- 13 Ağustos 2009
- 1.404
- 5
- 116
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #76.681
Aslında düşünmüyor değilim, sadece kesin olmadığı için yorum yazmadım, benim ailem zaten Güngören tarafında oturuyor, Bakırköy yakın benim evime, ayrıca Bakırköy Lisesi mezunuyum üniversiteyi kazanınca geldim buraya sonra da evlenip kaldım :kedi:
Durumlara bakacağım herhangi bir sıkıntı olmazsa gelebilirim
ahh canım zemuszemus cok sagol, sabah ıs bulmam gerek dıyordum, 1 saat snra kendileri aradılarr cok guzel oldu, denk geldi guclubacismile
veeeeee sonuc ise alındım, telefon acıp bıldıreceklermıs bana...
bındık bı keramete, gdiyoruz alamete umarım hakkımda hayırlıs olur.. rahat ederizzz delikafadulden:Saruboceq:
dayı ölmesin yaa ben çok üzüldüm ama:çok üzgünüm::a015:
eymen nasıl oldu meral ateşi var biraz demişsin iyi mi şimdi mızrak kirpikli delikanlım:asigim:
ee işte ne güzel haber çok sevindim handecim senin adına.hayırlısı olsun inşaallah.
hadi bakalım hayırlısı cnm, inşallah herşey gönlünce olur
ölmez ölmez:)) dayının özlü sözleri olmadan olur mu hiç
iyi değil cnm yaa, ayağımda şimdi, ağlamaya bile hali yok walla. bakalım yarına kadar devam ederse doktora götürücem. bi fitil verdim az önce(
ben oyle hıssedıyorum.mesela elını sınek ısırıyor bılıyorum sınek ısırdıgını ve alerjısı oldugunu bırden kuruyorum ya bı hastalıgı varsa ya ben farkına varamazsam tedavı ettırmezsem dıye kurtlanıyorum resmen Meral.sırf bu yuzden Doguhan"ı bugun doktoruna goturdum yıne.
offffff bu cocuk benım yuzumden ana kuzusu olacak((
daha neler neler kuruyorum kafamda.anlatsam ruh hastası dersın bana.kı zatı oyleyım sempatiksalakcinni
olduda bıttı baksana.zatı bızım oglan 4 bolum oynayacak dedıler 3 bolum bıttı sımdıden yane
hayırlısı olur ınsallah canım
hadi bakalım hayırlısı cnm, inşallah herşey gönlünce olur
ölmez ölmez:)) dayının özlü sözleri olmadan olur mu hiç
iyi değil cnm yaa, ayağımda şimdi, ağlamaya bile hali yok walla. bakalım yarına kadar devam ederse doktora götürücem. bi fitil verdim az önce(
eymen nasıl oldu meral ateşi var biraz demişsin iyi mi şimdi mızrak kirpikli delikanlım:asigim:
ee işte ne güzel haber çok sevindim handecim senin adına.hayırlısı olsun inşaallah.
alp bugün caillou sunun üstüne çıkmıştı.artık onun adı caillou değil calyugülsempatiksalakcinni
calyugül ün suçu ne?
laelaelaelaelae:roflol::sm_cool:
kızım sen cok komıksınnnn
bende yatıyorum iyi geceler hepinize canlarım......
gecenın bu saatı ve forum pek bı alabalık
İlk günaydın benden olsun,
Meral, ne zaman gireceksin bilmiyorum ama merak ettim Eymen'i. İnşallah ateşi düşmüştür.
Dün annem Doruk pek suratsız bugün deyip duruyordu. Eve girdim, annem bezini değiştiriyordu, beni gördü, çığlıklar kahkahalar atmaya başladı. Dedim bez bağlanana kadar üstümü değiştirip elimi yıkayayım. Odadan çıktığım anda kıyameti kopardı, geri gidince sustu. Kucağıma aldım, boynuma sarıldı, gömdü kafasını, öylece kaldı bir süre... Sonra yanağını yanağıma dayadı, yaladı (öpüyormuş öyle), cici yaptı, gülücükler attı. Ben de ağladım ağladım ağladım. Şimdi de ağlıyorum. Artık yokluğumu fark ciddi olarak ediyor, bunu bile bile nasıl dayanıcam hiç bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?