2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

BOSTANCI MALTEPE ARASINDA OTURAN 2010 MART ANNESI OLAN SAYIN BAYANLAR.EVDE COK SIKILIYORUM.ARADA BIR SAHILE INEBILECEK BENIMLE CAY ICEBILECEK HANIM ARKADASLAR ARIYORUM kaydirigubbakcemile3
saka yapmıyorum kızlar ya evde sureklı oturmakdan baygınlık geldı.annem ve kardeslerım artık kacacak yer arıyorlar.sureklı gelsenıze dıye telefon acıyorum.az once en kucuk erkek kardesım abla hergun hergun gelınmezkı azıcık kocanla falan yalnız kal dedı sırnaşık şey

nişasta, pirinç unu gibi gıdalar da besin içeriği açısından yetersizdir, bu ürünlerin yerine tahıllara ağırlık verin.
diorr..

Ben ben ben...
Öznur nerde oturuyorsun sen yaw?
Biz Bostancı'dayız, bu teklifine atlarım bile.
Ama akşam 5'ten sonra... Malum işteyim maalesef.

men geleyim la..
sahil kenarı hee..cay ..püfür püfür rizgarr..ve bide cüğara..bitanecik

nişasta, pirinç unu gibi gıdalar da besin içeriği açısından yetersizdir, bu ürünlerin yerine tahıllara ağırlık verin.
diorr..

Heh işte, ben tahıllı kaşık maması veriyorum.
Ama mama veriyorum diye kınıyorlar beni, hepimiz pirinç unuyla büyümüşüz, niye vermiyormuşum. E onun içine de şeker koyacaz, o çok mu sakıncasız sanki kaydirigubbakcemile

Canım burdan bi arkadaş şırıngayla beslemişti bi ara bebeğini, aklında bulunsun.
Bi de benim oğlum kendi eline verdiğim şeyleri ya da benim elimle verdiklerimi yemeyi çok seviyor.
Bi dene istersen.
Ama çok ısrar etme bence de, acıkınca mecburen bi şekilde yiyorlar...

aaaahhhh keşke oralarda olsaydım ben hergün gelirdim. burda çıkıp oturabileceğim 1 tane kafe var ordada sineklerden oturamıyoruz.:bbo:

hijyende maltepe de :))) toplaşın sahil yapın...ben tuzla dayım havalar güzel olsa da kaçar gelirim walla ama bu ay olmaz tadilat var:))) istenmeyen anne olmuşsun sen yaaa...

aaaahhhh keşke oralarda olsaydım ben hergün gelirdim. burda çıkıp oturabileceğim 1 tane kafe var ordada sineklerden oturamıyoruz.:bbo:

ana mardinden elemanımız varmış neresindesin kız, ben de urfa ceylanpınardayım bizim de burada bir öğretmen evimiz var kışın oraya da gidilmiyor :sinifsinif:

diş çıkartma döneminde olabilir belki zorlama acıkınca seni de alır mama da alır an fazla aç kalacağı süre 3 saat

silikon kaşık kullanıyorum zaten ama almayınca almıyo işte..
sevdiği bişey olunca okey yiyoruz ama..

canım ya nası yani ne yiyo bu cocuk?

dişi daha şişmedi bile ilk doğduğu gibi.dün saat 2 de muhallebi verdim.sonra gün boyunca ne verdiysem yemedi.gece 12 de emdi de yattı.10 saat dile kolay.şırıngayı bende düşündüm bakalım bi de onu deniyim.off off

Diş için Kadir Tuğcu yu okuyordum flor ilacı verin diyor, veren var mı ? hiçbir doktor da söylemedi aslında, ayrıca ısrarla diş huysuzluk, iştah azalması, ateş vs yapmaz çocuğun başka rahatsızlığı vardır diyor. Bir de 9 kg için 1 yaş kilosu sonra zayıflatmak için uğraşırsınız demiş, kafam çok karıştı.

Diş için hiç birşey vermedim, doktor da vücudun bununla baş edebilmesi lazım dedi.
Dişin huysuzluk yapmadığını sadece Kadir Tuğcu söylüyor.
Kiloya gelince, biraz çocuğun yapısı ile ilgili, genlerinde varsa yapacak bişey yok, ama kilo aldırmak için yüklenmemek lazım tabi, o da onu demek istemiştir herhalde.
Ben artık okumuyorum, çok fena aklımı karıştırıyor çünkü.

ÖZNURR, hadi buluşmuyoz muuu?:dance:

selam millet geçmişi okumayı yeni bitirdim, canım sıkıldı :sinifsinif: bu erkekleri anlayamıyorum ya hem çocuk diye insanın tepesine biniyolar hem de yok göbeğin lmaz: yok kilon lmaz: sen ne zaman normale döncen :umursamaz: benimle de ilgilen :umursamaz: ulan hal mi kalıyo sempatiksalakcinni iyimi? yoruldu mu? diyen yok sanki ben çok memnunum o mideden göbekten şiş duran göğüslerden. kaşımı alacak vakit bulamıyorum ki nasıl kendime bakayım geceliklerimin yarısı arşive kalktı zaten mafoldumben yok arkadaş hem memnuniyetsiz hem bencil hem de vicdansız bunlar, ay çok kızdım klava: erkek milletiyle işimiz zor... oğlumu böyle yetiştirmicem inşallah. :dance:
benim okulda da sorun var adamlara son derslerimi boşaltın evime gideyim eşim okula geç kalcak diyorum bana bir program veriyorlar tüm son dersler dolu, kocam başka okulda olsa ne olacaktı merak ediyorum, sizden süt izni isteyen yok kapris yapan ok başınız sıkışsa bize koşarsınız ama bir ders ayarlamaya tenezzül etmezsiniz ay çok sinir oldum klava:
oğlum bir saattir uyuyor acaba bir saat daha uyurmu ki tüy operasyonu yapsan nefret ediyorum kendimden artık her şey aldı yürüdü kafamçokkarıştı ,laelaelaelaelae

Floru diş çıkarabilmesi için değil çıkanların çürümemesi için öneriyor kiiii bu adam normalde hiç ilaç yanlısı değildir CADIARZU
çocuk kafasını yana çevirdiği an yedirmeyi bırak diyo o zaman biz 2 kaşıktan fazla yediremeyiz ki lmaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…