2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

benim oğlum 22 mart doğumlu uykuları ne zaman düzene girecek gözümü açamıyorum dün tüm gece babası kalktı mama verdi çünkü ben ölüyordummmirmirmirmir

Merhaba arkadaşlar
Eymen şimdi biraz daha iyi çopk şükür. Sabaha karşı 4.30 gibi çok ateşlendi yavrum. 38.8 olmuştu ateşi. hemen fitil verdim ve sonra da uyumayıp gözlemledim, düşmese acile götürecektim ama çok şükür düştü. Sabah ta kendi doktoruna götürdüm, boğazında kızarıklık var hafif bi enfeksiyon dedi ve bi şurup yazdı. Bu Eymen'in doğduğundan bu yana ilk hastalanması o nedenle çok korktum, inşallah kolay atlatırız. Abisi de bikaç gündür boğazım ağrıyo diyodu belki de ondan kaptı Eymen de ya da eline geçeni ağzına sokmasından:bbo:
merak eden,ilgilenen herkese çok teşekkür ederiz. sizi çok sevyoruza.s.

yok be burcum ALP İN düzgün uyuduğu nerde görülmüş.
adam beni törpülemek için doğdu teyzesi.

Deme öyleeee klava:
Napsın sevmiyo uyumayı, kudurmak dururken uyumak saçma bişey tabi :)

bak bak araba kullanmayıda biliyomuş yaramazgamyoncuiremsu ehliyetin varmı senin bakayımkaydirigubbakcemile3. ben normalde trafik polisiyim biliyomusun.şark görevindeyim diye kaymakamlık özel kalemdeyim şuan.

Hiiii, yakalandıkkk kaydirigubbakcemile3

Ahhh Hande...

Yerim seni beeeeennn...
Ne tatlı oldun, bi de adam adam bakıyorsun, mıncıklarım o minik ellerini, öperim öperim bitiririm opuyorumnanaktan

görüştüğümüzde dilediğini yapabilirsin teyzesi atış serbest.
ALP in kuduruk olduğu gözlerinden belliiiiiidelikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden
her gören öyle diyor nilüfercim birde ekliyorlar çekeceğin var bundan diye:bbo:

teşekkür ederiz opuyorumnanaktan
eee yani çekte koy görelim bizde zuzuyu.

meralcim çok geçmiş olsun inan endişelendim sabah 5 te bile ateşliymiş yavrum zor bir gece geçirmişsin çok geçmiş olsun

çook geçmiş olsun canım inşallah bi an önce iyileşir minik kuzu:2:

meral çok geçmiş olsun hayatım.kıyamam bayağıda yükselmiş ateşi.ne buluyorlarsa ağıza götürüyorlar mikrop kapmaları kaçınılmaz oluyor.abidende geçmiş olabiliR baksana oda boğazım diyormuş inşaallah onuda çarpmaz ikisi birden zor olur sana.AllaH ŞİFA VERSİN CANIM.

Meral çok geçmiş olsun canım, Allah şifa versin güzel gözlü kuzuya...

:teytey:
Kıyamam ki :)

aman ıste bızdede sokmuo dedım ya herıfın meslek saglam ama olsun ben yınede soyleyeyım.
bıde ben olursem baska hatun alırsan hortlarım ıkınızıde bogarım dıyorum cok guluyor

Çatlak kaydirigubbakcemile3

Öznur herifin meslek ne kıızz??

Yazgı gelince yicem o Alp'i. size hiç kız benzetmesi yapan olmuyodur sanırsam, tam erkek bu yaa, tüçük yakışıklı,karizmatik adam seni

Burcu nice senelere cnm şimdiden. Yaaa senin kadın süpermiş aman bırakma. ne güzel evin herşeyiyle ilgileniyor, fiyatı ona göre oldukça uygun bence. cnm inan senin işyerinde geçirdiğin vakti biz de bu işlerle geçirip kalan vakti bebelere ayırıyoruz. yani çalışırken kaybettiğin bişi yok:))

Yaa baka bişiler de yazacaktım ama unuttum, unuttukları affola

Nimetten haber gelmedi hala di mi? ay bu çocuğun ikinci düşüşü oldu. inşallah bi problem yoktur

meralcim çok geçmiş olsun inan endişelendim sabah 5 te bile ateşliymiş yavrum zor bir gece geçirmişsin çok geçmiş olsun

çook geçmiş olsun canım inşallah bi an önce iyileşir minik kuzu:2:

hepinize çok teşekkür ederim canlaropuyorumnanaktan

Meralcim teşekkürler...
Evet ben de çok memnunum işinden.
Aslında haklısın, evde olmak full time bebekle ilgilenmek anlamına gelmiyor, o zaman yardımcı falan da olmayacağı için, işleri ben yapacam, yine Doruk'a vakit kalmayacak.
Teşekkürler bu güzel saptama için :)

yazgı geliyormusunuz İSTANBUL'A?:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::enbuyukkk::enbuyukkk::1hug::1hug:

yazgı bu toca kulaklı oglusun toca gozlerı cın gıbı .
yırım ben onu.
kaydirigubbakcemile2 o varya o,o benim fırtınam.
Meral çok geçmiş olsun canım, Allah şifa versin güzel gözlü kuzuya...

:teytey:
Kıyamam ki :)
:asigim:Şeniz
valla meralcim kız mı demiyorlar ama cinsiyeti ne diye çok soruyorlar.hayır adamın yüzünden bakışından erkeklik akıyor nasıl sorabiliyorlar hala meraktayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…