- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #76.661
mrl senin oğluş zaten mızmızlar paşası, döwcem onu :)))
huhuuu hatunlar nasılsınızzzz
hasret bende seni ve hepinizi çok çok özledimmmm
kociş taşınan komşulardan birinin net kablosunu çekti bizim eve ortak kullanıyolardı ama iki gün daha giremem malum eşimin kardeşi bizde bilgisayar önünde yaşıyo kendisi başka yerde nefes alamıyo şimdi onlar biraz dışarı çıktılar fırsattan istifade hemencik geliverdim topike
buluşma işini söyledim eşime oda taşınma işine bağlı aşkım işimiz olmazsa götürürüm sizi dedi inşallah o tairhlerde olmazda bisdee geliriz oğluşumlaa
eeee güzel hatunlar nasılsınız bakimmm
inşallah cnm, o gün görüşmek ümidiyleolumunekankayizsmile
EZEL başlar ve bendeniz kaçar:)) eee malum ezel diğer diziler gibi sonradan ordan burdan,yarım yamalak takip edilemezyerimseniben
maalesef taşınamadım evim ayakta heryer heryerde dağıtım bekliyoruz sinirliyim bu konuda çok
inşallah gelebiliriz canımcım bende çok istiyorum öptüm iyi seyirler görüşürüzzzopuyorumnanaktan
Ahh kıyamam ben ona, çok geçmiş olsun yaa..
İnşallah idrarda problem yoktur.
Valla yeni buluşma nedeniyle heyecanlıyız, keşke hep beraber buluşabilsek...
Tur güzel fikir ama önümüz kış, bahara inşallah :)))
Offf, Allah kolaylık versin canım yaa..
Bilemedim 63 otobüs durağını, başka bi bilgi ver Öznurcum.
Ben Bostancı gösteri merkezinin tam karşısındaki sokaktayım.
Valla bu hafta bilem yapabiliriz, hazır hava da kötü değilken...
Bu arada Doruk'u çatlatacak kadar yedirsem yine 10 kg olmaz, hala 7,5 kilo benim oğlum.
Ama hem zayıf doğdu, hem çok kilo kaybı oldu hastaneden çıkarken, hem de anne baba zayıfmışız bebekken (ben hala zayıfım bilmiyorumkismile)
benim beyim gezmeyi çok severgezecek yer bulsa bizi eve sokmaz valla :içelim: ama gurbetteyiz işte napalım.
ben şuan anne sütü veriyom oğluma ama yoğurdu aptamille mayalıyorum, bizimkindede gaz yapıyokaydirigubbakcemile3
Öznur gazı varsa aptamil conformil kullan
Sanırım bizde kullanan yok.
Off, hiç birimiz muhtaç olmasak şu mamalara, bebeklerimize içinde ne olduğunu bildiğimiz şeyler versek...
Doruk da öyle, uyurken bile hem dönüyor hem de söyleniyor :)
Çok iştahlı bir bebek değil, ama sağlıklı, o yüzden dert etmyorum.
İnşallah Pelincik de bir an önce iyileşir, pıt pıt et tutar her yanı :)
Aman Allahım...
Sanırım ben Doruk'u aç bırakıyorum senağlama
Ben hiç vermiyorum böyle şeyler, doktor da hiç demedi ver diye.
Kahvaltı sadece tadımlık üstüne de anne sütü.
Sonra meyve püresi, sonra sebze çorbası (içine bi gıdım et), yoğurt (bisküvi falan yok içinde) en son da kaşık maması (onda da tereyağ yok).
Gece, keyfi yerindeyse 1 ya da 2 defa kalkıyor, emziriyorum, ama süt ne kadar geliyor onu bile bilmiyorum artık.
dr öyle dedi,,beyin gelişimi için tereyağ çok önemliymiş...ben arasıra zeytin yağıda katıyorum ya...çorbasına falan katıyorum...cicbebe de fazla değil,,,yarım meyvede kattığım için içine yoğurt sulanıyor onu katılaştırsın diye katıyorum cicibebeyi ancak oluyor kıvamında..hem emirhana ben tek yoğurt versem yarım saat ancak tutar onu...
Herkes farklı şeyler yapıyor, sen de zamanla öğrenirsin çocuğunun yeme konusundaki huyunu suyunu da bana çok çok ilginç geldi, yorum yapmadan edemedim. bu tabloyu vadideki zambak görse "ver ver ben de veriyorum bişeycik olmaz" der, merlike görse "aman allahım ne yaptın derhal anne sütüne dön" der, ay yazarken bile güldüm :)
temizlik şimdi bitti.birazdan sıra benim bakımımda.sonrada ALP LE beraber banyo keyfiiizemuszemus
yaa canlar bir sorum olacak.diyorsunuz ya çoğunuz işte pilav,ekmek,makarna,köfte yani taneli yada lokmalık şeyleri veriyormuşsunuz ben vermiyorum yutamaz falan diye.ama anladığım kadarı ile doktorlarda veriyor.bende vermeye başlamalı mıyım?ama benim oğluş öğürüyor.dur en iyisi ben yarın doktora gideyim.
Kestane kebap acele cevap...
Konuya ortasından dalıyorum ama çıldırma noktasındayım artık, kızım 2 haftadır altını değiştirirken çığlık çığlığa bağırıyor, kendini kasıyor, hemen emekleme pozisyonuna geçip kaçma derdine düşüyor, az evvel doktordan geldim, bişeyi yok dedi, sizinkilerde yapıyor mu, niye böyle yapıyor acaba şaşırdım kaldım, altını zorla bir şekilde bağladıktan sonra susuyor, oyun oynamaya devam ediyor hiç bişey olmamış gibi..
ya altını açtım mı benimkide elini pipisine atıyor bağlatmıyor oynayıp duruyor babasına çekecek keratasempatiksalakcinni
slm aanneler ve melekleri umarım iyisinzdir
ACİL bir sorum olcak bebebğim kucaüüğıma alınca göz teması pek kurmuyor ama yerde yatırınca mama yedirince ismiyle çağırınca gözlerime bakıyor kucağımdayken kafasını ceviriyor ayyyy içime nasıl bir kurt düştü allaım esirgesin otizm belirtilerimidir diye siiznkilerde de varsa rahatlıycam olumuki kücük bebeklerde ağzımla fallan ses cıkarınca bakıyor yüzüme ama sessiz kalınca yüzünü veiiriyor gözlerime bakmıyor
tşklr OCD:)DELLENDİM Mİ NE:):)
annelık = endiselilik + evham + psıkopatlık
kaydirigubbakcemile3
oo meral hanım ezel bıttı ramız dayı oldu sende geldın :)))
Hande kul sıkışmayınca hızır yetişmezmiş, bak en sıkıldığın anda iş fırsatı doğdu hadi gözün aydın
yok canım daha çıkmadım, cengiz bey küs yine triplerde gelecek mi meçhul şerefsizin.. bugün olmasa bile yarın ordayım..
bakalım gelirse çıkıcam hemen yakınmısın sen adliyeye
eymen nasıl oldu meral ateşi var biraz demişsin iyi mi şimdi mızrak kirpikli delikanlım:asigim:yok be dayı ölmez, nölemez lmaz:
ahh canım zemuszemus cok sagol, sabah ıs bulmam gerek dıyordum, 1 saat snra kendileri aradılarr cok guzel oldu, denk geldi guclubacismile
veeeeee sonuc ise alındım, telefon acıp bıldıreceklermıs bana...
bındık bı keramete, gdiyoruz alamete umarım hakkımda hayırlıs olur.. rahat ederizzz delikafadulden:Saruboceq:
e biraz abartmışsın sanki:1rolleyes:
yok be dayı ölmez, nölemez lmaz:
ahh canım zemuszemus cok sagol, sabah ıs bulmam gerek dıyordum, 1 saat snra kendileri aradılarr cok guzel oldu, denk geldi guclubacismile
veeeeee sonuc ise alındım, telefon acıp bıldıreceklermıs bana...
bındık bı keramete, gdiyoruz alamete umarım hakkımda hayırlıs olur.. rahat ederizzz delikafadulden:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?