2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın öncelikle herkeseopuyorumnanaktan bugün çok yoğunum okuyamıyorum yazdıklarınızı. 20 ağustosta geldik nusaybine hemen klima aldık almaz olaydık nekadar da dikkat ettiysek bebişim bronşit oldu. ev kaloriferli ama kışında çok sıcak oluyomuş burası. alışcaz inşallah canım:bbo:

Kızlar haklısınız ama benim annemin de kendi evi var, üstüne üstlük yalnız yaşayan bir anneannem var, kadıncağız iki evin işini yemeğini zaten yapıyor, benim çocuğuma bakıyor, bir de evimin işini yapmasını isteyemem, yazık günah. Yorulup hasta olsa, Allah korusun, çocuğum ortada kalır, zararı yine bana olur yani.
Doruk'a benim evimde bakıyor annem, ev ister istemez dağılıyor, kirleniyor. E kadın sadece temizlik yapmıyor, ütümü yapıyor, çamaşır yıkayıp asıyor, yemek yapıyor, nevresimlerime kadar değiştiriyor. Evet, para veriyorum ama eve gidince sadece oğlumla ilgileniyorum karşılığında.
Sadece bunun için herşeye değer :):asigim:

burcu telefonla ara we durumu belirt siteye gönderirler hemen

Aaa yaparlar mı ki öyle...
Du bi arıyım o zaman, tamam derlerse vereyim siparişi...

günaydın..
yagmur a kahvaltı hazırlamam gerek ama hiç içimden gelmşiyo gene istemeyecek yemeyecek..
farklı karışımlar deniyorum..
galiba peynir i sewmedi..
degiştrmem gerek..
daha tatlı bipeynir almam gerek
..

BURCU..
inan ben hiç yaşamıorum bunları nedeninide bilmiyorum..bencde seni okurken duygulandınm..
yagmur hiç böyle şeyler yapmıyo annesine bi aayrıcalıgı yok..anneliği ciddi anlamda hissediyosun ne güzel ama ben hep yanında olsam bile bunları yaşayamıorum..bana kendime uzak bi kızım var..en azından ben öyle hissediyorum..cok mu erken degil bak sizdende duyuyorum..bi bebek annesine ayrıcalıklı yaklaşır..ama bizde öyle degil:1no2:

oraların havası sıcak olunca bebişin alışırsa sıcak yerde bebek büyütmek kış açısından iyi olabilir. değişik biyer nusaybin. ben hep karıştırıyorum mardine uzak olan hangisi ben onu sewmemiştim:) ne iş yapıyosun orda ne memurusun.

canım hani smart içim küpler warya biz onları yogurt die biliyoruz ama üstünde taze yağsız peynir ve krema fln yazıyor yogurt değil peynir yani. ben onu weriyorum kızıma içine pekmez azcık yumurta sarısı karıştırıp weriyorum yiyor . onları dene kahvaltıda daha iyi olur. benim kızımında öyle arkamdan ağlama bana ayrıcalıklı davranma gibi bi alışkanlığı yok yalnız değilsin yani :)belki yanlarında olduğumuz içindir. gerçi babasınada öyle. keşke aşırı düşkün olmasınlar ilerisi için bu daha iyi merak etme.

farklı peynirler denemem gerekiyo bunada bi bakarım canım dr unada sorarım labnede duymuştum..

ya ne bileyim özellikle anneyi isterya bebek öyle olsun istiyorum..
gögsümde uyuyakalsın istiyorum..
aglarken bana geldiğinde sussun istiyorum..
vs vs..
bunları ilk hissedecegim ve yaşayacagım günü cok merak ediyorum ve iple cekiorum diyebilirim..
düşkünlük bagımlılık başka bişey aslında..ilerisi için tabiki cok istemem..benmki sadece anneliği hissedebilmek..

ayy Burger King haberlerini duydunuz mu. bakteriliymiş hep hambuyrgerler etleri imha edin demişler 700 kilosunu imha etmişler kalan 10 ton hamburger piyasadaymış. bende bayılırım onun whopper ına yaa uff :S hamileykende çok ymeiştim :S

Burcum canım evlilik yıldönümünüz kutlu olsun...Hersey tozpembe olmasa da hayatta bugünlerin tadını çıkarmak gerek...Hep mutlu olun inşallah Doruk Paşam size mutluluk,sağlık,huzur vermesi dileğiyle....

çok yorgunum kızlar ev batmış durumda daha badana yapılmadan heryer heryerde bugün badanaya başlanacak Cuma'ya kadar bitmesi lazım ki biter ama ben temizlik yapacağımdan bende biterim herhalde....

Nimetle dün face de konuştuk Yağız yataktan düşmüş korkmuş ne kadar zamanda uyanık tutmalıyım diye bana sordu bende anlattım telfnu varsa haber alırmısınız merak ettim?:uhm:

Benimki emerken uyuyokalıyo ama bende susma olayını bilemicem babasındada susuyo gerçi.:) emerken uyuyakalmaz mı nası uyutuyosun peki?. Kuduruk bi bebekse öyle sana çok düşkün olmaz zaten etrafta o kadar çok ilgilencek şey war ki:)
ay ne çok yazdım bugün. kızım ayağımda olunca pc ye mahkum oldum. kahvaltı yapmadım yaa açııııııımmmmmmmm

Son düzenleme:

bu çocuk beni delirtecek
bir dünya oyuncak alıyorum gidiyor abuk subuk şeylerle oynuyor

şu anda bezlerini koyduğum kutuyla oynuyor
akannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…