- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #76.801
evet canım Allah nasip ederse önümüzdeki hafta geliyorum ve tabii kısmetse buluşmayada:Saruboceq:.
mutlaka ki.birkaçını bozdum zaten huyum kurusun tutamam çenemi:kedi:
yaa işte rüyamda ilk o dişi çıkmıştı kuzumun.
yaa kız çocuk babay düşkün olur derler.birde Alp doğduğundan beri benle uyurken bile dipdibeyiz.belki birazda ondan kaynaklıdır ebrum sen biraz erken ayırdın.kucağa alışmasın dedin almadın.eee koynumda uyumuyor diyorsun uyutmadın ki.kendin sölüyordun beşiğe koydum emziğide verdim öyle uyuyacak diye.asıl ozaman alışacaktı şimdi artık dışa döndüler sürekli bir araştırma tanıma güdüleri var.
off bunlarında etkisi olabilir haklısın ..
2.ayında odasını ayırdım..
kendi kendine uyumaya alıştrdım..
tamam cokta yapışık ikiz gibi olmasını istemedim ama ..
inşallah devamını bakıp görücez..neler değişir neler aynı kalır..
sadece bana degil babayada öyle düşkjünlüğü yok yada kimseye..
sürekli yeni şeyler keşfetme cabasında..bakalım inşallah bi geciş dönemidir sadece..
ne? 2.ayda mı ayırdın.niyeki naptın ebrum yaa. o çocuk senin kokunu isterken sen ayırmışsn şimdide o alışmış gelmez tabi. ben daha ayıramıyorum odasını. keşke yapmasaydn neyse daha küçük anca anlar anne kavramını
ben 25 gunlukte ayrıdm odasını canım , hiç pişman degilim, sonucta benim gogsumde uyuyor... kokumla ve de uyudugunda benım yanımda olup olmadıgını anlamıyor ki, goturup yatırıyordum odasına, yatagına...
bence bir bebegin odsını, yatagını bılmesi gerekıyor... odasını sevmesi gerekiyor...
sonra hiç alıstıramam diye erken ayırdım...
ama mesela, sabah 7 de uyanıyor, alıyorumyanıma babasıyla aramızda uyuyor...
hemde yatagını bılıyor...
ve ole cok sevıyor ki yatagını tatile gidip evimize geldigimizde odasında guluckler atıyor...
ne? 2.ayda mı ayırdın.niyeki naptın ebrum yaa. o çocuk senin kokunu isterken sen ayırmışsn şimdide o alışmış gelmez tabi. ben daha ayıramıyorum odasını. keşke yapmasaydn neyse daha küçük anca anlar anne kavramını
ben 25 gunlukte ayrıdm odasını canım , hiç pişman degilim, sonucta benim gogsumde uyuyor... kokumla ve de uyudugunda benım yanımda olup olmadıgını anlamıyor ki, goturup yatırıyordum odasına, yatagına...
bence bir bebegin odsını, yatagını bılmesi gerekıyor... odasını sevmesi gerekiyor...
sonra hiç alıstıramam diye erken ayırdım...
ama mesela, sabah 7 de uyanıyor, alıyorumyanıma babasıyla aramızda uyuyor...
hemde yatagını bılıyor...
ve ole cok sevıyor ki yatagını tatile gidip evimize geldigimizde odasında guluckler atıyor...
hayırr..
bende asla pişman degilim..hande düşüncelerimiz aynı..
arkadaşım bebegini alıştrmadıgı için şimdi anne babasıyla uyumak istiyo ve cocugu ayıramıyorlar..
en azından tamam bunları yaşamayacagım ama ..
emziremedim ben 1 ay bile degildr yani..
emzitirken anne kokusuyla uykuya dalardı..
nezamanki emzrmeyi bırakıp biberona döndük ozamandan bu yana gögsümde uyumuyo..
belki bunun eksikliği..
günaydın kızlar meral geceyi zor geçirmiş eymen nasıl oldu acaba ??ya burcu benim en büüyk korkum başına gemiş ne yaparım o durumda bilmiyorum beni tanımaması zoruma gidiyor ama arkamdan ağlamasına da kıyamam o mutlu olsun beni tanımasa da olur:1no2:[/QU
Herkese selam bilgisayarlarımız yeni düzeldiği için ancak girebildim, Burcu ağlama diyemeyeceğim ama senden daha kötü durumdayım, ben de perşembe bakıcıya götürmeye başlayacağım ve onu orda nasıl bırakıp gidicem düşündükçe gözlerim doluyor, sen hiç olmazsa evde annene bırakıyorsun, ben şimdi başka bir kadının evine bırakacağım :a015:
Hiç aklımdan gitmeyen ve başıma gelmesinden çok korktuğum bir sahne var. Görümcem de çalıştığından bakıcıya bırakıyordu çocuğunu ve birgün hem bakıcısı hem görümcem hep birlikte oturuyorduk sahilde, bakıcısı eve gitmekten için kalktığında görümcemin oğlu bakıcısının arkasından anne diye ağlamıştı ki o sırada görümcemin yani kendi annesinin kucağındaydı, resmen içim parçalanmıştı ve başıma gelmesinden çok korkuyorum...:1no2:benneyaptımki
günaydın kızlar meral geceyi zor geçirmiş eymen nasıl oldu acaba ??ya burcu benim en büüyk korkum başına gemiş ne yaparım o durumda bilmiyorum beni tanımaması zoruma gidiyor ama arkamdan ağlamasına da kıyamam o mutlu olsun beni tanımasa da olur:1no2:[/QU
Herkese selam bilgisayarlarımız yeni düzeldiği için ancak girebildim, Burcu ağlama diyemeyeceğim ama senden daha kötü durumdayım, ben de perşembe bakıcıya götürmeye başlayacağım ve onu orda nasıl bırakıp gidicem düşündükçe gözlerim doluyor, sen hiç olmazsa evde annene bırakıyorsun, ben şimdi başka bir kadının evine bırakacağım :a015:
Hiç aklımdan gitmeyen ve başıma gelmesinden çok korktuğum bir sahne var. Görümcem de çalıştığından bakıcıya bırakıyordu çocuğunu ve birgün hem bakıcısı hem görümcem hep birlikte oturuyorduk sahilde, bakıcısı eve gitmekten için kalktığında görümcemin oğlu bakıcısının arkasından anne diye ağlamıştı ki o sırada görümcemin yani kendi annesinin kucağındaydı, resmen içim parçalanmıştı ve başıma gelmesinden çok korkuyorum...:1no2:benneyaptımki
Benim de kızım işten geldiğimde kucağıma aldığımda benim kucağımdan anneannesine gitmek istiyor .Çok moralim bozuluyor canım sıkılıyor.Keşke hep karnımda kalsaydı kızım:gitme:
offf cok kotu bır sahne eyvahedigeldismile
benı de aradı tıtanıc otel reddettım, sartları daha ıyı bır yerı kabul ettım dedım..bugun sektorden bır arkadasım aradı orası ıyı bır otel degıl, ise baslamak ıstıyorsan basla ama orada degıl dedı, maasları duzenlı vermıyorlar, mafya oteli falan fılan deyınce ıyıce sogudum...
cok ıhtıyacxımız yok zaten, ben bakayım oglusuma bır muddeet daha, dayanamıyorum bırakamıyorum onu...
selam annişler geçmiş o kadar birikmiş ki okumaya kalksam akşamı bulurum heralde
yalnız ilk sayfalardan meralin dr şokunu okudum ben de şok oldum :1shok: sanırım artık aldatmalar normal sadık eşler anormal olacak bu gidişle
bi de hepkaravana arabanı almışsın hayırlı olsun kazasız belasız kullanmak nasip etsin Rabbim bu arada eşinle durumlar nasıl yazdıysan da onu görmedim
nimet dün gittin mi sen de doktora inşallah bişey çıkmaz kuzularımızda
ihtiyacın yoksa çalışma aa derdine ne otur bebikinle oyna ne güzel. sakın derim ben. dimi bosnaaaa:)
ben de dün hastanedeydim hacettepe'nin çocuk hastanesine götürdüm (İhsan Doğramacı Çocuk Hastanesi)
7:45 te hastanedeydim listeye isim yazarak sıra olunuyor kapı doktoru hangi bölüme gideceğinize karar veriyor neyse....
genel poliklinike muayene olduk ama sıramızın gelmesi 12 yi buldu kan tahlili, röntgen ve denver yani gelişim testi istedi doktorumuz
tahliller yarın öğlene çıkacak, röntgen çıktı ama 17:30'a kadar "hepsine beraber bakarız" demesi için beklemişim meğer gelişim testi normal çıktı
yani anlayacağınız yarın belli olacak herşey inşallah bi sorun çıkmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?