- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #76.541
BOSTANCI MALTEPE ARASINDA OTURAN 2010 MART ANNESI OLAN SAYIN BAYANLAR.EVDE COK SIKILIYORUM.ARADA BIR SAHILE INEBILECEK BENIMLE CAY ICEBILECEK HANIM ARKADASLAR ARIYORUM kaydirigubbakcemile3
saka yapmıyorum kızlar ya evde sureklı oturmakdan baygınlık geldı.annem ve kardeslerım artık kacacak yer arıyorlar.sureklı gelsenıze dıye telefon acıyorum.az once en kucuk erkek kardesım abla hergun hergun gelınmezkı azıcık kocanla falan yalnız kal dedı sırnaşık şey
men geleyim la..BOSTANCI MALTEPE ARASINDA OTURAN 2010 MART ANNESI OLAN SAYIN BAYANLAR.EVDE COK SIKILIYORUM.ARADA BIR SAHILE INEBILECEK BENIMLE CAY ICEBILECEK HANIM ARKADASLAR ARIYORUM kaydirigubbakcemile3
saka yapmıyorum kızlar ya evde sureklı oturmakdan baygınlık geldı.annem ve kardeslerım artık kacacak yer arıyorlar.sureklı gelsenıze dıye telefon acıyorum.az once en kucuk erkek kardesım abla hergun hergun gelınmezkı azıcık kocanla falan yalnız kal dedı sırnaşık şey
nişasta, pirinç unu gibi gıdalar da besin içeriği açısından yetersizdir, bu ürünlerin yerine tahıllara ağırlık verin.
diorr..
aahhh ahhh benimki ne kaşıkla ne biberonla yemiyo.3 gündür biberona alıştırmaya çalışıyorum iki çekiyo ağlıyo.kaşığa da ağzını açmıyo.beni de emmiyo.napıcam bilmiyorum.bi fikri olan var mı?senağlama
BOSTANCI MALTEPE ARASINDA OTURAN 2010 MART ANNESI OLAN SAYIN BAYANLAR.EVDE COK SIKILIYORUM.ARADA BIR SAHILE INEBILECEK BENIMLE CAY ICEBILECEK HANIM ARKADASLAR ARIYORUM kaydirigubbakcemile3
bostancı maltepe arasında oturan 2010 mart annesı olan sayın bayanlar.evde cok sıkılıyorum.arada bır sahıle ınebılecek benımle cay ıcebılecek hanım arkadaslar arıyorum kaydirigubbakcemile3
ne sinegi kı??aaaahhhh keşke oralarda olsaydım ben hergün gelirdim. burda çıkıp oturabileceğim 1 tane kafe var ordada sineklerden oturamıyoruz.:bbo:
Hasrettt cıktın mı kızz
tuh ya bulusurdukk
aaaahhhh keşke oralarda olsaydım ben hergün gelirdim. burda çıkıp oturabileceğim 1 tane kafe var ordada sineklerden oturamıyoruz.:bbo:
ne sinegi kı??
diş çıkartma döneminde olabilir belki zorlama acıkınca seni de alır mama da alır an fazla aç kalacağı süre 3 saat
silikon kaşık kullanıyorum zaten ama almayınca almıyo işte..
sevdiği bişey olunca okey yiyoruz ama..
canım ya nası yani ne yiyo bu cocuk?
Heh işte, ben tahıllı kaşık maması veriyorum.
Ama mama veriyorum diye kınıyorlar beni, hepimiz pirinç unuyla büyümüşüz, niye vermiyormuşum. E onun içine de şeker koyacaz, o çok mu sakıncasız sanki kaydirigubbakcemile
Canım burdan bi arkadaş şırıngayla beslemişti bi ara bebeğini, aklında bulunsun.
Bi de benim oğlum kendi eline verdiğim şeyleri ya da benim elimle verdiklerimi yemeyi çok seviyor.
Bi dene istersen.
Ama çok ısrar etme bence de, acıkınca mecburen bi şekilde yiyorlar...
Diş için Kadir Tuğcu yu okuyordum flor ilacı verin diyor, veren var mı ? hiçbir doktor da söylemedi aslında, ayrıca ısrarla diş huysuzluk, iştah azalması, ateş vs yapmaz çocuğun başka rahatsızlığı vardır diyor. Bir de 9 kg için 1 yaş kilosu sonra zayıflatmak için uğraşırsınız demiş, kafam çok karıştı.
Diş için hiç birşey vermedim, doktor da vücudun bununla baş edebilmesi lazım dedi.
Dişin huysuzluk yapmadığını sadece Kadir Tuğcu söylüyor.
Kiloya gelince, biraz çocuğun yapısı ile ilgili, genlerinde varsa yapacak bişey yok, ama kilo aldırmak için yüklenmemek lazım tabi, o da onu demek istemiştir herhalde.
Ben artık okumuyorum, çok fena aklımı karıştırıyor çünkü.
ÖZNURR, hadi buluşmuyoz muuu?:dance:
ne sinegi kı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?