2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

aklına kötü şeyler getirme moralini yüksek tut rüyalarada inanma

Kızlar ben alt kısma profil resmi koydum ama benimki görünmüyor..Resmi düzenle bölümünden linki URL yazan bölüme eklemiyormuyuz

oncelikle beni merak eden tum arkadaslara tesekkur ediyorum dr gittik cok sukur hersey yolunda ama hemen bir iki dakk bisiy bakti araya sikistirmis beni o yuzden heralde cok goremedim ama gordugum kadariyla normal bi insan gorunumunu almis artik 8kusur cm olmus boyu hareketliydi massalah bide kalbini dinletti bak sorun yok tmm dedi hemen cik tim yani bu kontrol degilde bebisim yasiyo hala onu gormus oldum yani evet canim bendede kan pihtilasmasi var 0.3luk fraxsiparine vuruluyorum bende insallah hayirlisiyla kucagimiza aliriz insallah

ezgim , gözünüz aydınn canımm ikili teste beta hcg değerin kaç çıktı merak ettim cinsiyet için tahminlerde bulunmadılarmı hiç?

nilü ; ben bilgileri vermemişim boyu 10 gün öcne 5.5 cm idi bana boyu küçük gibi geliyor bakalım salı netleşir halbuki ben 1.70 eşim 185 boyunda :) ayrıca 14 haftadan sonra crl ölçmüyolarmış :)

limburg ohh iöçin ferahladı değilmi maşallahhh

Hadi gözün aydın canım, endişelerinden kurtulmussundur en azından, iyi yapmısın doktora gitmekle, kuzucuğuna da maşallah..

Canım bana geçen hafta demir ilacı verdi dr. Bir de kalsiyum. Tahlil sonuçlarına göre verdi sanırım. Folik asiti falan da kestik. Şuan sadece ikisini kullanıyorum. Tahlil sonuçlarında gerek duymamıştır belki. Bir de dr.a göre de değişiyor ilaç kullanımı. Mesela herkes elevit de kullanıyo ama benimki eleviti tavsiye etmiyo. Başka vitamin de vermedi.

Canım gözün aydın. İnşallah Allah tamamına erdirsin. Herşey yolunda gider hepimizin için de. İnsan ilk kez bebek görünümünü aldığını görünce acayip duygulanıyor. Benim de ultrasondan çıkasım gelmedi. Öylee yatıp izlemek istedim.

Bu arada kusmalarım biraz azaldı benim ama, 2 gündür midem çıldırıyo resmen. Sanki açık yaraya biber dökmüş gibi nasıl kavruluyo, nasıl yanıyor anlatamam. Ne yapmam gerek hiç bilmiyorum. Fikri olan var mı kızlar??

canım beta hcg 13.2 çıktı gerek görmedi demire sen kullanıyon mu?

evet canım antalyalıyım medikal park'a gidiyorum ben sanem çimen doktorun adı sen hangi doktora gidiyorsun canım..

Hoşgeldin :)
Bu kadar çok endişe etme sağlıklı yürüyen hamilelikler de dotorlar bu düzende gidiyor. Değiştirmene gerek olduğunu sanmıyorum.

merhaba arkadaşlar doktordan geliyorum ikili testin kan sonuçlarını aldım gayet güzel çıkmış darısı bekleyenlerin başına.

Gözün aydın, çok sevindim.

İlk bebeğini kaybetmiş olmanın tedirginliği rüyalarına yansıyor. Lütfen içini ferah tut. Bunları ne kadar kafana takarsan o derece büyük bir stres uygularsın vücuduna. Stres de hamilelik için hiç tavsiye edilmiyor. Tüm hamileler için geçerli bu. Kafanıza olumsuz şeyleri takmayın. Kendi moralinizi kendiniz bozmayın. Evhamlı olmayın. Bunlar hem vücudunuza hem bebeğinize zarar.

anladım canım...şebinkarahisarı biliyorum...
olsun kokusu yeter denizi görmesende olur valla...çok isterdim orda olmayı taburcu canım sen naptın nasılsın?korkma çok pimpirikli değilim uykusuzluk yordu beni ya...

abow o boy ne be çansız deve ne güzel yaa hiç belli olmaz kilo sende üff pigmeyim ben kocam yuvarlicak apartmandan beni bikaç ay sonra...

o zaman bence seninde oğlun olacak ,
cinsiyet konusunda dr erkek hala değilmi dedim ikili sonucundada erkek çıkmış cinsiyet değişmez dedi 50 aşası erkekmiş

ben 3 folik plus
elevit
omega 3 (bu çok önemli her dr vermiyor ama çok faydalı)
coraspin
kullanıyorum

eltu cinsiyeti göremedinizmi

bana mı yazdın gülencim? nerden anladın erkek olacağını doktor hiç bişi demedi ancak 3lü testte öğrenebileceğim daha 1 ay var.hayırlısı olsun tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…