- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #76.521
aman beaaevet oyle canım, kilolarımı dert edıyorum dogru ama verecegim, o zaman o da gorecek, az oncede telefon acmıs hıcbırsey olmamıs gıbı, konusmadım bende :dilcikar::dilcikar:
zaten hep kendımı avutmaya calısıyorum, evladım oldu, onun ıcın herseye deger, bu kılolar gıdecek dıye, ama ınsan resımlerde aynda kendını gorunce uzuluyor, hele kı eskı guzel bakımlı resımlerıme bakınca...
hicbırsey olmuyor uzerıme :çok üzgünüm:
şuraya bak millet pazar rehavetinden cıkamamış olsa gerek
ya kızlar yagmur kahvaltı yemiyo
az peynir
tahıllı sütlü bisküvili sütlü milupa kaşık maması
cici bebe
bazen meyve püresi
hepsini karıştrıorum agzına sürmüyo
yemiyoooo
acaba peynir ekşimi geliyo hafif ekşimsi gibi cünki yerken suratını ekşitiyo titretiyo
aramızda görmek ne güzel tekrardan sonunda olmuş internetin hadi hayırlısıvalla ben bayaaa bi özlemişim sizleri sonunda çook şükür internet açtırdım eve aranıza geri döndüüüüüm :lepi:
kimler var kimler yok bakamadım herkes nasıl yaramazlık yoktur inş. hepinizi çoook özledim yaaaaaaaaa opuyorumnanaktan
KIZLARRRRRRR delikafadulden
COK MUTLUYUMMMMM delikafadulden
GECEN AY TITANIC OTELLE GORUSMUSTUM IS ICIN TAM OLDU DIYE CAGIRMISLARDI BENI, BEN ISTEMEMISTIM,
BUGUN YINE ARADILAR YINE GOURSMEK ISTIYORLAR KADRO DA BOSALMA VARMISS, BUYUK IHTIMALLE OLACAKKK COK MUTLUYUMM
EVIME 5 DKKA YURUME MESAFESINDEE delikafaduldenalkisalkisalkis
Süt sağdım, yemek yedim geldim ki, sayfalar almış yürümüş... Maalesef okuyamıcam, çok işim var
Handecim, Demir'in fotoğrafına bayıldım, maaşallah, kartpostal gibi, Allah nazardan saklasın.
Babayı görmedik ama sana benziyor sanki zemuszemus
Ebruşum ben Doruk'a tek tek veriyorum şimdilik kahvaltılıkları.
Biraz ekmek, tuzu alınmış beyaz peynir, yumurta sarısı, muz...
Severek yiyor şimdilik, karışımı hiç denemedim.
canım benım cok tesekkur ederım , o senın gzellıgın... ohaoldumsmile
demir de kahvaltıyı sevmıyor, gecen gun farklı yaptım onu yedi.. sende bı dene
yumurta, lavachqurıt peynir , bir dilim cicbebe ekmek, ezip karıstırdım...
uzerine biraz su koydum, hafif sulandırdım...
bence cok karıstırdıgımız ıcın yemıyorlar... bide ole dene cokacimcoook
canım benim kıızım 24 şubat doğumlu we emeklemiyor sürünüyor.. ayağa kalkmaya çalışıyor yürümekten daha çok hoşlanıyor.. sanırım yürüyecek emeklemeden zaten hiiç takmıyorum yerlerde mikrobun içinde dolşamsını hiç istemiyorum ben ewde tyemzilk yapmaya hiç fırsatım yok o yüzden içim hiç rahat değil bu konuda:umursamaz:[/B]
neee emekliyor muuuu delikafadulden bizimkisi sadece sürünüyooo vay tembel poyraz senii hemen çalışmalara başlamalıyım sırnaşık şey
seninki ayın kaçında doğmuştu canım belki büyüktür bizimkinden ondan emekliyordur
bol bol koca çekiştrces bnceekaydirigubbakcemile5burcucum tabıkı eminimm zemuszemus
ohh ne guzel gececek dertlesces, konuscas, bebikler kaynascak...
yerin mekanın onemi yok bence, rahat olalım da...
slm kızlar nasılsınız ben giremiyorum net yok annemdeyim hemen bakıp çıkıcam özledim sizi bi bakıyım dedim kk normale dönmüş
herkes iyidir inşallah bebişlerde tabii
biz idare ediyoruz taşınma işleri bu arada eşimin kardeşi bizde gidecek çarşamba günü serhanla uğraşıyorum sürekli sabah 5 de uyanmaya devam ediyo maalesef
neyseki sağlığı yerinde bi sorunumuz yok şükür
cuma günü aşılarımızı olduk muayenemizi olduk herşey yolunda oğluşum 8,410kg 70cm olmuş doktor amcası çok iyi dedi aşılar olurken hiç ağlamadı hemşire ablasından bi aferin ve öpücük aldı zemuszemus tontikimin keyfi yerinde ama ben çok yorgunum ve uykusuz sizleri çok öpüyorum iyi bakın kendinize bitanelerim meleklerinizi koklayın benim içinopuyorumnanaktan
şuraya bak millet pazar rehavetinden cıkamamış olsa gerek
ya kızlar yagmur kahvaltı yemiyo
az peynir
tahıllı sütlü bisküvili sütlü milupa kaşık maması
cici bebe
bazen meyve püresi
hepsini karıştrıorum agzına sürmüyo
yemiyoooo
acaba peynir ekşimi geliyo hafif ekşimsi gibi cünki yerken suratını ekşitiyo titretiyo
canım inşallah olur hayırlısıysaKIZLARRRRRRR delikafadulden
GECEN AY TITANIC OTELLE GORUSMUSTUM IS ICIN TAM OLDU DIYE CAGIRMISLARDI BENI, BEN ISTEMEMISTIM,
BUGUN YINE ARADILAR YINE GOURSMEK ISTIYORLAR KADRO DA BOSALMA VARMISS, BUYUK IHTIMALLE OLACAKKK COK MUTLUYUMM
ah ayfercim..kaşık mamasını biberonda hazırla olmazsa tarifleri vardı ayrıca biberon diye...180 ml 5 kaşıktı sanırım
ah ayfercim..
kaşıga alışssın artık istiyorum..
hiç sewmiyo kaşıkla yemeyi bu cadıakannehir
ah ayfercim..
kaşıga alışssın artık istiyorum..
hiç sewmiyo kaşıkla yemeyi bu cadıakannehir
metal kaşık değilde silikon kaşıkla başla canım istersen hem dişleri içinde iyi olur çıkmadan önce kaşığıda alışır .Hilal'e ben silikon kaşıkla başladım çok memnundu ....Şimdi beni kaşığımı alıp öyle yiyecekmiş zilli yüzüme bakıyor bana ne zaman verecek annem diye :)))
giresunluların oteli değil mi?KIZLARRRRRRR delikafadulden
demir kuzummm :kedi:[url=http://urlal.com/dqqf][/URL]
aahhh ahhh benimki ne kaşıkla ne biberonla yemiyo.3 gündür biberona alıştırmaya çalışıyorum iki çekiyo ağlıyo.kaşığa da ağzını açmıyo.beni de emmiyo.napıcam bilmiyorum.bi fikri olan var mı?senağlama
silikon kaşık kullanıyorum zaten ama almayınca almıyo işte..metal kaşık değilde silikon kaşıkla başla canım istersen hem dişleri içinde iyi olur çıkmadan önce kaşığıda alışır .Hilal'e ben silikon kaşıkla başladım çok memnundu ....Şimdi beni kaşığımı alıp öyle yiyecekmiş zilli yüzüme bakıyor bana ne zaman verecek annem diye :)))
aahhh ahhh benimki ne kaşıkla ne biberonla yemiyo.3 gündür biberona alıştırmaya çalışıyorum iki çekiyo ağlıyo.kaşığa da ağzını açmıyo.beni de emmiyo.napıcam bilmiyorum.bi fikri olan var mı?senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?