2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Hmmm... Bunu bi araştırmak lazım, çünkü bu aylarda diş bakımı yapmak çok zor, faydası olabilir.
Ben de istemiyorsa yedirmem diyordum ama şimdi kuş uçtu, ışık yandı diye diye fazladan 3-4 kaşık yediriyorum, başını çevirdikten sonra.
Onlarla da oyalanmamaya başladığı zaman bırakıyorum, ne kadar yediyse artık...

kızlar bizde dr deydik...emirhanım 77 cm 9900 olmuş....dişlerimize baktı dr henüz çıkmalarına daha var dedi..2-3 ay daha dişimiz gelmeyecek sanırım bizim...

bu arada evim darmadağın ve emirhan durmuyo ve akşam oldu nerdeyse...hala işim bitmedi yaa...

bn büyük oğluma kullanıyorum dişleri kuvvetli olsun diye..diş dr miz vermişti bize...

Merhaba kızlar.. Bu okul başladığından beri hiçbişeye yetişemez oldum.. 24saat az geliyo..
Pelin'in kakasında yine enfeksiyon çıktı.. Doktor yine Bactrim verdi.. Bi de idrar için kültür istedi. İnşallah idrarı temiz çıkar.. Yavru hastalıktan kurtulamadığı için kilo alışı bu ay da az olmuş.. :gitme:
İshal etkilomuş kilo alışını.. İştah desen o da yok zaten...
Sizde keyifler nasıl?
Yine buluşma varmış.. Bu İstanbullular toplaşıp şehir dışına tur düzenleyip burda buluşma yapsınlar olmaz mı!!!??? Biz de buluşma istiyozzz...

ana mardinden elemanımız varmış neresindesin kız, ben de urfa ceylanpınardayım bizim de burada bir öğretmen evimiz var kışın oraya da gidilmiyor :sinifsinif:

nusaybindeyim ben. şark görevi için geldikturkbayragi ama iklimine alışamadık hala çoook sıcak geçen ay 46 dereceydi havalar, buara serinledi 37 derecelere düştükaydirigubbakcemile3 kış geldi diyo buralılar bi gülüyomsırnaşık şey

yok hayatım oyle degıldır.bak benım kocam cok ketum bı adamdır.hıc bellı etmez duygularını dusuncelerını.oglunada banada cok duskundur.ama onunda var arızaları.benımde var.dort dortluk degıl kımse.
o kadar ketum adam 2 ay once bana benımle ılgılenmıyorsun dedı.sadece bunu soyledı.cocugunada sanada duskundur emın ol.bu bır gecıs donemı.bızler kadar onlarda su anda farklı hıssedıp farklı dusunuyor emın ol.
su otel ısıde olur ınsallah.kendını daha ıyı hıssedersın.

kahvaltıyı nasıl hazırlıosunuz?

1 cay kasıgı uzum pekmezı, 1 cay kasıgı yumurta sarısı, 1 cay kasıgı tuzsuz peynır (geceden suya koyuyorum normal peynırı) 3 4 adet cıcıbebe bıskuvı , 60 cc devam sutu
hepucugunu karıstırıp verıyorum.

Ben ben ben...
Öznur nerde oturuyorsun sen yaw?
Biz Bostancı'dayız, bu teklifine atlarım bile.
Ama akşam 5'ten sonra... Malum işteyim maalesef.

ayyyyyyyyyyyyyy nasıl bırden mutlu oldum Burcu ınan anlatamam.
bızde 63 otobus duragının orada oturuyoruz.bostancının neresındesın sen ?

aaaahhhh keşke oralarda olsaydım ben hergün gelirdim. burda çıkıp oturabileceğim 1 tane kafe var ordada sineklerden oturamıyoruz.:bbo:

kuzum cıkamadıkdan sonra burda 1000 tane var o da ıse yaramıyor.

hijyende maltepe de :))) toplaşın sahil yapın...ben tuzla dayım havalar güzel olsa da kaçar gelirim walla ama bu ay olmaz tadilat var:))) istenmeyen anne olmuşsun sen yaaa...

evet hıccenı bılıom yaw.pınar e - 5 tarafında oturuyor bıldıgım kadarıyla.ben mınıbus caddesınde.

bızım dr da 10 kg ıle tamamlaması lazım deyyo.ama oglusum 10 bucuk ıle tamamlarmıs.

Bu arada mama olarak SMA Gold tavsiye ederim demiş, gözlerime inanamadım

aptamıl kullanıyorum ben cok gaz yapıyor ogluma.bugun bı dr amcasına goturcem oglusu bak ıyı dedın.sorayım hangı mama dıye.

kıs bulusmazmıyız ben hep evdeyım super olur superrrrrrrrrrrr

Ah Ebru ah!! Neyle besliyosun sen bu tombul kuşu ya??
Benim kızı da bi aylığına sana yollasam hizaya sokar mısın.... 9900gr diyosun yaaa!!! Maşallah!!

Ahh kıyamam ben ona, çok geçmiş olsun yaa..
İnşallah idrarda problem yoktur.

Valla yeni buluşma nedeniyle heyecanlıyız, keşke hep beraber buluşabilsek...
Tur güzel fikir ama önümüz kış, bahara inşallah :)))

Offf, Allah kolaylık versin canım yaa..

Bilemedim 63 otobüs durağını, başka bi bilgi ver Öznurcum.
Ben Bostancı gösteri merkezinin tam karşısındaki sokaktayım.
Valla bu hafta bilem yapabiliriz, hazır hava da kötü değilken...

Bu arada Doruk'u çatlatacak kadar yedirsem yine 10 kg olmaz, hala 7,5 kilo benim oğlum.
Ama hem zayıf doğdu, hem çok kilo kaybı oldu hastaneden çıkarken, hem de anne baba zayıfmışız bebekken (ben hala zayıfım bilmiyorumkismile)

dün akşam haberlerde abd markası bi mamanın kutusundan böcek çıktı 5milyon kutu bebek maması toplatılıyo diye haber çıktı.kutusu sma ya benziyodu izledinizmi:1shok:

Bana da kayınvalidem söyledi ama kendisiyle samimi olmadığım için detaya giremedim.
Böcek mi çıkmış?
Bakalım internetten bi...

Saol canım. Bağışıklık sistemini güçlendirici vitaminler varmış. Onları sorcam doktora.. Uygun görürse almayı düşünüyorum..
Tartıda 10kiloyu görmek bizim için de imkansız. Pelin hem iştahsız, hem uykusuz, hem de çoooook hareketli.. Gece uykusunda bile 1 saat içinde 500 kere sağa sola dönüyo...

Ah Ebru ah!! Neyle besliyosun sen bu tombul kuşu ya??
Benim kızı da bi aylığına sana yollasam hizaya sokar mısın.... 9900gr diyosun yaaa!!! Maşallah!!

canım bilmiyorum sokabilirmiyim ama sen bi yolla denerim.. :)))

canım bazı çoçuklar yapısından öyle olur..benim büyük oğlumda çok zayıftı ona bakarsan büyüğüde ben yetişdirdim bunuda...o yemezdi hiç...çok iştahsızdı..ne vitainler ne ilaçlar kullandım.fayda etedi.bunada vitamini bile düzenli vermiyorum ama yapısı öyle...

ama listesini sana ayrıntılı ekleyeyim buraya
sabah kahvaltı karışımı...(yarım ceviz,yarım muz.bir çay kaşığı yereyağ,5 ölçek mama,1çorba kaşığı tahıllı mama,1 tatlı kaşığı pekmez,1 tatlı kaşığı peynir,(yumurtayla dönşümlü veriyoruum peyniri)
ARADA...EVDEKİ MEYVELERDEN BİR KARIŞIM HAZIRIYORUM BAZENDE KAVANOZ MAMASI VERİYORUM HAZIR

OĞLEN ÇORBA;GENELDE KEMİK SUYU VEYA TAVUK SUYU İLE HAZIRLIYORUM,sebze ve tahıllardan oluşuyor..irmik,bulgur,mercimek,pirinç duruma göre değişiyor...

arada yoğurt genelde 7-8 cicibebe ve yarım meyveyle hazırlqnmış...

akşam kaşık maması veya muhallebi..içine yarım çay kaşığı tereyağ katıyorum...

gecede açıktıkca biberon maması veriyoru...

Ben de biraz önce Kadir Tuğcu nun 9 kg ya 1 yaş kilosu demesinden bahsediyordum kaydirigubbakcemile3

kuzum cıkamadıkdan sonra burda 1000 tane var o da ıse yaramıyor.

aptamıl kullanıyorum ben cok gaz yapıyor ogluma.bugun bı dr amcasına goturcem oglusu bak ıyı dedın.sorayım hangı mama dıye.

benim beyim gezmeyi çok sever gezecek yer bulsa bizi eve sokmaz valla :içelim: ama gurbetteyiz işte napalım.
ben şuan anne sütü veriyom oğluma ama yoğurdu aptamille mayalıyorum, bizimkindede gaz yapıyokaydirigubbakcemile3

Emirhan iştahlı bi bebek demekki.. Zaten tombiş doğmuştu..
Pelin o öğünlerde saydıklarının yarısı yese evde bayram havası oluyor. Yoğurt yese meyve yemiyor, meyve yese çorba içmiyor... Anca sütü azalmış göğsümü cok cok emiyo... Göğüslerim göbeğimle aynı hizaya indi bu sayede.... lmaz:

SİMİLAC mış o toplatılan mamanın markası..

Sanırım bizde kullanan yok.
Off, hiç birimiz muhtaç olmasak şu mamalara, bebeklerimize içinde ne olduğunu bildiğimiz şeyler versek...

Doruk da öyle, uyurken bile hem dönüyor hem de söyleniyor :)
Çok iştahlı bir bebek değil, ama sağlıklı, o yüzden dert etmyorum.
İnşallah Pelincik de bir an önce iyileşir, pıt pıt et tutar her yanı :)

Aman Allahım...
Sanırım ben Doruk'u aç bırakıyorum senağlama
Ben hiç vermiyorum böyle şeyler, doktor da hiç demedi ver diye.

Kahvaltı sadece tadımlık üstüne de anne sütü.
Sonra meyve püresi, sonra sebze çorbası (içine bi gıdım et), yoğurt (bisküvi falan yok içinde) en son da kaşık maması (onda da tereyağ yok).
Gece, keyfi yerindeyse 1 ya da 2 defa kalkıyor, emziriyorum, ama süt ne kadar geliyor onu bile bilmiyorum artık.

Bu kadar şeyi ben de yesem ben de kilo alırım,cici bebe miktarı biraz fazla değil mi Ebru?ben yoğurdu 125 lik meyve püresi kavanozlarına yapıyorum 1 tane atıyorum.ayrıca neden zeytinyağ vermeyip tereyağ veriyorsun?

çok geçmiş olsun bizde bronşit olunca kilo verdik bu ay nerdeyse hiç kilo almadık. çok zor atlatıyolar hastalığı bünyeleri çok hassas bi haftada topladı ama mertim. bugün masada benim yoğurdumu bile yedicokacimcoook maaşallah iştahları hemen açılıyo iyileşince üzülme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…