- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #76.561
Floru diş çıkarabilmesi için değil çıkanların çürümemesi için öneriyor kiiii bu adam normalde hiç ilaç yanlısı değildir CADIARZU
çocuk kafasını yana çevirdiği an yedirmeyi bırak diyo o zaman biz 2 kaşıktan fazla yediremeyiz kilmaz:
Floru diş çıkarabilmesi için değil çıkanların çürümemesi için öneriyor kiiii bu adam normalde hiç ilaç yanlısı değildir CADIARZU
çocuk kafasını yana çevirdiği an yedirmeyi bırak diyo o zaman biz 2 kaşıktan fazla yediremeyiz kilmaz:
ana mardinden elemanımız varmış neresindesin kız, ben de urfa ceylanpınardayım bizim de burada bir öğretmen evimiz var kışın oraya da gidilmiyor :sinifsinif:
kızlar cok sagolun , yanımda oldugunuzu bılmek, surada yazıklarınız bıle benı oyle mutlu edıyor ki...
içim cok kötü annem bile farkında sen doğumdan sonra kendine gelemedin, psikolojik olarak kötüsün diyhor ama seni cenk bu hale getiriyor... kaç kere konuştum bilseniz kaç kere....
haberiniz yok doğumdan önceki gün bile benimle deliler gibi kavga etti, neler çektim bir bilseniz... ama adamla konussan da konusmasan da farketmiyor, dengesiz cok :sinifsinif:
seviyorum, severek evlendim, ama benden surekli sikayet etmesi, hiçbirseyimi begenmemesi cok uzuyor beni, hatta beni bunlar psikolojik olarak yıkıyor... gecenlerde ilişkimize hareket katmak için ona guzel yemekler yaptım, gıyındım suslendım.. mum ısıgında sofra hazırladım, bu eve geldi, actım kapıyı, tepkisi aynen suydu ; "bu ne hal ?"
yaa kısacası naparsam yapayım yaranamıyorumm :sinifsinif:
boşanmayı bende istemem sonucta, bebegimin benim gibi kavgalı ortamda buyumesini de istemiyorum...
ben asla erkege minnet edecek kadın degilim, ve onu bırakacagımı da bılıyor, benden ozur dılemesinin tek nedeni de ne biliyor musunuz, cocugundan ayrı kalmaktan korkması, ben degılım yanı !
kahvaltıyı nasıl hazırlıosunuz?
Ben ben ben...
Öznur nerde oturuyorsun sen yaw?
Biz Bostancı'dayız, bu teklifine atlarım bile.
Ama akşam 5'ten sonra... Malum işteyim maalesef.
aaaahhhh keşke oralarda olsaydım ben hergün gelirdim. burda çıkıp oturabileceğim 1 tane kafe var ordada sineklerden oturamıyoruz.:bbo:
hijyende maltepe de :))) toplaşın sahil yapın...ben tuzla dayım havalar güzel olsa da kaçar gelirim walla ama bu ay olmaz tadilat var:))) istenmeyen anne olmuşsun sen yaaa...
Diş için Kadir Tuğcu yu okuyordum flor ilacı verin diyor, veren var mı ? hiçbir doktor da söylemedi aslında, ayrıca ısrarla diş huysuzluk, iştah azalması, ateş vs yapmaz çocuğun başka rahatsızlığı vardır diyor. Bir de 9 kg için 1 yaş kilosu sonra zayıflatmak için uğraşırsınız demiş, kafam çok karıştı.
Bu arada mama olarak SMA Gold tavsiye ederim demiş, gözlerime inanamadım
Diş için hiç birşey vermedim, doktor da vücudun bununla baş edebilmesi lazım dedi.
Dişin huysuzluk yapmadığını sadece Kadir Tuğcu söylüyor.
Kiloya gelince, biraz çocuğun yapısı ile ilgili, genlerinde varsa yapacak bişey yok, ama kilo aldırmak için yüklenmemek lazım tabi, o da onu demek istemiştir herhalde.
Ben artık okumuyorum, çok fena aklımı karıştırıyor çünkü.
ÖZNURR, hadi buluşmuyoz muuu?:dance:
kızlar bizde dr deydik...emirhanım 77 cm 9900 olmuş....dişlerimize baktı dr henüz çıkmalarına daha var dedi..2-3 ay daha dişimiz gelmeyecek sanırım bizim...
bu arada evim darmadağın ve emirhan durmuyo ve akşam oldu nerdeyse...hala işim bitmedi yaa...
Merhaba kızlar.. Bu okul başladığından beri hiçbişeye yetişemez oldum.. 24saat az geliyo..
Pelin'in kakasında yine enfeksiyon çıktı.. Doktor yine Bactrim verdi.. Bi de idrar için kültür istedi. İnşallah idrarı temiz çıkar.. Yavru hastalıktan kurtulamadığı için kilo alışı bu ay da az olmuş.. :gitme:
İshal etkilomuş kilo alışını.. İştah desen o da yok zaten...
Sizde keyifler nasıl?
Yine buluşma varmış.. Bu İstanbullular toplaşıp şehir dışına tur düzenleyip burda buluşma yapsınlar olmaz mı!!!??? Biz de buluşma istiyozzz...
nusaybindeyim ben. şark görevi için geldikturkbayragi ama iklimine alışamadık hala çoook sıcak geçen ay 46 dereceydi havalar, buara serinledi 37 derecelere düştükaydirigubbakcemile3 kış geldi diyo buralılar bi gülüyomsırnaşık şey
ayyyyyyyyyyyyyy nasıl bırden mutlu oldum Burcu ınan anlatamam.
bızde 63 otobus duragının orada oturuyoruz.bostancının neresındesın sen ?
evet hıccenı bılıom yaw.pınar e - 5 tarafında oturuyor bıldıgım kadarıyla.ben mınıbus caddesınde.
bızım dr da 10 kg ıle tamamlaması lazım deyyo.ama oglusum 10 bucuk ıle tamamlarmıs.
kıs bulusmazmıyız ben hep evdeyım super olur superrrrrrrrrrrr
Bu arada mama olarak SMA Gold tavsiye ederim demiş, gözlerime inanamadım
dün akşam haberlerde abd markası bi mamanın kutusundan böcek çıktı 5milyon kutu bebek maması toplatılıyo diye haber çıktı.kutusu sma ya benziyodu izledinizmi:1shok:
dün akşam haberlerde abd markası bi mamanın kutusundan böcek çıktı 5milyon kutu bebek maması toplatılıyo diye haber çıktı.kutusu sma ya benziyodu izledinizmi:1shok:
Ahh kıyamam ben ona, çok geçmiş olsun yaa..
İnşallah idrarda problem yoktur.
Valla yeni buluşma nedeniyle heyecanlıyız, keşke hep beraber buluşabilsek...
Tur güzel fikir ama önümüz kış, bahara inşallah :)))
Offf, Allah kolaylık versin canım yaa..
Bu arada Doruk'u çatlatacak kadar yedirsem yine 10 kg olmaz, hala 7,5 kilo benim oğlum.
Ama hem zayıf doğdu, hem çok kilo kaybı oldu hastaneden çıkarken, hem de anne baba zayıfmışız bebekken (ben hala zayıfım bilmiyorumkismile)[/B][/COLOR]
Ah Ebru ah!! Neyle besliyosun sen bu tombul kuşu ya??
Benim kızı da bi aylığına sana yollasam hizaya sokar mısın.... 9900gr diyosun yaaa!!! Maşallah!!
kızlar bizde dr deydik...emirhanım 77 cm 9900 olmuş....dişlerimize baktı dr henüz çıkmalarına daha var dedi..2-3 ay daha dişimiz gelmeyecek sanırım bizim...
bu arada evim darmadağın ve emirhan durmuyo ve akşam oldu nerdeyse...hala işim bitmedi yaa...
kuzum cıkamadıkdan sonra burda 1000 tane var o da ıse yaramıyor.
aptamıl kullanıyorum ben cok gaz yapıyor ogluma.bugun bı dr amcasına goturcem oglusu bak ıyı dedın.sorayım hangı mama dıye.
canım bilmiyorum sokabilirmiyim ama sen bi yolla denerim.. :)))
canım bazı çoçuklar yapısından öyle olur..benim büyük oğlumda çok zayıftı ona bakarsan büyüğüde ben yetişdirdim bunuda...o yemezdi hiç...çok iştahsızdı..ne vitainler ne ilaçlar kullandım.fayda etedi.bunada vitamini bile düzenli vermiyorum ama yapısı öyle...
ama listesini sana ayrıntılı ekleyeyim buraya
sabah kahvaltı karışımı...(yarım ceviz,yarım muz.bir çay kaşığı yereyağ,5 ölçek mama,1çorba kaşığı tahıllı mama,1 tatlı kaşığı pekmez,1 tatlı kaşığı peynir,(yumurtayla dönşümlü veriyoruum peyniri)
ARADA...EVDEKİ MEYVELERDEN BİR KARIŞIM HAZIRIYORUM BAZENDE KAVANOZ MAMASI VERİYORUM HAZIR
OĞLEN ÇORBA;GENELDE KEMİK SUYU VEYA TAVUK SUYU İLE HAZIRLIYORUM,sebze ve tahıllardan oluşuyor..irmik,bulgur,mercimek,pirinç duruma göre değişiyor...
arada yoğurt genelde 7-8 cicibebe ve yarım meyveyle hazırlqnmış...
akşam kaşık maması veya muhallebi..içine yarım çay kaşığı tereyağ katıyorum...
gecede açıktıkca biberon maması veriyoru...
SİMİLAC mış o toplatılan mamanın markası..
Saol canım. Bağışıklık sistemini güçlendirici vitaminler varmış. Onları sorcam doktora.. Uygun görürse almayı düşünüyorum..
Tartıda 10kiloyu görmek bizim için de imkansız. Pelin hem iştahsız, hem uykusuz, hem de çoooook hareketli.. Gece uykusunda bile 1 saat içinde 500 kere sağa sola dönüyo...
canım bazı çoçuklar yapısından öyle olur..benim büyük oğlumda çok zayıftı ona bakarsan büyüğüde ben yetişdirdim bunuda...o yemezdi hiç...çok iştahsızdı..ne vitainler ne ilaçlar kullandım.fayda etedi.bunada vitamini bile düzenli vermiyorum ama yapısı öyle...
sabah kahvaltı karışımı...(yarım ceviz,yarım muz.bir çay kaşığı yereyağ,5 ölçek mama,1çorba kaşığı tahıllı mama,1 tatlı kaşığı pekmez,1 tatlı kaşığı peynir,(yumurtayla dönşümlü veriyoruum peyniri)
ARADA...EVDEKİ MEYVELERDEN BİR KARIŞIM HAZIRIYORUM BAZENDE KAVANOZ MAMASI VERİYORUM HAZIR
OĞLEN ÇORBA;GENELDE KEMİK SUYU VEYA TAVUK SUYU İLE HAZIRLIYORUM,sebze ve tahıllardan oluşuyor..irmik,bulgur,mercimek,pirinç duruma göre değişiyor...
Merhaba kızlar.. Bu okul başladığından beri hiçbişeye yetişemez oldum.. 24saat az geliyo..
Pelin'in kakasında yine enfeksiyon çıktı.. Doktor yine Bactrim verdi.. Bi de idrar için kültür istedi. İnşallah idrarı temiz çıkar.. Yavru hastalıktan kurtulamadığı için kilo alışı bu ay da az olmuş.. :gitme:
İshal etkilomuş kilo alışını.. İştah desen o da yok zaten...
Sizde keyifler nasıl?
Yine buluşma varmış.. Bu İstanbullular toplaşıp şehir dışına tur düzenleyip burda buluşma yapsınlar olmaz mı!!!??? Biz de buluşma istiyozzz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?