2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ben de biraz önce Kadir Tuğcu nun 9 kg ya 1 yaş kilosu demesinden bahsediyordum kaydirigubbakcemile3
biz 1 yaşından büyük olmuşuz o zaman :))))

ya kimi çoçuk ne yapsanda yemez işte..diyorumya benim büyük oğlum öyleydi,,halada emirhann yediğinden daha az er baktığınd.günde 2 tabak yemekle duru bütün gün...geçmiş olsun çok pelin hanıma..ishal zaten kilo alımını engelliyor...

benim dr söyledi ama her gittiğimde kendim soruyorum ben benim sormamla söyledi oda zaten..tek tek şunuda vereyiimi bunuda vereyiimmi diye soruyorum..adam sinir oluyor biraz ama napalım zaten ayda bir görüyor beni :)))

sebze çorbasını bizde pek sevmiyoruz yemediği aman aç bırakmıyorum kafama göre başka bişey yediriyorum o öğünde...eninde sonunda normal yemeklere geçiş yapaçaklar mutlaka alışaçaklar....çok fazla zorlamıyorum o nedenle ben çorba konusundaki bebişler haklı hakikaten çok tatsız oluyor...

dr öyle dedi,,beyin gelişimi için tereyağ çok önemliymiş...ben arasıra zeytin yağıda katıyorum ya...çorbasına falan katıyorum...cicbebe de fazla değil,,,yarım meyvede kattığım için içine yoğurt sulanıyor onu katılaştırsın diye katıyorum cicibebeyi ancak oluyor kıvamında..hem emirhana ben tek yoğurt versem yarım saat ancak tutar onu...

Son düzenleme:
teyzoşlar bizimde hafta sonu kontrolümüz vardı artık tamamen ek gıdaya başlamış bulunuyoz tosunum 10.5 kilo olmuş iki ayda anca 300 gram almışız hareketten kilomu kalıyor canım benim her dakka takla emekle yürümeye çalış kilo filan hak getire :)) dok. teyze biraz kızdı bize bilmiyorumkismile çiğnemeye geç bile kalmışız acilen başlıyalım öğünlere dedi ve bismillah cumartesi itibariyle resmen kahvaltı ve öğlen çorbası içiyoruz :)) dört gün yumurta testimiz var alerji yapmazsa ki şimdilik bişey olmadı şükür kıymaya bışlıcaz beslenme listemiz şöyle teyzoşlar sabah yedibuçuk anne emziricek, saat 9'da kahvaltı (yumurta sarısının 8/1'i ufalanmış bayat ekmek biraz suyla ıslatıp vericez) saat 10.30 meyve püresi, 11.30 çorbamız (içlerine haşlanmış kıyma koyabilirmişiz artık) saat 1'de anne emziricek ve öğleden sonra yoğurdumuz, akşamda kıymalı yemekler (sulu köfte, köfte, sebzeli köfte) şimdilik listemiz böyle canlar onbeşgün sonra tekrar gidicez düzenimiz oturursa bebik,mde iştahla devam ederse makarnaya başlıcakmışız bakalım her yeni tat ayrı bi heyecan benim için :)))) allahım bebişlerimize can olsun kan olsun inşallah

oyyy çok işim var,sabahtan beri yazamıyorum

HANDE nolur üzme kendini cnm, burada yazılan yorumlar çok doğru, siz de bi geçiş dönemi yaşıyosunuz ve inşallah atlatacaksınız. iş için çok sevindim cnm, hayırlı olsun. bak nasıl da aynı gün aldın haberi, kalbin çok temiz demek, herşey gönlüne göre olur inş. cnm

Burcucum size de ne denir bilmiyorum ama inş. ikisi için de en iyisi olur artık cnm, sen de üzme kendini bu saatten sonra. dişleriniz de hayırlı olsun. Eymenin de dün akşamdan beri hafif ateşli var, acaba diş mi ki diye düşünüyorum. yükselirse doktora gidicem inş.

Hasret, sen de alış artık şu cengize biz bile alıştık walla:))

maşallah yakışıklıya...iyice tosun olmuş....

Ayliiinnn,
Sen de gelsene İstanbul'a 9 Ekim'de...

Aslında düşünmüyor değilim, sadece kesin olmadığı için yorum yazmadım, benim ailem zaten Güngören tarafında oturuyor, Bakırköy yakın benim evime, ayrıca Bakırköy Lisesi mezunuyum üniversiteyi kazanınca geldim buraya sonra da evlenip kaldım :kedi:
Durumlara bakacağım herhangi bir sıkıntı olmazsa gelebilirim

aman maşallah diyeyim de kilosu çok değil mi cnm yaa:uhm: o liste de çok kabarık gibi geldi bana, daha da kilo alıcak şimdi çocuk

Çocuk 10 kg olmuş herhalde yarım saat tutar kaydirigubbakcemile3 ben yoğurt verdikten sonra 2 saat bişey yemesini beklemiyorum, hele kahvaltıdan sonra 3 saat hiç acıkma emaresi bile göstermez

Bu arada mama olarak SMA Gold tavsiye ederim demiş, gözlerime inanamadım
ewet bnde araştırmalarım sonucu en iyisi o olduğuna karar wermiştim...
SİMİLAC mış o toplatılan mamanın markası..
hımmmm kussebfilalin maması:1no2:

Ben de biraz önce Kadir Tuğcu nun 9 kg ya 1 yaş kilosu demesinden bahsediyordum kaydirigubbakcemile3

ya o en düşükten bahsediyo hıhh nasıl doğum kilosuna minimum 2300 yazıyosa kaynaklar bu da öyle bişey ki bu adamın hiiiç kilo ile problemi yok... 1 yaşında 8 kilo desen bişey olmaz her gün süt içiyorsa diyobilmiyorumkismile
ama bana göre zayıf çocuk dirençsiz we güçsüz olur gibi geliyor! çok şişmanıda hatal we ağır! o yüzden ortayı bulmak lazımkaydirigubbakcemile5

Meral, sağol canım, hayırlısı...
Eymen'e de şifalar olsun, sıkıntısız pıtlayıversin dişleri...
Kabarmış mı ki?

Oyy tosunum benimm...
Afiyet olsun...

Süper olur valla, yakınmış da...
İlerleyen günlerde gelişmelerden haberdar et beni...

amanın böyle beslenme programını da ilk defa görüyorum o ne biçim kahvaltı öyle yumurta bayat ekmek ve su lmaz: ayrıca çocuk 10.5 kg olmuş makarnaya mı başlayacaksın Allah Allah çok ilginç, ayrıca akşam köfte falan ? sizin doktorla bizim doktorlar farklı gezegende yaşıyor herhalde kaydirigubbakcemile2

maşallah yakışıklıya...iyice tosun olmuş....

saol canım emirciğede maşallah yan yana gelip güreşebilirler artık :)))) bu iki aydır kilo durma noktasına geldi canım ama çok kaygılanmıyorum kilo kaybı yok allaha şükürler olsun aşırı hareket var atamıyor çocuk enerjiyi

Valla ben de beslenme tablolarını yadırgamakla birlikte yorum yapmaktan kaçınıyorum, herkesin kendisinin de doktorunun da bir bildiği vardır diye...
Ama köfte makarna falan biraz fazla gibi geldi bana da, ne yalan söyleyeyim...

ewt yoğurt çok tok tutmuyor.. bende ardından hemen emziriyorum yada başşka bişey.. yoğurt ne yapar ki yaa! o yüzden içine bnde cicibebe, muz katıyorum

valla kadın iki hafta geç gittik diye kızdı bile bilmiyorum boshayallersmile ki ben bu saate kadar sadece emzirdim bana şimdi çocuğuma yükleniyorum gibi geliyor birden ama listeyede uymasam açmı kalıcak kaygısı var amannnnn ben istifa edicem yaaa bu ek gıda işinden :gitme:

mirmirmirmir deniz bunları yese ben daha ne isterim dün yarım bardak çorba içti diye neredeyse sevinçten takla atacaktım :çok üzgünüm:

Çocuk 10 kg olmuş herhalde yarım saat tutar kaydirigubbakcemile3 ben yoğurt verdikten sonra 2 saat bişey yemesini beklemiyorum, hele kahvaltıdan sonra 3 saat hiç acıkma emaresi bile göstermez

:))) ee yani....dişinin kovuğuna yetmez bir kavanoz yoğurt,,,kaydirigubbakcemile3

Ebrucum emirhana da maşallah cnm

Aylin eet sen de gel, benim de aklımdan geçmişti walla yakın aslında gelebilir diye:))

canım sagol...

evet kiloları tutuyor...:)))) zaten git gide azalaçakmış kilo alımları...bencede çok takılma....canları yerinde olsunda..emirhanda öyle kıpır kıpır tam azman oldu...elinin yettiği heryeri karıştırıyor...

Herkes farklı şeyler yapıyor, sen de zamanla öğrenirsin çocuğunun yeme konusundaki huyunu suyunu da bana çok çok ilginç geldi, yorum yapmadan edemedim. bu tabloyu vadideki zambak görse "ver ver ben de veriyorum bişeycik olmaz" der, merlike görse "aman allahım ne yaptın derhal anne sütüne dön" der, ay yazarken bile güldüm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…