2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Oooo senin kız aşmış, yeşil soğan biber diyorsun peki boğazına kaçarsa? benim en büyük korkum o eyvahedigeldismile

parmağını ağzına sokar çıkartırsın, olmadı bacaklarından tutup ters çevirir sallarsın ben geçen gün soktum parmağımı ekmek damağına yapışmış :kedi:

ya kızlar birde ben mama sandalyesinin tepsisine az su döküyorum...o onunla oynarken ben kolay yediriyorum yemeğini....
aaaa çok mantıklı valla kaydirigubbakcemile5 hemen deniyeyim çünkü bizimki hiç sevmiyor mama sandalyesinde oturmayı, eline oyuncak veriyorum hepsini ağzına soktuğundan oyuncaklar da çorba yoğurt falan oluyor[/QUOTE]
bnde telefonumda beşiktaş marşı açıp eline weriyorum o sırada süper serii yiyor:lepi:
canım cery de hep öyle yemek istiyor dişleri yok çiğneyerek yutuyor herşeyi akışkanları çok sewmiyo bende ilk zamnlar korkuyodum ama baktım bebiş sürekli öyle yeme peşinde bnde hep taneli şeyler weriyorum.. bugün yarım muz kopara kopara yedi mesela.. pilawı çok sewi, patates haşlanmış halde sewio we balıkkk aslında herşeyi sewiodelikafadulden tat ayırmıyo kızım
sende korkma bişi olursa sokar parmağını çıkarırsın hemenkaydirigubbakcemile2 zaten onlar öğürerek diline geri getryor takılan şeyi panik yapma yeterkaydirigubbakcemile3

çoğu bebeikte war canım bu.. altları açılınca rahat ediyolar we tekrar o sıkı şeyi giymek istemiyolar düşünsene biz bi pede dayanamıyoruz.. onlar koca bezle tümgün:1no2: bizimki bezlerken sorun olmuyors giydirmek fena! yazgının dediği gibi ahtapotu giydirmek daha kolay olur yani..
ne olmuştu ki kafasına canımfisfisfis
ya altını açtım mı benimkide elini pipisine atıyor bağlatmıyor oynayıp duruyor babasına çekecek keratasempatiksalakcinni
babası gibimisempatiksalakcinni oda mı pipisiyle oynuyor
kucakta senden çok etraftaki nesnler daha çok dikkatini çekiyodur canım.. malum herşeyi kelşfediyolar onlara bakmak ellemek ağızlarına götürmek istiyolr bi sorun olduğunu düşünmüyorum..

bizde gittik geldik sorunsuz.. handenin nosu yoktu yoksa arayacaktım burdan söledim ama çıkmıştı görüşürdük iyi olurdu neyse doktora yetişemedik yarın ya da öbürgün artık..

kızlar bugünde ablamlar bize geldi o yüzden giremedim,
yağız efe yı kontrole götürecektim götüremedim.
regl olmuşum fena halde belim agrıyo
ya dün çok kötü olaylar yaşadım,gece 3e kadar gözüme uyku girmedi.
1. cisi ablamla görümcesi fena halde tartıştılar konu (ablam neden kocasını kıskanıyormuş adamı sıkıyormuş)agzına gelen lafı saydı merdivenlkerde bagırıyo yalancı piskolojin bozuk. felan bende senin lohusa dönemin olmadı galiba dedim neden bu kadar üstüne didiyorsun kocasıdır feln dedim defldu gtti.
2.mahalleye geldi balkoda amcasnın ogluyla konuşurken iki çocuk birbirini kovalıyo gelip eşimin arkasına abi nolurrrrrrrr ben kurtar öldürecekler beni yalvarıyo ya bir baktımarkadan koşarak sürü halinde geliyolar ben çocuk var sakın bişey yapmayın diye bagırdım mahallede komple akraba oldugu için bizmkiler eşimi dövüyolar sandılar hepsi birden kavgaya ya şok oldum amca oglu koşarak iki kişiye bir tekme salladı ama çok korktum yazık çocuga çok dövdüler bizimkiler çocugu aldılar ellerinden kavga nedeni ise (mahallede cam şişeye vurdu kırıldı diye)sonra arkş aldı evine gtürdü yaşları ise 18.21 felan,
ohaoldumsmile

yani nimet balkondan mı bağırıyosun çocuk war yapmayın die al çocuğu içeri girsene ahahahahahaha

nimet
muhtemelen enişte görümceye bişeyler yansıtmış ya da konuşmuşki görümcede carlıyo..

ben geldim dün evime:) ne alışmışım rahata ne zormuş ev işi yapmak yolunda herşey umarım sizdede yolundadır

ebru harikasın!!
bu listeye bayıldım ben:)
:lepi:yerimsenibencokacimcoook

yani nimet balkondan mı bağırıyosun çocuk war yapmayın die al çocuğu içeri girsene ahahahahahaha
kız nasıl gireyim kocam aralaında kaldı ben kapının önündeyim onlar 5 metre o tarafta kavga ediyolar
nimet
muhtemelen enişte görümceye bişeyler yansıtmış ya da konuşmuşki görümcede carlıyo..

bende öyle dedim ama eniştemde akşam ablam söyleyince kavga ettigini
one kaırşıyor diye kızdı .

E yuh diyoeum başka bişi demiyorum iki dk çarşıya gittik uçmuşsunuz yaa protesto ediyor geçmişi okumuyorum efemm.:) (okuyamamda ondan çok uzun çünküüü)
Benim cadı kızım çarşıya gidince her zmnki gibi uyumamazlığını başardı milletin sıpası arabalarında yamışmış uyurken benimki arabanın bi kenarına yaslanmış baygın baygın etrafı izledi bende bişeye bakamadım rahat rahat!

e gitmeseydin sen de
yaaa alışveriş artık çok zor bi iş haline geldi, kendime hiçbişi alamaz oldum ben de. denemek nereyse imkansız, denemeden de alamam hiçboshayallersmile

ayy şerife şu resmi değişsene yaaa
okadar sölüyoruz hiçmi takmion
biz zeynoyu görmk istyz babasını deillll:mymeka:

a.s

kociş taşınan komşulardan birinin net kablosunu çekti bizim eve ortak kullanıyolardı ama iki gün daha giremem malum eşimin kardeşi bizde bilgisayar önünde yaşıyo kendisi başka yerde nefes alamıyo şimdi onlar biraz dışarı çıktılar fırsattan istifade hemencik geliverdim topike
buluşma işini söyledim eşime oda taşınma işine bağlı aşkım işimiz olmazsa götürürüm sizi dedi inşallah o tairhlerde olmazda bisdee geliriz oğluşumlaa

eeee güzel hatunlar nasılsınız bakimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…