2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

aylincim sende gel o zmaan mutlaka beklıyoruz bakkk :içelim::1hug:

hadi bakalım hayırlısı cnm, inşallah herşey gönlünce olur

dayı ölmesin yaa ben çok üzüldüm ama:çok üzgünüm::a015:

ölmez ölmez:)) dayının özlü sözleri olmadan olur mu hiç

eymen nasıl oldu meral ateşi var biraz demişsin iyi mi şimdi mızrak kirpikli delikanlım:asigim:

ee işte ne güzel haber çok sevindim handecim senin adına.hayırlısı olsun inşaallah.

iyi değil cnm yaa, ayağımda şimdi, ağlamaya bile hali yok walla. bakalım yarına kadar devam ederse doktora götürücem. bi fitil verdim az önce(

tesekkur ederım meralcımm umarım hersey guzel olur, koca adamı da ustume tıtrıyor anlamıs hatasını ohaoldumsmile

eymen kuzuma nazar degdı yaa :sinifsinif:
bi paranox fitil falan yap bari, hem huzursuzlugunu alır, hem de atesini dusurur..

canım cok tesekkur ederim, umarım hayırlıs olurrr boshayallersmile

ne olduki kuzuma yaa meral?diş desem kabarıklık yok demiştin inşaallah geceyi sorunsuz atlatırsınız yarına da bişeyi kalmaz kıyamam.

eymen nasıl oldu meral ateşi var biraz demişsin iyi mi şimdi mızrak kirpikli delikanlım:asigim:

ee işte ne güzel haber çok sevindim handecim senin adına.hayırlısı olsun inşaallah.

yazgıcım canım benım, dedıgın gıbı ınsallah hayırlısı olur yaa :Saruboceq:

alp bugün caillou sunun üstüne çıkmıştı.artık onun adı caillou değil calyugülsempatiksalakcinni
calyugül ün suçu ne?

Hande, Yazgı teşekkürler canlar. inşallah sorunsuz atlatırız geceyi bakalım

Yazgı sen varya alemsin:))

iyi geceler handecim

İlk günaydın benden olsun,

Meral, ne zaman gireceksin bilmiyorum ama merak ettim Eymen'i. İnşallah ateşi düşmüştür.

Dün annem Doruk pek suratsız bugün deyip duruyordu. Eve girdim, annem bezini değiştiriyordu, beni gördü, çığlıklar kahkahalar atmaya başladı. Dedim bez bağlanana kadar üstümü değiştirip elimi yıkayayım. Odadan çıktığım anda kıyameti kopardı, geri gidince sustu. Kucağıma aldım, boynuma sarıldı, gömdü kafasını, öylece kaldı bir süre... Sonra yanağını yanağıma dayadı, yaladı (öpüyormuş öyle), cici yaptı, gülücükler attı. Ben de ağladım ağladım ağladım. Şimdi de ağlıyorum. Artık yokluğumu fark ciddi olarak ediyor, bunu bile bile nasıl dayanıcam hiç bilmiyorum.

Off bosnaa kendine gel aa bişey olmazz şebeklik yapıo işte sana. seni görünce umruna takmasada ağlıyosun sevindirik olsada ağlıyosun. karar ver napsın cocuk:)) üzülme canım yaa oynuyodur şimdi o ananesiyle biraqz serin ol yokluğuunu farketmidur ama warlığını farkediyodur ananeside pimpirik yapmıştır nie suratı asık olsun gününde değildi belki:))hadi güzel güzel çalış şimdii

günaydınnnnnnnnnnn
bugün erkenciyiz belli olmuo işte.. normaldede uyandaıktan 1,5 saat sonra fln uyurdu şimdi yarım saat sonra uyudu hemen. ayağımda şimdi. uyurken ağladı nieyse aldım tekrar emzirdim geri koydum bakalım..yüzünü kaşio deli gibi sonra uyanıo nie kaşıo anlamıorm göz kısmını özellikle...
gece 10 gibi yattı maşş diyim. 3 te ben kaldırdım göğüsleirmin ağrısına uyandım patlicxak gibi olmuşlar akmış hep emzirdim birini diğerini 50 cc kadar boşalttım geri yattım sabah 7 bucukta kalktı gene patlicak gibi olmuşlar tabi emzirdim gene dierini 40 cc kadar boşalttım şimdi tekrar emzi rahatladım emse sorun emmese sorun ya:))
Çokoprensim
alıntı yapacaktım bulamadım koparttın beni sabah sabah yaa annesütüymüş:) haksızmıyım ama:)) dün doktora gittik sırtındaki allerjik şeyler için allerji diilmiş geçmeye başlamış sıcaktan emzirirkenki temastan fln rahatsız olmuş krem wemrişti onu ara ara sür dedi bişey cıkmadı cok şükür. sonrada çarşıya gittik yanıma 80 cc fln süt almıştım müsait oldugum anlarda emzirdim olmadığım zaman onu içirdim derken gün öyle bitti yoğurt smart küp corba fln yiyemedik dün. daha kahvaltı ypmadım ben aman uyusunda yaparım artık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…