- 20 Temmuz 2009
- 1.467
- 0
- 116
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #7.661
merhaba kızlar ya rüyamda çok kötü bişey gördüm bebeğimi düşürmüştüm resmen parça parça gördüm.hala etkisindeyim.bişey olmaz değilmi bebeğime?
ilk bebğimide görmiştüm rüyamda düşmüştü 1 hafta sonra da karnımda öldüğünü fark ettik.annelere malum olur diyorlarya korkuyorum.
12 haftalık bebek düşürmi kızlar?
selamlar,HAYIRLI CUMALAR,canlarım,.geçmişi bi saatte okuyabildim..resimler konmuş,.ama kaçırdım,.mafoldumbenneyse,.napalım..ben yine notlarıma döneyimsırnaşık şeynot:1)gülencim,evin çok renkli ve çok şeker,capcanlı,.mutlu huzurlu bi şekilde her daim oturursunuz canımcım,.2-)pancuben,.gelinlik resmin çok hoş,ve çok güzel,.sadece senin resmin duruyo..diğerlerini kaçırmışım,.sırnaşık şey3-)limburg ve bosnacım,doktora gidecekmişsiniz sanırım,.DUALARIMIZ sizinle,:Saruboceq:hayırlı haberlerle dönersiniz inş...lımbugrc arkadaşım,sanırım iğne kullanıyosun,kaçlık vede şuana kadar kanaman oldumu,.ben 0,2 fragmin kullanıyorum,.:1shok:malum kan pıhtılaşması olduğu için..iki bebikimi kaybettim,.daha öncemafoldumben mafoldumben
oncelikle beni merak eden tum arkadaslara tesekkur ediyorum dr gittik cok sukur hersey yolunda ama hemen bir iki dakk bisiy bakti araya sikistirmis beni o yuzden heralde cok goremedim ama gordugum kadariyla normal bi insan gorunumunu almis artik 8kusur cm olmus boyu hareketliydi massalah bide kalbini dinletti bak sorun yok tmm dedi hemen cik tim yani bu kontrol degilde bebisim yasiyo hala onu gormus oldum yani evet canim bendede kan pihtilasmasi var 0.3luk fraxsiparine vuruluyorum bende insallah hayirlisiyla kucagimiza aliriz insallah
Canım bana geçen hafta demir ilacı verdi dr. Bir de kalsiyum. Tahlil sonuçlarına göre verdi sanırım. Folik asiti falan da kestik. Şuan sadece ikisini kullanıyorum. Tahlil sonuçlarında gerek duymamıştır belki. Bir de dr.a göre de değişiyor ilaç kullanımı. Mesela herkes elevit de kullanıyo ama benimki eleviti tavsiye etmiyo. Başka vitamin de vermedi.Arkadaşlar doktorunuz size demir ilacı verdi mi?benimki kan değerime bakınca gerek yok şimdilik dedi.oysaki bir şey yiyemiyorum nasıl kan değerim düşmediyse.şuan sadece folik asiti kullanıyorum.Eylülün sonunda 3lü teste gireceğim o da önemliymiş.
oncelikle beni merak eden tum arkadaslara tesekkur ediyorum dr gittik cok sukur hersey yolunda ama hemen bir iki dakk bisiy bakti araya sikistirmis beni o yuzden heralde cok goremedim ama gordugum kadariyla normal bi insan gorunumunu almis artik 8kusur cm olmus boyu hareketliydi massalah bide kalbini dinletti bak sorun yok tmm dedi hemen cik tim yani bu kontrol degilde bebisim yasiyo hala onu gormus oldum yani evet canim bendede kan pihtilasmasi var 0.3luk fraxsiparine vuruluyorum bende insallah hayirlisiyla kucagimiza aliriz insallah
ezgim , gözünüz aydınn canımm ikili teste beta hcg değerin kaç çıktı merak ettim cinsiyet için tahminlerde bulunmadılarmı hiç?
nilü ; ben bilgileri vermemişim boyu 10 gün öcne 5.5 cm idi bana boyu küçük gibi geliyor bakalım salı netleşir halbuki ben 1.70 eşim 185 boyunda :) ayrıca 14 haftadan sonra crl ölçmüyolarmış :)
limburg ohh iöçin ferahladı değilmi maşallahhh
günaydın kızlar.
Gene ne kaynatmışınız YAZ34 güzel haberlerle gel inşallah.
Şerifemre,Seyyaltaner,Semahamit hoşgeldiniz aramıza.
Leylaaa07 sanırım antalyalsısın bende öyleyim hangi doktora gidiyosun canım kaç haftalıksın.
Skorpindi galiba bana bir soru sormuş 11 haftalıkta ölçüm yapılıyo.
Merhaba arkadaşlar hihoyyyt ,,, ben aranıza yeni katıldım 11 haftalık hamileyim çok sorum var sizlere.... doktorum beni 2 kez kontrole çağırdı ve sadece göbeğimden ultrasona bakarak kalp atışlarını kontrol etti herşey normal görünüyor diyor. tahliller içinde 29 ağustosa gün verdi 12. haftasına girmiş oluyor sizce bu normal mi yoksa doktoru değiştirmeli miyim ? :çok üzgünüm:
merhaba arkadaşlar doktordan geliyorum ikili testin kan sonuçlarını aldım gayet güzel çıkmış darısı bekleyenlerin başına.
merhaba kızlar ya rüyamda çok kötü bişey gördüm bebeğimi düşürmüştüm resmen parça parça gördüm.hala etkisindeyim.bişey olmaz değilmi bebeğime?
ilk bebğimide görmiştüm rüyamda düşmüştü 1 hafta sonra da karnımda öldüğünü fark ettik.annelere malum olur diyorlarya korkuyorum.
12 haftalık bebek düşürmi kızlar?
ezgim , gözünüz aydınn canımm ikili teste beta hcg değerin kaç çıktı merak ettim cinsiyet için tahminlerde bulunmadılarmı hiç?
nilü ; ben bilgileri vermemişim boyu 10 gün öcne 5.5 cm idi bana boyu küçük gibi geliyor bakalım salı netleşir halbuki ben 1.70 eşim 185 boyunda :) ayrıca 14 haftadan sonra crl ölçmüyolarmış :)
limburg ohh iöçin ferahladı değilmi maşallahhh
Canım bana geçen hafta demir ilacı verdi dr. Bir de kalsiyum. Tahlil sonuçlarına göre verdi sanırım. Folik asiti falan da kestik. Şuan sadece ikisini kullanıyorum. Tahlil sonuçlarında gerek duymamıştır belki. Bir de dr.a göre de değişiyor ilaç kullanımı. Mesela herkes elevit de kullanıyo ama benimki eleviti tavsiye etmiyo. Başka vitamin de vermedi.
galiba canım haklısın.evet her doktora göre değişiyor.bana gerek yok dedi ama ne bileyim.3lü teste gidince verecek sanırım.
o zaman bence seninde oğlun olacak ,
cinsiyet konusunda dr erkek hala değilmi dedim ikili sonucundada erkek çıkmış cinsiyet değişmez dedi 50 aşası erkekmiş
ben 3 folik plus
elevit
omega 3 (bu çok önemli her dr vermiyor ama çok faydalı)
coraspin
kullanıyorum
eltu cinsiyeti göremedinizmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?