- 13 Ağustos 2009
- 1.404
- 5
- 116
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #76.501
oyy maşallah paşama artık güvenli ev sahası yaratma vaktin geldi demekki
haktan la Alp aynı gün doğumluolumunekankayizsmile:lepi:
slm kızlar nasılsınız ben giremiyorum net yok annemdeyim hemen bakıp çıkıcam özledim sizi bi bakıyım dedim kk normale dönmüş
herkes iyidir inşallah bebişlerde tabii
biz idare ediyoruz taşınma işleri bu arada eşimin kardeşi bizde gidecek çarşamba günü serhanla uğraşıyorum sürekli sabah 5 de uyanmaya devam ediyo maalesef
neyseki sağlığı yerinde bi sorunumuz yok şükür
cuma günü aşılarımızı olduk muayenemizi olduk herşey yolunda oğluşum 8,410kg 70cm olmuş doktor amcası çok iyi dedi aşılar olurken hiç ağlamadı hemşire ablasından bi aferin ve öpücük aldı zemuszemus tontikimin keyfi yerinde ama ben çok yorgunum ve uykusuz sizleri çok öpüyorum iyi bakın kendinize bitanelerim meleklerinizi koklayın benim içinopuyorumnanaktan
canıom umarım ıyısınızıdır, cok cok kolay gelsin..
9 ekımde benım evımde bulusuyoruz, bakırkoy de gelebılecek msın ki ? fisfisfis:uhm:
Handecim, çok dolmuşsun sen, haklısında ama arkadaşların da dediği gibi hemen boşanma fikrini getirme aklına, hepimizin başında benzer sıkıntılar var ve kimsenin evliliği dört dörtlük değil, hele bebek olduktan sonra aile düzeni eşlerle olan ilişkiler tamamen değişiyor, bence biraz zaman bırak ve kendi kabuğuna çekil, bırak eşin senin peşinden koşsun, kilonu falan dert etme sakın, sanki kendileri doğursa ne olacaktı ki, hem dünyaya bir varlık getiriyoruz hemde kocaların kaprislerini çekiyoruz, bu ne yaaa, takma kafana, kendi halinde oğlunla vakit geçir, eşin yokmuş gibi davran bir süre, bakarsın herşey değişir birden, umut dünyası işte, biz kadınlar umut ederek yaşamaya alışmışız bir kere..
Nilücüm, emeklemeniz hayırlı olsun, peşinde koşturmaktan çok yorulacaksın artık, İklim beni mahvediyor bu konuda, sürekli peşindeyim bende..
Efecrin, hoşgeldin, ateşli bir konu olunca arada kaynamalar oluyor bazen, alınganlık yapma arkadaşım, unutulmadın elbette..
hızlıresim.com a gir yükle 640-480 boyutunu seç yüklenince forumlar 3 kısmında yazan linki buraya kopyala canım.ayyy hiç sorma bizimkide 8 de kalktı tam bende yeni atıştırdım valla bende meyve püresini veriyorum poyraz ın
yaaa ben resim koymayı unuttum nasıldı :kedi:
maşallah serhan a seyhancım vede kolay gelsin taşınma işlerinde.slm kızlar nasılsınız ben giremiyorum net yok annemdeyim hemen bakıp çıkıcam özledim sizi bi bakıyım dedim kk normale dönmüş
herkes iyidir inşallah bebişlerde tabii
biz idare ediyoruz taşınma işleri bu arada eşimin kardeşi bizde gidecek çarşamba günü serhanla uğraşıyorum sürekli sabah 5 de uyanmaya devam ediyo maalesef
neyseki sağlığı yerinde bi sorunumuz yok şükür
cuma günü aşılarımızı olduk muayenemizi olduk herşey yolunda oğluşum 8,410kg 70cm olmuş doktor amcası çok iyi dedi aşılar olurken hiç ağlamadı hemşire ablasından bi aferin ve öpücük aldı zemuszemus tontikimin keyfi yerinde ama ben çok yorgunum ve uykusuz sizleri çok öpüyorum iyi bakın kendinize bitanelerim meleklerinizi koklayın benim içinopuyorumnanaktan
aa bilmem mi unutur muyum hiç.demir i zaten biliyorum handecimyerimsenibenŞenizdemiri unuttun yazgım alsanaalsanasmile
demir de aynı gun dogumlu işte :jeyyar::dilcikar:
yaaaaaaaaaaaaaa aşkitom nasıl isterim bilsen ama bizim ne zaman taşınacağımız henüz kesinleşmedi dağıtım yapıldı iptal oldu şimdi yeniden dağıtım yapılacak (lojman) ne zamana gün verirler bilmiyorum ama şartlar uygun olursa koşa koşa gelirim valla ne güzel olur
öncelikle cvp yazdığın için teşekkür ederim canım
kıyaslamadan ziyade ben evde tek başıma olduğum için ve etrafımda başka bebekli anne olmadığı için sizin yazdıklarınıza bakarak yola çıkmaya çalışıyorum sonuçta dediğin gibi her çocuk farklı bunun zaten bilincindeyim sadece biraz akıl almak güzel olur diye düşündüm opuyorumnanaktan
handecim seni o kadar iyi anlıyorum ki hissettiklerini:gitme: ama hiç bişeyin senin kendini değersiz hissetmene sebep olmasına izin werme!moralim oyle bozuk ki kızlar benneyaptımki
dun esimle cok kotu kavga ettiki, zaten devamlı kavga edıyoruz...
ben demiri hep dusta yıkıyorum, beraber gırıp kucagımda yıkıyorum cıkıyoruz, dun degısıklık olsun dıye kuvetını doldurup ıcıne oturtmak ıstedım, onıu da babası yanındayken yapayım da babası da gorsun dedım, demez oalydım, demir oyle mutlu oldu ki, ellerını suya vuruyor, o suya vurdukca babası bagırıyor.. su sıcrıyor etrafa napıyorsunuz parkeler kabaracak vs vs sureklı bagırıyor, o anda onu yasamıyor (sıcradıgı suda su degıl, 2 dkka sonra zaten sılıcem) en kfasına sampuan surerken bakıyhor ole, artık dayanamadım bagırdım yardım etde yıkayım cocugu dıye... cok kotu kapıstık, sonra arkasında bagırdım barı toplamama yardım et dıye, geldı bır hısım bır tekme attı kovaya (hemde cocugun yanında !) daha sonra ustume yurumeye basladı... onun uzerıne ben cok kotu oldum, yeter artık dedımn, delırtıyorsun benı dedım ben uzerıne yurudum, bu cocugun onunde bole davranırsan, yemın ederım, onunla bırlıkte ceker gıderım cocugundan uzak buyursun bosanırım senden dedım, umrunda degıl kı adamın benneyaptımki
daha sonra demırle onun odasında oynadım falan sonra bırlıkte uyumusuz, 1 saat sonra gelmıs yataga benı sevıyor, ozur dılıyor...
neyse bıraz vakıt gectı aksam salonda oturuyoruz, herseyımı elestırıyor.. herseyımı yaa en ufak bıseyı bıle, hıc mutlu degıl benden, zaten aramızda cınsel ılıskıde sıfır, ınanırmsınız, hıc opmuyor bıle benı, ben hamıleyken 30 kılo aldım,ve hala veremedım, bence benden utanıyor ya da sıkılıyor bılmıyorum, ama hıcbırseyımden memnun degıl.. kafam cok karısık kızlar napcamı bılmıyorum, demır dogdu dıye işten ayrıldım ben, şimdi tekrar iş arıyorum, bulunca da ayrılmayı dusunuyorum, cunku hiç mutlu değilim benneyaptımki
senin kocan sudanda değilmiyd yawyasakkelimeinanamıyorum benim duygularımı anlatmışsın dün bizde benzer şeyler yaşadık mevzu bebek ve onun yıkanması 2 dk tutacak giydirecek bende o anda yıkanacam giydirirken bebeğe bir bağırdı ben duştan şampuanlı fln çıktım bırak çocuğumu diye anladı tabi yediği boku alttan aldı fln ama gelmişler bana benimkide herşeyimden şikayetçi yaptığım bişeyi beğenmiyo en sonunda dedim bak arkadaşım beğenmiyorsan çek gt senin yüzünden kendimi aptal gibi hissetmeye başladım ki haltetmişsin gayet zeki bir kadınım ben yok ben seni alttan alırım ama sende bunu haket karşlıklı bu işler ba kilo konusundada benzer bi takıntımız var ben hamilelikte 10 kilo aldım sadece ama emzircem sütüm olacak diye sonradan feci odum 80e çıktım zaten kiloluydum feci oldum şimdi geçengün diyo bu göbe erimicek mi fln diye ama bööle ters ters dedim verirsin parasını lipsaction yaptırırım erir zayıf noktasını bulacaksın elinin tersiyle çarpacaksın ancak kendilerine geliyolar o şişmansın dedi bende bu ara canım senle sevişmeyi istemiyor dedim el ense çekiyoruz bakalım ben ööle deyince kudurdu tabi zemuszemuszemuszemus
wuuu şişman we çapkınnnnguclubacismilesositosositoha bu arada handecim kilona da hiç takılma ben ki kendimi bildim bileli şşman ve çapkın bir kadın olarak sana bi sır veriyim güzel olmanın 1. şartı zayıf olmak değil kendini sevmektir şimdi kendine güzel bi şarkı aç v o kocaman yağlarını sev canım de siz olmasanız eksik kalırım de hem pratikte sevişme hacmi artıyo yani aslında erkekler kardalar farkında değillerzemuszemus
canım tabiiki ynaındayız biz iyi kötü herşeyi paylaşıyoruz.. bende öleyim ağlama duwarı burası anlık siniirimi döküyorum buraya we çok iyi gelio yazılan yorumları okumak..kızlar cok sagolun , yanımda oldugunuzu bılmek, surada yazıklarınız bıle benı oyle mutlu edıyor ki...
içim cok kötü annem bile farkında sen doğumdan sonra kendine gelemedin, psikolojik olarak kötüsün diyhor ama seni cenk bu hale getiriyor... kaç kere konuştum bilseniz kaç kere....
haberiniz yok doğumdan önceki gün bile benimle deliler gibi kavga etti, neler çektim bir bilseniz... ama adamla konussan da konusmasan da farketmiyor, dengesiz cok :sinifsinif:
seviyorum, severek evlendim, ama benden surekli sikayet etmesi, hiçbirseyimi begenmemesi cok uzuyor beni, hatta beni bunlar psikolojik olarak yıkıyor... gecenlerde ilişkimize hareket katmak için ona guzel yemekler yaptım, gıyındım suslendım.. mum ısıgında sofra hazırladım, bu eve geldi, actım kapıyı, tepkisi aynen suydu ; "bu ne hal ?"
yaa kısacası naparsam yapayım yaranamıyorumm :sinifsinif:
boşanmayı bende istemem sonucta, bebegimin benim gibi kavgalı ortamda buyumesini de istemiyorum...
ben asla erkege minnet edecek kadın degilim, ve onu bırakacagımı da bılıyor, benden ozur dılemesinin tek nedeni de ne biliyor musunuz, cocugundan ayrı kalmaktan korkması, ben degılım yanı !
handemmmselam canım arkadaşlarım we ağlama duwarım:sinifsinif: Hemen açtım topici kocam hakkıbda şikayetlerimi sıralamak içinbeni sinir krizlerine sokup lafını sayıp defolup gitti.. Nefret duyuyorum ona karşı, onu yok etmeyi istiyorumalsanaalsanasmile
dün gece içip içip geliyor gözleri artık sarhoşluktan pörtlemiş halde öksürüyor hastayım diyor uyuyor! Sabah dükkan açtı ben giyiniyodum 11e doğru geldi çay istedi annemden, sonraçayı geri getrdi bu ne yaa dedi! Açık olmuş diesonra ben koyu yaptım getirdim diyor ki hastayım diyorum ölüyoruum diyorum bi çorba wermiyosunuz, dükkanda dur ben gidip dışarda yiyeceğim falan filan dedi bnde alkol içmeyi biliosun ama dedim 1lere kadar o zamn hasta değilsin!
Uff yaa allahın cezası dilerim hakettiğini bulursun benden we yawrumdan uzak.. Seni çok sewiyorum ama midemi bulandırıyosun artık sana tahammülüm hiç kalmadımafoldumben
handecim seni o kadar iyi anlıyorum ki hissettiklerini:gitme: Ama hiç bişeyin senin kendini değersiz hissetmene sebep olmasına izin werme!
Kilolarını takıntı yapma kalıcı sorunlar değil onlar bnde 10kilo fazlam war hiç bir şeyi beğenerek giymiyorum çıplak halde kendimi görmkten nefret ediyorum ama biliyorum gidecekler bendenbayanssulusmile
ben süt olsun die habire yemekten wazgeçtim zaten bol sıwı tüketmeye çalışıyorum! Süt öyle böyle oluyor işte!
Umarım düzelir sen de bırak muhattap olma sen geceleri demirin odasında yat onun kaçmasına fırsat werme.. Anlasın o da pislik!
Ya acaba başka biri mi war?
senin kocan sudanda değilmiyd yawyasakkelime
wuuu şişman we çapkınnnnguclubacismilesositososito
sewişme hacmide ne oluyor öyledelikafadulden
canım tabiiki ynaındayız biz iyi kötü herşeyi paylaşıyoruz.. Bende öleyim ağlama duwarı burası anlık siniirimi döküyorum buraya we çok iyi gelio yazılan yorumları okumak..
Neyse ki özür dilemesini biliyor.. Benim kocam sa yapar eder geri çekilir bir de ben suçlu hissederim kendimi yanaşırım sünepe gibi:umursamaz:
OYY BEBEGİM..demir kuzummm :kedi:[url=http://urlal.com/dqqf][/URL]
handemmm
hasrete katılıorum..konuyu acmadım bile düşündüm ama taktıgın kilolarınmı bitanem..
Sen öncelikle annesinn ..bebek emzirdin..
Hala emziriomusun bilmiorum ama..
Kilo gelip gecici bi durum ama saygıyı bi kaybettimi!!!!!!!
önce kendine deger ver sonrada verdirrrttt!!
Eşinle ilgili bişey söylemicem kızgınım ama..
Sadece sen nekadar kendine deger verdirdigini hissettirirsen karşı tarafa okadar deger görüyosun inan..ah şu adamlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?