2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

uff burcu ağlattın beni de yavrum ya

Ağlama ağlama, sustum ben :)
Pcikolocim manyak olmuş benim artık, sen bana uyma Pınarım :)

E anla işte, çalışmak istemiyorum, vara da ağlıyorum yoka da ağlıyorum.

41 kere maaşallah, hala çok güzel sütün var demek ki...
Benim bütün gün emzirmesem öyle dolmuyor artık.
Alerji olmamasına çok sevindim, rahat rahat besle artık kızını.

günaydın kızlar meral geceyi zor geçirmiş eymen nasıl oldu acaba ??ya burcu benim en büüyk korkum başına gemiş ne yaparım o durumda bilmiyorum beni tanımaması zoruma gidiyor ama arkamdan ağlamasına da kıyamam o mutlu olsun beni tanımasa da olur:1no2:

SÜtüm güzel mi bilmiyorum bazen böyle çoşuyor işte. bazende hiç dolmaz geröi benimki çok sık emio 3 saat fln dursa bi göğsüm doluo. ama benim bıcırık saat başı emio. bide eşimin tespitine göre gece gööslerimi yoklayamadığım için artı sütüm yok sütüm yok diyemediğim ve stres yapamadığım için gece sütlerim o yüzden coşuyor. bence güzel bi tespit. ama emmedi ki 6 saat ln durmuş oluo o zmnda normal yani dolması. e bi zahmet yani:)
e bosnacım çalışma sende diyorsun maaştan bişey kalmıo yetmio bile sadece ssk için o çocuk yalnız bırakılırmı be. Allah muhtaç etmesin o ssk'ya inş. öyle düşün. hem ilerde dışardan öder tamamlarsın. benim annem öyle yaptı. dışardan kredi çekti tamamladı maaşını bi kaç sene alamadı kredi ödenesiye şimdi alıo çok güzel. te beni duğurduktan sonra bırakmış düşün. zaten 5-10 seneye bi devlet prim affı yapıo. bunun içinse kesinlikle değmz çalışma yani.çocuğunu bıraktığına değmez.

günaydınlar,.yine,yeni bir güne hepbirlikte merhabaaaaaaaaaaaaaa:lepi: delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden

Kızlar yaa, bana bi akıl verin...
Cumartesi evlilik yıldönümümüz, 2-3 senedir birşey almıyorum, bu sene saat almaya karar verdim, ama hiç dışarı çıkacak zamanım olmadı. Şimdi indirimli satış yapan meşhur bir sitede, seveceği bir saat buldum, fiyatı da o marka için uygun ama en erken 1 hafta sonra elime ulaşacak. Yani cumartesi gününü boş geçiricem, hiç de sevmem o günün hediyesini sonradan vermeyi. Ama o saati de başka hiç bi yerden o fiyata alamam. Napıyım?

Aynen öyle, sen yoksun diye mutsuz olması dayanılır gibi değil, tanımasın, umursamasın ben de razıyım valla...

facede gezinirken ebrunun mesajını gördüm,.kızımı erkeğe benzetiyolar falan,.ne garipki haktanıda kıza benzetiyolar,.sinirr oluyommmmmmmmmmmm:mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka:

nası bi hafta sonra. istanbula o kadar geç teslimat yapmaması lazım. hburada site muhtemelen dimi. te bana bile bi haftada gelio. bence al saati. onada söle rötarlı vercem hediyeni de. yada uyduruk bişe al oda aa bunumu almış bana cık cık die içinden sölenirken bi kaç gün sonra hediyesini werirsin kapak olur:) yada iki hediye al biri normal biri saat işte. ama bence saati her halükarda al.

facede gezinirken ebrunun mesajını gördüm,.kızımı erkeğe benzetiyolar falan,.ne garipki haktanıda kıza benzetiyolar,.sinirr oluyommmmmmmmmmmm:mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka:

benim kızımıda erkeğe benzetiolar resmen. eğer pembe fln giydirmezsem. adı ne diolar söyleyince aa ben erkek sandım diolar. bende erkek görünümlüdür benim kızım fln die geçiştiriyorum napim. aman büyüdükce bariz olcaklar ztn. normal yani. hem selvi boylum al yazmalımdaki koca 5 yaşındaki çocuk samet. kızmış. ben onu duyduğumda şok olmuştum:) sonuçta daha bunlar bebek..

Bayıldım eşinin tespitine, süper çözmüş olayı...
Yok canım, dolmayınca 6 saatte de dolmuyor, sen içini ferah tut, eskisi kadar doyurucu olmasa bile, bol maaşallah...

Canım aklında kalmış ama eksik kalmış.
Sadece SSK değil, özel sağlık sigortası var, eve gelen yardımcı kadının maaşı beni fena vuruyor ama kalan para Doruk'un masraflarıymış, kiranın bir kısmıymış falan, iş görüyor yine. E yılsonu primi, ikramiye derken, çok hesap kitap yaptık eşimle, büyük delik açılacak ben ayrılırsam. Olmuyor yani, keşke olsa...

Erkek güzeli benim Haktan'ım be, ne kızı klava:

gunaydın.
burcu canım uzulme artık.degıstırebılecegın bı durum degıl malesef.Allah sabır versın ınsallah.
amannn benım oglusuda kız sanıolar.ne olmus yanı bebek bunlar daha 40 sekle gırerler.
yaw bende meralın telefonu var arasammı acaba ? o saatte atesı varmıs eymenın merak ettım sımdı (
arasam rahatsız olur mu kı ????

ne kadar weriyodun kadına. kadın almasan olmaz dimi. motor taktırman lazım ilaveten kendine o kadın işi olmasa dahada süper olcak yani. bi ew alabilseniz ah ne güzel olur.

yaw bu yardımcı kadın çok mu gerekli?
annen war o temzleyemzmi bi süpürcek silcek.. kadınıda 15günde bi falan genel temizliğe çağırsan..CADIARZU

bence olmaz onun çete çoktan 40. uykusundan uyanmış baarıodur bile

Yok, Mar..foni diye bi site var ya, orası. Kampanya bittikten sonra bir hafta içinde gönderiyor, kampanyanın bitmesine daha iki gün var. Uyduruk bişi almıştım zaten, saat alacak vaktim olmazsa diye. Dediğin en mantıklısı sanki.

Aaa Samet kız mıymış?
Ben hiç bilmiyordum akannehir

Sağol Öznurcum...
Sabah öyle bi geldiler işte, şimdi daha iyiyim.
3,5 aydır alışıcam diyorum, alışıcam inşallah :)
Valla en azından bi mesaj at Meral'e, ben de merak ettim.

ne kadar weriyodun kadına. kadın almasan olmaz dimi. motor taktırman lazım ilaveten kendine o kadın işi olmasa dahada süper olcak yani. bi ew alabilseniz ah ne güzel olur.

Kadına 600 lira veriyorum aylık. Almazsam kurtlanırız :)
Hem bana da çocuğuma ayıracak zaman kalıyor böylelikle.
Temizlikle ütüyle uğraşmıyorum, uğraşsam da onun gibi yapamam zaten.
Ev konusu ile ilgileniyoruz, 2011'de bişey almış oluruz herhalde.

yaw bu yardımcı kadın çok mu gerekli?
annen war o temzleyemzmi bi süpürcek silcek.. kadınıda 15günde bi falan genel temizliğe çağırsan..CADIARZU

Anneme benim kuduruk sıpayı baktırdığım yetmiyor, bi de evi mi temizleteyim delikafadulden
Çıldırma kız, Doruk'tan bir dakika bile boş zaman kalmıyor zaten.

BURCU canımcım kaçıncı evlilik yıldönümüz,.kutlarım şimdiden

Canım 6 bitiyor, 7'ye giriyoruz.
Çok teşekkürler opuyorumnanaktan

bencde bosna kadını 15 te bi alsan illa 4 4 lük temiz mi olcak çalışıosun sonuçta 2-3 ayda bi dipbucak yaptırsan kalanında haftasonu boşsun silip süpürsen bitti gitti. bizim ewler biz çalışmıyoruz ama gene aynı. haftada bi anca süpürge wala. kadını alma sen yaa yada daha seyrelt hasret haklı

ya burcuucm benim maaşımda bişi değilgibi geliyo ama iyi kötü bi eksiği kapatıyo yani bizim işi bırakmamız mümkün değil zat istemem de bugün yanında olmak çin ekonomik özgürlüğümden vazgeçerim zamanla sinerim gücümü kendime güvenimi kaybederm büyüdüğünde silik bir annesi olur yani ben hamileyken çalışmadım ben yapamam çalışmadan annemde çalışıyordu benim böyle görmüşüm böyle alışmışım kocamdan para isteyemem ya ben eymeni merak ediyorum sabah 5 te bile düşmemiş ateşi meral naaptı acaba
bu arada burcu haret haklı annen evi şööle bi toparlayamıyo mu üstünkörü ben haftada 1 kadın alıyorum bebek eltimdekalıyo o yüzden ev dağılmıyo eltime de ayda 200 veriyorum iyi kötü bi işini görüyo öğle arası ev yakın gidip ütü temizlik yemek ne yetiştirirsem yapıyorum bişiler senin annen evdeymiş o toparlasınaz biraz işte

off 600 çok para titizlenme işte. kadını seyrelt biraz sadece ütüye gelsin olmazsa 15 de bir. annende süpürsün sende gidince siliver:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…