- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #76.781
yazgı geliyormusunuz İSTANBUL'A?:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::enbuyukkk::enbuyukkk::1hug::1hug:
kaydirigubbakcemile2 o varya o,o benim fırtınam.
:asigim:Şeniz
valla meralcim kız mı demiyorlar ama cinsiyeti ne diye çok soruyorlar.hayır adamın yüzünden bakışından erkeklik akıyor nasıl sorabiliyorlar hala meraktayım.
loramı???CADIARZUselam arkadaşlar loranın bebeğinin cinsiyeti belli oldumu acaba?
selam arkadaşlar loranın bebeğinin cinsiyeti belli oldumu acaba?
ben 1 ay bile emziremediğim için gögsümde uyuma gibi bi huyu yok..Benimki emerken uyuyokalıyo ama bende susma olayını bilemicem babasındada susuyo gerçi.:) emerken uyuyakalmaz mı nası uyutuyosun peki?. Kuduruk bi bebekse öyle sana çok düşkün olmaz zaten etrafta o kadar çok ilgilencek şey war ki:)
ay ne çok yazdım bugün. kızım ayağımda olunca pc ye mahkum oldum. kahvaltı yapmadım yaa açııııııımmmmmmmm
ahahah:))ben oyuncak falan almıorum artık en fazla 3 dk ilgisin cekiyor..ama tüm yasak listesi ona heycN VERİO..bu çocuk beni delirtecek
bir dünya oyuncak alıyorum gidiyor abuk subuk şeylerle oynuyor
şu anda bezlerini koyduğum kutuyla oynuyor akannehir
cıktımı yani???günaydın herkese canlaropuyorumnanaktan
mesaimiz 6 da başladı bugün.sizler napıyosunuz bakayım dedim.rüyamda Alp in köpek dişinin çıktığını gördüm.hayır olsun.
tüçük aşkım össsledik tabiiii :))
bana ayrıcalık tanıyacagı anı cooook merak ediyorum..ahh eburcumm ahhh,
bız surekllı bu mınnoşların yanındayız yaa, ondan boyle yapıyorlar...
demır de oyle, bana farklı hıcbır tavrı yok, sadece arada sırada agladıgı zamanalrda bende susuyor o kadar...
maralım gecmişler ola eymen ime..hemen ıhlamur yap içinede elma kabugu hadii:)Merhaba arkadaşlar
Eymen şimdi biraz daha iyi çopk şükür. Sabaha karşı 4.30 gibi çok ateşlendi yavrum. 38.8 olmuştu ateşi. hemen fitil verdim ve sonra da uyumayıp gözlemledim, düşmese acile götürecektim ama çok şükür düştü. Sabah ta kendi doktoruna götürdüm, boğazında kızarıklık var hafif bi enfeksiyon dedi ve bi şurup yazdı. Bu Eymen'in doğduğundan bu yana ilk hastalanması o nedenle çok korktum, inşallah kolay atlatırız. Abisi de bikaç gündür boğazım ağrıyo diyodu belki de ondan kaptı Eymen de ya da eline geçeni ağzına sokmasından:bbo:
merak eden,ilgilenen herkese çok teşekkür ederiz. sizi çok sevyoruza.s.
selam arkadaşlar loranın bebeğinin cinsiyeti belli oldumu acaba?
kız güzel yapıosan geliyım kısıra bayılırmkızlarrr ben kaçar daha kısır yapacam inşallahhhhh misafirler geles oldu canı çeken olursa oda gelebülürr bizesempatiksalakcinni
bu arada burcu evlilik yıldönümünmü??
kutluyorum canım..
yagız genemi düştü..
Merhaba arkadaşlar
Eymen şimdi biraz daha iyi çopk şükür. Sabaha karşı 4.30 gibi çok ateşlendi yavrum. 38.8 olmuştu ateşi. hemen fitil verdim ve sonra da uyumayıp gözlemledim, düşmese acile götürecektim ama çok şükür düştü. Sabah ta kendi doktoruna götürdüm, boğazında kızarıklık var hafif bi enfeksiyon dedi ve bi şurup yazdı. Bu Eymen'in doğduğundan bu yana ilk hastalanması o nedenle çok korktum, inşallah kolay atlatırız. Abisi de bikaç gündür boğazım ağrıyo diyodu belki de ondan kaptı Eymen de ya da eline geçeni ağzına sokmasından:bbo:
merak eden,ilgilenen herkese çok teşekkür ederiz. sizi çok sevyoruza.s.
kız güzel yapıosan geliyım kısıra bayılırm
mutlaka ki.birkaçını bozdum zaten huyum kurusun tutamam çenemi:kedi:Salakmış onu soranlar, yuh artık...
cıktımı yani???
tüçük aşkım össsledik tabiiii :))
okoca gözlere kurbannn cinalp:1rolleyes:
bana ayrıcalık tanıyacagı anı cooook merak ediyorum..
ne zaman ne şekilde??bakalım..
bu arada jaleden haberi olan varmı??tahlilleri vardı ARDA NIN..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?