok dolmuşsun sen, haklısında ama arkadaşların da dediği gibi hemen boşanma fikrini getirme aklına, hepimizin başında benzer sıkıntılar var ve kimsenin evliliği dört dörtlük değil, hele bebek olduktan sonra aile düzeni eşlerle olan ilişkiler tamamen değişiyor, bence biraz zaman bırak ve kendi kabuğuna çekil, bırak eşin senin peşinden koşsun, kilonu falan dert etme sakın, sanki kendileri doğursa ne olacaktı ki, hem dünyaya bir varlık getiriyoruz hemde kocaların kaprislerini çekiyoruz, bu ne yaaa, takma kafana, kendi halinde oğlunla vakit geçir, eşin yokmuş gibi davran bir süre, bakarsın herşey değişir birden, umut dünyası işte, biz kadınlar umut ederek yaşamaya alışmışız bir kere..

Nilücüm, emeklemeniz hayırlı olsun, peşinde koşturmaktan çok yorulacaksın artık, İklim beni mahvediyor bu konuda, sürekli peşindeyim bende..

Efecrin, hoşgeldin, ateşli bir konu olunca arada kaynamalar oluyor bazen, alınganlık yapma arkadaşım, unutulmadın elbette..

canıom umarım ıyısınızıdır, cok cok kolay gelsin..
9 ekımde benım evımde bulusuyoruz, bakırkoy de gelebılecek msın ki ? fisfisfis:uhm:

yaaaaaaaaaaaaaa aşkitom nasıl isterim bilsen ama bizim ne zaman taşınacağımız henüz kesinleşmedi dağıtım yapıldı iptal oldu şimdi yeniden dağıtım yapılacak (lojman) ne zamana gün verirler bilmiyorum ama şartlar uygun olursa koşa koşa gelirim valla ne güzel olur

kadınlar olarak o kadar yufka yureklıyız kı, ıkı guzel soze hemen erıyoruz ,unutuverıyoruz...
ama bugunden ıtıbaren, onu gormeyecegım evın ıcınde, sankı sadece demırle ıkımız varmısız gıbı yasayacagım..
bakalım ne etkı yaratacak bizim beyin ustunde bu durum fisfisfis

ayyy hiç sorma bizimkide 8 de kalktı tam bende yeni atıştırdım valla bende meyve püresini veriyorum poyraz ın
yaaa ben resim koymayı unuttum nasıldı :kedi:
hızlıresim.com a gir yükle 640-480 boyutunu seç yüklenince forumlar 3 kısmında yazan linki buraya kopyala canım.
maşallah serhan a seyhancım vede kolay gelsin taşınma işlerinde.
demiri unuttun yazgım alsanaalsanasmile
demir de aynı gun dogumlu işte :jeyyar::dilcikar:
aa bilmem mi unutur muyum hiç.demir i zaten biliyorum handecimyerimsenibenŞeniz

canım her zaaman beklerım, umarım tarıh uyar da gelırsın...opuyorumnanaktan

selam kk nın en güzel annişleri:)
BURCU CUM TEKRAR HAYIRLI OOOOSSUN İNCİ BONCUGUNUSSS:))
HANDEE ..SAKIN YA..SENDEMİ..ARADA İNİŞ CIKIŞLAR OLUR BİTANECİM HER EVLİLİKTE..HEMEN BOŞANMAYI DÜŞÜNMEK NİYE?

ohoo burda akıl çok merak etme, istemediğin kadar olumunekankayizsmile

selam canım arkadaşlarım we ağlama duwarım:sinifsinif: hemen açtım topici kocam hakkıbda şikayetlerimi sıralamak için beni sinir krizlerine sokup lafını sayıp defolup gitti.. nefret duyuyorum ona karşı, onu yok etmeyi istiyorumalsanaalsanasmile
dün gece içip içip geliyor gözleri artık sarhoşluktan pörtlemiş halde öksürüyor hastayım diyor uyuyor! sabah dükkan açtı ben giyiniyodum 11e doğru geldi çay istedi annemden, sonraçayı geri getrdi bu ne yaa dedi! açık olmuş die sonra ben koyu yaptım getirdim diyor ki hastayım diyorum ölüyoruum diyorum bi çorba wermiyosunuz, dükkanda dur ben gidip dışarda yiyeceğim falan filan dedi bnde alkol içmeyi biliosun ama dedim 1lere kadar o zamn hasta değilsin!
uff yaa allahın cezası dilerim hakettiğini bulursun benden we yawrumdan uzak.. seni çok sewiyorum ama midemi bulandırıyosun artık sana tahammülüm hiç kalmadımafoldumben

handecim seni o kadar iyi anlıyorum ki hissettiklerini:gitme: ama hiç bişeyin senin kendini değersiz hissetmene sebep olmasına izin werme!
kilolarını takıntı yapma kalıcı sorunlar değil onlar bnde 10kilo fazlam war hiç bir şeyi beğenerek giymiyorum çıplak halde kendimi görmkten nefret ediyorum ama biliyorum gidecekler bendenbayanssulusmile
ben süt olsun die habire yemekten wazgeçtim zaten bol sıwı tüketmeye çalışıyorum! süt öyle böyle oluyor işte!
umarım düzelir sen de bırak muhattap olma sen geceleri demirin odasında yat onun kaçmasına fırsat werme.. anlasın o da pislik!
ya acaba başka biri mi war?

senin kocan sudanda değilmiyd yawyasakkelime
wuuu şişman we çapkınnnnguclubacismilesositososito
sewişme hacmide ne oluyor öyledelikafadulden

canım tabiiki ynaındayız biz iyi kötü herşeyi paylaşıyoruz.. bende öleyim ağlama duwarı burası anlık siniirimi döküyorum buraya we çok iyi gelio yazılan yorumları okumak..
neyse ki özür dilemesini biliyor.. benim kocam sa yapar eder geri çekilir bir de ben suçlu hissederim kendimi yanaşırım sünepe gibi:umursamaz:

handemmm
hasrete katılıorum..konuyu acmadım bile düşündüm ama taktıgın kilolarınmı bitanem..
Sen öncelikle annesinn ..bebek emzirdin..
Hala emziriomusun bilmiorum ama..
Kilo gelip gecici bi durum ama saygıyı bi kaybettimi!!!!!!!
önce kendine deger ver sonrada verdirrrttt!!
Eşinle ilgili bişey söylemicem kızgınım ama..
Sadece sen nekadar kendine deger verdirdigini hissettirirsen karşı tarafa okadar deger görüyosun inan..ah şu adamlar
..

evet oyle canım, kilolarımı dert edıyorum dogru ama verecegim, o zaman o da gorecek, az oncede telefon acmıs hıcbırsey olmamıs gıbı, konusmadım bende :dilcikar::dilcikar:
zaten hep kendımı avutmaya calısıyorum, evladım oldu, onun ıcın herseye deger, bu kılolar gıdecek dıye, ama ınsan resımlerde aynda kendını gorunce uzuluyor, hele kı eskı guzel bakımlı resımlerıme bakınca...
hicbırsey olmuyor uzerıme :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…