- 25 Ağustos 2010
- 3.121
- 73
- 363
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #76.721
gülsan sana da cevap yazmıştım ama silinmiş, buraların standart havası bunlar, ben de doğu görevi için gelmiştim ama rotasyon affı yüzünden sıkışıp kaldım, yeni geldiysen buralara hemen kendine bir klima al ve çocuğunu alıştırmaya bak kışın da lazım olacak buralarda soba kurmak delilik soba hasta ediyor çocukları yakınca aşrı sıcak oluyor hava çok soğuk olmadığı için o yüzden çocuklar çok hasta oluyort ilk yıl
bencde bosna kadını 15 te bi alsan illa 4 4 lük temiz mi olcak çalışıosun sonuçta 2-3 ayda bi dipbucak yaptırsan kalanında haftasonu boşsun silip süpürsen bitti gitti. bizim ewler biz çalışmıyoruz ama gene aynı. haftada bi anca süpürge wala. kadını alma sen yaa yada daha seyrelt hasret haklı
ya burcuucm benim maaşımda bişi değilgibi geliyo ama iyi kötü bi eksiği kapatıyo yani bizim işi bırakmamız mümkün değil zat istemem de bugün yanında olmak çin ekonomik özgürlüğümden vazgeçerim zamanla sinerim gücümü kendime güvenimi kaybederm büyüdüğünde silik bir annesi olur yani ben hamileyken çalışmadım ben yapamam çalışmadan annemde çalışıyordu benim böyle görmüşüm böyle alışmışım kocamdan para isteyemem ya ben eymeni merak ediyorum sabah 5 te bile düşmemiş ateşi meral naaptı acaba
bu arada burcu haret haklı annen evi şööle bi toparlayamıyo mu üstünkörü ben haftada 1 kadın alıyorum bebek eltimdekalıyo o yüzden ev dağılmıyo eltime de ayda 200 veriyorum iyi kötü bi işini görüyo öğle arası ev yakın gidip ütü temizlik yemek ne yetiştirirsem yapıyorum bişiler senin annen evdeymiş o toparlasınaz biraz işte
burcu telefonla ara we durumu belirt siteye gönderirler hemen
günaydın öncelikle herkeseopuyorumnanaktan bugün çok yoğunum okuyamıyorum yazdıklarınızı. 20 ağustosta geldik nusaybine hemen klima aldık almaz olaydık nekadar da dikkat ettiysek bebişim bronşit oldu. ev kaloriferli ama kışında çok sıcak oluyomuş burası. alışcaz inşallah canım:bbo:[/
. ewet oraların havası bebeğin alışırsa avantajlı olursun cunku sıcak yerde büyütmek kış açısından daha rahat. inş sorunsuz geçer kışınız. mardin merkezde sanıyodum seni. değişik biyer nusaybin.midyatla hep karıştıyırorum mardine uzak olan hangisi onu sewmemiştim:)
ne iş yapıosun orda.
facede gezinirken ebrunun mesajını gördüm,.kızımı erkeğe benzetiyolar falan,.ne garipki haktanıda kıza benzetiyolar,.sinirr oluyommmmmmmmmmmm:mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka:
günaydın öncelikle herkeseopuyorumnanaktan bugün çok yoğunum okuyamıyorum yazdıklarınızı. 20 ağustosta geldik nusaybine hemen klima aldık almaz olaydık nekadar da dikkat ettiysek bebişim bronşit oldu. ev kaloriferli ama kışında çok sıcak oluyomuş burası. alışcaz inşallah canım:bbo:
günaydın..
yagmur a kahvaltı hazırlamam gerek ama hiç içimden gelmşiyo gene istemeyecek yemeyecek..
farklı karışımlar deniyorum..
galiba peynir i sewmedi..
degiştrmem gerek..
daha tatlı bipeynir almam gerek..
BURCU..
inan ben hiç yaşamıorum bunları nedeninide bilmiyorum..bencde seni okurken duygulandınm..
yagmur hiç böyle şeyler yapmıyo annesine bi aayrıcalıgı yok..anneliği ciddi anlamda hissediyosun ne güzel ama ben hep yanında olsam bile bunları yaşayamıorum..bana kendime uzak bi kızım var..en azından ben öyle hissediyorum..cok mu erken degil bak sizdende duyuyorum..bi bebek annesine ayrıcalıklı yaklaşır..ama bizde öyle degil:1no2:
oraların havası sıcak olunca bebişin alışırsa sıcak yerde bebek büyütmek kış açısından iyi olabilir. değişik biyer nusaybin. ben hep karıştırıyorum mardine uzak olan hangisi ben onu sewmemiştim:) ne iş yapıyosun orda ne memurusun.
canım hani smart içim küpler warya biz onları yogurt die biliyoruz ama üstünde taze yağsız peynir ve krema fln yazıyor yogurt değil peynir yani. ben onu weriyorum kızıma içine pekmez azcık yumurta sarısı karıştırıp weriyorum yiyor . onları dene kahvaltıda daha iyi olur. benim kızımında öyle arkamdan ağlama bana ayrıcalıklı davranma gibi bi alışkanlığı yok yalnız değilsin yani :)belki yanlarında olduğumuz içindir. gerçi babasınada öyle. keşke aşırı düşkün olmasınlar ilerisi için bu daha iyi merak etme.
ozaman sizlerininkinin peşi kız benimkinin erkekkk..facede gezinirken ebrunun mesajını gördüm,.kızımı erkeğe benzetiyolar falan,.ne garipki haktanıda kıza benzetiyolar,.sinirr oluyommmmmmmmmmmm:mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka:
günaydın öncelikle herkeseopuyorumnanaktan bugün çok yoğunum okuyamıyorum yazdıklarınızı. 20 ağustosta geldik nusaybine hemen klima aldık almaz olaydık nekadar da dikkat ettiysek bebişim bronşit oldu. ev kaloriferli ama kışında çok sıcak oluyomuş burası. alışcaz inşallah canım:bbo:[/
. ewet oraların havası bebeğin alışırsa avantajlı olursun cunku sıcak yerde büyütmek kış açısından daha rahat. inş sorunsuz geçer kışınız. mardin merkezde sanıyodum seni. değişik biyer nusaybin.midyatla hep karıştıyırorum mardine uzak olan hangisi onu sewmemiştim:)
ne iş yapıosun orda.
nusaybin suriye sınırında uzak olan galibakaydirigubbakcemile3 eşim ve ben polis memuruyuz. ben kaymakamlık özel kalemde çalışıyorum . keşke merkezde olsak orası burası kadar sıcak değil. cumartesi günü kum fırtınası oldu bildiğin çöl havası yani göz gözü görmedi 1 saat. evin içi toz duman kapıları kapatıyoruz ama iğne deliğinden bile toz giriyo.-tatlicadiarzu- temizlikten bıktım inanırmısın koltukların derilerine beni yıka yazılır yani tozdan:a015: çokmu şikayet ettim nekaydirigubbakcemile3
nusaybin suriye sınırında uzak olan galibakaydirigubbakcemile3 eşim ve ben polis memuruyuz. ben kaymakamlık özel kalemde çalışıyorum . keşke merkezde olsak orası burası kadar sıcak değil. cumartesi günü kum fırtınası oldu bildiğin çöl havası yani göz gözü görmedi 1 saat. evin içi toz duman kapıları kapatıyoruz ama iğne deliğinden bile toz giriyo.-tatlicadiarzu- temizlikten bıktım inanırmısın koltukların derilerine beni yıka yazılır yani tozdan:a015: çokmu şikayet ettim nekaydirigubbakcemile3
ay biliyorum bizim gittiğimizdede denk gelmiştik ortalık turuncu oluo resmen heryer kum.
:)) dari kısımlılar iyi ki. kumaştan daha zor çıkar. bebeğin biraz zorlanır ama alışır sonra. bizde orda 1 hafta kaldık tshirtlerler fln dolanıyoduk ankaraya ucaktan inince donmuştuk insan hemen alışıyo. allah yardımcın olsun canım zor doğuda yaşamak. bakıcı fln bulabildin mi bari.
ama mardini çok sewdim ben bi gelen illaki bi daha gelirmiş ya bende giderim heralde özledim yani:)
farklı peynirler denemem gerekiyo bunada bi bakarım canım dr unada sorarım labnede duymuştum..
ya ne bileyim özellikle anneyi isterya bebek öyle olsun istiyorum..
gögsümde uyuyakalsın istiyorum..
aglarken bana geldiğinde sussun istiyorum..
vs vs..
bunları ilk hissedecegim ve yaşayacagım günü cok merak ediyorum ve iple cekiorum diyebilirim..
düşkünlük bagımlılık başka bişey aslında..ilerisi için tabiki cok istemem..benmki sadece anneliği hissedebilmek..
ay biliyorum bizim gittiğimizdede denk gelmiştik ortalık turuncu oluo resmen heryer kum.
:)) dari kısımlılar iyi ki. kumaştan daha zor çıkar. bebeğin biraz zorlanır ama alışır sonra. bizde orda 1 hafta kaldık tshirtlerler fln dolanıyoduk ankaraya ucaktan inince donmuştuk insan hemen alışıyo. allah yardımcın olsun canım zor doğuda yaşamak. bakıcı fln bulabildin mi bari.
ama mardini çok sewdim ben bi gelen illaki bi daha gelirmiş ya bende giderim heralde özledim yani:)
canım gelirseniz misafirimiz olun mutlaka. mardin 20 dak sürüyo arabayla yakın, olmadı mardinde buluşuruz,tanışırız:dance:
annem bakıyo şimdilik nisana kadar bakarım diyo ama bakıcı arıyorum annem yaşlı ve hasta tek bakamıyo.mafoldumben
canım gelirseniz misafirimiz olun mutlaka. mardin 20 dak sürüyo arabayla yakın, olmadı mardinde buluşuruz,tanışırız:dance:
annem bakıyo şimdilik nisana kadar bakarım diyo ama bakıcı arıyorum annem yaşlı ve hasta tek bakamıyo.mafoldumben
sen öğretmenmisin?
yok canım çalışmıyorum ben iktisat mezunuyum ewlenmeden önce çalıştım sonra çalışmadım. kızımla oturuyoruz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?