- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #7.681
beta hcg değeri ingiliz adamlarına göre kız bebeklerde daha yüksek olurmuş 50 üzeri kısmış ama tabi 49 da erkek sayılmaz şimdiye kadar ben sadece bir kişide şaştını okudum google ikili teste cinsiyet yaz araştır bak bizim bu sitede bile böyle bi konu var
Ezgim, gözünaydın, darısı bana olsun... sevindim snein adına iyi çıkmasına canım.
Bende de doktor folik asiti kesti, multi-vitamin ve b vitamini kullanıyorum sadece.
o zaman bence seninde oğlun olacak ,
cinsiyet konusunda dr erkek hala değilmi dedim ikili sonucundada erkek çıkmış cinsiyet değişmez dedi 50 aşası erkekmiş
ben 3 folik plus
elevit
omega 3 (bu çok önemli her dr vermiyor ama çok faydalı)
coraspin
kullanıyorum
eltu cinsiyeti göremedinizmi
kızlar bende dün küçük bi sivilce çıkmış onu patlattım ondan sonra unutmuşum 10 saat sonra wcye gittiğimde nokta kadar kan gördüm ayy dedim kanamam var inşallah bişey olmaz diye düşünürken aklıma geldi sivilce patlattığım ohhhhhhh zemuszemus dedim
ilki düşünce insan çok panik oluyor
:) Hoşgeldin.
Merhaba arkadaşlar...Ben de bugün dr. değiştirdiği için yeni hastaneme ve yeni dr. gittim.Bebişimi ayrıntılı olarak gördük.Çok tatlıydı.Satın 1 gün önüne geçmiş gelişim olarak.Cinsiyeti yine tam olarak göremedik ama dr. %51 erkek galiba dedi.Ama asıl ayın 10 da cinsiyeti belli olucak.Galiba 4 boyutlu ultrasona gireceğiz.
Arkadaşlar beta HCG 50 nin altısı olursa erkek olur diye çok güvenmeyin..Benim ablamın 2 bebeği oldu biri vefat etti ikisindede 50 nin yukarısıydı ikiside erkektii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?