- 25 Ağustos 2010
- 3.121
- 73
- 363
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #76.761
bende özelde çalıştım sonra bıraktım memuriyet yapmak istemiyoruım eşarp sorunu yüzünden. benim çalışmam keyfi olcak biraz o yüzden çalışamıyorum ama istemiyorda değilim. kıskanma kıskanma şuan ayaklarım kopuyo sabahtan beri ayagımda uyuyo daha kahvaltı yapmadım 7 bucukta kalktım açım acaip. senin öğle yemeğin gelcek şimdi düşün yani
valla ben 5 te kalkıyom malesef. eşim kahvaltı hazırlamazsa aç gidiyom işe. öğlen eve gidiyom bebişi emzirmeye yine eşim yemek koyarsa önüme yiyebiliyorum çünkü mert bey kucağımdan inmiyo özlüyo herhalde. işten gelince evişi yemek falan ooo saymakla bitmiyo valla-tatlicadiarzu- ben seni kıskanayım yine sen bana imrenmekaydirigubbakcemile3
ay ne kadan gorgusuzum yaw daha once hıc bı bayan polıs memuruylan konusmamıstım.
handecıgım bılıyorsun ben ıse gerı donmustum 2 ay calıstım ayrıldım.hergun oglusuma baktıgımda onunla oyunlar oynadıgımda cok dogru bı karar vermısım dıyorum.
bak benım kocam tersdır.bı kere dedımı bı daha sıttın sene gerı donmez lafından.cok korktum oncelerı ıse donmezsem ezılırım onun karısında herseye eyvallah derım ekonomık ozgurlugum olmazsa depresyona gırerım kocamdan para alamam ben dedım.neler neler ama calısmama kararını aldıkdan sonra daha bı guclu oldum kocamın karsısında.daha kendıme guvenım geldı.bence bıraz daha kal bebegının yanında.bugunler bır daha gerı gelmez.keyfını cıkar.baktın kocanla olmuyor bosarsın (tabı gonul ıstemez boyle bırseyı) donuna kadar alır sokakda bırakırsın.
ben arada bır dıyorum kocama saka yollu :)) ama ben donsuz bıraksamda askıtomu bı sefere gıder kendıne kat kat donlar alır o ayrı herıfın meslek saglam masallah kaydirigubbakcemile3
ben onu şimdiden donsuz bırakıyorum adamın feleği şaşıyo bize yetişicem diye yani o tehdit bizde sökmüyokaydirigubbakcemile3
yok be burcum ALP İN düzgün uyuduğu nerde görülmüş.
adam beni törpülemek için doğdu teyzesi.
bak bak araba kullanmayıda biliyomuş yaramazgamyoncuiremsu ehliyetin varmı senin bakayımkaydirigubbakcemile3. ben normalde trafik polisiyim biliyomusun.şark görevindeyim diye kaymakamlık özel kalemdeyim şuan.
ay ne kadan gorgusuzum yaw daha once hıc bı bayan polıs memuruylan konusmamıstım.
handecıgım bılıyorsun ben ıse gerı donmustum 2 ay calıstım ayrıldım.hergun oglusuma baktıgımda onunla oyunlar oynadıgımda cok dogru bı karar vermısım dıyorum.
bak benım kocam tersdır.bı kere dedımı bı daha sıttın sene gerı donmez lafından.cok korktum oncelerı ıse donmezsem ezılırım onun karısında herseye eyvallah derım ekonomık ozgurlugum olmazsa depresyona gırerım kocamdan para alamam ben dedım.neler neler ama calısmama kararını aldıkdan sonra daha bı guclu oldum kocamın karsısında.daha kendıme guvenım geldı.bence bıraz daha kal bebegının yanında.bugunler bır daha gerı gelmez.keyfını cıkar.baktın kocanla olmuyor bosarsın (tabı gonul ıstemez boyle bırseyı) donuna kadar alır sokakda bırakırsın.
ben arada bır dıyorum kocama saka yollu :)) ama ben donsuz bıraksamda askıtomu bı sefere gıder kendıne kat kat donlar alır o ayrı herıfın meslek saglam masallah kaydirigubbakcemile3
:lepi:
valla ben 5 te kalkıyom malesef. eşim kahvaltı hazırlamazsa aç gidiyom işe. öğlen eve gidiyom bebişi emzirmeye yine eşim yemek koyarsa önüme yiyebiliyorum çünkü mert bey kucağımdan inmiyo özlüyo herhalde. işten gelince evişi yemek falan ooo saymakla bitmiyo valla-tatlicadiarzu- ben seni kıskanayım yine sen bana imrenmekaydirigubbakcemile3
Katılıyorum...
Allah kolaylık versin canım...
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3sengözlerimebaksanab:teytey: yasakkelime:dilcikar:kaydirigubbakcemile3
kızlar tavsiyem bakabildiğiniz kadar kendiniz bakın bebişlerinize işe başladığımdan beri hergün ağlıyorum mertten ayrılırken. :gitme:
Ahhh Hande...
Yerim seni beeeeennn...
Ne tatlı oldun, bi de adam adam bakıyorsun, mıncıklarım o minik ellerini, öperim öperim bitiririm opuyorumnanaktan
her gören öyle diyor nilüfercim birde ekliyorlar çekeceğin var bundan diye:bbo:ALP in kuduruk olduğu gözlerinden belliiiiiidelikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden
biri bana bu kumandalarda onalrın gördüğü bizim göremediğimiz büyüleyici şeyin ne olduğunu anatsın:bbo:
alp sen ne şekersin bebüşüm ya bızdık şey heveslendim bende oğlumun bi iki güsel resimini çekeyim de paylşayım
ben onu şimdiden donsuz bırakıyorum adamın feleği şaşıyo bize yetişicem diye yani o tehdit bizde sökmüyokaydirigubbakcemile3
aman ıste bızdede sokmuo dedım ya herıfın meslek saglam ama olsun ben yınede soyleyeyım.
bıde ben olursem baska hatun alırsan hortlarım ıkınızıde bogarım dıyorum cok guluyor
Merhaba arkadaşlar
Eymen şimdi biraz daha iyi çopk şükür. Sabaha karşı 4.30 gibi çok ateşlendi yavrum. 38.8 olmuştu ateşi. hemen fitil verdim ve sonra da uyumayıp gözlemledim, düşmese acile götürecektim ama çok şükür düştü. Sabah ta kendi doktoruna götürdüm, boğazında kızarıklık var hafif bi enfeksiyon dedi ve bi şurup yazdı. Bu Eymen'in doğduğundan bu yana ilk hastalanması o nedenle çok korktum, inşallah kolay atlatırız. Abisi de bikaç gündür boğazım ağrıyo diyodu belki de ondan kaptı Eymen de ya da eline geçeni ağzına sokmasından:bbo:
merak eden,ilgilenen herkese çok teşekkür ederiz. sizi çok sevyoruza.s.
Merhaba arkadaşlar
Eymen şimdi biraz daha iyi çopk şükür. Sabaha karşı 4.30 gibi çok ateşlendi yavrum. 38.8 olmuştu ateşi. hemen fitil verdim ve sonra da uyumayıp gözlemledim, düşmese acile götürecektim ama çok şükür düştü. Sabah ta kendi doktoruna götürdüm, boğazında kızarıklık var hafif bi enfeksiyon dedi ve bi şurup yazdı. Bu Eymen'in doğduğundan bu yana ilk hastalanması o nedenle çok korktum, inşallah kolay atlatırız. Abisi de bikaç gündür boğazım ağrıyo diyodu belki de ondan kaptı Eymen de ya da eline geçeni ağzına sokmasından:bbo:
Merhaba arkadaşlar
Merhaba arkadaşlar
görüştüğümüzde dilediğini yapabilirsin teyzesi atış serbest.
her gören öyle diyor nilüfercim birde ekliyorlar çekeceğin var bundan diye:bbo:
teşekkür ederiz opuyorumnanaktan
eee yani çekte koy görelim bizde zuzuyu.
aman ıste bızdede sokmuo dedım ya herıfın meslek saglam ama olsun ben yınede soyleyeyım.
bıde ben olursem baska hatun alırsan hortlarım ıkınızıde bogarım dıyorum cok guluyor
allah iyiliğini versinkaydirigubbakcemile3 adamı korkutma kız okadar:1ninca:
meralcim çok geçmiş olsun inan endişelendim sabah 5 te bile ateşliymiş yavrum zor bir gece geçirmişsin çok geçmiş olsun
çook geçmiş olsun canım inşallah bi an önce iyileşir minik kuzu:2:
meral çok geçmiş olsun hayatım.kıyamam bayağıda yükselmiş ateşi.ne buluyorlarsa ağıza götürüyorlar mikrop kapmaları kaçınılmaz oluyor.abidende geçmiş olabiliR baksana oda boğazım diyormuş inşaallah onuda çarpmaz ikisi birden zor olur sana.AllaH ŞİFA VERSİN CANIM.
Öznur herifin meslek ne kıızz??
Yazgı gelince yicem o Alp'i. size hiç kız benzetmesi yapan olmuyodur sanırsam, tam erkek bu yaa, tüçük yakışıklı,karizmatik adam seni
Burcu nice senelere cnm şimdiden. Yaaa senin kadın süpermiş aman bırakma. ne güzel evin herşeyiyle ilgileniyor, fiyatı ona göre oldukça uygun bence. cnm inan senin işyerinde geçirdiğin vakti biz de bu işlerle geçirip kalan vakti bebelere ayırıyoruz. yani çalışırken kaybettiğin bişi yok:))
Yaa baka bişiler de yazacaktım ama unuttum, unuttukları affola
Nimetten haber gelmedi hala di mi? ay bu çocuğun ikinci düşüşü oldu. inşallah bi problem yoktur
görüştüğümüzde dilediğini yapabilirsin teyzesi atış serbest.
her gören öyle diyor nilüfercim birde ekliyorlar çekeceğin var bundan diye:bbo:
teşekkür ederiz opuyorumnanaktan
eee yani çekte koy görelim bizde zuzuyu.
kaydirigubbakcemile2 o varya o,o benim fırtınam.yazgı bu toca kulaklı oglusun toca gozlerı cın gıbı .
yırım ben onu.
:asigim:ŞenizMeral çok geçmiş olsun canım, Allah şifa versin güzel gözlü kuzuya...
:teytey:
Kıyamam ki :)
valla meralcim kız mı demiyorlar ama cinsiyeti ne diye çok soruyorlar.hayır adamın yüzünden bakışından erkeklik akıyor nasıl sorabiliyorlar hala meraktayım.Öznur herifin meslek ne kıızz??
Yazgı gelince yicem o Alp'i. size hiç kız benzetmesi yapan olmuyodur sanırsam, tam erkek bu yaa, tüçük yakışıklı,karizmatik adam seni
Burcu nice senelere cnm şimdiden. Yaaa senin kadın süpermiş aman bırakma. ne güzel evin herşeyiyle ilgileniyor, fiyatı ona göre oldukça uygun bence. cnm inan senin işyerinde geçirdiğin vakti biz de bu işlerle geçirip kalan vakti bebelere ayırıyoruz. yani çalışırken kaybettiğin bişi yok:))
Yaa baka bişiler de yazacaktım ama unuttum, unuttukları affola
Nimetten haber gelmedi hala di mi? ay bu çocuğun ikinci düşüşü oldu. inşallah bi problem yoktur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?