2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

benim yakışıklı erkekimi de kıza benzetiyorlar üstelik yane oğlumun kaşları felan bööle erkek erkek erkek bakışları kör bu insanlar peh:umursamaz:

Ayfer, çok teşekkür ederim canım.
Sana da çok kolay gelsin..

burcum evlilik yıldönümünüz kutlu olsun nice senelere mutluluk ve sağlıkla...

Sağol Pınarcım...

bu çocuk beni delirtecek
bir dünya oyuncak alıyorum gidiyor abuk subuk şeylerle oynuyor

şu anda bezlerini koyduğum kutuyla oynuyor
akannehir

Hep öyleler...
Uzaktan kumanda, terlik, ayağından çıkardığı çoraplar, benim saçlarım en sevdiği oyuncaklar...

meral ıle konustuk.eymen bogaz enfeksıyonu gecırıyormus.doktora gıtmısler surup yazmıs.
kuzum eymen belkıde ondan bıseyler yıyemıyordu ((
nımetın numarası bende yok.ne fecı korkmustur kızcagız.umarım yagız ıyıdır.

bu çocuk beni delirtecek
bir dünya oyuncak alıyorum gidiyor abuk subuk şeylerle oynuyor

şu anda bezlerini koyduğum kutuyla oynuyor
akannehir

benim bebişin ensevdiği oyuncağı çamaşır sepetidelikafadulden babası içine koyup araba gibi sürüyo oda içinde uyuyokaydirigubbakcemile3 bugün araba alcaz ona kamyon gibi bişi bulursak içine oturabileceğisırnaşık şey

günaydın herkese canlaropuyorumnanaktan

mesaimiz 6 da başladı bugün.sizler napıyosunuz bakayım dedim.rüyamda Alp in köpek dişinin çıktığını gördüm.hayır olsun.

Geçmiş olsun Eymen'e, çabuk atlatır inşallah.
Yağız da iyidir umarım...

Yerim onu, ne tatlı...
Dün bir arkadaşımın dükkanına uğradım, kızına akülü araba almışlar, Doruk'u oturttu hemen.
Bizimki direksiyona yapıştı, iki yana çevirmeye başladı, bi yandan düğmelere basıyor ses çıkınca gülüyor, nasıl anladı ne yapması gerektiğini bilmiyorum.
Kaldırınca kızıp bağırdı ama dikkatini başka şeye çevirince unuttu :)

BURCUCUM haftasonları girmiyorsun bende şimdiden kutluyorum sizi.evlilik yıldönümünüz kutlu olsun nice güzel yıllar sizin olsun.torunlarınızıda beraber kucaklayın inşaallah.

Son düzenleme:
Bir sürü işim var, bir sürü.
Yapmıyorum, size takılıyorum, aptal aptal bakınıyorum, su çay kahve içiyorum, tuvalete gidiyom, ama çalışmıyorum.
Ay sonu geldi, allah sonumu hayır etsin.

günaydın herkese canlaropuyorumnanaktan

mesaimiz 6 da başladı bugün.sizler napıyosunuz bakayım dedim.rüyamda Alp in köpek dişinin çıktığını gördüm.hayır olsun.

Hayırdır inşallah :)
Gece güzel uyudu mu bari?

BURCUCUM haftasonları girmiyorsun bende şimdiden kutluyorum sizi.evlilik yıldönümünüz kutlu olsun nice güzel yıllar sizin olsun.torunlarınızıda beraber kucaklayın inşaallah.

Yazgım sağol, çok teşekkür ederim güzel dileklerine.

Hasreeett, sordum siteye, tedarikçi firma toplu gönderim yaptığı için daha erken gönderemiyorlarmış.
Almıcam ben de o zaman :dilcikar:

burcducum senın bu yazını aglayaarak okudumm...
ve bu yazıdan sonra dun kabul edıldıgım ısı, reddetmeyi dusunyorumm...
kafam cok ama cok karıstı benım yaa:çok üzgünüm:
sureklı dusunuyorum, o kadar ıhtıyacımız yok calısmaya, bıraz daha kalmalı mıyım bebegımın yanında dıye, kızlar akıl verın bana yaaa :uhm:

ahh eburcumm ahhh,
bız surekllı bu mınnoşların yanındayız yaa, ondan boyle yapıyorlar...
demır de oyle, bana farklı hıcbır tavrı yok, sadece arada sırada agladıgı zamanalrda bende susuyor o kadar...

yok be burcum ALP İN düzgün uyuduğu nerde görülmüş.
adam beni törpülemek için doğdu teyzesi.

Son düzenleme:

ihtiyacın yoksa çalışma aa derdine ne otur bebikinle oyna ne güzel. sakın derim ben. dimi bosnaaaa:)

bak bak araba kullanmayıda biliyomuş yaramazgamyoncuiremsu ehliyetin varmı senin bakayımkaydirigubbakcemile3. ben normalde trafik polisiyim biliyomusun.şark görevindeyim diye kaymakamlık özel kalemdeyim şuan.

Ahhh Hande...
Ne bencilce oldu di mi, çalışan çalışmaya niyeti olan anneleri hiç düşünmeden yazdım sabahın köründe, o anki deliliğimle, çok özür dilerim valla hepinizden.
Çalışma çalışmama kararı, tamamen kişiye ve aileye özgü bir karar.
Benim çok arkadaşım, aslında maddi anlamda ihtiyaçları olmadığı halde, evde duramam, bebek bakamam diye geri döndüler iş hayatına.
Ben çalışmayı zaten hiç sevmedim, artık kariyer hedefim falan da yok, maddi kaygılarım olmasa çalışmam mesela.
Bebeğin, çalışması gereken bir anne için, emanet edilecek zamana geldi aslında, 6 ay yanında olabilmen bile süper. Güzel de bir iş fırsatı yakaladın, tam aklından geçirirken.
Ama öte yandan, ihtiyacın yoksa bırakmaya değer mi diye kafan karışıyor haklı olarak.
Madem ki çok ihtiyacın yok, başla o zaman, kendini ve bebeğini gözlemle, en kötü ihtimalle bırakırsın Handecim... Hem evine de yakınmış, benim gibi günde 2 saati yolda geçmeyecek.

hheheytt özlediniz mi beni teyzeler.geldim işte ben yosemite sam

Yerim seni beeeeennn...
Ne tatlı oldun, bi de adam adam bakıyorsun, mıncıklarım o minik ellerini, öperim öperim bitiririm opuyorumnanaktan

ALP in kuduruk olduğu gözlerinden belliiiiiidelikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden

biri bana bu kumandalarda onalrın gördüğü bizim göremediğimiz büyüleyici şeyin ne olduğunu anatsın:bbo:
alp sen ne şekersin bebüşüm ya bızdık şey heveslendim bende oğlumun bi iki güsel resimini çekeyim de paylşayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…