- 9 Şubat 2010
- 18.855
- En iyi cevaplar
- 1
- 43.111
- 1.123
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #76.641
Oooo senin kız aşmış, yeşil soğan biber diyorsunpeki boğazına kaçarsa? benim en büyük korkum o eyvahedigeldismile
Okudum otizmi nette, hangisi uyuyor ki senin bebeğine de bunu çıkarıp kendine dert ettin, Allah iyiliğini versin :)
aaaa çok mantıklı valla kaydirigubbakcemile5 hemen deniyeyim çünkü bizimki hiç sevmiyor mama sandalyesinde oturmayı, eline oyuncak veriyorum hepsini ağzına soktuğundan oyuncaklar da çorba yoğurt falan oluyor[/QUOTE]ya kızlar birde ben mama sandalyesinin tepsisine az su döküyorum...o onunla oynarken ben kolay yediriyorum yemeğini....
canım cery de hep öyle yemek istiyor dişleri yok çiğneyerek yutuyor herşeyi akışkanları çok sewmiyo bende ilk zamnlar korkuyodum ama baktım bebiş sürekli öyle yeme peşinde bnde hep taneli şeyler weriyorum.. bugün yarım muz kopara kopara yedi mesela.. pilawı çok sewi, patates haşlanmış halde sewio we balıkkk aslında herşeyi sewiodelikafadulden tat ayırmıyo kızımtemizlik şimdi bitti.birazdan sıra benim bakımımda.sonrada ALP LE beraber banyo keyfiiizemuszemus
yaa canlar bir sorum olacak.diyorsunuz ya çoğunuz işte pilav,ekmek,makarna,köfte yani taneli yada lokmalık şeyleri veriyormuşsunuz ben vermiyorum yutamaz falan diye.ama anladığım kadarı ile doktorlarda veriyor.bende vermeye başlamalı mıyım?ama benim oğluş öğürüyor.dur en iyisi ben yarın doktora gideyim.
çoğu bebeikte war canım bu.. altları açılınca rahat ediyolar we tekrar o sıkı şeyi giymek istemiyolar düşünsene biz bi pede dayanamıyoruz.. onlar koca bezle tümgün:1no2: bizimki bezlerken sorun olmuyors giydirmek fena! yazgının dediği gibi ahtapotu giydirmek daha kolay olur yani..Kestane kebap acele cevap...
Konuya ortasından dalıyorum ama çıldırma noktasındayım artık, kızım 2 haftadır altını değiştirirken çığlık çığlığa bağırıyor, kendini kasıyor, hemen emekleme pozisyonuna geçip kaçma derdine düşüyor, az evvel doktordan geldim, bişeyi yok dedi, sizinkilerde yapıyor mu, niye böyle yapıyor acaba şaşırdım kaldım, altını zorla bir şekilde bağladıktan sonra susuyor, oyun oynamaya devam ediyor hiç bişey olmamış gibi..
ne olmuştu ki kafasına canımfisfisfisgeldim doktordan psiko doktor el kadar bebemden beyin tomografisi istedi yok artık deyivermişim adam dondu kaldı dayanamadım dedim ne tomografisi gölem altında tutun yeter bana e tama zaten önemli bişeyi yok gözlemleyelim o zaman dedi laelaelaelaelaepeki ben bidaha bu doktora gidermiyimklava:
babası gibimisempatiksalakcinni oda mı pipisiyle oynuyorya altını açtım mı benimkide elini pipisine atıyor bağlatmıyor oynayıp duruyor babasına çekecek keratasempatiksalakcinni
kucakta senden çok etraftaki nesnler daha çok dikkatini çekiyodur canım.. malum herşeyi kelşfediyolar onlara bakmak ellemek ağızlarına götürmek istiyolr bi sorun olduğunu düşünmüyorum..slm aanneler ve melekleri umarım iyisinzdir
ACİL bir sorum olcak bebebğim kucaüüğıma alınca göz teması pek kurmuyor ama yerde yatırınca mama yedirince ismiyle çağırınca gözlerime bakıyor kucağımdayken kafasını ceviriyor ayyyy içime nasıl bir kurt düştü allaım esirgesin otizm belirtilerimidir diye siiznkilerde de varsa rahatlıycam olumuki kücük bebeklerde ağzımla fallan ses cıkarınca bakıyor yüzüme ama sessiz kalınca yüzünü veiiriyor gözlerime bakmıyor
ebru harikasın!!canım bilmiyorum sokabilirmiyim ama sen bi yolla denerim.. :)))
canım bazı çoçuklar yapısından öyle olur..benim büyük oğlumda çok zayıftı ona bakarsan büyüğüde ben yetişdirdim bunuda...o yemezdi hiç...çok iştahsızdı..ne vitainler ne ilaçlar kullandım.fayda etedi.bunada vitamini bile düzenli vermiyorum ama yapısı öyle...
ama listesini sana ayrıntılı ekleyeyim buraya
sabah kahvaltı karışımı...(yarım ceviz,yarım muz.bir çay kaşığı yereyağ,5 ölçek mama,1çorba kaşığı tahıllı mama,1 tatlı kaşığı pekmez,1 tatlı kaşığı peynir,(yumurtayla dönşümlü veriyoruum peyniri)
ARADA...EVDEKİ MEYVELERDEN BİR KARIŞIM HAZIRIYORUM BAZENDE KAVANOZ MAMASI VERİYORUM HAZIR
OĞLEN ÇORBA;GENELDE KEMİK SUYU VEYA TAVUK SUYU İLE HAZIRLIYORUM,sebze ve tahıllardan oluşuyor..irmik,bulgur,mercimek,pirinç duruma göre değişiyor...
arada yoğurt genelde 7-8 cicibebe ve yarım meyveyle hazırlqnmış...
akşam kaşık maması veya muhallebi..içine yarım çay kaşığı tereyağ katıyorum...
gecede açıktıkca biberon maması veriyoru...
kız nasıl gireyim kocam aralaında kaldı ben kapının önündeyim onlar 5 metre o tarafta kavga ediyolaryani nimet balkondan mı bağırıyosun çocuk war yapmayın dieal çocuğu içeri girsene ahahahahahaha
nimet
muhtemelen enişte görümceye bişeyler yansıtmış ya da konuşmuşki görümcede carlıyo..
ben geldim dün evime:) ne alışmışım rahata ne zormuş ev işi yapmakyolunda herşey umarım sizdede yolundadır
E yuh diyoeum başka bişi demiyorum iki dk çarşıya gittik uçmuşsunuz yaa protesto ediyor geçmişi okumuyorum efemm.:) (okuyamamda ondan çok uzun çünküüü)
Benim cadı kızım çarşıya gidince her zmnki gibi uyumamazlığını başardı milletin sıpası arabalarında yamışmış uyurken benimki arabanın bi kenarına yaslanmış baygın baygın etrafı izledi bende bişeye bakamadım rahat rahat!
ayy şerife şu resmi değişsene yaaa
okadar sölüyoruz hiçmi takmion
biz zeynoyu görmk istyz babasını deillll:mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?