2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

mrl senin oğluş zaten mızmızlar paşası, döwcem onu :)))

dövme kız kıyamamm:)) yok yaa bugün mızmızlıktan ayrı hasta gibi. sürekli uyuyası var, ne tam uyuyabiliyor ne de kalkabiliyor. hafiften ateş te var. inşallah artmaz bakalım

huhuuu hatunlar nasılsınızzzz
hasret bende seni ve hepinizi çok çok özledimmmm

iyiyiz cnm senden naber?? daha taşınmadın sanırım?

inşallah cnm, o gün görüşmek ümidiyleolumunekankayizsmile
EZEL başlar ve bendeniz kaçar:)) eee malum ezel diğer diziler gibi sonradan ordan burdan,yarım yamalak takip edilemezyerimseniben

inşallah cnm, o gün görüşmek ümidiyleolumunekankayizsmile
EZEL başlar ve bendeniz kaçar:)) eee malum ezel diğer diziler gibi sonradan ordan burdan,yarım yamalak takip edilemezyerimseniben

maalesef taşınamadım evim ayakta heryer heryerde dağıtım bekliyoruz sinirliyim bu konuda çok
inşallah gelebiliriz canımcım bende çok istiyorum öptüm iyi seyirler görüşürüzzzopuyorumnanaktan

oğluşum uyanıyo sanırsam mızmızlanıyoo çpüyorum ballı bademler kendinise iyii bakın iyi geceler şimdidenboshayallersmile

hadi ya diş falan mı gelio acaba kuzum yaa.. çok zorlarsa bi calpol falan wer bari meralcim..

[QUOTE=kuju_25;15364647]kociş taşınan komşulardan birinin net kablosunu çekti bizim eve ortak kullanıyolardı ama iki gün daha giremem malum eşimin kardeşi bizde bilgisayar önünde yaşıyo kendisi başka yerde nefes alamıyo şimdi onlar biraz dışarı çıktılar fırsattan istifade hemencik geliverdim topike
buluşma işini söyledim eşime oda taşınma işine bağlı aşkım işimiz olmazsa götürürüm sizi dedi inşallah o tairhlerde olmazda bisdee geliriz oğluşumlaa

eeee güzel hatunlar nasılsınız bakimmm[/QUOTE]

maalesef taşınamadım evim ayakta heryer heryerde dağıtım bekliyoruz sinirliyim bu konuda çok
inşallah gelebiliriz canımcım bende çok istiyorum öptüm iyi seyirler görüşürüzzzopuyorumnanaktan

iyiz cnm seni sormalı,eşyalar toplu vaziyette bekliyomusunuz.
iran önce taşınsanızda rahat etseniz bari zor oluyodur senin için
inşallah buluşmaya gelebilirsin özledim valla
.

burcucugum canım bız altıntepede oturuyoruz.kucukyalıya varmadan.sızın evle bızım ev arası yuruyerek 10 dk.

bızım dr devam sutuyle olmaz yapamazsın yogurt dedı.adamcagız bendekı potansıyelın farkında :)))

Öznur gazı varsa aptamil conformil kullan

sordum Aylıncıgım ok dedı dr.en buyuklerınden almıstım.zaten bu gıbı urunlerı 1 aydan fazla kullanmıyorum hemen conformıl alacagım.

hayatım bazı drlara ozellıkle sorman lazım ne vereyım dıye.
bugun balık ve cevız vereyımmı dedım.kahvaltısına koyayım dedım.rendele ver dedı.
balık vereyımmı dedım bugulama yada ızgara olsun dedı.heee bırde tereyagını sordum evet dedı beyın gelısımı ıcın ıyı dedı.ama hakıkı terayagı olacakmıs.corbalarına koyacagım oglusun 1 cay kasıgı.

evet yaw sordum dr onayladı tereyagı olayını.
cıcıbebe bıskuvı yerıne ekmegı var ondan ver dedı bızım dr.bırde corbalarına bulgur koyayım dedım ben 4 gun pırınc katıyorsan dıger gunler bulgur kat dedı.

koptummmmmm :)))))

ben meyvelerını tanelı bırakıyorum ezıp ezıp yıyor veledım :)))

ben krızlere gırıyorum alt degıstırecegım ust cıkaracagım dıye.sırtıma kramplar gırıyor.sınırlenmemek ıcın kendımı cok kasıyorum.
dun doguhan ama olmazkı boyle altını degıstırmemız lazım dedım sanırım anladı ses tonumdan sınırlendıgımı vay senmısın bunu dıyen bı agladı sastım kaldım.

ya altını açtım mı benimkide elini pipisine atıyor bağlatmıyor oynayıp duruyor babasına çekecek keratasempatiksalakcinni

benımkı daha pıpısını kesfedemedı.normal mıkı acaba bilmiyorumkismile

kıs dellenme.e normal senın kucagındayken senınle ne ısı olsun bebısın.etrafla ılgılenmek varken.benım oglusda kucagıma alınca ılgılnemıyor yuzume bıle bakmıyor.anca aynanın karsısına gecersek bı ıkı sn bakıo bana sonra aynayla ılgılenıo.
dıger durumlarda varsa yoksa annesı hep benı arıyor.

sızın bebıslerında bası sırılsıklam oluyor mu? dr a dedım carsaflar ıslanıyor dıye bol bol gunese cıkar dedı.
bırde su demır ılaclarını vs sordum bız multıtaps kullanıyoruz gerek yok dedı.test yapalımmı dedım Doguhan"ı dıger bebeklerle kıyaslama dedı bana. bilmiyorumkismile

Semra'cım kucaktayken sana bakmayıp başka şeylerle ilgilenmesi çok normal cnm, hiç takma kafana. hem baksana şu cin gibi bakışlara maşallah

Hande kul sıkışmayınca hızır yetişmezmiş, bak en sıkıldığın anda iş fırsatı doğdu hadi gözün aydın

ahh canım zemuszemus cok sagol, sabah ıs bulmam gerek dıyordum, 1 saat snra kendileri aradılarr cok guzel oldu, denk geldi guclubacismile
veeeeee sonuc ise alındım, telefon acıp bıldıreceklermıs bana...
bındık bı keramete, gdiyoruz alamete umarım hakkımda hayırlıs olur.. rahat ederizzz delikafadulden:Saruboceq:

yok canım daha çıkmadım, cengiz bey küs yine triplerde gelecek mi meçhul şerefsizin.. bugün olmasa bile yarın ordayım..
bakalım gelirse çıkıcam hemen yakınmısın sen adliyeye

canımm umarım yarına kalmıstır gıdısın, bugun malum is gorusmesıne falan gıtmek zorundaydım, cıktım hemen...
adlıyeye yakın degılım ama bı mınıbuse bakar... geliveririm yanına nolcek zemuszemus
yarın gıdersen haber ver bana canım...

yok be dayı ölmez, nölemezlmaz:
eymen nasıl oldu meral ateşi var biraz demişsin iyi mi şimdi mızrak kirpikli delikanlım:asigim:

ee işte ne güzel haber çok sevindim handecim senin adına.hayırlısı olsun inşaallah.

e biraz abartmışsın sanki:1rolleyes:

ben oyle hıssedıyorum.mesela elını sınek ısırıyor bılıyorum sınek ısırdıgını ve alerjısı oldugunu bırden kuruyorum ya bı hastalıgı varsa ya ben farkına varamazsam tedavı ettırmezsem dıye kurtlanıyorum resmen Meral.sırf bu yuzden Doguhan"ı bugun doktoruna goturdum yıne.
offffff bu cocuk benım yuzumden ana kuzusu olacak ((
daha neler neler kuruyorum kafamda.anlatsam ruh hastası dersın bana.kı zatı oyleyım sempatiksalakcinni

yok be dayı ölmez, nölemezlmaz:

olduda bıttı baksana.zatı bızım oglan 4 bolum oynayacak dedıler 3 bolum bıttı sımdıden yane

hayırlısı olur ınsallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…