2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

beta hcg değeri ingiliz adamlarına göre kız bebeklerde daha yüksek olurmuş 50 üzeri kısmış ama tabi 49 da erkek sayılmaz şimdiye kadar ben sadece bir kişide şaştını okudum google ikili teste cinsiyet yaz araştır bak bizim bu sitede bile böyle bi konu var

Ezgim, gözünaydın, darısı bana olsun... sevindim snein adına iyi çıkmasına canım.
Bende de doktor folik asiti kesti, multi-vitamin ve b vitamini kullanıyorum sadece.

kızlar bende dün küçük bi sivilce çıkmış onu patlattım ondan sonra unutmuşum 10 saat sonra wcye gittiğimde nokta kadar kan gördüm ayy dedim kanamam var inşallah bişey olmaz diye düşünürken aklıma geldi sivilce patlattığım ohhhhhhh zemuszemus dedim
ilki düşünce insan çok panik oluyor

gülencim bizim dr. cinsiyetle ilgili bişey demedi henüz. Hatta geçen hafta gittiğimizde hareketliydi bebiş biraz. Eşim de futbolcu mu olcak ne gibi şeyler dedi. Dr la sohbet ediyolar. Ben de nerden biliyosunuz belki kızdır dedim. O kadar zarf attım tık yok. 3 hafta daha beklemem gerekecek sanırım.
Bir de ben hiç yemek yiyemiyorum yaa. Meyveyle de olurmu olmaz. Napcam böyle bilmiyorum. Yemek yapsam bu sefer yiyemiyom. Mide yanmaları normal mi gülen bir bilgin var mı?

dur bakim bi gülencim hiç böyle birşeyden haberim yoktu eee ama benim beta hcg yüksekse kız diyon fisfisfis

Merhaba arkadaşlar...Ben de bugün dr. değiştirdiği için yeni hastaneme ve yeni dr. gittim.Bebişimi ayrıntılı olarak gördük.Çok tatlıydı.Satın 1 gün önüne geçmiş gelişim olarak.Cinsiyeti yine tam olarak göremedik ama dr. %51 erkek galiba dedi.Ama asıl ayın 10 da cinsiyeti belli olucak.Galiba 4 boyutlu ultrasona gireceğiz.

Ezgim, gözünaydın, darısı bana olsun... sevindim snein adına iyi çıkmasına canım.
Bende de doktor folik asiti kesti, multi-vitamin ve b vitamini kullanıyorum sadece.

çok teşekkür canım ya evet darısı sana inşallah.senin ense kalınlığı iyi çıkmıştı kan sonucunu bekliyordun dimi? güzel haberler verecen inşallah sen de.

Bu arada dr. bana söylediklerini de sizlerle paylaşayım.Dr. organik gıdalarla beslenin dedi.Katkılı gıdalardan kaçının dedi.Her gün yarım saat yürüyüş yapın dedi.Yüzme imkanınız varsa yüzün dedi.Günlük 2 öğünde sebze yada salata v.s. yiyin dedi.Günlük En az 2 litre su için dedi.Uykunuza çok dikkat edin dedi.kafeinden , alkolden uzak durun dedi.Halsizlik çok normalmiş , yakında geçecek dedi.Aklıma başka şeyler geldikçe yazarım...

Arkadaşlar beta HCG 50 nin altısı olursa erkek olur diye çok güvenmeyin..Benim ablamın 2 bebeği oldu biri vefat etti ikisindede 50 nin yukarısıydı ikiside erkektii

hahahahahah ilahi mutlu yanii gerek varmı kendini bu kadar tedirgin etmeyedelikafaduldenhihoyyyt

gözün aydın canım çok sevindim

eltu , mide yanması doguma kadar sürecekmiş ama çokmu şiddetli senin
benim midemde btün gün bulanıyor olmasına ve kusmama ragmen iştahım acık yiyorum kusuyorum kusuyorum yiyorum tekrar 5.5 kilo kadar aldım bile..
meyve ile olmaz yeşil sebzeler tüket canım bol bol bebek için çok yararlı günde 1 ceviz 5 fındık 10 badem bide.. sizin dr zarfa karşılık vermemiş bizim dr biz bu gidişimizde kaçırdık esra hanım vardı o baktı o da benim yumurtalarımı topladında kızın olursa oğluma alırım bu sefer yabancılardan kız alalım dedi(yunanistanlıyım 1.5 sene oldu tc vatandaşlına geeli) ens ekalınlına bakmadan cinsiyete baktı erkek dediler bize dedim uzaktan erkeğe benziyor dedi uyuyordu canım benim yavrummmmmmmmmmmm iyice yaklaştı gördü pipiyi bacaklarıda incecik çıta gibi kıyamamm :)

Arkadaşlar beta HCG 50 nin altısı olursa erkek olur diye çok güvenmeyin..Benim ablamın 2 bebeği oldu biri vefat etti ikisindede 50 nin yukarısıydı ikiside erkektii

ya zaten ben de bişi anlamadım nasıl yani beta hcg kan değeri değil mi 50nin üstünde kan değeri mi olur? benim kan değerim şimdi 13.2 çıktı biri bana açıklayabilir mi bu neee anlamadım :uhm:

uymayan oluyormuş ama benim önce usg erkke gözüktü sonrada testede erkek çıkmış zaten dedi 29 idi beta hcg benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…