- 25 Ağustos 2010
- 3.121
- 73
- 363
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #76.741
yok canım çalışmıyorum ben iktisat mezunuyum ewlenmeden önce çalıştım sonra çalışmadım. kızımla oturuyoruz:)
canım sonradan gördüm ev hanımı yazıyomuş profildebende iktisat mezunuyum. özel sektörden bıkınca polisliğe başvurdum şimdi çok rahatım öğle arası süt izni kafa izni sağolsun kaymakam beyde bebiş hasta olunca izin konusunda yardımcı oluyo. ama seni çok kıskandım şimdi bebişimin yanında olup ona bakmayı çok isterdimmafoldumben
Burcum canım evlilik yıldönümünüz kutlu olsun...Hersey tozpembe olmasa da hayatta bugünlerin tadını çıkarmak gerek...Hep mutlu olun inşallah Doruk Paşam size mutluluk,sağlık,huzur vermesi dileğiyle....
çok yorgunum kızlar ev batmış durumda daha badana yapılmadan heryer heryerde bugün badanaya başlanacak Cuma'ya kadar bitmesi lazım ki biter ama ben temizlik yapacağımdan bende biterim herhalde....
Nimetle dün face de konuştuk Yağız yataktan düşmüş korkmuş ne kadar zamanda uyanık tutmalıyım diye bana sordu bende anlattım telfnu varsa haber alırmısınız merak ettim?:uhm:
burcum evlilik yıldönümünüz kutlu olsun nice senelere mutluluk ve sağlıkla...
bu çocuk beni delirtecek
bir dünya oyuncak alıyorum gidiyor abuk subuk şeylerle oynuyor
şu anda bezlerini koyduğum kutuyla oynuyor akannehir
bu çocuk beni delirtecek
bir dünya oyuncak alıyorum gidiyor abuk subuk şeylerle oynuyor
şu anda bezlerini koyduğum kutuyla oynuyor akannehir
meral ıle konustuk.eymen bogaz enfeksıyonu gecırıyormus.doktora gıtmısler surup yazmıs.
kuzum eymen belkıde ondan bıseyler yıyemıyordu((
nımetın numarası bende yok.ne fecı korkmustur kızcagız.umarım yagız ıyıdır.
benim bebişin ensevdiği oyuncağı çamaşır sepetidelikafadulden babası içine koyup araba gibi sürüyo oda içinde uyuyokaydirigubbakcemile3 bugün araba alcaz ona kamyon gibi bişi bulursak içine oturabileceğisırnaşık şey
canım sonradan gördüm ev hanımı yazıyomuş profildebende iktisat mezunuyum. özel sektörden bıkınca polisliğe başvurdum şimdi çok rahatım öğle arası süt izni kafa izni sağolsun kaymakam beyde bebiş hasta olunca izin konusunda yardımcı oluyo. ama seni çok kıskandım şimdi bebişimin yanında olup ona bakmayı çok isterdimmafoldumben
bende özelde çalıştım sonra bıraktım memuriyet yapmak istemiyoruım eşarp sorunu yüzünden. benim çalışmam keyfi olcak biraz o yüzden çalışamıyorum ama istemiyorda değilim. kıskanma kıskanma şuan ayaklarım kopuyo sabahtan beri ayagımda uyuyo daha kahvaltı yapmadım 7 bucukta kalktım açım acaip. senin öğle yemeğin gelcek şimdi düşün yani
günaydın herkese canlaropuyorumnanaktan
mesaimiz 6 da başladı bugün.sizler napıyosunuz bakayım dedim.rüyamda Alp in köpek dişinin çıktığını gördüm.hayır olsun.
BURCUCUM haftasonları girmiyorsun bende şimdiden kutluyorum sizi.evlilik yıldönümünüz kutlu olsun nice güzel yıllar sizin olsun.torunlarınızıda beraber kucaklayın inşaallah.
İlk günaydın benden olsun,
Meral, ne zaman gireceksin bilmiyorum ama merak ettim Eymen'i. İnşallah ateşi düşmüştür.
Dün annem Doruk pek suratsız bugün deyip duruyordu. Eve girdim, annem bezini değiştiriyordu, beni gördü, çığlıklar kahkahalar atmaya başladı. Dedim bez bağlanana kadar üstümü değiştirip elimi yıkayayım. Odadan çıktığım anda kıyameti kopardı, geri gidince sustu. Kucağıma aldım, boynuma sarıldı, gömdü kafasını, öylece kaldı bir süre... Sonra yanağını yanağıma dayadı, yaladı (öpüyormuş öyle), cici yaptı, gülücükler attı. Ben de ağladım ağladım ağladım. Şimdi de ağlıyorum. Artık yokluğumu fark ciddi olarak ediyor, bunu bile bile nasıl dayanıcam hiç bilmiyorum.
günaydın..
yagmur a kahvaltı hazırlamam gerek ama hiç içimden gelmşiyo gene istemeyecek yemeyecek..
farklı karışımlar deniyorum..
galiba peynir i sewmedi..
degiştrmem gerek..
daha tatlı bipeynir almam gerek..
BURCU..
inan ben hiç yaşamıorum bunları nedeninide bilmiyorum..bencde seni okurken duygulandınm..
yagmur hiç böyle şeyler yapmıyo annesine bi aayrıcalıgı yok..anneliği ciddi anlamda hissediyosun ne güzel ama ben hep yanında olsam bile bunları yaşayamıorum..bana kendime uzak bi kızım var..en azından ben öyle hissediyorum..cok mu erken degil bak sizdende duyuyorum..bi bebek annesine ayrıcalıklı yaklaşır..ama bizde öyle degil:1no2:
yok be burcum ALP İN düzgün uyuduğu nerde görülmüş.Bir sürü işim var, bir sürü.
Yapmıyorum, size takılıyorum, aptal aptal bakınıyorum, su çay kahve içiyorum, tuvalete gidiyom, ama çalışmıyorum.
Ay sonu geldi, allah sonumu hayır etsin.
Hayırdır inşallah :)
Gece güzel uyudu mu bari?
Yazgım sağol, çok teşekkür ederim güzel dileklerine.
Hasreeett, sordum siteye, tedarikçi firma toplu gönderim yaptığı için daha erken gönderemiyorlarmış.
Almıcam ben de o zaman :dilcikar:
burcducum senın bu yazını aglayaarak okudumm...
ve bu yazıdan sonra dun kabul edıldıgım ısı, reddetmeyi dusunyorumm...
kafam cok ama cok karıstı benım yaa:çok üzgünüm:
sureklı dusunuyorum, o kadar ıhtıyacımız yok calısmaya, bıraz daha kalmalı mıyım bebegımın yanında dıye, kızlar akıl verın bana yaaa :uhm:
Yerim onu, ne tatlı...
Dün bir arkadaşımın dükkanına uğradım, kızına akülü araba almışlar, Doruk'u oturttu hemen.
Bizimki direksiyona yapıştı, iki yana çevirmeye başladı, bi yandan düğmelere basıyor ses çıkınca gülüyor, nasıl anladı ne yapması gerektiğini bilmiyorum.
Kaldırınca kızıp bağırdı ama dikkatini başka şeye çevirince unuttu :)
sureklı dusunuyorum, o kadar ıhtıyacımız yok calısmaya, bıraz daha kalmalı mıyım bebegımın yanında dıye, kızlar akıl verın bana yaaa :uhm:
nusaybin suriye sınırında uzak olan galibakaydirigubbakcemile3 eşim ve ben polis memuruyuz. ben kaymakamlık özel kalemde çalışıyorum . keşke merkezde olsak orası burası kadar sıcak değil. cumartesi günü kum fırtınası oldu bildiğin çöl havası yani göz gözü görmedi 1 saat. evin içi toz duman kapıları kapatıyoruz ama iğne deliğinden bile toz giriyo.-tatlicadiarzu- temizlikten bıktım inanırmısın koltukların derilerine beni yıka yazılır yani tozdan:a015: çokmu şikayet ettim nekaydirigubbakcemile3
ay ne kadan gorgusuzum yaw daha once hıc bı bayan polıs memuruylan konusmamıstım.
handecıgım bılıyorsun ben ıse gerı donmustum 2 ay calıstım ayrıldım.hergun oglusuma baktıgımda onunla oyunlar oynadıgımda cok dogru bı karar vermısım dıyorum.
bak benım kocam tersdır.bı kere dedımı bı daha sıttın sene gerı donmez lafından.cok korktum oncelerı ıse donmezsem ezılırım onun karısında herseye eyvallah derım ekonomık ozgurlugum olmazsa depresyona gırerım kocamdan para alamam ben dedım.neler neler ama calısmama kararını aldıkdan sonra daha bı guclu oldum kocamın karsısında.daha kendıme guvenım geldı.bence bıraz daha kal bebegının yanında.bugunler bır daha gerı gelmez.keyfını cıkar.baktın kocanla olmuyor bosarsın (tabı gonul ıstemez boyle bırseyı) donuna kadar alır sokakda bırakırsın.
ben arada bır dıyorum kocama saka yollu :)) ama ben donsuz bıraksamda askıtomu bı sefere gıder kendıne kat kat donlar alır o ayrı herıfın meslek saglam masallah kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?