2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

demire meyvesini yedirdim bir seftali bir armut yedi kzuum , ama saat gec olmus keske sebzesini verseydim, iş derdine dustum boşladım yavrumu :sinifsinif:
calısmıyacagım galıba son kararım bu yonde...
bugun sebze olarak kıymalı kereviz verecegım bakalım begenecekmi...
ben artık kendımıze pısırıdıgım sebze yemeklerını oglusada yedırıyorumm..
o das yıyor afıyetle... cokacimcoook
gecenlerde ekşili köfte yedi bayıla bayıla, dunde yogurlu kıymalı ıspanak yedirdim..
kolay oluyor boyle...

off bunlarında etkisi olabilir haklısın ..
2.ayında odasını ayırdım..
kendi kendine uyumaya alıştrdım..
tamam cokta yapışık ikiz gibi olmasını istemedim ama ..
inşallah devamını bakıp görücez..neler değişir neler aynı kalır..
sadece bana degil babayada öyle düşkjünlüğü yok yada kimseye..
sürekli yeni şeyler keşfetme cabasında..bakalım inşallah bi geciş dönemidir sadece..

ben yine oscarlık performans sergilyoruım kızlar o yüzen yazamıyorum size..
ama okuyorum yorum yapacak imkanım yok cery fena azıttı:bbo:

ne? 2.ayda mı ayırdın.niyeki naptın ebrum yaa. o çocuk senin kokunu isterken sen ayırmışsn şimdide o alışmış gelmez tabi. ben daha ayıramıyorum odasını. keşke yapmasaydn neyse daha küçük anca anlar anne kavramını

ben 25 gunlukte ayrıdm odasını canım , hiç pişman degilim, sonucta benim gogsumde uyuyor... kokumla ve de uyudugunda benım yanımda olup olmadıgını anlamıyor ki, goturup yatırıyordum odasına, yatagına...
bence bir bebegin odsını, yatagını bılmesi gerekıyor... odasını sevmesi gerekiyor...
sonra hiç alıstıramam diye erken ayırdım...
ama mesela, sabah 7 de uyanıyor, alıyorumyanıma babasıyla aramızda uyuyor...
hemde yatagını bılıyor...
ve ole cok sevıyor ki yatagını tatile gidip evimize geldigimizde odasında guluckler atıyor...

hayırr..
bende asla pişman degilim..hande düşüncelerimiz aynı..
arkadaşım bebegini alıştrmadıgı için şimdi anne babasıyla uyumak istiyo ve cocugu ayıramıyorlar..
en azından tamam bunları yaşamayacagım ama ..
emziremedim ben 1 ay bile degildr yani..
emzitirken anne kokusuyla uykuya dalardı..
nezamanki emzrmeyi bırakıp biberona döndük ozamandan bu yana gögsümde uyumuyo..
belki bunun eksikliği..

ne güzel yaa ben ayıramıyorum odasını.bebek odasında babası yatıyoooo kaydirigubbakcemile3 ben bebişle yatak odasında uyuyom:uhm:

selam millet gene almış yürümüş sohbet ben geçmişi karıştırıp geliyorum öpüldünüz opuyorumnanaktan

canım hiç üzülme ben bebişle aynı odada yatıyom hatta bazen aynı yatakta yatıyom ve hala emiyo ama mertiminde göğsümde uyuma huyu yoksenağlama

selam annişler geçmiş o kadar birikmiş ki okumaya kalksam akşamı bulurum heralde
yalnız ilk sayfalardan meralin dr şokunu okudum ben de şok oldum :1shok: sanırım artık aldatmalar normal sadık eşler anormal olacak bu gidişle
bi de hepkaravana arabanı almışsın hayırlı olsun kazasız belasız kullanmak nasip etsin Rabbim bu arada eşinle durumlar nasıl yazdıysan da onu görmedim
nimet dün gittin mi sen de doktora inşallah bişey çıkmaz kuzularımızda

Son düzenleme:

ben de dün hastanedeydim hacettepe'nin çocuk hastanesine götürdüm (İhsan Doğramacı Çocuk Hastanesi)
7:45 te hastanedeydim listeye isim yazarak sıra olunuyor kapı doktoru hangi bölüme gideceğinize karar veriyor neyse....
genel poliklinike muayene olduk ama sıramızın gelmesi 12 yi buldu kan tahlili, röntgen ve denver yani gelişim testi istedi doktorumuz
tahliller yarın öğlene çıkacak, röntgen çıktı ama 17:30'a kadar "hepsine beraber bakarız" demesi için beklemişim meğer gelişim testi normal çıktı
yani anlayacağınız yarın belli olacak herşey inşallah bi sorun çıkmaz

canım asıl sen nasılsın uzun zamandır gozukmuyordunn :uhm:

hiçbir yere gidemedim kaldım evde.ALP i yeni bir doktora götürecektim,postahaneye markete falan gitmem lazımdı ama öyle bitkinim ki çıkamadım kaldım evde:çok üzgünüm:.Alp e havuç püresi yaptım içine azıcıkta peynir rendeledim vereceğim birazdan inşaallah yer de üzmez annesini:Saruboceq:.kakada yapmadı bugün.

Son düzenleme:

canım inşaallah bir sorun çıkmayacak gayet sağlıklı arda mız merak etme sen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…